Kadınlar böyle düşünerek büyük hata yapıyorlar Erkeğin cinselliği kadınların cinselliği gibi aşk İle bağlantılı değildir Erkekler kadınlar gibi cinselliğe duygu yüklemezler
Edemezsiniz efendim. O şekilde bir bağlılık aşk yaratmaz fb ilişkisi olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
samimi ve tecrübeli olarak diyim erkek genel performansa bakar p*rno yıldızı gibi s*kişen kızlara köle olurlar kendini yatakta salan herşeyi erkeğe bırakmış kadından tiksinir erkekler
Eğer bağlamak istiyorsan cinselliği yaşamaman lazım. Çunki erkekler nabız yoklar baktılar vermiyor evlilik düşünür. Bu herkese böyledir kimse ile beraber olmamıştır der
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
sen onun için tek kullanımlık zevk peçetesi olucaksın sonra da çöpe atılacaksın miden kaldırıyorsa git altına yat
Erkeğin boşaldıktan sonraki yaptıklarına bak eğer sırtını dönüyorsa seni cinsellik için seviyordur eğer tatmin olduktan sonra seni hala daha seviyor saygı duyuyorsa ozaman seni seviyordur
Ama tabikide her cinsellik isteyen erkekte böyle değildir... Cinsellik istemesi değil cinsellikten sonraki yaptıklarina bak ama çokta kuruntu yapma cinsellikten sonra sana herzamanki gibi davranıyorsa seni seviyordur biraz soguk davranıyorsa neyse bu biraz karışık genellememek lazim
Erkekler aşok olmaz misss okuyunca içimden geçeni aktarayi olduğu gibi, yani direkkk ağzının üstüne terlikle tam vurmsljk yorum harbi genelleme her zmaan yanlıştır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
edemezsin.
zira senden iyisi her zaman vardır
erkek isterse sever bağlanır, ve sen bunu seksle yapamazsın
İstersen kuzu gibi meletirsin... Hatta tasma takıp sokak sokak gezdirebilirsin...
Okadar yaniii.
Kendinizi fazla büyütmeyin gözünüzde
@liber_tango
İşte: buda bizim mahallenin delikanlısı...
@asmira16 seni si*tikten sonra yüzüne bile bakmaz kimse. Eğer böyle düşünüyorsan daha çok ya**ak yer ve terk edilirsin
@_Burak63
Neden et atmadan g. t atıyorsun...
sadece cinsellik olmaz libidosu yuksek her cicekten bal almak isteyebilir :)
2 kullanır peçete gibi atar. Kimse seksle aşık olmaz.
Cinsel olarak kesinlikle bağlar duygusal olarak bilemiyorum belli olmaz kişiye göre değişir
bağlamaz tabi. erkeği kendine bağlamak istiyorsan ilgili ol
Kadınlar böyle düşünerek büyük hata yapıyorlar
Erkeğin cinselliği kadınların cinselliği gibi aşk İle bağlantılı değildir
Erkekler kadınlar gibi cinselliğe duygu yüklemezler
Erkeklerin ilk tanışmada cinsellik ile aşık olmadıklarını biliyorum.
sanırım ama baskasını bulursada libido neticede onada yükselır
Bağlanabilir tabii ama kalben mi olur başka türlü mü orayı bilemem
kesinlikle bundan emin olabilirsin en zayıf halkamız oral :P
Aşık etmek kolay değildir sadece cinsellik değil o an rahatlatırsın o olur
benim çok yüksek ama iyi bir oral yapıyosan senden vazgeçmem zor olur
Hayır canım hahahah :D Erkeği cinsellikle aşık edemezsin.
Yeteneğine bağlı.. Oral güzel yapamazsan öpüşemrzsrn direk elenirsin..
Oral değil ama fantezi dünyası bağlar hem de fazlasıyla
Edemezsiniz efendim. O şekilde bir bağlılık aşk yaratmaz fb ilişkisi olur
samimi ve tecrübeli olarak diyim erkek genel performansa bakar p*rno yıldızı gibi s*kişen kızlara köle olurlar kendini yatakta salan herşeyi erkeğe bırakmış kadından tiksinir erkekler
Eğer evliyse evet. Bekârsa daha iyisini bulurum amacıyla bağlanmayabilir...
İyi bir oraldan kasıt gırtlaksa, fukara sümüğü gibi yapışır
Eğer bağlamak istiyorsan cinselliği yaşamaman lazım. Çunki erkekler nabız yoklar baktılar vermiyor evlilik düşünür. Bu herkese böyledir kimse ile beraber olmamıştır der
sen onun için tek kullanımlık zevk peçetesi olucaksın sonra da çöpe atılacaksın miden kaldırıyorsa git altına yat
Cınsellıkle cektiğin iki taktaktan sonra gider
Seks aşık etme yöntemi değil bana göre.
Kenarda bir o*o*pum var diyip canı her istediğinde gelir senin işini halleder gider ama aşık olacağını sanmam
erkekler cinsellikle aşık olmaz ama tadına bakan kadınlar benim 19luk yarağıma bayılıyor.
Seksle baplayacağın erkekten ne hayır gelir? Başka iyi Bi kadın gelince seni şutlar o zaman.
Gerçekten iyi oral yapıyo musun?
Kimi muamele edemiyor ya:/
Sadece yatak aşığı olur onlar sana olmaz
Libidosu yüksek diye bir şey yoktur kardeşim. Karsi taraf libidouyu yükseltir. Herkesede yükselmez libido saçmalamayın.
Çok saçma düşünüyorsun
Hayir sadece bu yetmez bugun seni beğenir yarın başkasını o yüzden olmaz
Sadece tek gecelik sevgilisi olursun
o da bi secenek tabi istekli ve cilveli olucan
Hihi anca sandalyeye baglarsin ,:))
Olabilir abla devam abanmaya
Tabiki hafızasına kazınıt
Tutkulu ve unutulmaz bir anlar yaşatıyorsa elbette bağlar. Diğer yorumlara pek takılma
Denendi ve kesinlikle hayır
Aşık etmezsin sadece rahatlatırsın
Erkeğin boşaldıktan sonraki yaptıklarına bak eğer sırtını dönüyorsa seni cinsellik için seviyordur eğer tatmin olduktan sonra seni hala daha seviyor saygı duyuyorsa ozaman seni seviyordur
Sırtını dönüyorsa dediğin ev ortamında yapmioruz ki bunu
Ama tabikide her cinsellik isteyen erkekte böyle değildir... Cinsellik istemesi değil cinsellikten sonraki yaptıklarina bak ama çokta kuruntu yapma cinsellikten sonra sana herzamanki gibi davranıyorsa seni seviyordur biraz soguk davranıyorsa neyse bu biraz karışık genellememek lazim
Bosaldiktan sonra soğuk davranmıyor
Neyse bu dediklerim boş şüphe sokabilir herkes farklıdır sen bak dalgana ilişkinizi herzaman koru zaten sevmeyen erkek bunu söyler
Sevmeyen erkek solemio maalesef
Sen bana bakma ben sizin ilişkinizi bilmiyorum konuşup konuşup içine kurt sokmak değil derdim ben genelleme konuşmadım sadece bazı picler boyle yapiyo
Evlimisin sen?
Bekarım
Aşk cinsellikle kendine bağlanılmaz
Sadece cinsellik le olacak iş değil
30 kusur adamla yattım daha 1 kisiyo baglamadi
Hey maşallah yaş kaç sizin
Ohaaa 😅🤣😂
erkekler asık olmaz ki
Erkekler aşok olmaz misss okuyunca içimden geçeni aktarayi olduğu gibi, yani direkkk ağzının üstüne terlikle tam vurmsljk yorum harbi genelleme her zmaan yanlıştır
Kafasız erkeği bulursan aşık olur
Siz erkekleri duygusuz, taş kalpli yaratıklar olarak görüyorsunuz her halde...
Oldukta ne oldu sonu hüsran
Seksle kimse aşık olmaz
çoğu aşıkmış gibi yapar kullanıp başkasına geçer
Sadece ihtiyacnı giderirsin
Zavallıca bir hareket.
Cinsellikle kimseyi kendine aşık edemezsin sadece nefsi için seni ister sevdiği için değil
Aşk cinsellikle olmaz
Bağlamaz boşa uraşma kullanıldığınla kalırsın
Belli olmaz oral ı bile olmayabilir.
Zor, sadece yatakta bağlarsın
Zor vurur vurur geçer
Edilebilir
Hayır
Edemezsin kardeşim yok öyle bir şey
Cok ıyı bır seks baglılıgı da beraberinde getırır
Beni edersen herkesi edersin
Edemezsin libidosunu düşür hemen