19 yaşındayım ve hiç birlikteliğim olmadı. Ama nişanlım var ve okullarımız bittiğinde evleneceğiz. Lakin ben ilişkiye nasıl girilir, nerden girilir hiçbişey bilmiyorum. Üreme konusunu araştırıp ayna ile vajinamı inceledim daha vajinanın nerde olduğunu bilmiyorum, ben bacak arasında tam ortada sanıyordum meğer o iki dudak vajinaymış.. Ne yapıcam :( Bilgisizlik insanı korkutuyor
Cevabın nedir?
Soruya çok şaşırmadım ama , internet bilgi dunyasında bu sitede soru soran bir insanın , arama motorlarını kullanarak merak ettiği kelimeler ve konuları yazıp bulabileceğine eminim . Yine de küçük bir olasılık olarak , bize getirilen bir çift 1 senelik evliydi ve çocuk olmadığı için erkek boşamak istiyordu. İtikatlarına da uymadığı için sorunu almak da kerpetenke kopru ayağı sokmek gibi oldu ve sonunda anlaşıldı ki , her ikisi de haftada 2 kez gobek deliğini zorlamışlar.
Yani bu varsa , soranın dediği de olur.. Olmayan ; araştırıcı kimlik yerine sorucu kimlik vermesi ya da bildiğiniz troll..56 Yorumla
Soran+1 yılsanırım en kapsamlı bilgi cinsel eğitim içeren seviyeli bir kitap almak filan olucak çünkü insanlarımız insellik bölümünün olduğu ve "soru sormak" için yapılmış bir platformda sorulara "arama motorlarından bul" diye absürd cevaplar veriyor üyesinden tut moderatörüne kadar :) cinsellik hakkında bilgisi olmayan birinden daha trajik
- +1 yıl
Trajik olan , aynı zamanda bir psikolog da olan smod'da dahil olarak , bu kadar sene kumda uyuyup da , bugünden sonra sorularla bu konuda bilgi edinmeye kalkman ve , okuma yazma yeteneğini boş geçen ya da geçirilen yıllarını analiz etmek yerine , kendinden başka herkese bilgisizliğinin suçunu yüklemek gibi bir kurtulma yolu seçiyor olman. Ayrıca , sorun inandırıcı da değil ,bana göre troll yaptın zira, bu bilgilere muhtaç olanın halini ben biliyorum gorevimden dolayı.Vajina nerde bilmeyeni yoktu
Soran+1 yılbilmemek değil öğrenmemek ayıptır. soru sorma özgürlüğüm var, yanlış bir bölümde açılmış yanlış bir başlık olsaydı kaldırırdınız zaten. burada kimse kınanmak için soru sormuyor, bir moderatör olarak kınayarak bu sitenin seviyesini belli ettiniz. bence sizi seçmekle en büyük trollüğü yapmışlar, cinsellik hakkında bişey bilmemek ayıp değil bence. sormak ise hiç ayıp değil çünkü ayıp olsa burada "cinsellik" diye bir bölüm olmazdı.
Soran+1 yılkaldı ki trollesem dahi kimsenin sizi inandırmak gibi bir çabası olamaz çünkü bu site sizin paranoyanız üzerine kurulmadı :) akşama kadar sorulan soruları inanmak ile inanmamak arasında analiz edin o hal de size kolay gelsin
- +1 yıl
Steril ölçüde bilgisizliğinde sen dışında sekiz mahallenin mi suçu var , yazı ve cümlelerine bakılırsa devriklik yok , özne dolaylı tümleç yüklem falan herşey yerli yerinde yani iyi bir eğitimde olduğun açık, ancak hala vajinan nerede bilmiyorsun ve navigasyon tarifi istiyorsun.
Sonra da kalkıp "hıh ! benim cahilliğimin sebebi sizlersiniz" tonunda sözler sarfediyorsun. İyi de sahra mı gobi mi , hangisinde tek başına ıssız bıraktık biz seni ? Oralardaki kaktüsleri KS mi üyeleri mi susturdu=?
Soran+1 yılben hiçbir yerde cahilliğimin sebebi sizsiniz demedim. nerde yazmışım, gösterin. öyle birşey de ima etmedim. tam aksine bu konuda bilgisizim, bilgisiz olmak korkutuyor dedim. vajina girişi nerde,çocuk nereden çıkar,nasıl ilişkiye girilir bilmiyordum en iyi cevap seçtiğim arkadaş yüzeysel bir bilgi verdi sağolsun. olasılıksız sorular değil yani. haydar dümene sormak yerine burada bilgisi olabilcek kişilere sormayı tercih ettim. hepsi bu :)
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. google gibi nimet var elinde. uzmanların ve sağlıkçıların hazırladığı siteler var. oralardan oku araştır. sakın ordan buradan laflara bakma. ayrıca p*rno filmlere de bakma. oradakiler gerçekte uygulanabilir değil. sağlıksız.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanatomi çalış o zaman biraz öğren hepsini bak şimdi vajinanın 4 dudağı var büyük ve küçük dudaklar klitoris denen zevk alınan bir yer var ve ilişkiye girilen hymen denilen kızlık zarının içerde olduğu vajina bölümü var bebek oradan geliyo baş kısmıyla erkek cinsel organını oraya sokuyo ilk cinsel ilişkide kızlık zarı yırtılyo
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bilmek istiyorsun tam olarak?
15 Yorumla
Soran+1 yılilişkiye nerden girilir, doğumda bebek nerden gelir filan. ben ilişkiye girilen ve bebeğin doğduğu kısmın bacak arasının tam ortasında olduğunu sanıyordum halbuki daha yukardanmış
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım kaç tane delik var ki orda zaten bacaklarını ayırıp baktığında bir tane yukarıda çişini yaptığın deliği görürsün onun etrafındaki kısım klitoristir.Onun altında dudakların içinde adet gördüğün, ilişki ensasında penisin girdiği ve aynı zamanda bebeğin çıktığı yerde vajina deliği vardır daha altta arkaya doğru da anüs bölgesi dışkını yaptığın delik var.
Hepsi bu.
Soran+1 yılteşekkürler gerçekten yardımcı olduğunuz ve aydınlattığınız için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılPratiğini zaten öğrenecek imişsiniz, teoriğini de kendi gayretiniz ile tamamlarsınız, düzeyli bilgiler edinebileceğiniz çok sayıda kaynak var,
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam yerine geldin Burada bir cok haydar dumen var. 10 gunde aklına takılan herseyi sorarsan yemin ediyorum bilginin sınırlarını zorlarsın o derece.
20 Yorumla
+1 yılMağara kadını bulundu. İnsanlık tarihinde çığır açarsın.
22 Yorumla
Soran+1 yılyorumunu silip tekrar daha seviyeli bir yorum yazman bir öncekini değiştirmiyor ama
- +1 yıl
Yorumumu ben silmedim .Ayrıca gayet seviyeliydi.
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. O bulur merak etme sen ogrenirsin eşinden herseyi yorma kafanı oda bilmiyoraa beraber kesfedersiniz birbirinizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina isedigin yerin altında tarafında aynadan bakarsan görürsün ama unutmaki helal yer orası sakın olaki anal yapma orası pislik ve haramdır ordan yapılmaz yasak bölge
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. orıjınal cevaplar gelmıstır kesın ben kasmayım :D sagdakı reklamdakı hatun ıse baya bı ıyımıs beeehh
00 Yorumla
+1 yılokulun bitmesine daha çok var. zamanla öğrenirsin. hiç bilmeyen deherşeyi bilen de evlendiğinde aynı şeyleri yaşıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmeden daha zor olur gibi geliyor vajinismus hikayeleri filan malum insan korkuyor ister istemez
- +1 yıl
hikayelere inanma. ingilizcen varrsa çok güzel eğitim videoları var.
Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bu kadar bilgisiz ve hayattan kopukken kesinlikle evlenmemelisin kardeşim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleyvah eyvah ! peki nişanlın da aynı durumdaysa. o da penisinin nerede olduğunu bilmiyorsa... yandı gülüm keten helva...
12 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
Cevap sahibi+1 yılbiz sana yok artık dedik mi? olmayacak şey değil...
+1 yılSenin bilmene gerek yok bütün yükü erkekler çekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseisini çıkarma yeter erkek ne yapcağını bilir kaldıki ufaklık yolu kendi buluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılo da bakir nerden bilcek
Cevap sahibi+1 yıleminmisin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 haftada seni prno yıldızından bilgili yaparım.. 1 haftanı ayır bana..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok daha neler ciddi olamazsın taşak falan geçiyorsun sanırım
00 Yorumlata...ak geçior bildin
01 YorumlaALLAH askına doğruyu soyle:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. ne güzel böyle insanlarda varmış
00 Yorumlabol bol p*rno seyret bilgin olur
00 Yorumla
+1 yılBiz bulamadık sen gibi biri işte off
00 Yorumlayok artık uzay çağı :D
00 Yorumla
+1 yılöğrenirsin öğrenirsin korkma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenmek istiyor musun her şeyi güzelim
00 Yorumlagüzel senaryo :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz