Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yani ne acıdan baktıgına baglı canım.
1. dini acıdan. müslüman isen tabi evlenmeden sevişemezsin. yasak. diğer dinleri bilmiyorum.
2. ailevi acıdan. hani kimi aile geniştir kimisi sonradan kabul eder vs ama hani geneli kimse kızının evlenmeden birisiyle sevişmesinden ya da oglunun mutlu olmaz kanımca.
3. yasal acıdan. egerki zorla olduguna dair bir şey yok ise ya da oyle bi tehdit erkek acısından sıkıntı yok. ama kız acısından zorlada olabilir :D basın ağrımaz.
4. toplumsal acıdan. bence toplum değişti. kimseye elleşmediğin sürece sorun yok. misal bi f*ck var her güne ve geliyor. düzenli. komsun sallamaz. ama sürekli baska erkekler kızlar gelirse mırın kırın baslar bence. ama tabi sen bu işi gizlersen ki zor değil. sorun yok. keza arkadas ortamında da diyebilirsin bence kimse arkadaslıgını kesmez. insanlar geniş yani. kimi kıskanır ceker kendini. kimi yanasır bana da düşer mi diye. kimi benle sevişir belki diye umutlanır yanasır. kimisi bu zampara der uzaklasır. az cok gizli isen sorun yok.
5. bireysel acıdan. bu işte geniş konu. kimi bunu kendine yakıstıramaz. ahlaki bulmaz. boş iş görür. bir nevi zaman harcama. genc yaslarda ok sorun yokda bir yastan sonra bu konuda yatırımın manası olmayabilir neticede o kişi ile evlenmiceksin. tabi öyleyse. kimisi bunu karsısındakini kafeslemek ıcınde kullanabilir.
ama kimsenin zincirleri saglam değil ozellikle erkeklerin. 1 2 ugras bi erkeği tavlarsın atarsın yataga. kızlarda bence oyle zor değil fazla.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemeyenler ne yapsın peki? Herkesin hayali evlilik olmak zorunda mı? Rahip, rahibe hayatı mı yaşasın insanlar? Evliliği aslında toplumun size dayattığının, evliliğin insanları köleleştirdiğinin, insanın özgürlüğünü kısıtladığının farkında değilsiniz. İnsanları evlenmeye zorlamanın en iyi yolu da evlilik dışı cinselliği ahlak dışı saymak, bunu da küçük yaştan itibaren insanların zihnine işlemek.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca, herkes sevdiği biriyle mi evleniyor sence? Bu toplumda yetişkin erkek ve kadınların hepsi evlenecekleri kişiyi kendisi mi seçiyor?
+1 yılAman ya evlenenler serbest ilişki yaşıyorlar evliyken de çeşit çeşit insanlarla yatıp kalkanlar var evlilik öncesi yapmak sorun edilmemeli ama eğer çok aşırı abartılı yapan biriyse uzak durmakta fayda var tabi.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce yapmayanlar evlendikten sonra da pek öyle aldatmalari olmuyor. Çok nadir bu dediğin
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılBen bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım
Ama evliyken ve ya değilken diye seçenek sunmuyorum çünkü bu, devir o tezi ortadan kaldırdı isteyen rastgele yaşıyor09 Yorumla
Soran+1 yılDevirle ilgisi yok ki bunun. Evet çoğaldı bu durumlar ama hala herkes öyle değil.
- +1 yıl
Bu devirler alakası var eskiden böyle değildi z kuşağının saçma sapan kriterleri bozdu bütün dengeyi şimdi hepsi tecrübeli s2ş makinesi arıyor elde avuçta sağlam insan kalmadı onlarda birbirini bulamıyor zaten
Soran+1 yılHepsi diye genelleme yapma. Ben de z kuşağıyım ve aksine evlendiğim kişinin tecrübesiz olmasını isterim. İlki ben olayım niye başkalarıyla bi geçmişi olsun ki? Genelleme yapma bence bu kadar
- +1 yıl
Sen niye bu kadar kastın ya 😄 sanki başka bişi diyoruz
Soran+1 yılKasmak değil genelleme yapıyorsun o yüzden dedim
Soran+1 yılHerkes öyle değil yani
- +1 yıl
Polemik yapmak istemiyorum okuduğunu anlasan aynı şeyden bahsettiğimi anlardın
Soran+1 yılTamam ben de polemik yapmak için yazmadım bunu zate
Soran+1 yılN
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen havada karada her durumda yaşasın.. Herkesin kendi tercihine kalmış bir olay.. Mesele sırf cinsellik için ilişki yaşamamak ve duyguları harcamamak..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi test sürüşü mutlaka yapılmalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik kişisel bir tercihtir ve insanların cinsel yaşamlarını nasıl yöneteceklerine dair farklı görüşleri vardır. Din veya kültürel inançlar cinsel davranışlar üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Bazı dinler veya kültürler, cinselliği yalnızca evlilik içinde kabul edebilir. Bu nedenle, kişisel inançlarınıza uygun bir şekilde hareket etmek önemlidir. Tüm cinsel aktivitelerde rıza çok önemlidir. Partnerler arasında samimi ve karşılıklı rıza olmadan cinsel ilişki sağlıklı değildir ve hatta yasa dışı olabilir. Sonuç olarak, cinsellik kişisel bir tercihtir ve insanlar arasında farklılık gösterebilir. Önemli olan, cinsel yaşamınızı sorumlu, güvenli ve rıza temelinde yönetmek ve kendi değerlerinize, inançlarınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde hareket etmektir.
10 Yorumla Vicdan muhasebesi'dir benim için. Pişman olacağım şeyleri yapmamaya çalışırım. Evlenmeden malum konu gibi. Kendimi kirli ve kötü hissettirir. Vicdanım rahat olması için ve sonradan kafama takılmaması için, "keşke yapmasaydım" dememek için ben evliyken yaşamak istiyorum. Kendimi tanıyorum. Pişmanlık seviyem çok yüksektir.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Soran+1 yılAma yorumuna baktım, sonra profiline baktım bana çok çelişkili geldi
Tabiki evliyken yapılmalı evliyken ki cinselliğe cima (evli çiftlerin arasında gerçekleştirilen ve dinen onaylanmış olan bir eylemdir.) sevgiliyken ki cinselliğe zina (nikahları olmayan kadın ve erkeğin cinsel ilişkiye girmesine denir.) evlenin cima yapın zina yapmayın 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılRicalar
+1 yılEvet kadın ancak nikah ile ulaşalıbilecek değerdir
37 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yorum
- +1 yıl
Ben evlilik düşünmüyorum şu satten sonra evlenirsem parası var diye evlenirim zenginlik dışında kabul etmem
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Öyle istiyorum
Soran+1 yılSenin tercihin tabi
- +1 yıl
Parası var diye evlenmek çok erdemli davranış da sanki, gelmiş nikahsız seksi eleştiriyorsunuz. Parası için zengin erkekle evlenmek, nikahlı eskortluktur.
+1 yılEvlenmeden yapıldığında evliliği yaşayacak birşeyin kalmıyor..
21 Yorumla
Soran+1 yılBence de
bencede insanların midesi o kadar geniş ki bütün her şeyi tüketiyorlar toplum yapısı çöktü iyice
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef...
Herkes evlenmeden olmaz yapmam hadi ordan kendini kandirdinda allahidami kandırdın insanı nevsimiz var bu konu internette gördüğüm Müslümanım deyilte kelimeyi saadetin anlamını ya da Müslümanım ama öğlen namazı kaç rekat bilmiyorum ya da Müslümanım gusulu anlat 3 kere ağza 3 kere kulağa diyenlerin yeri saygılar kimseye deyil dusuncemi dedim
00 YorumlaSadece evliyken. Diğer düşüncelere saygım da yok bu konuda
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yani öyle daha güzel bence, en azından aşık olduğun kişi ile.
14 Yorumla
Soran+1 yılGörüşümü niye kaldirdin
Soran+1 yılPardon o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Hayır, herkes evlilik düşünmüyor ve evlenmek zorunda da değil! 😅
İnsan sevdiği ile sevgilisi ile seks yapabilir ki bundan daha doğal bir şey olamaz!
Günahıyla sevabıyla her şeyiyle her türlü severim, patır kütür çatır çutur çat çat çat, fışşşk! 😅00 Yorumla Bence de öyle.. evlilik dışı ilişkilere yer yok hayatımda…
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet, dinime gore oyle olmasi gerek zaten ama tabi onemsemeyen var herkesin kendi secimi tercihi...
174 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. İnsan inancına göre davranmalı
Cevap sahibi+1 yılOyle de iste cogumuz sadece sozde muslumaniz yoksa ibadete gelince pek yok gibi...
Soran+1 yılKeşke herkes dinini iyi araştırıp öğrense, ona göre yaşasa dünya çok daha güzel bir yer olurdu
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, herkes cok serbest rahat yasiyor artik hani gelme amacli yokmus gidisi olmayacak gibi sanki rasgele gelmisler hayata halbuki her sey burdan sonra basliyor ama iste hayirlisi be knk biz kendimizi bozmayalim da...
Soran+1 yılEvet haklısın. Allah korusun diyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, bi anlik hevesle yanlis yola dusup pisman olacagimiz altindan kalkamayacagimiz seyler yapmayalim...
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yıl🙏😇
Soran+1 yılNamaz kılıyor musun
Cevap sahibi+1 yılTabi. Sen?
Soran+1 yılBen de
Cevap sahibi+1 yılNe guzel yaa..
Soran+1 yılNadir kişilerdeniz maalesef üzücü olan bu
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bazen diyom bulabilecekmiyim acaba kendim gibi birisini dininde ibadetinde bunlari onemseyen..
Soran+1 yılOnu ben de düşünüyorum. Umudum az bu konuda
Cevap sahibi+1 yılSen yine iyisin kizsin hani son care yine gorucu olarak gelebilirler (ne kadar en dogru bu olasa da belki..) ama erkekte oyle degil ki erkege gorucu geldigi nerde gorulmus dimi o yuzden dusunuyom benim sonum nasil olacak acaba...
Soran+1 yılGörücü usulü evet doğru olanı ama ben görücü usulü bir evlilik yapacağımı düşünmüyorum. Doğal bir tanışma olmayınca insan kendini daha rahat gizleyebiliyor ve bu hiç hoş değil.
Soran+1 yılBiriyle hiç tanımadan direkt evlilik amaçlı görüşmek zor bişey gerçekten. İnsan birbirini yeterince tanımayabilir
Cevap sahibi+1 yılValla benim anne baba 1 hafta icinde Nisan dugun evlendiler ve halen de suruyor cok sukur. Zaten simdiki zamanda ozellikle (eskiyi pek bilmiyom) gorucu gelse bile onu kesin gozuyle bakmiyor ki bu sadece evlenecek gencler icin degil aileler icin de aynisi hani begenirlerse anlasirlarsa gonulleri olursa devam eder zaten onun icin gorucuye gidiliyor genceler konusuyor bakiyor farkli kafaya sahipler dusunceler huylar vs uyusmadi pek ona gore zaten aralarinda halledip daha sonra evlere dagildiktan sonra ailelere anlatiliyor olmadi anne baba diyerekten hani sirf gorucu geldi diye mecbur o kisiyle evlenecen baska caresi yolu yokmus gibi bakmak yanlis cunku oyle bir sey yok zaten, eskiden vardir belki orada zaten sevgiye aska pek bakilmiyordu o zamanlari saygi anlayis gecime bakiliyordu yok surprizler yok sunu al bana bunu al yoksa ayrilirim ne bilim burnun yamuk gozun buyuk tarzi seylere bakilmiyordu...
Soran+1 yılBen görücü geldi görüşüldü diye kesin onunla evlenilecek demedim ki öyle bişey zaten olamaz. Anlasirsan evlenirsin, anlaşamazsan evlenmezsin. Annenle baban şanslıymış. 1 hafta evlilik kararı almak için çok çok kısa bir zaman. Kişilerin en az 6-7 ay görüşmeleri gerekiyor o da en az. İdeali 1 sene bana göre. Evlenmek için hem sevgi hem de mantık olmalı. Sevgi, saygı, uyum, anlayış ve en önemlisi kafa yapısının uyması gerekir. Biri diğerinden çok farklıysa yürümez
Cevap sahibi+1 yılIlk yazdigini gormemisim. Yani evet simdiki zamanda zaten nadir oluyor da gorucu ama yinede insanin gonlu ondan yanaysa neden olmasin. Benim oyle kizlara yazma etme gibi huyum olmadigi icin, onceden de hic sevgilim vs olmadigi icin anlamam hosuma da gitmiyor kizlara yazmak falan kendimi sapik gibi hissederim kiz avcisi gibi ona buna yazip sansimi denemeler falan bana ne bilim hos gelmiyor yakistirmiyom yani rahatsiz edercesine ee durum boyleyken erkege de yazan olmayinca aday da gelmeyince gorucu usulu acisindan vs yine anneme sen bul demek kaliyor gibi goruyorum yolun sonunda eger bir sekilde karsima bi kiz cikmazsa cunku ben oyle gidip de sosyal medyadan olsun falan begenip de birine yazmam heralde buyuk konusmamak lazim tabi ama hosuma gitmeyen seyler...
Soran+1 yılBüyük konuşmamak lazım. Ben de internetten kimseyle görüşmem demiştim ama görüştüğüm oldu zamanında. Ha oldu mu olmadı ama insan büyük konuşunca başına geliyor yani
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Bende zaten diyom 1 sene falan insan anca taniyabilir huyunu suyunu. Millet 5 10 sene oluyor da yine anlasamiyor ayriliyor. Zaten insan gercekten insan olduktan sonra mantikli dusunse oyle gereksiz kiskanclik krizleri olmasa bencilligi inatligi olmasa her sey yuruyecek de iste simdiki zamanin gencleri cok degisik kafali birbirimizi cok uzup eziyet ediyoruz ugrastiriyoruz yani pireyi deve yapiyoruz...
Cevap sahibi+1 yılAynen buyuk konusunca hep basa geliyor. Valla benim hic olmadi zamaninda hic aramadim ne bilim hic bu islerle ilgilenmedim sanki bu konular bende yokmus bilmedigim konular gibi aramadim ihtiyac vs duymadim simdi yasim 22 olacak daha yeni yeni insan hevesleniyor ah olsa ne guzel olurdu sevgi istiyor vs gibisinden ama bu yasima kadar olmamasi da ilk tek ve son olsun esim olsun istiyorum Allahin izniyle inshallah ve dogal olarak esimin de kendime benzeyen biri isterim birbirimizin ilki olalim, ozellikle de bu cinsellik konusunda yani cidden baskalariyla evlenmeden once yapamam yani..
Soran+1 yılGüzel bir düşüncedesin. Keşke herkes böyle düşünse
Cevap sahibi+1 yılKeske ama insaniz iste hepimiz farkliyiz napalim..
Soran+1 yılHaklısın..
Soran+1 yıl22 yasinda mısın sen
Cevap sahibi+1 yılevet. Sen
Cevap sahibi+1 yılyani eylule olacam iste
Soran+1 yıl24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yıloo sen yine yaklasmissin tam evlilik yaslari tabi..
Soran+1 yılÖyle de güvenilecek insan pek yok piyasada. O yüzden ne zaman evlenirim bilemem
Soran+1 yılİnsanlardan çekinme. Oldugun gibi davran. Normal bir şekilde konuşmak istediğinde yanlış anlaşılmazsın merak etme
Cevap sahibi+1 yılOrasi da dogru tabi. Valla bilmiyorum ki ne yazicami bile bilmem
Soran+1 yılE benimle nasıl konuşuyorsun şu an?
Cevap sahibi+1 yılYa o ayri hani burasi site soru soruluyor yorum yazanlar oluyor vs ama gidip de ozellikle bir kiza ozelden yazmayi diyorum hani ordan bir seyler cikarabilmek sevgili evlilige falan goturmek vs bunlardan bahsediyorum yoksa boyle normal konusmada sikinti yok...
Soran+1 yılYa onu akışına bırakıcaksın
Soran+1 yılOlursa olur, olmazsa olmaz. Sen biriyle konuşuyorken o konuşmanın ilerleyeceği varsa bir şekilde ilerler zaten.
Cevap sahibi+1 yılOyle de iste hic huyum degildir ki yapmadim daha once nasil olur ne yapmam lazim vs hic bilmiyorum yapamam yani kendime yakistirmiyorum ustelik kizlara kac erkek yaziyor surekli gunluk olsun vs dm kutulari dolmus tasmistir hani beni de onlar gibi dusunmesi bilmesi normal degil mi onlari da suclayamam hakli olarak...
Soran+1 yılYa durup dururken biri bana da öyle merhaba falan diye yazsa ona ben de sinir oluyorum ki zaten mesaj kutum kapalı. Ama insanlarla sorularda görüşlerde bir konu hakkında konuşup tartışınca az çok kafa yapısını anlıyorsun. O zaman konuşabilirsin yani
Cevap sahibi+1 yılOyle olursa olur zaten anca o da nerde olacak hani bura gibi baska yer yok anca burdan olur ama burdan da olsun diye hic takilmiyom ki burada, ben oyle kafa dagitma zaman vakit gecirme icin bide tabi bazen kendi sorularim oluyor vs iyi bilgileniyorum yani bir cok konuda, cinsellik konuda bile hani kimseye soramadigim ogrenemeyecegim seyleri bile bura sayesinde ogrendim iyi oluyor yani yardimci olmalari falan ama sirf burdan bulacam diye gelmedim buraya... 😅
Soran+1 yılOkulun veya işin yok mu orada çevren falan?
Soran+1 yılBuradan bilgi ediniyorsan eğer yanlış yoldasın geçmiş olsun. Buradaki soruların da goruşlerin de neredeyse yarısı trol
Cevap sahibi+1 yılStajyer yeri ariyorum buldugumda okul devam edececk, part time olarak isim var tabi. Benim burdan iste biraz zor gibi geliyor bana bilemiyorum hayirlisi...
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun. Bölüm ne
Cevap sahibi+1 yılOnu ayirt edebiliyorum ya kdfjg yani ciddi sorularin sorulari diyorum...
Cevap sahibi+1 yılFilm & tv produksyonu diye geciyor. Senin okul bitti mi..
Soran+1 yılUmarım ayırt edebiliyorsundur. Yalan yanlış şeyleri ciddi ciddi yazıyorlar çünkü
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO konuda haklisin evet ayirt edebiliyorum az cok ya, emin olamadigim seyleri zaten cok ciddiye almiyorum...
Cevap sahibi+1 yılNe bitirdin
Soran+1 yılSağlık
Cevap sahibi+1 yılburasi da uzadi gitti hep en asaga inmem gerekiyor sende de ayni mi durum...
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun kardeşim
Cevap sahibi+1 yılHer zaman ki gibi kdfjg turkiyede kizlar cogunlukla sanki saglikci, seviyorlar guzel ama...
Soran+1 yılEvet.
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim senin de inshallah. Abla desem daha dogru olur sanki...
Soran+1 yılFarketmwz 2 yaş var
Cevap sahibi+1 yılYeni mi 24 oldun
Soran+1 yılEvet yeni
Cevap sahibi+1 yılhe o zaman evet 2mis
Soran+1 yıl👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBen daha fazla rahatsizlik vermiim hayirli aksamlar😇
Soran+1 yılEstağfurullah rahatsızlık vermedin. Takipleşebiliriz istersen arkadaşça
Cevap sahibi+1 yılOlabilir tabi..
Cevap sahibi+1 yılEdiyormusun? Kapatacam cunku gizliligi..
Soran+1 yılEttim
Cevap sahibi+1 yılBende ettim..
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılHayirli aksamlar😇
Soran+1 yılSana da :)
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim🙏
Soran+1 yıl:)
Dünyada bir sürü insan var herkesin düşüncesi, aile yapisi, inancı farklı sana göre doğru başkasına göre yanlış olabilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen bence de evlenip sevdiğin aşık olduğun kişiyle yani sadece eşinle olmalı
266 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılValla ben evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim kendimi ileride evleneceğim ilkim ilk aşkım olacak evleneceğim o şanslı kıza saklıyorum ama hâlâ o kişiyi bulamadım yalnız 😀
Soran+1 yılDoğru olanı yapıyorsun. Bir gün çıkar karşına mutlaka
Cevap sahibi+1 yılUmarım 😢
Cevap sahibi+1 yılSenin çıktı mı peki
Soran+1 yılÇıktı da sadece o yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılNasıl yanı anlamadım
Soran+1 yılUyum, sevgi, saygı, anlayış, hayat görüşü benzer olmalı
Soran+1 yılBekaret olmazsa olmaz. Ama tek başına yeterli değil anlasabilmek için. Bunu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman hayatındaki kişi de bu saydıklarından biri ya da bir kaçı yok anlaşılan
Soran+1 yılEvet öyleydi
Cevap sahibi+1 yılAyrıldınız mı beraber misiniz hâlâ anlamadım kusura bakma
Soran+1 yılHayır ayrıldım.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Soran+1 yılÖyle işte..
Cevap sahibi+1 yılNe diyim herşeyin hayırlısı olsun inşallah nasip kısmet işi bu işler
Soran+1 yılAmin. Senin de hakkında hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkürler 🙂
Cevap sahibi+1 yılNeyse sana iyi günler kendine iyi bak 🙂
Soran+1 yılTeşekkürler abi sen de :)
Cevap sahibi+1 yılAbi mi 😂
Ne abisi ya 😂
Aramızda o kadar yaş farkı olduğunu sanmıyorum 26 yaşındayım ben sen kaç yaşındasın
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılE ne biliyim kaç yaşında olduğunu bilmiyordum. Abi demiyim de ne diyim 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılAramızda pek bir yaş farkı da yokmuş dediğim gibi abi deme 😀🙂
Soran+1 yılPeki ne diyim?
Cevap sahibi+1 yılBilmem 😂
Soran+1 yılE napalım o zaman şimdi 😂 Allah Allah ya 😂
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde konuşalım işte Abi demen şart mı ALLAH ALLAH 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAramızda iki yaş var sadece ne abisi 😂
Soran+1 yılNe konusucaz Allah Allah 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam konuşmayalım o zaman 😂
Soran+1 yılDerdin ne onu bi anlasam abiii
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılNerede kalmıştık en son iyi günler kendine iyi bak demiştim 😀🙂
Soran+1 yılÖyle bişey dememiştin hatırladığım kadarıyla ama şimdi dedin tabi. İyi günler öyleyse sen de kendine iyi bak :)
Cevap sahibi+1 yılDemiştin demedim dedim dedim
Soran+1 yılTamam ben de öyle bişey "dememiştin" dedim
Soran+1 yılHerneyse
Cevap sahibi+1 yılTamam istiyorsan eğer tanışalım seni tanımak isterim 🙃
Soran+1 yılNeden :)
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim sen de istiyorsun bence öyle hissettim 🙂
Çok tatlı samimi geldin 🙃
Soran+1 yılPeki abicim tanışabiliriz :)
Cevap sahibi+1 yılBak ya hâlâ abi diyor 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAbi demeye devam edeceksen böyle tanismayalim en iyisi 😀
Soran+1 yılNiye yaa Allah Allah kötü bi niyetin varsa söyle ona göre tanışmayız yani
Cevap sahibi+1 yılNereden çıkardın şimdi bunu ne gibi bir kötü niyetim olacak eğer nasip olursa ciddi bir ilişki içerisinde olmak için tanışalım istiyorum seninle yani arkadaşça değil
Soran+1 yılOpss çok açıkça belirttin anlıyorum. Ama ben şu an pek o kafada değilim ya
Soran+1 yılYani bu konularda biraz kafamı dinlesem iyi olacak. Zaten insanlara da pek güvenmiyorum
Soran+1 yılAma arkadaş olarak dersen konuşabiliriz yani
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım tamam o zaman sen bilirsin
Soran+1 yılYani sonuç?
Soran+1 yılTakipleşebiliriz benim için bir sakıncası yok
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi arkadaş olarak istemiyorum ben kusura bakma, sen de benim istediğim gibi istemiyorsun🙂
Cevap sahibi+1 yılO yüzde takiplesmeye de gerek yok bence 🙂
Soran+1 yılTamam da insanlar önce tanışır ondan sonra hayatına alıp almayacağına karar verir. Böyle direkt bu şekilde olur mu yani bilmiyorum. Takipleşmek istemiyorsan sen bilirsin. Nasıl biri olduğunu merak ettim ama doğrusu
Cevap sahibi+1 yılTamam ben de tanışalım diyorum tabiki de birbirini tanımadan etmeden güvenmeden görmeden bir şey olmaz ama sen ben bu aralar pek o kafada değilim biraz kafamı dinlemeliyim zaten insanlara da pek güvenmiyorum arkadaş olarak dersen konuşabiliriz dediğin için ve ben de arkadaş olarak konuşmak istemediğim seni ciddi olarak tanımak tanışmak istediğim için vazgeçtim sadece. Yoksa tabiki de dediğim gibi konuşmadan tanışmadan birbirini tanımadan etmeden güvenmeden görmeden bu işler olmaz, kolay değil bu işler öyle. 🙂
Soran+1 yılPeki profilini açar mısın
Cevap sahibi+1 yılDemin istemiyordun şimdi fikrin neden değişti birden
Soran+1 yılFikrimi değiştirip değiştiremeyecegini seni tanımadan bilemem. Ama konuşmak istemiyorum diyorsan sen bilirsin. Hoşçakal :)
Cevap sahibi+1 yılİstiyorum ya neden istemiyim hemen de kızıyorsun tamam sakin ol çıktım gizliden tamam 😂😀🙂
Cevap sahibi+1 yılÇıktım bekliyorum
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılKızmadım bu arada.
Cevap sahibi+1 yılİstek atan sensin dimi n ile başlıyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTamam 🙂
KEsinlikle sadece evli çiftler arasında olmalıdır cinsellik. Öbür türlü ne ahlak diye bir şey olmazdı...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de ama işte evlenmek te kolay değil şu zamanda sorun bilmiyorum kararsızım
141 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama evliliği beklemek gerekiyor. İnsanın ilkinin eşi olması çok güzel bişey bence
Cevap sahibi+1 yılEvet ama Dayanması çok zor bee belli bir yaşa kadar ancak
Soran+1 yılZor da olsa dayanmak lazım
Cevap sahibi+1 yılSeksting vs sorun değilse belki dayanılır
Soran+1 yılBence onlar da yapılmamalı
Soran+1 yılÖyle de olsa bişeuler yaşanmış oluyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılYahuu ama erkek için çok zor bişey bu inan çok zor bişey bu bence normal sayılmalı
Soran+1 yılNormal sayılamaz. İhtiyacınızı kendiniz de giderebilrisiniz. İlla birileriyle yapmanız gerekmiyor.
Cevap sahibi+1 yılİşte ama kendimiz yapıyoruz bir yerden sonra sıkılıyoruz başka heyecan arıyoruz
Soran+1 yılE beklicen işte evlenmeyi. Evlenmeden öncesinde başka heyecanlar ararsan evliliğin tadı tuzu kalmaz
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ben zaten bekliyorum sorun yok orada ama işte seksting vs bişeyler olması lazım yoksa dayanamam sadece haftasonları mastürbasyon yapmama rağmen hafta içi çalışmama rağmen gerçek birisi ile sanal seks bence tatmin edici olur
Soran+1 yılKatılmıyorum. Cinsellikten pek bir farkı yok çünkü onun görüntülü falan
Cevap sahibi+1 yılBence var yani sürekli p*rno izlemek farklı
Gerçek bir kişi ile konusmak tatmin olmak farklı evlenmeden önce olmamasımda hemfikiriz ama kız en azından erkeğe yardımcı olmalı nude filan olabilir seksting olabilir bu kötü değil bence
Soran+1 yılBana göre kötü
Soran+1 yılTüm bu söylediğin şeyler evlilikteki ilişkinin heyecanını azaltacak şeyler çünkü
Cevap sahibi+1 yılO zaman erkek gizli iş çevirince kızıyosunuz
Cevap sahibi+1 yılDoğru olabilir haklı olabilirsin ama bilmiyorum
Soran+1 yılGizli iş çevirirince kızarız tabi. Neden kızmayalım.
Cevap sahibi+1 yılO zaman macera aramamak gerekiyor ben de eşim ile yaşamayı isterim ama sorun şu ki ne kadar ileri gidebiliriz eşimle yani o sorun
Soran+1 yılEvlenene kadar kendi ihtiyacini kendi giderebilir insanlar. Fazlası ihtiyaç değil keyfidir
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun da evlenebilecekmiyim diye düşünüyorum yani acaba ya evlenemezssem ya fazla yaşamazssam
Soran+1 yılTüm bunları yaşamadan evlenmek var, bir de yaşayıp evlenmek var o daha kötü. Neden evlenemeyesin ki? Evlilikten alacağınız tadı azaltıyorsunuz bu şekilde sanalla manalla. Baksana etrafına insanlar patır patır boşanıyorlar bu internet yüzünden. Eskiden böyle miydi? İnsanlar severdi, 1 gün görebilmek için neler yapardı sevdiğini. Sonra evlenip mutlu olurlardı. Şimdiyse insanlar evlenmeden her haltı yaşıyor ondan sonra evleniyor ama artık evliliğin de tadı tuzu kalmamış oluyor. Evliliğin özelliğini de zevkini de yok ediyorsunuz bu şekilde yaparak. Kendinize zarar veriyorsunuz. Başka bişey değil
Cevap sahibi+1 yılHayır insanlar zor'a gelemiyor saygı edep güven kalmadı çünkü
Elbette intenetin çok alakası var haklısın ama evlilik çocuk oyuncağı oldu sadece erkekler değil kadınlar da süresiz nafaka için boşanıyor.
Ben aslında senin gibi düşünüyorum tek fark cinselliği abartmamak gerekiyor evet evlensem gözüm karımdan eşimden başkasını görmez telefona şifre bile koymam mesela ama kalbime birisi giremeyebilir de çünkü hayat ve yaşam planlaması yapan birisiyim hazır olamıyorum maddi manevi tamamen hazır asla da olamayacağım gibi yani kader aslında bu işler ama bilmiyorum yaa zor
Soran+1 yılTam olarak kader bu işler evet. Ve o yüzden gerçekten böyle şeyler yapmamanı tavsiye ederim. Evlilikten alacağın lezzeti azaltıyorsun çünkü bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılBen dediğim gibi evlenmeyedebilirim kimseyle ilişkiye girmiyorum evlenmesem de ama sekstinge hayır demiyorum muhtemelen tek doğduğum gibi tek öleceğim bilmiyorum pişman olmak istemiyorum ölüm döşeğinde
Soran+1 yılBence bunu yaptığın için pişman olma ihtimalin daha yüksek ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum bunu evleneceğim kişiye net olarak söylerim muhtemel o karar verir evlenince de ondan başkasına bakmam zaten
Soran+1 yılAnladım. Ama böyle şeyler bağımlılık yapabiliyor. Çok var evli olup da burada öyle iğrenç şeyler yapanlar. Bunu da unutma olur mu
Cevap sahibi+1 yılŞunu net söylemeliyim Eşim Olduktan sonra ne buralara girmeyi Ne De başka saçma şeyler ile uğraşmak gibi bir niyetim yok onunla yer onunla içer onunla gezer onunla uyurum yani ben kendimi sevdiğim kadına adayacağıma kendime söz verdim hastalıkta sağlıkta deniyor ya evlilikte ben işte ona harfiyen uyacağım
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur. Hakkında hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılSenin de umarım her şey istediğin gibi olur ve iyi bir eşe iyi bir hayata ve güzel tatlı çocuklara huzurlu mutlu bir yuvaya sahip olursun 🙏🙏
Soran+1 yılAmin. İnşallah sen de. Teşekkürler duan için :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim başkası için karşılıksız ve kalpten edilen dualar kabul olurmuş umarım kabul olur kısacık ömrümüzde mutlu olmak huzurlu yaşamak sağlıklı olmak dışında hiçbirşeyin önemi yok.
Soran+1 yılEvet çok haklısın :)
Cevap sahibi+1 yılHaklıyım tabe 😂😂 gidemiyorum
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılHiç en son ben yazınca sonlanır yazılar genelde de 😂😂😂
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yıl🌻🌻🌻🌻 sohbet için teşekkür ederim fikirlerin görüşlerin için de ayrıca böyle medenice tartışılan her konuyu seviyorum
Soran+1 yılRica ederim. Hoşçakalın :)
Cevap sahibi+1 yılSiz de 🙋♂️🙋♂️🙋♂️
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. cinsellik sadece sevdiğin insanla yapılmalı imiş :)))
cinsellik bir ihtiyaçtır yemek yemek gibi su içmek gibi nefes almak gibi...
seninle kim yapmak isterse sende istersen yaparsın...
kimisi bu işi sadece sevdiği der binlerce kişi sever, kimisi para ile yapar, kimisi karşılık beklemeden sevabına yapar
00 Yorumla
+1 yılBana sorsan doğrusu o yönde ama herkesin kendi hayatı yadirgamam
27 Yorumla- +1 yıl
niye ne var tipimde
- +1 yıl
kapali kizlari bakire saniyon galiba bunun tiple bi alakasi yok düşüncem bu yonde olmasada yapilmali derdim
- +1 yıl
Tarzimda tipimde bununla ilgili değil dedim bende dovmede yaptiririm pirsingte takarim sacimi da boyarim istesem istedigim gibi de yaşarım kimseyi baglamaz düşüncemi soyledim sadece
Kim nasıl istiyosa öyle yapsın, şöyle yapılmalı böyle yapılmalı şu zaman yapılmalı bu zaman yapılmalı diye bir kural yok. Kişinin tercihine kalmış bu.
21 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle. Herkesin kendi tercihi.
+1 yılEvliyken olunca insan hep rahat olur hem daha Keyifli yapar 😉🤭
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla baslarlar simdi bu ihtiyac kezbanlik yapmayin diyen hoduklerr evlenince yapilmali suna bak herkes birbirinin yatağinda
41 Yorumla
Soran+1 yılBoş konuşuyorlar işte
+1 yılkendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yapılmalı
20 Yorumla''Evliyken sevdiğin insanla'' Ne tarafa çeksen oraya uzar bir ifade :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvli olarak sevdiğin insanla
Soran+1 yılAynı şey
+1 yılGercekler, milletin birbirinin aldattigini gosteriyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Evli bekar nisanli herkes evlilik oncesi sonrasi birbirini aldatiyor.
Soran+1 yılHerkes değil. Ben aldatmıyorum mesela
- +1 yıl
Buradaki kimseye inanmiyorum. Kendinide hakli gostermek zorunda degilsin.
Soran+1 yılBen de kimseyi inandırmak zorunda değilim
Soran+1 yılİster inan ister inanma
Bence evliykende yapilmamali. İnsan insana böyle birsey niye yapar ki
032 Yorumla
Soran+1 yılYaa siz de suyunu çıkarmayın iyice
Soran+1 yılAseksüelsen evet olabilir tabi
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılSenin tercihin
Soran+1 yılBana göre evli değilken yapılmamalı, evliyken yapılmalı
Soran+1 yılSöyledim
Soran+1 yılNiye yapamiyim?
Soran+1 yılNiye sordun
Soran+1 yıl24
Soran+1 yılDeminden beri trollüyorsun demi
Soran+1 yılBen de öyle tahmin etmiştim
Soran+1 yılYorumun saçmaydı çünkü
Soran+1 yılYoo kızmadım. Bana göre evlenmeden yapılmaması gereken bişey sadece
Soran+1 yılHayır. Görüştüğüm insanlar oldu ama öpüşmedim. Bu benim tercihim
Soran+1 yılNe farkeder?
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yıl👍🏻
+1 yıldünyaya nasıl baktığınla alakalı olarak değişir.
herkesin görüşü farklıdır10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMektup vardır herkes okur mektup vardır sadece sahıbı okur
10 YorumlaBence önceden test sürüşü gerekli kötü sürprizler olmasın
00 YorumlaHerhalde ya. Ya toplum ne hale gelmiş gerçekten üzülüyorum soruya bak :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNorlamde öylede şimdi artık öyle değil herkes yaşıyor cinsellik
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkes yaşamıyor. Prensip sahibi insanlar hala var çok şükür
Cevap sahibi+1 yılPrensip ya da baskı ya da inanış ya da korku... Bilemem artık orasını
Soran+1 yılO da kişiden kişiye değişiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Benim şahsım adına tek önemsediğim şeyse şeref. Erkek de kadında şerefli olduğu sürece ne yaptıkları kimseyi ilgilendirmez bence
+1 yılBilmediğim anlam veremediğim çok şey var
17 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Karma karışık
- +1 yıl
Evlilik neden vardı?
Soran+1 yılEvlilik neden vardı? Evlilik sadece cinsellik için yok elbette ama cinsellik için evlilik olmazsa olmaz bişey mesela bana göre
- +1 yıl
Tamam Evlenmeden cinsellik olmaz buna katılıyorum ama nwden evlenmeden cinsellik yaşayanlar var madem bir birini arzuluyorlar istiyorlar niye evlenmiyorlar
- +1 yıl
Ben burada cinsel sorular sorarak bile hata yaptığımı düşünüyorum ama kimse yok hayatımda reel ya da sanal kafam allak bullak ne yapsam hayatımda biri var olurdu
Soran+1 yılOnu da onlara soracaksın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz hayvan değiliz o yüzden her önümüze gelenle yaşamamalıyız özel şeyler özel kişilerle olur
144 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılThanks
Soran+1 yılYou're welcome
Cevap sahibi+1 yılOzaman neden evlilik var neden kıyafet var üstümüzde neden kendi ihtiyaçlarımızı karsiliyoruz bu yorum eksik çünkü bilim genlere göre konusuruz bizim hayvanlardan farkımız zeki olmamiz ve zeki oldugumuz için günahlar ve sevaplar insanlara inmiş ben hayvan değilim sizi bilemiyorum
Soran+1 yılBen hayvan değilim sizi bilemiyorum derken? Sorduğum soru da açık yaptığım yorum da açık. Hangi hakla hakaret ediyosun sen bana?
Cevap sahibi+1 yılBaşka birisi yorum yapmıştı karıştı sen hayvanın diye
Cevap sahibi+1 yılSize cevap vermedim nereye gitti o kız 🤣
Cevap sahibi+1 yılYorumu kaldırmışlar
Soran+1 yılOk!
Cevap sahibi+1 yılÖzür dile ama bağırdın kalbimi kırdın
Soran+1 yılÖzür dilemesi gereken tek kişi sensin.
Soran+1 yılHem hakaret ediyosun hem de utanmadan özür bekliyosun
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi başka birisi yorum yaptı ona yazdım yorumu kaldırmışsınız alaymı ediyorsunuz anlama probleminiz mi var
Soran+1 yılBence senin var anlama problemin
Soran+1 yılBana diyosun özür dile diye
Cevap sahibi+1 yılTek bir sorum var yorum yapan profilinde kara kedi olan kişinin yorumunu gördünüz mü
Soran+1 yılEvet her b*ka atlıyor ben de kaldırdım
Cevap sahibi+1 yılOzaman ona cevap yazdığımı söyledim size değilmi neden hayvan dediğimi ısrarla üzerinize alindiniz
Cevap sahibi+1 yılBence iki medeni insan olarak birbirimizden özür dileyip sizin bana kahve ısmarlayamaniz lazım
Cevap sahibi+1 yılTamam be ısmarlama krizi fırsata çevirmek istedim sadece
Soran+1 yılKusura bakma ama ben özür dileyeceğim bişey yapmadım. Yapsaydım dilerdim
Cevap sahibi+1 yılAslan burcu musun koçmu
Soran+1 yılHiçbiri
Cevap sahibi+1 yılPeki kahve ismarlamıyorsan kovda beni gidim
Soran+1 yılGüle güle
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin nezaketsiz 🤣
Soran+1 yılUtanmaza bak hele 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim🤣 yanlış anlaşılma içinde özür dilerim kahveyide ben ısmarladım say 😌
Soran+1 yılOkey :)
Cevap sahibi+1 yılGitme diyorsan gitmem yorum 500 olsun 🤣
Cevap sahibi+1 yılAma harbi nezaketsizsin bari teşekkür et 🤣
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum sağol. Ama gidebilirsin yani hiç problem değil benim için :)
Cevap sahibi+1 yılGitme dedin gibi geldi ya
Soran+1 yılYoo hiç öyle bisey demedim :)
Cevap sahibi+1 yılHee belki kal demen lazımdı be 🤣 ya Allah bizim evlenmemizi istiyorsa
Soran+1 yılYaa hadi abicim ya
Cevap sahibi+1 yılGit be
Soran+1 yılUza hadi
Cevap sahibi+1 yılSamimiyetsiz şey
Soran+1 yılHadi ikile
Cevap sahibi+1 yılGitmiyorum
Soran+1 yılSen bilirsin. Kendi kendine konuş dur o zaman
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşacacağıma kediyle konuşurum hiç olmazsa bazen sevimli hareketler yapabilir
Soran+1 yılBayyy
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli evlendikten sonra sevdigin kişiyle yapmaktir
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden mutlaka yapılmalı, ten uyumu olmadan asla evlenilmemeli
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeden önce yapılıp evlenince yıllar süren pişmanlıklardan kurtulmak lazım
015 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden yapmayanlar zaten tecrübesi olmadığı için evlendikten sonra bulduğundan her türlü memnun kalir zaten sen merak etme. Asıl çok ilişki yaşayan insanlar yetinemez bir kişiyle.
