Cinsel Yaşam Cinsellik hakkında hiçbir şey bilmiyorum, sizce kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 26 yaşındayım bu yaşa kadar kimseyle olmadım Cinsellik hakkında hiçbir şey bilmiyorum, sizce kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
İbrahimmbey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Gayet normal bir şey herkes bir değil belki de hiç yapmadım dediğin şeyi evlenince en güzel sen yaparsın 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yaşamak ayrı şey bilgi sahibi olmak ayrı şey. yaşamadığınız konusu kötü denemez ama bu teknoloji içinde bilgi ahibi olmamak elbet kötü 0 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Kimseyle de olmayın zaten ama araştırarak öğrenin bence çünkü bu insanlığın gereği ve mecbur olacak... 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Buradan öğrenirsin sorarsanız bilgi veririz bu platform onun için var sorunu bekliyoruz 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kötü değil araştırmakta kötü ya da ayıp değil öğrenebilirsin geç değil araştır bence oku izle 0 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bu konunun iyisi kötüsü olmaz ki öğreneile bilen bikonu sonuçta 0 0 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence güzel saf ve temiz bir insan olmak o kadar guzelki 🙂 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ne güzel işte evlenince eşinden öğrenirsin Ben erkek olarak evlene kadar hiç yapmadım 0 0 Yorumla
Abdullah984984 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Niye kötü olsun masum kalmak en güzeli evlenince yapacaksın zaten 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kötü değilde garip. Şahsen çok itici gelirsin bana. 0 0 Yorumla
hardboy_M Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı. Bence en guzeli ewlenince kocanla öğrenirsin merak etme 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. yasayarak ogrenırsın en dogru bılgı en ıyı ogrenme seklı bu bence 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sor soyleyelim niye canjni * ki canım 😊😊 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Yani doğal olabilir bunda birsey yok 0 0 Yorumla
MartıKaş Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiç merak edip film falan da mı izlemedin? 0 0 Yorumla
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Öğrenirsin çok önemli değil 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ögrenirsin dostum 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. kötü değil, ama öğremeye başlayabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olmaman kötü bi sey değil ama bilmemen belki 2 5 Yorumla saulMed +1 yıl Sen oldun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @saulMed her görüşüme yanıt verme yeto ya Yorumla saulMed +1 yıl Ahahhhaa sen beni engelle en iyisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @saulMed engellesemde gizli olduğum zaman her türlü yazabilion Yorumla saulMed +1 yıl Hay ya Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. En azından teorik bilgi edin derim. 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doğru kişi denk gelirse güzel 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yoo öğrenirsin 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İyi iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Gayet normal bir şey herkes bir değil belki de hiç yapmadım dediğin şeyi evlenince en güzel sen yaparsın
yaşamak ayrı şey bilgi sahibi olmak ayrı şey. yaşamadığınız konusu kötü denemez ama bu teknoloji içinde bilgi ahibi olmamak elbet kötü
Kimseyle de olmayın zaten ama araştırarak öğrenin bence çünkü bu insanlığın gereği ve mecbur olacak...
Buradan öğrenirsin sorarsanız bilgi veririz bu platform onun için var sorunu bekliyoruz
Kötü değil araştırmakta kötü ya da ayıp değil öğrenebilirsin geç değil araştır bence oku izle
bu konunun iyisi kötüsü olmaz ki öğreneile bilen bikonu sonuçta
Bence güzel saf ve temiz bir insan olmak o kadar guzelki 🙂
Ne güzel işte evlenince eşinden öğrenirsin
Ben erkek olarak evlene kadar hiç yapmadım
Niye kötü olsun masum kalmak en güzeli evlenince yapacaksın zaten
Kötü değilde garip. Şahsen çok itici gelirsin bana.
Biriyle beraber olmadan da bişeyler öğrenebilirsin ya 😂
Bence en guzeli ewlenince kocanla öğrenirsin merak etme
Bilmiyorum olman ayıp mı değil ama kayıp mı evet kayıp
yardımcı olabilirim kitap bile yazmayı dusunuyorum
yasayarak ogrenırsın en dogru bılgı en ıyı ogrenme seklı bu bence
Sor soyleyelim niye canjni * ki canım 😊😊
Yalnız değilsin seninle aynı fikirdeyim
Kötü hemen öğrenmeye bak
Yani doğal olabilir bunda birsey yok
p*rno da mı izlemedin
hiç merak edip film falan da mı izlemedin?
boş ver ben de bilmiyorum 😑
Tebrikler sıkı kadınmışsın
Öğrenirsin çok önemli değil
Ögrenirsin dostum
kötü değil, ama öğremeye başlayabilirsin
Hehe tabi ya tâbi tâbi
Olmaman kötü bi sey değil ama bilmemen belki
Sen oldun mu
@saulMed her görüşüme yanıt verme yeto ya
Ahahhhaa sen beni engelle en iyisi
@saulMed engellesemde gizli olduğum zaman her türlü yazabilion
Hay ya