Hayır sürekli titreşimli aletleri kullanıyorum, bakireyim bu arada.
4
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gizliden çıksan sana bir şey sorabilir miyim
Cevap sahibi
+1 yıl
Buradan konuşalım mümkünse
Soran
+1 yıl
Hangi aletleri kullanıyorsun? Ben bir tane aldım ama hiç sevmedim zevkten fazla acı veriyor gibi. Titreşimin yüksekliğinden herhalde
Cevap sahibi
+1 yıl
Titreşimli masaj aleti var pilli en çok onu kullanıyorum, bir de diş fırçası nadiren de onu, bakire misin bu arada? Titreşim yüksek olduğu için rahatsız edebilir, eğer öyleyse de kullanma bence.
Soran
+1 yıl
Bakireyim. 2 kere denedim baktım zevk vermiyor ondan sonra bir daha denemedim.
Cevap sahibi
+1 yıl
Çok da pahalı öyle şeyler, gerek yok bence almaya. Dediğim alet ucuz ve titreşim tam olması gerektiği gibi, benim de bu konularda pek bilgim yok aslında sadece bu kadarı yetiyor:)
Soran
+1 yıl
Masaj aleti dediğin nasıl bir şey. Mikrofon gibi olandan mı veya bullet tarzı mı? Bakayım:)
Cevap sahibi
+1 yıl
www.google.com/search bunun aynısı markası değişik sadece basit bir şey ama harika işlevi var :))
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Nasıl bir zarar ya, sonuçta bir şekilde dokunuluyor. Vibratör neden zarar versin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır sürekli titreşimli aletleri kullanıyorum, bakireyim bu arada.
Gizliden çıksan sana bir şey sorabilir miyim
Buradan konuşalım mümkünse
Hangi aletleri kullanıyorsun? Ben bir tane aldım ama hiç sevmedim zevkten fazla acı veriyor gibi. Titreşimin yüksekliğinden herhalde
Titreşimli masaj aleti var pilli en çok onu kullanıyorum, bir de diş fırçası nadiren de onu, bakire misin bu arada? Titreşim yüksek olduğu için rahatsız edebilir, eğer öyleyse de kullanma bence.
Bakireyim. 2 kere denedim baktım zevk vermiyor ondan sonra bir daha denemedim.
Çok da pahalı öyle şeyler, gerek yok bence almaya. Dediğim alet ucuz ve titreşim tam olması gerektiği gibi, benim de bu konularda pek bilgim yok aslında sadece bu kadarı yetiyor:)
Masaj aleti dediğin nasıl bir şey. Mikrofon gibi olandan mı veya bullet tarzı mı? Bakayım:)
www.google.com/search bunun aynısı markası değişik sadece basit bir şey ama harika işlevi var :))
Nasıl bir zarar ya, sonuçta bir şekilde dokunuluyor. Vibratör neden zarar versin?
Titreşimi fazla yüksek ya olabilir diye düşündüm
Yaralayacak kadar şiddetli olmadıktan sonra bir sorun çıkacağını sanmam ya.
vibratör sinirlere zarar vermez fakat normal seksin zevkini azaltacağı söylenir. çünkü normal sekste vibratörün uyardığı kadar sinir uçları uyarılmaz.
Böyle şeylere gerek yok hazır canlısı kanlısı varken
Sorduğum soruma cevap istiyorum ben başka bir şey sormadım teşekkürler
Hayır vermez. Uyarıyorsun orayı sonuçta zarar vermiyorsun.
Fazla titreşim ve fazla süre sinirlerin fazla çalışmasına sebep olur. Zamanla his kayıbı yapabilir
Hayır, aksine sinirleri hareket geçirir ve senin zevke gelip boşalmanı sağlar
Hayır yapan çok var titreşimli olanları kadınlar için vazgeçilmez
klitorisi en iyi anlayan ona en şahane zevki veren dildir sende dil kadar hassas davran ne kullanırsan kullan
Bir uzmana sorman gerek.
Ne kadar çok vibr kullanan erkek varmış.
Verir dikkat et
hayir aksine daha cok zevk verebilir
Vermez, eline kuvvet
yok daha neneneneeler
Onu da nerden cikardin niye versin ki
Hayir zarar vermez aksine cokbzevk alirsin
Titreşimli ise verebilir
Titreşimli
Ozaman zarar verebilir
strapon kullan
Elin ise yaramıyor mu
Hissiyatı azaltır çok kullanırsan