Cevap sahibi+1 yılHiç tecrübesi olmayan biri, istekli. Ama eşi yetmiyor, yetersiz kalıyor. Biraz dürüst olursan burada buna benzer bir sürü şikayet görmüşsündür sen de. Bu konuda ne diyorsun
Soran+1 yılO şikayetlerin çoğu eski yaşanmışlıkları olan insanlardan çıkıyor. Bu evlenmeden önce konuşularak yeterince anlaşılabilecek bir durum. İlla 50 kişiyle yatmanız gerekmiyor. Kendinize saçma bahaneler üretmeyin
Cevap sahibi+1 yılAblacığım sen niye her şeyi hiç bir şeye dayandırmadan kendince yorumluyorsun. Daha önce yaşanmışlığı yok diyorum, tecrübesiz kadınlar da yaşıyor bu sorunu. Çok zor değil bunu anlamak. Tercihlerine lafım yok, ama sen de tercihleri küçümsemek yerine kabul etmeyi denemelisin.
Soran+1 yılKucumsemiyorum. Sadece anlamsız buluyorum. Önceden yasamamislar tamam ama beklentileri de konuşmamışlar demek ki. Eksikliği iletişimde aramaya ne dersin?
Cevap sahibi+1 yılKendini bilmiyorsun ki iletişimle beklentileri karşılayasın?
Cevap sahibi+1 yılYani cinsel anlamda tanımıyorsun, yanlış anlama
Soran+1 yılTanımak için illa yapmak gerekmiyor. İnsan kendini bilir.
Cevap sahibi+1 yılMesela bi erkek kaç saat aktif kalabileceğini bilemez? bi kadın da kaç saatte doyacağını.
Soran+1 yılKaldı ki cinsellikte olmazsa olmaz denecek şeyler olmamalı zatwn. Bir insan karşısındakini seviyorsa her şekilde tatmin olur. Daha fazlasına zorunlu olarak ihtiyaç duymaz. Duymamalı da
Soran+1 yılNe önemi var? Benim için sürenin vs. bi önemi yok. Tamam evlilikte cinsellik olmazsa olmaz ama evlilik de sadece cinsellikten ibaret değil sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBak anlaşamadığımız nokta şu, mesela sevişiyorsun, süre önemsiz diyoruz. 10 dkda da tatmin olmuyorsun. Hiç sevişmemen 10 dk sevişip yarım kalmandan daha iyi, bu da tek problemin olsa da hayatın geri kalanına yansıyor.
Soran+1 yılKarşındaki insanda anlayış denen bir karakter özelliği varsa seni yarım bırakmayacaktır zaten. Buna bu kadar takılmayın o yüzden. Seven insan böyle sorunlar çıkarmaz. Bir sorun varsa da aralarında bunu çözmek için elinden geleni yapar
Cevap sahibi+1 yılUmarım senin söylediğin gibi olur, bol şans diliyorum sana
Soran+1 yılİnşallah. Teşekkürler sana da
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen kendi ne zaman isterse yapar karar kişinin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. En guzeli ve olmasi gereken bence o ama tabi bizde şeytana uyuyup yoldan çıkıyoruz ne yazikki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evliyken yapılmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmeden önce yapılacak kş ömür gecer mi gecmez mi tartabilesin
00 Yorumlaisteyen istediği zaman yapar bu bir tercih meselesi
20 Yorumla
+1 yılBencede evliyken olmalı
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce küçük bir deneme olsa birçok evlilikten vazgeçilir de işte toplum böyle şeylere müsait değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Müsait değil demiştim :)
Soran+1 yılToplumumuz öyle saçmalıklara müsait olmamalı zaten. Böyle diye diye ahlak bırakmadınız insanlarda
+1 yılEvet sadece evliyken yapılmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi bu öyle olsa daha güzel olur tabi
10 Yorumla Buna ulasan cok sanslıdır
10 Yorumla
+1 yılTabikide evlenince olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu kafayı aşın artık erkekler çatr çatır mikişiyo kendınıze deger verın bır hedıye paketı gıbı hakermedıgı halde saklamayın bişeylerı onlara
353 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey yok. Kendini saklayan erkekler de var az da olsa.
Soran+1 yılM*l olan sensin. Ben başkalarına göre yaşamıyorum. Kendi vizyonuma göre yaşıyorum. Çünkü benim bi ahlakım var senden farklı olarak
- +1 yıl
ya boş ver bunu bacım o versin
Soran+1 yılTamam sen git ona buna kullandır kendini. Var ya çok üzülüyorum sizin gibilere
- +1 yıl
tamam sen kullandır kendini
Soran+1 yılVar ya kızım değeriniz yok. Mal gibi kullanıyorlar sizi. Çok acıyorum size
Soran+1 yılKarşıma bakir çıkarsa o zaman gör sen boş yapma
Soran+1 yılO*rospuların karşısına o*ospu çıkar
Soran+1 yılSizin gibilerin de çoğalıyor olması çok üzücü. Neyse ki az da olsa varız da en değerlileri biziz. Siz ise mal gibi kullanılmaya mahkumsunuz
Soran+1 yılBakeret sadece zarda değil. Zara zarar vermeden her haltı yaşayan mallar var bu 1, 2. si bakir olmayan erkekle zaten benim işim olmaz. Onlar da sizin gibi mallara layıklar
- +1 yıl
Ne boş yapmışsın Allahın Kezbanı sen kimsin millete mal gibi kullanılmaya layıksın diyosun simdi sen küçük Kezban mood on açınca ahlaklı mi oldun
- +1 yıl
karışmayın kıza
- +1 yıl
Karışan kim sen niye boş yapiyosun
Soran+1 yıl@oylesinecanm hah kendini kullandıran bir mal daha
- +1 yıl
siz kime veriyosanız verin sizene
- +1 yıl
Kafanı skym senin allahin yobazı şu kafadan cik diye diyoruz
- +1 yıl
Allah aşkına savunmayın şu Kezbanı ya
Soran+1 yılNoldu zorunuza mı gitti kullanılıyorsunuz deyince. Söylediğim şeylerin hepsi erkekler için de geçerli. Sadece kadınlar için değil. Yapan kadında mal erkek de.
- +1 yıl
Yavrucum ben böyle konuşan ahlaklı ayağına yatan çok kız gördüm o yüzden bana kendini anlatma boş ver gizli saklı nelerin vardır kim bilir senin gibilerinden korkulur
Soran+1 yılTabi söyleyeceğiniz laf yok ya anca hakaret edersiniz zavallılar sizi 😂
- +1 yıl
AHAAJABAH bunu da diğer kızlara mal diyen bir pick me söylemesi daha acınası
- +1 yıl
Başkalarına göre yaşamıyorum demişsin ama yaptığın şey tam olarak başkalarına göre yaşamak gibi geldi bana. O gidecek evlenene kadar her boku yicek sende o bakire istiyor diye ona yaranmak için hayatını mı kısıtlayacaksın? Bak bunu kendin uygun görmediğin için bu şekilde düşünüyorsan bu tercih meselesidir buna bir şey diyemem ama evleneceğin erkek içinse aptallık yapıyorsun, ona hiç bir şey kanıtlamak zorunda değilsin hayat senin, seni sevecek erkek her türlü sever.
Soran+1 yıl@ndjdbxbx bakir olmayan biriyle evlenmeye niyetim yok. Çok yanılıyorsun
Soran+1 yılBen başkasına göre yaşamam. Kendi vizyonuma, inancıma göre yaşarım. Kimseye de yaranmak gibi bir derdim yok. Kimin ne düşündüğü de zerre umrumda değil. Ben kendi doğrularıma göre yaşarım sadece
- +1 yıl
Naparsan yap senin gibileri önce evinde dayak yemeye başlayıp daha sonra aldatılan kadınlar oluyor genelde çok sığ birisin ne kadar anlatsam bos o yüzden uzatmıyorum canim
Soran+1 yılInancı ve vizyonu olmayan birini de hayatıma almam zaten
Soran+1 yıl@oylesinecanm sığ olan sensin. Senin daha bi hayat amacın, bir vizyonun bile yok :)
- +1 yıl
Kendi doğrunsa bir şey diyemem. Ama ben şahsi olarak bekaret olayını saçma buluyorum şahsen benim sevdiğim kızın bakire olup olmaması benim için bir şey değiştirmez, o an benimse geçmişinin ne önemi var? Bu arada evleneceğin erkeğin bakir olup olmadığını nasıl anlayacaksın? Dindar erkekle evleneceğim deme sakın onun dindarlığına güvenenmeye falan kalkma çünkü genelde bu işlere en çok yanaşan dindarlardır, nasıl anlayacaksın bunu?
Soran+1 yıl@ndjdbxbx onu ancak tanıyarak anlayabilirim. Dindarlık meselesi değil. Daha çok dindarlar yapıyor diye de bişey yok. İnsanın olduğu her yerde bir şeyler ters gidebilir. Ayrıca kadınların bekareti ne kadar anlasiliyorsa erkeklerin de o kadar anlaşılıyor zaten. Sen bekaretin fiziksel bir göstergesi var mı zannediyorsun? O zara dokunmadan her haltı yaşayanlar var. Bekareti öyle anlayamazsın zaten. İnsanın ahlakından anlarsın. Ha yalan varsa ortada her yalanın da bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır zaten için rahat olsun
- +1 yıl
@oylesinecanm @Ebruu675 sizde kızın üzerine bu kadar gitmeyin insanların tercihleri ve ahlak anlayışı farklı olabilir, başkalarının hayatına burnunu sokmadığı sürece sorun yok. Benim sorguladığım şey evleneceği erkek için mi yoksa yoksa cidden kendi ahlakına bu şekilde uygun gördüğümüydü, erkeğin değil kendi tercihine göre hareket ediyorsa bir şey diyemeyiz.
Soran+1 yılGeçmişe gelince evet geçmiş benim için önemli. Çünkü biliyorum ki insanın kendisi için biriktirdiği fazla geçmiş bile insana zarar verir. Hem duygusal hem manevi zararlar verir. Aynı şey karşımdaki insan için de geçerli. Evleneceğim insanın fazla bir geçmişi olsun istemem. Mutlu evlilikler evlenmeden önce her şeyi yaşamakla olmuyor.
- +1 yıl
Canim benim sen de iyice oku o zaman mesajları kendi bu şekilde yaşamayı tercih eder saygim var ama kendi gibi yaşamayan insanlara da mal gibi kullandırma tabirini kullanamaz
Soran+1 yıl@oylesinecanm valla mal kelimesini ilk kullanan ben değilim. Bence siz önce bi kendi laflariniza mı baksanız? Ben bana saygısızlık yapmayana saygısızlık yapmam
- +1 yıl
Tartışmanın tamamını okumamıştırm, şimdi okudum. Arkadaşlar ikinizin de haklı olduğu taraflar var ancak çocuk gibi birbirinize saldırıyorsunuz, biriniz g*rizekalı diyor mal diyor diğeriniz o*rospu diyor, bu kadar basit bir konu için bu kadar kargaşa çıkarmak çok cahilce. Önce bir sakin olun birbirinize saygı gösterin ondan sonra fikir alışverişi yapalım medeni insanlar gibi. Bu şekilde hiç bir yere varamayız.
Soran+1 yıl@ndjdbxbx valla saldırıyı kim başlattıysa bunu ona söyleyeceksiniz. Bana mal diyene canım diyecek halim yok benim de demi?
Soran+1 yıl@ndjdbxbx 👍🏻
- +1 yıl
Soran arkadaş haklı haketmisler kıza m*l diyip asagiliyor tercihi yüzünden sonra zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor medeniyet bu değil tercihlere saygı duymalı herkes şimdi banada saldırır bu çünkü seviyesi yok okudum yazdıklarını soran arkadaş sen bunlarla muhatap bile olma kendi dünyalarında travmalariyla yaşasınlar
Soran+1 yıl@ogancep ağzına sağlık
- +1 yıl
@rightist evet
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Evet cinsellik evliliğe aittir
10 Yorumla
+1 yılEvet evli iken yapılmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBencede evliken yapılmalı
20 Yorumlaevlenmeyen ve yaşayan çok kızlar var.
012 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir durum
Soran+1 yılEvet maalesef
Soran+1 yıl@seyda028 kimsenin kimseye çamur attığı yok. Cinsiyet farketmez. İki taraf için de aynı şey geçerli zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet o zaman önüne gelenle yspılsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılUcu açık bir konunu, nereden baktığına bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz nereden bakiyorsunuz
- +1 yıl
Erkek kadın farketmez bu temel bir ihtiyaçtır, karşındakine güveniyorsan, benim için sorun yok...
Hayır tabii ki. Evlilik şart değil.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Evlilik öncesi deneme yapılmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDediğin şeye katılıyorum evliyken yapılmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEn güzeli en özeli bu bence de
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet o zaman olmalı
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne