kocamiza düzenli seks sunmak işe yarar mı?
Maddi ve manevi anlamda erkeği yönetebilmek için cinsellik şart mı?
Eğer öyle ise bu kaç günde bir olmalı
kocamiza düzenli seks sunmak işe yarar mı?
Maddi ve manevi anlamda erkeği yönetebilmek için cinsellik şart mı?
Eğer öyle ise bu kaç günde bir olmalı
Erkeğini mutlu etmek istiyorsan bu konuda sorun çıkartma yeter. Ama amacın cinselliği kullanarak onu yonetmek ise uzun vadede çok ters tepecek bir konu deneme derim
E o isteksiz ise
O zaman zaten kaybetmissinizdir. Bir erkek isteksiz ise ya sizi itici buluyor. ya da sağlık problemi vardir
İkiside değil
Erken boşalma var ama bu hastalık değil ki
Onunda bir çok tekniği var deneyebilir olmadı geciktirici alsın nedir yani.
Yani iki üç ayda bir yaptığı için bnce
Merhaba, önemli olan seksin düzenli olması değil, tatmin etmesidir. Ciftlere göre bu sayı değişir, bazıları her gün hatta günde birkaç kez yapar, bazıları haftada 1-2,, ortalama olarak haftada 3-4
Biizm ayda bir bazen iki ayda bjr
Aynen erken boşalmasida var zaten
Yedi olavaj
Kısmen
burada sadece
Cevap
13Cevap
Eger cınsellıgı sevıyorsa ve cınsellıkle ıstedıgını yapacaksa evet duzenlı bı seks sunmak ıstedıgını almak ıcın işe yarıyabılır ama sevmıyen bırıyse ılgılenmıyorsa ıse yaramaz hatta senın degerını bıle dusurebılır
Evet çok isteksiz
Ozaman boş bacım hıc bır işe yaramaz
:(
Merak ettım sımdı ne ıstıyorsunda yapmıyor yanı
İstekli değil aşkım
Hayır sen ondan ne ıstedın ne yaptırmak ıstıyorsun onada cınsellıkle yaptırma derdındesın onu merak ettım
Ha genel olarak sakin olsin agresif olmaisn hırçınlığı gitsin ve cimrilik yapmayı bıraksın sevgi saygı göstersin diye
Ohoo bacim bunlari sana normaldede gostermeyen adamdan cinsellikten sonrada bisey degismesini bekleme butun erkekler ayni nasilki evlendiler hemen ilgisini azaltiyorlr hemen odunlasmaya basliyorlr en iyisi evlenmemek
Kuşum cinsellik birazda olsa törpülemeye yardımcı olur
Kaç yıldır evlisiniz
düzenli olması şart
2 güne bir olmalı
6.5
Hayrr
Görücü usulü
Nasıl
Evet şart tabiki yatakta kocabı mutlu et o ne dersen yap evlimisin
Aklını başından alacak kadar zevk vermelisin
Bu sorun değil o isteksiz
İsteksi ise yapcak bir şey yok
Bir erkeği kadın yönetmek istemez. Kadın düzgün bir şekilde erkek tarafından yönetilmek ister. Cinsellik ile düzelecek adamdan hayır bekleme. Bu arada birini Cinsellik ile istediğin hale getirmeye çalışacak kadar kendini küçük görme
Yahu o anlamda değil yani düzelir mi hırçınlığı yok olur mu
Agresiflik cimrilik gibi huyları
Olmaz.
Birgun arayla olabilir
Ele geçirir mym
Nasıl yani
Kardeşim kapıdan uğradı bişey bırakacaktı. Bu da odada battaniye altına girmişti gelmedi hc kızın yanına.
Neyse işte biz kardeşimle yarım saat durup çıktık.
Geldim ona başta uyumak üzereydin sanırım dedin uyudun mu falan deim sonra mutfagjta dalga geçtim onunla biri gelince saklanyon falan dedim e haberim yokda geleceğinden falan dedi ne alaka dedim kapıdan geçerken uğramış dedim niye bura yol gecen hani mi drdi. Rahatsız mı oluyon drdim he dedi olsanda olmasanda gekefek dedim. Sorna odaya gitti çocuğa yemek verme isim bitti yanian gidip misafir sevmeyen Allah'ı da sevmez dedim. Kişinin misafirlere davranışı kültürü ile alakalı ne gördü ise onu uygular dedim. Sen nasılsan bende öyleyim dedi ne alaka dedim ailenden kime kötü davrandım dedim (, su aralawr küsüz gerçi) kimi aç susuz yolladım dedim o da benim kendi aileme yedirip icitdigimi ima etti ne alak ya dedim sonra sustum gittim.
Sizce de patavatsız biri değil m
:((
Cinsellikte farkli ve özel olursan ever
Nasıl
O kadar detay soru da zor olur
Adamına göre değişir
Sevgiliyekn sanirim evet ama evliyekn no
Hadi ya
Evet evliyken elde etme psikolojisi var
Bişey yaramaz yani
Dnemedn bilemeyiz ama bence
Muamele önemli
Nasıl yani
Kraliçe olmak istiyorsan kral muamelesi yapılmalı.
Getiremwzsin
Çok istekli bir erkek ise yönetilir...
Degil
O zaman zor. Peki kadın istekli mi?
Stabil
Çok zor yönetilir o zaman umut yok.
Her aksam
Hayır
Evet evliyim
Şart gibi