Millet sevgilimle 1 aydır beraberiz fakat sosyal medya aracılığı ile 7 senedir tanışıyoruz birkaç seferde aynı mekanlarda denk gelmiştik ama öyle sürekli bir konuşmamamız olmamıştı aralıklı aralıklı konuşuyorduk kesiliyordu neyse en son 1 ay önce sürekli tam anlamı ile konuşmaya görüşmeye başladık fakat ben İstanbulun Avrupa yakasındayım o anadolu yakasında evlerimiz uzak beni arkadaşları ile tanıştırmak istiyor bu sebeple o tarafa yani anadolu yakasına çağırıyor gelince de 2-3 gün ya da ne kadar istiyorsan bende kalırsın dedi tamam dedim ama hata mı yapıyorum bilmiyorum aslında güvensiz tipi olan bir adam değil bu bir ay süre içinde en ufak sapıkça bir hareket veya konuşması olmadı ama ateşle barut yanyana durmaz sözü var ya ondan korkuyorum ben 26 yaşındayım o 31 yaşında bakireyim sevişmek sorun değil de ya bekaretime birsey olursa diye tedirgin oldum çünkü ilk defa tek başbaşa kalıcaz ama kalmadan da tanıyamam bilmiyorum pff ya gitmek istiyorum ama tedirginim de
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBakire kızların işi zor böyle çelişkide kalıyorlar. Ama güvelir erkek bulmak zpr değil ki aslında. Hiç bir şey bilmiyorsan akrabalardan bile seçersin. Sen kız tatafı olduğun için itiraz eden de olmaz. Bilmiyorum o adama gidipte bozarsa da çok da dünyanın sonu değil aslında ama huzursuzluk yapar epey süre
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bekaretime bir şey olursa ne demek ya bu nasıl bir düşünce bunun nesinden korkuyorsun bekaret ne de bu kadar dert ediyorsun? O kadar ileri gitmek istemiyorsan sevişmeyeceksin ya da evine gitmeyeceksin bu kadar basit?
02 Yorumla
Soran+1 yılYa bekaret benim umrumda değil ama aile baskısı toplum baskısı vs anladın mı yoksa artık varmış yokmuş kimse takmıyor bence ama o aile toplum baskısından dolayı bir tık korkum var işte
Cevap sahibi+1 yılBence sen istemezsen bir şeyler yaşanmaz anlattığın kadarıyla iyi birine benziyor. Yine de toplum baskısı yüzünden bu kadar korkma bence kendine saygısızlık ediyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılSen istemeden zorbalık yapıp tecavüz edecek. detil git takıl keyfine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVartoda bir atasözü vardir hem ayranından hem orasından vazgeçemeyenler genelde patlar eğdmslsps
00 Yorumla
+1 yılGitme bence 1 ay olmuş daha adam seni basit görür
03 Yorumla
Soran+1 yılGitsek bir dert gitmesek bir dert ya yalnız adam ilişki yaşamaya hevesli gibi mesela mesajına biraz geç cevap veriyim hemen arar özledim der görüntülü arar yanında arkadaşları varsa bile asla saklamaz onlarlada konuşturur tanıştırır falan öyle huyları var yani ne biliyim istemediğim birseye zorlamaz gibi geliyor
- +1 yıl
Hayır ya gitme yapma boş ver ya ben biraz daha zaman geçsin
Soran+1 yılYa şöyle bir durumda var adam bana bende kalırsın dedi ama eğer rahat edemezsen ya da kalmak istemezsen arkadaşlarımla tanıştıktan sonra geç vakit bile olsa ben seni evine bırakırım da dedi yani ille de gel bende kal demiyor ama kalırsan birkaç gün yanyana oluruz güzel olur diyor o yüzden de bende pek güvensizlik oluşturmadı ama emin olamıyorum hala gitmesem daha iyi olacak herhalde
Olmaz gitme gel biz tanışalım
#Mirliva00 Yorumla
+1 yılIcinden geliyorsa takma
00 Yorumla
+1 yılSonuçta çakacak sana göreceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seks olur..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar