Cinsel Yaşam Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum, ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 ama kendisi cok dindar ve evlenmeden yapmamizi istemiyor, nasil ayartabilirim🦦 Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ağzının üstüne terlikle vur 😂 benim olucaksın de 😂 biraz gözünü korkut niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂 2 6 Yorumla firatdaa +1 yıl Yapıştır 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @firatdaa hiç acıma 😂😂 Yorumla firatdaa +1 yıl Ne aciyacan altta kalanın canı çıksın 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @firatdaa amin amin inşallah 🤣 Yorumla firatdaa +1 yıl Bak genelde bayanlar kalıyor 😂 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @firatdaa ben taraf tutmuyorum iyi olan kazansın 😂 Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Çok dindarsa ve evlenmeden olmaz diyorsaemin ol, evlenince aklındakilerin hiçbirini yaşayamıcaksın.sadece içine girip sadece çocuk yapma amaçlı takılır. 0 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Dindar biri olsa seninle devam etmezdi o da istiyor yapısı gereği söyleyemiyordur 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Onunla yapamazsın dini inancı varsa evlenmeden asla yapmaz iyi bilirim ☺ 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl O istemiyorsa şansın yok günaha girmesine sebep olma. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu iç istek ve söyleyemeyeceksin burada dile getiriyorsun anladık 0 2 Yorumla Soran +1 yıl rahat bi sekilde soyluyorum bu konularda utanacak cekinecek biri degilim. daha önce de cinsel iliskiye cok girdim🤪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki yapmışsın tebrik ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok dindar olsa sevgili de yapmaz o kadar da dindar değil demekki sadece erken boşalma sorunu var evlenince ögren istiyor 0 0 Yorumla
Selcuk0634 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Zor, daha önce tecrüben var mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl coook Yorumla Selcuk0634 +1 yıl Zevkini başkası ile yaşa, öbürü evlilik için kullan Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenene kadar sık dişini kaçmıyor ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evlenmek istemiyorum Yorumla cakir2607 +1 yıl O zaman ayrıl yeni birini bul Yorumla
SeymaXxx5 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Hacı hocayı nerden buluyonuz la 1 2 Yorumla Hakan02256 +1 yıl Cami çıkışında yakalıyorlar Yorumla SeymaXxx5 +1 yıl Harbi Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baskasiyl ayapacan ozaman 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yavaşça sokul ve devamı.. 0 1 Yorumla Naisseme +1 yıl Gerisi için yaz. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl En iyisi öyle evlenip 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evlenmek istemiyorum aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişman olmazsin Yorumla
Raiden12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl azdır 0 3 Yorumla Soran +1 yıl penisini oksuyorum elimi tutuyo direkt? Yorumla Raiden12 +1 yıl vay be ben kafayı yerdim yapılsa jsjsj Yorumla Raiden12 +1 yıl fb bul bari Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ağzının üstüne terlikle vur 😂 benim olucaksın de 😂 biraz gözünü korkut niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
Yapıştır 😂
@firatdaa hiç acıma 😂😂
Ne aciyacan altta kalanın canı çıksın 😂
@firatdaa amin amin inşallah 🤣
Bak genelde bayanlar kalıyor 😂
@firatdaa ben taraf tutmuyorum iyi olan kazansın 😂
Çok dindarsa
ve evlenmeden olmaz diyorsa
emin ol, evlenince aklındakilerin hiçbirini yaşayamıcaksın.
sadece içine girip sadece çocuk yapma amaçlı takılır.
Dindar biri olsa seninle devam etmezdi o da istiyor yapısı gereği söyleyemiyordur
Onunla yapamazsın dini inancı varsa evlenmeden asla yapmaz iyi bilirim ☺
O istemiyorsa şansın yok günaha girmesine sebep olma.
Bu iç istek ve söyleyemeyeceksin burada dile getiriyorsun anladık
rahat bi sekilde soyluyorum bu konularda utanacak cekinecek biri degilim. daha önce de cinsel iliskiye cok girdim🤪
İyi ki yapmışsın tebrik ederim
Çok dindar olsa sevgili de yapmaz o kadar da dindar değil demekki sadece erken boşalma sorunu var evlenince ögren istiyor
Sevmiyorsan ayrıl seviyorsan başka şeyler dene
Okşa elinle istiyorum de al ağzına muamele yap
Zor, daha önce tecrüben var mı?
coook
Zevkini başkası ile yaşa, öbürü evlilik için kullan
Evlenene kadar sık dişini kaçmıyor ya
evlenmek istemiyorum
O zaman ayrıl yeni birini bul
Hacı hocayı nerden buluyonuz la
Cami çıkışında yakalıyorlar
Harbi
Baskasiyl ayapacan ozaman