Sevgilim önceden bahsettiğinde hayır dediğimde anlayış gösterirdi zaman geçtikçe beni hergun istediğini söylüyor ben ise evlendikten sonra tatmak istiyorum diyorum zaten evlenmemize az kaldi diyorum anlayış göstermiyor dayanamıyorum diyor bende bahane uyduruyorum hastayım diyorum halsizim diyorum bu seferde trip atıyor sizinde başınıza böyle bi olay geldi mı siz ne söylediniz sevgilinize
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelmedi ama olsaydı da hiçbir bahane uydurmadan istemediğimi söylerdim. Tavrını net bir şekilde belli et. Bahaneler ürettikçe iyice üzerine gelmeye başlayacak. Onunla şu an ilişkiye girmiyorsun diye ayrılırsa da bırak ayrılsın. Bu seninle sadece seks için sevgili olduğu anlamına gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kank ilişkiye girmedim diye ayrılmaz benle de öyle bir insan değil kendisi sadece hayır diyince suratını asıyor
Cevap sahibi+1 yılŞimdi hayır deyince suratını asan yarın, öbür gün ayrılmak ister. Bir erkeğe ayrılmaz diyerek güvenme, erkekler istediklerini aldıktan sonra ortada bırakma işinde ustadırlar.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavrınızı ciddi bir şekilde belli edin evlenmeden önce istemiyorum diyin bana güvenmiyorsun diyerek etkilemeye çalışıyor olabilir zaten gerçekten sizi seven bir insansa evlenmenizi bekler bencede evlenmeden önce yapmayın
00 Yorumla
Sevdiğim ve sevildiğimden de çok emin olduğum bebeği gibi seven adam ayrılmak istedi yani hiç bir şeyin garantisi yok o imza atılmadan o yüzden kabul etme
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin ayrilmak istedi
Bahane uydurma, karakterini ve kendi tercihini ortaya koy, istiyorsan yaşa, istemiyorsan yol ver o adama önüne bak, bu şekilde bahanelerle hiçbir yere varılamaz!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlılar dahi düğün öncesi ayrılabiliyor sonradan pişman olmayacaksan yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaşamak istemiyorum
+1 yılBana güvenmiyor musun diye senin üzerinde baskı kurmaya çalışan biri.. Sevgilinin seni zor durumda bırakmamak için geri durmasi gerekirken.. Ne kadar anlayışsız bir sevgili. bu. niyetini kestirmek güç.. hayat bu ne olacağını kestirmek zor diyebilirsin.. en doğrusunu yapıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılMesafe iliskisindeyiz bide 2 sene oldu ilişkimiz ona kalsa şimdiye evlenmiştik evlenelim desem hemen tm der ama ben biraz zaman istedim evlilik çok pahalı bu devirde ondan dolayı oyuzden anlayış göstere göstere canıma yetti diyor ben de evlenince tatmak istiyorum diyorum bu sefer de surat asıyor zaten ilişkiye girmem o kafada değilim
Tatlım seninle Sylvia Plathten çok sevdiğim bir alıntıyı paylaşacağım. Anlayana çok güzel bir ders vermiş. :))
“Erkekler elbette bir kızı kendileriyle sevişmesi için kandırmaya çalışacak ve onunla evlenmeye söz vereceklerdi ama kız razı olur olmaz da ona olan tüm saygılarını kaybedecek ve bunu kendileriyle yaptıysa başka erkeklerde de yapabileceğini söyleyip kızın hayatını zehir edeceklerdi.”20 YorumlaSana bu konuda saygı duymuyorsa istediğini elde ettikten sonra bırakacağı da açık bence. O zamanda yapmasaydın bana mı güvendin der. Mantıklı düşün geri dönüşü yok.
10 Yorumla
+1 yılTamamen hayır diyerek kestirip atarsan erkeği kaçırırsın , ön sevişme yap anal yap ama elinde tut erkeğini
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece sevisiyoruz oda artık artık dayanamıyorum ilişkiye girmek istiyorum diyor bende evlenmemize az kaldı dayanabilirsin diyorum oda yetti canıma diyor
- +1 yıl
Sevişmenin biraz ilerisine geçip anal deneyin , hem cinselliği tatmış olur hem de evlenene kadar bakire kalırsın
+1 yılSen ona dinen uygun olmadığını söyleyip güzel şekilde Red et. Sonra zaten resmi nikah bari olsa idi tm derdim de o da yok. Resmi nikah olsa kafi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona dinen uygun olmadığını sölerim o ise bana güvenmiyorsun etmiyorsun der eğer bidaha söylerse yine konuşurum
- +1 yıl
Beni seviyorsan beklersin sen de. Yoksa belini kırmaya çok niyetli bu azginlikla
+1 yılO ister sen izin verme 😂İsterse bende dubaide yaşamak istiyorum ama her istediğimiz olmaya biliyor şimdilik senin o istediğinde olmaz de
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben izin vermiyorum bu sefer de her geçen gün seni istiyorum canıma yetti diyor 😩
- +1 yıl
Yettiyse yetti de 😃 Bak düğünden sonrasına keşfedeceği bir şey kalmazsa ilgisi kolay dağılır
Soran+1 yılBen ona diyorum sevgiliyken herşeyi tatarsak evlendikten sonra bisey kalmaz bana diyor ne alakası var ben bahane uyduruyorum artık hastayım diyip geçistiyorum
- +1 yıl
İstemiyorum dersin o saygı duymak zorunda.
Soran+1 yılTrip atıyor sadece suratı düşüyor
- +1 yıl
Atsın dursun
Soran+1 yılAhahha tm kank saol
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sen istemiyorsan ayrıl kurtul hiç maceraya girme
06 Yorumla
Soran+1 yılYok zorla yapmaz ben istemiyorsam sadece trip atıyor okadar
Soran+1 yıl2 3 ay sonra evlenicez de dayanamıyorum diyor o 24 yaşında ben 25
Soran+1 yılNişanlı değiliz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkiye girip seni terk ettiğini düşün, sonra yeni bir sevgili buldun ve onunla da aynı durumu yaşadın. Kendini koruman gerek sen ortalık malı değilsin. Evlendiğin adamla dilediğin şekilde yaşayabilirsin. Ona bu konuda kararlı olduğunu söyle. Evlenmeden yapma!
02 Yorumla
Soran+1 yılKararlı olduğumu biliyor ama yine ısrar ediyor bazen tahrik ettiriyor yapmam için ama ben yine istemediğimi dile getiriyorum bu sefer de surat asıyor
Cevap sahibi+1 yılDaha az görüş o zaman, geldiğimiz hale bak ya.
+1 yılHayır sakın kabul etme saçmalıyor kendi kız kardeşinden biri istese kabul edermiymiş ya da sor bakiö evleneceğinizin garantisi var mı
00 Yorumla
+1 yılVerme sakın o senin namusun ilerde evlenemezsin sakın bu hataya düşmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar da mal değilim seviyor olabilirim ama mantığımla hareket ederm
net olmanda fayda var. Ben olsam ayrılırdım senden.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılAy çok ta umrumda ben sevgilimi zaten güveniyorum sadece evlendikten sonra tatmak istedigimi dile getirdim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğrusunu yapıyorsun nikahı bassın alsın emaneti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılMadem evleneceğinden emin o zaman ısrar etmesin sakın düşünceni değiştirme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bahane bulmana gerek yok istemiyorsan yapamaz bir şey evlenene kadar
06 Yorumla
Soran+1 yılTrip atıyor suratı düşüyor sonra diyor bna güvenmiyorsun seni bırakacağımı düşünüyorsun oyuzden istemiyorsun diyor
Soran+1 yılYani bide sevgiliyken nebilim tatmak çok basit gibi gelir anlamı kalmıyor ona sölüyorum ne alaka diyor
Soran+1 yıl1 Ay sonra 2 sene olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl aşırı toksik. Düzgün biri olsa böyle yapmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bahaneler ardına sığınma tercihine saygı duysun aksi durumda ilişkiniz büyük Hasar alir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl sana böyle diyen seni sevmez yatar ve gider günün sonunda mantığını kullan kalbini değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemiyorsan sınırlarına saygı göstermeli.
Bence onu sert bi dille uyarmalısın.02 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum 2 sene bekledin bi kaç ay daha bekle dayanamıyorum diyor ona kalsa 2 sene beklemez evlenirdik ben biraz daha zaman istedim evlilik için
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle birlikte olma. Rahatlatmanın başka yollarıda var. Düğün nezaman?
+1 yılSeni bırakmadığına şükret bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bi ilişkiye girmedigim icin bırakacağını zannetmiyorum
+1 yılBakire değilsen gir ilişkiye
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
- +1 yıl
O zaman girme ön sevişmede bırak
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence gir hem rahatlarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılO kafada değilim seviyor olabilirim ama mantığımla hareket eden biriyim
+1 yılBence net bir şekilde istemediğini söyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere soledim ilk zamanlar anlayış gösteriyordu zaman geçtikçe artık dayanamıyorum dedi hayır diyince anlamıyor bende bahane uyduruyorum
+1 yılVerme, verirsen için rahat etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen rahat etmez evlendikten sonra tatmak istiyorum oda canıma yetti diyor
- +1 yıl
Benimde canıma yetti ama evlenmeden olmaz de.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Hiç sevişme felan da mı yok?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Böyle devam et. Tadına bakıp kaçmasın!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeklesin onca zaman beklemiş az daha beklesin
04 Yorumla
Soran+1 yılArtik dayanamıyorum diyor her buluşmamızda bahane uydurmaktan skldm
Cevap sahibi+1 yılBazıları yaptıktan sonra istediğini uzun süre alınca terkediyor
Soran+1 yılEvet ya oda bana diyor güvenmiyorsun bırakırım düşüncesine giriyorsin oyuzden ilişkiye girmiyon diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir an önce evlenelim de
- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılGol oldumu maç biter haberin olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu an Instagram da arayış içinde şüpheleniyorum
- +1 yıl
Gönder gitsin benim kale sıkıntılı de
Soran+1 yılYa bi hayır dedim diye Instagram da kız arayışta da olamaz ya vay a. mk
- +1 yıl
Demek ki zor durumda 🙊🙊🙊
Senin libidon mu düşük
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılNeden yapmak istemiyorum evlendikten sonra o duyguyu tatmak istiyorum
Soran+1 yılHer insan ister
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kullanacak
10 Yorumla
+1 yılVerme
00 Yorumla
+1 yılDini yönden vur onu
00 YorumlaAyril ondan hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın verme pişman Olcan doğru bildiğini yap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Girme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında