İlk deneyimimi evlenmeyi planladığım erkekle yaşadım ama şöyle sadece bir kere oldu ve tamamen birleşemedik sonra çok değişti bana karşı kısıtlamaya hayatımı zindan etmeye başladı 23 yaşındaydım şimdi 27 4 yıldır da kimse girmedi hayatıma bir gün birisi olduğunda ne yapacağım cinselliğin getirdiği zevki bilmiyorum nasıl öğreneceğim ya karşımdaki kişi ben bununla uğraşamam falan yaparsa çünkü sek s konusunda 0 tecrübe ne olacak bu böyle ya
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
alışırsın sorun olmaz. doğru kişi ile farketmezsin bile. ilk tecrübeler hep yeyecanlı olur. takmamaya çalış. kendi kendine de dene hayal kur.
Kendi kendime yapamam mümkün değil
ilkinde haz almamış mıydın?
neden mümkün değil?
Kendime bir şey sokamam da ondan almamıştım çünkü tam bir birleşme de olmamıştı
bişi sokmak zorunda değilsin. tkp etsene beni
Şimdi sana burada anlatsam absür olur anlamazsın kendin internetten arastır daha ayrıntılı şekilde anlaya bilirsin
Haklısın teşekkür ederim
Sizi kandırmak gibi bir niyetim yok neyse onu söylerim benim ddmem size yakısi kalmaz
Merhaba, bu konuda sorun yaşamazsın, hiçbir erkek ilk kez ilişkiye gireceği kadın için bu şekilde düşünmez
seks de iyi olmak tecrübeyle alakalı bişey degil en güzel ilişkimi bakire bi hamfendyle yaşamştım hormonsal mevzular
Şimdi evlenip ayrıldığın için aslında bakire olarak bilinmiyorsun. Rahat rahat istediğinle yaşayabilirdin.
Öğrenmek deneyimledikçe oluşur. Başka yolu yok.
Soruyu iyi okuyun evlendik yazmıyor evlenmeyi planladığım erkek yazıyor yani nisanlımdı adam
Sonuçta deneyim yaşaman pratik yapman lazım
Ama hayatıma kimse girmedi işte napim
Girmek isteyenler olmuştur, müsade etmemişsindir belki de.
Bebişim koyverceksin, evlenince yaşarım diyorsan eşine bırakacaksın. Ben de aynıydım. Evlenince eşime bıraktım, koyverdim gitti. Emin ol mükemmel geçiyor ❤️
Hahah yeni evillilerin heyecanı cokmgzuel
Aynen 😁
Günde 3 kez yapıyodk ya 😁 valla mükemmeldi
Maşallah Türkiye de böyle çift bulmak çok zor sanirdim
Şimdi öyle değil :)
Nasıl yaa kaç yıl oldu. gelirmisin mesaja
Seni çok iyi anlıyprum çok yakın bi tanıdığımında başına geldi
Sen teorik olarak öğren, pratiğini evlenince yaparsın. Herşeyi bilmeye gerek yok öyle senin dediğin şekilde
Tecrübesiz kızlar daha iyi erkekler için. Tecrübeli kızın geçmişi kabarıktır
Geçmiş değil de karşımdaki erkeğe nasıl anlatacağım belki dalga geçecek bu yaşta nasıl bilmezsin diye
Sen de videolar izle. Psikologları dinle.
İstersen yardımcı olabilirim sana bir kardeşin olarak yanlış anlama lütfen
Yani şöyle sevişmeyi tabii ki biliyorum ama seks olayı yok
Çok bir olayı yok ki 2 güne alışırısn
Umarım hayatıma düzenli ve düzgün biri girer
Evlenmeden kimseyle birlikte olma bence
Neden ki
Erkekler bakire kızlara aşık olurlar. Bakire değilsen seni kullanıp ayrılır senden
Bakire değilim ki ama bir defa denedim sonuçta
Kendinize bunu yapmayın ya. Günah bir kere
Yaşanmamış hiç bir şey gerçek değildir bir de ilk deneyiminde nasıl birleşemediniz? Kendini cinsellik sırasında kasma ön sevişmeyi uzun tutmalısın
Canım yandı işte yapamadım ilkte sonra zaten tartışmalar yaşanmaya başladı aramızda bir daha yapmaya fırsat olamadan ayrıldık adamla
Kendini fazla kasmışsın bir de ön sevişmeyi gerçekleştirmeden içine girmeye çalışmış yani canın acıyamaz çünkü oradan bebek çıkıyor
Aslında evet çok aceleciydi ben de çok acemiydim ve korkuyordum kaldı öyle
Dediğim gibi ön sevişme çok önemlidir sende kendini kasmamalısın yani psikolojik olarak rahat olmalısın ön sevişmeyi uzun tutulmalı ön sevişme sırasında erkek kadının memelerini emmeli dudaklarını öpmelı daha sonra oral yapılmalı karşılıklı olarak ondan sonra birleşme olur böyle olduğu zaman sen yeteri kadar ıslanacaksın ve içine girerken de rahatlayacaksın bu sırada da klitorisini de okşamalıdır içinde dururken böylelikle sen orgazma ulaşacaksın o yüzden rahat ol sakin ol yani umarım bundan sonraki hayatında ön sevişmeyi yapabilen erkekler karşına çıksın
Umarım ve düzgün erkekler
Umuyorum sana dualar edeceğim
www.youtube.com/watch?v=bnV5lkc_-CI&t=2131s Filmin 33:50 nci sahnesinden başlayıp bitene kadar izler misin sahne de en çok beğendiğin yeri de söyler misin?
Bu konuda kendini geliştirmek için yapabileceğiniz en iyi şey güvenilir bir kişi bulmak. Bakiremisinz
Bakire değilim bir kere yaptım işte
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
Kendi haz noktalarını keşfettin mi
Onu biliyorum o kadar da değil seks yapmayı bilmiyorum
mastürbasyon yaparken bişeyler sokuyor musun
Ay hayır tabii ki daha neler
🙄 niye öyle dediniz anlamadım
Nereye gittin
Öğreniyorsunuz zaten beraber herkesin çok bildiğini filan sanma yani
Birilerine ver tecrübe kazan o zamana kadar öğrenmiş olursun
Herhangi biriyle maalesef olamıyorum
Bir şekilde bunu yenmenin gerek sonuçta biri * sen sevgiline tecrübeli olarak gitmek istiyorsan hadi ordan gerek
Hangi sehirdesin
O sana öğretir Fazla kasma
Umarım
Kafanı niye takıyorsun ki anlamadım
Ben olsam dalga geçmem mesela dalga konusu değil relax olmak lazım
Saçma evlenmeden niye veriyon
Verdim işte ne bileyim
boş ver bişey demiyom
Klasik türk erkeği elde edince değişir
Öyle değil aşkım beni kısıtlamaya başladı sen benim namusumsun ben ne dersem o artık işe gitme bilmem ne hayatımı cehenneme çevirdi
Tecrübeye gerek yok evlenince yaşarsın kasma bence
İnşallah
Tecrübe ye ne gerek var.
Zamanla Halledilir
İnşallah
Heyecan yapma😂😂
Video izle. Kendini tani
Videoyla olacak iş değil ki o
Güvenilir birisini ayarla. Sana öğretir. Ben çok öğrettim
Sorunun cevabı basit aslında
Sen evlimisin ki şu an
Yapacagin kişi sana öğretir çok kasma relax ol
Sana herşeyi öğretecek iyi bir partner lazım
Düzgün biri de girmedi ki hayatıma ya
Denk düşmedik :))
bnde bilmiyorum,5 dakkada boşalıyorum
O başka bir şey ya
şansızsan her türlü kaybedecen kendini yırtmana gerek yok, giden erkek kadın her türlü gider
Nasıl yani
aşkta şansın yoksa bir bahane ile terk edilirsin yalnız kalırsın demek istiyorum
Ha evet bence şansım yok ya 4 yıldır hiç mi bir flört ilişkiye dönmez hep görüştüklerim olarak kaldı hiç ilerlemedi
Tecrübeye Gerek yok be
Nasıl yok aşko benim de bir şeyler bilmem gerekmiyor mu
Yoo sen çok yanlış adama denk gelmişsin sadece o ilk hissiyat ilk tepki müthiş bişey bence erkekler için de öyle. Özellikle de seviliyorsan. Sanırım sen onu yaşamamışsın öyle anladım
Evet maalesef iyi bir tecrübe değildi benim için sonra kimseyle olamadım zaten
İşte ilkin o değil aslında en azından manevi olarak. Ki zaten uzun zamandır yapamıyorsan maneviyat senin için de önemli belli ki. Duygusuz yapamıyorsun sanırım. Karşılıklı sevildiğin ve sevdiğin ilişkindeki adam seni zirveye taşır tecrübeyle olabilecek bir şey değil sadece zevk peşinde değilsen ki değilsin😃
Bak olay ne anlamadim
Biyle gider
Ee ne olacak nasıl s ikileceğim ben
Beni yedekte tut hallederiz
Ahahahhahaha
Csnimsinnnn
öğretelim cınım
İtinayla öğretilir
Evli kadınsın nasil 0 tecrübe
Evlenmedim aşko adamı bırakmak zorunda kaldım
dewamı neden yokk
Hayatıma kimse girmedi çünkü o adamdan sonra görüştüklerim oldu onlarla da bir şekilde bitti
şimdi ne kadar ewli kaldınızki
Evlenmedim onunla ayrıldım bekarım
ewlilik olmadan mıydı
Evet nişanlıydık
orada tam ilişki oldu mu
Tamamen giremedi içime canım acıdı bıraktım
kan gelmedi demekki
Geldi bakire değilim
enin msn
Evet
hmm 23 yasında mı
bekaretin gitti
Abart
Ciddiyim
Bu öyle bişey degil insanın doguştan fıtratında olan bişey
İnşallah hayatıma düzgün biri girer de yaşarım zamanında ya yaşıtlarıma bakıyorum çatır çatır
😅🤫
Hallederiz