Arkadaşlar sevgilim ilişkiye girmek istiyor Ya ben onu düşündüğüm için ileri boyuta geçmek istemiyorum aslında çünkü henüz o bakir fakat ileri aşamaya benden çok o istiyor sürekli söylüyor ne yapacağımı şaşırdım sadece yiyişiyoruz şimdilik..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaş noktasında bir sorun yoksa istediğiniz gibi yaşayın. Sende oda isterse tabi. İki kişilik bir eylem sonuçta. Ama bakirlik bakirelik gibi durumlara takılma bence, bunlar basit anlamsız konular.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma boşver ne kadar isterse istesin, hamile kalınca da ailesi duyar bir şey olur sıkıntı olur
323 Yorumla
Soran+1 yılYa korunabiliriz aslında ama bekareti bozulursa ve ailesi de duyarsa yine sıkıntı olabilir diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYapma sen ablani dinle bro
Soran+1 yılO zaman yiyişmeye devam
Cevap sahibi+1 yılDevam
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 oluyor öyleleri hala🤔🙄
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 ben uyardım kendileri bilir ortalık ay hamileyim napacam sorularıyla kaynıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 hamile kalmasa bile mesajlasmalardan ya da başka şekilde ailesi duyabilir kızın o zaman sıkıntı olabilir , ki bunlar da muhtemelen 17-22. Yaş araliginda iki genç 🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 😁😁 ne diyeyim o zaman yapsınlar diyeyim🤷🏻♀️
Burada aciklamadim ama bir cok sıkıntısı olabilir. Mesela kız bu ccoukla evlenmeye bilir, karşısına çıkan evleneceği kişi bakireliği çok önemsiyor olabilir, kız sonra pişman olabilir vs vs ne iletim, bu iki kiis evlenevek olsa bile diyelim ki çocuk öldü da bir şekilde vefat etti vs kız yine ortada kalıyor. Dünyanın binbir türlü halı var , sevissinler birlesmesinler hala aynı düşünüyorum. Yakalanmayacak olsalar bile bence böyle.
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 evleneceğim insana saklamak isterim kendimi evet böyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 benim düşüncem bu yönde🤷🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 sevgilim var zaten sevişiyoruz, sanal falan yapıp idare ediyoruz işte
Cevap sahibi+1 yıl@Murat87 🤐🤐🤐
Soran+1 yıl17 - 22 demişsiniz de ben 23 yaşındayım kız 19 yaşında
Cevap sahibi+1 yılTahminde bulundum 🤷🏻♀️ çok da uzak değil her neyse hayat sizin hayatınız burada tartıştık konunuzu ama istediğiniz gibi yaşamak da özgürsünüz elbet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
14Cevap
+1 yılBakireliğini bozma ailesi falan öğrenirse sorun olur. Ayrıca hamile kalma durumu da var. İleri aşamaya geçme bence
22 Yorumla
Soran+1 yılYa korunabiliriz hamile kalması çok düşük ihtimal ama bekaretini bozarsam aileside öğrenirse sorun yaşamaktan korkuyorum
- +1 yıl
Risk almamak en iyisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma kardesm bosver sen sevgilini dinleme belki oanin verdigi hazla sana devam et diyodur mesela ben nisanliyken biseler yasadigimizda oanin haziyla devam et diyodum esimde olmaz baj tutamiyorum kendimi falan diyip duruyodu simdi evliyiz cok sukur esime guvenip tam da neyse konuyu dagitmayayim sen yapma sorun olur yorumlarda gordum yasida 19 kucuk biraz valla dert alirsin basina
20 YorumlaKizin yasi tutuyormu ve bekaretini alma oral ile bosalabilirsiniz ya da surtunerek ikiside olmaz ise anal tabi anal icin tecrube gerek yaslar kac? Bunu her erkek basaramaz
31 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 19 yaşında
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bende zamaninda yap diyeni yapmadim , acidim. Ama pismanim. Biz iyi adam olduk , onlar gitti yavsaklara verdiler. O yuzden vermek isteyeni geri tepme , gotur gitsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılilerisini düşünmen gayet güzel fakat ileride de olucağı için istediğini güzelce geri ignorlaman gerek
10 Yorumla Yapın seks. Zaten sevgili yapmışsa bunun sorumluluklarının da getiri ve götürülerinide tartşmıştır. Tartmadıysa bile bu onun derdi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen yapmazsan başkası yapacak yap gitsin kimse de öğrenmez kolay kolay bak bana 7 senedir kim ne ögrendi saf olma kardeşim sonra pişman olursun 😂
21 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 Haklısın aslında
+1 yılYap bence o kız sen olmasanda illaki yapıcak bari seninde işin görülsün
00 YorumlaSevgilim erkek galiba bakir dediğine göre :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKız işte ya bakire
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdilik yiyismeye devam edin. Bol bol oral yap kıza em yala doruklara çıkar ille de devamını isterse anal yap.
10 YorumlaKorkanın çocuğu olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhh giiirrr domalsın ahh
103 Yorumla- +1 yıl
Biri fena olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@Sarp___Nıkılsın abzalar toplansın smshsk
- +1 yıl
Belli
kararlı ol böyle devam et
10 Yorumla
+1 yılYiyismeye devamkeee.
51 Yorumla
Soran+1 yılDevam da sürekli frene basmak olmuyor fren patlayacak sonunda 😂 kızada frene tutamayacağım ben artık diyorum frene bas diyen kim diyo 😂
+1 yılYiyismeye devam
27 Yorumla
Soran+1 yılAynen devam gibi frene basamayacağım bak sonunda diyorum frene bas diyen kim diyo 😂
- +1 yıl
Seninkide hepten azginmis hshd
- +1 yıl
ohhhhhh ne güzel
- +1 yıl
@_ornitorenk_ kız sen de de baya azgınlık var heralde hshsh
Soran+1 yılAynen ya benden azgın 😂
- +1 yıl
Sadece yetişme bir zaman sonra sıkıcı olur... once aral sonra daha farkli şeyler yapmak lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire ayağına sana mı yamanacak acaba 🤔
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum oda aklıma gelmiyor değil
Cevap sahibi+1 yılBence dikkat et polisim böyle vakalar çok oluyor
Soran+1 yılO zaman yine frene basalım
Cevap sahibi+1 yılDikkat et
+1 yılSen yapmassan baskasi yapar aglarsin sonra
10 Yorumla
+1 yılAcıma kanki veriyorsa yapıştır
10 Yorumlaçak gitsin
53 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapcam herhalde artık