- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek bir erkeği, cinsellik ile kendinize aşık edebilirsiniz. Kişinin aklı fikri önceliği cinsellik ise neden olmasın, ancak geçici bir süre olabilir. Çünkü genel olarak insan evladı sıkılgandır, her çiçekten bal almak ister! 😅
Mantıklı bulmuyorum ve benim işim olmaz, bööh! 👻 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bakıyorum kadınların yorumlarına. Bazılarına gülesim geliyor. Bazıları çok saçma.
Seks ve aşk içiçe olur ise aradaki sevgi ve arzu daha bir artar. Karşımdaki kadın beni seviyorsa ya da ben onu seviyorsam, onun için herşeyi yaparım. Bazi kadın arkadaşlar cinsellik olmadan aşk olmaz diyor. Kesinlikle doğru değil.
Kadın erkek fark etmeden bir düşünün;
Cinselliğin olmadığı bir ilişki ya da evlilik yürüyebilir mi? Eşim bana diyecek ki seni çok seviyorum, aşığım. Ama yatak ilişkisi olmayacak. Böyle bir kadına nasıl aşık olabilirim ya da onun beni sevdiğine nasıl inanabilirim.
Sonuç olarak; seks aşkı ve bağlılığı arttırır.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda cinsellik olsun da, erkeği bağlamak için cinselliği kullanma, o zaman sana değil, seninle sevişmeye bağlı olur. Bedenini değil de ruhunu kendine bağlamak istiyorsan onun daha farklı yolları var.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları kendinize aşık etmek için uğraşmaktan vazgeçin.. İnsanlar sizi siz olduğunuz için seviyorsa ve istiyorsa istiyordur.. Bunun dışında saçma sapan numaralar ile kimseyi kendinize gerçekten aşık edemezsiniz.. Sadece anlık avuntular kaplar ruhunuzu, sonrası ise boşluk..
120 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. İnsan neyi önemserse onunla bütünleşir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeği bağlayan üç şey var benim gördüğüm,
1. Sizi beğenecek, gerçekten sizi güzel, bakımlı ve temiz bulacak..
2. Seni güvenilir bulacak, onun gözünde "düzgün" bir kadın olacaksınız. Onu dinleyeceksiniz ve anlamaya calışacaksınız. Aranızda sırlarınız olacak.
3. Şefkat. Onun duygusal taraflarına dokunmanız gerekiyor. Onun yanında olacağınızı hissettirmelisiniz. Size sırtını dayamalı demiyorum, ancak kafanızı göğsüne koyabilmeli. Erkek büyürken annesinden aldığı o şefkat ve sevgiden uzaklaşıyor. Ama hep o şefkate özlem duyuyor. Bu nedenle erkek en çok yanında huzur buldugu kadınla mutlu olabiliyor.45 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin var mı?
Soran+1 yıl3. Madde bence doğru değil ya çok şefkat göstermemek gerekiyor annesi değiliz sonuçta yok yemek yedinmi yok işte kalın giy üşüme falan
Cevap sahibi+1 yıl@Kriminal_Kalp evet sevgilim var, bizzat kendisine sordum cevapları bu sekilde oldu :D
Cevap sahibi+1 yılYani şefkatten kasıt zaten annesi olmak değil, ama hasta olduklarına biraz üstlerine düşmek falan hoslarına gidiyor ya da uyurken üstlerini örtmemiz falan.. en azından benim deneyimlediğim bu oldu, cevapları da nişanlım söyledi
Soran+1 yılDozunda yapmak iyi evet
+1 yılAkılları sürekli şeylerinde yaşamıyor bu erkek dediğin tür.. onlarda paralel farklı bir evrenden gelmedi sonuçta. eskortuydu p*rno bilmemnesiydi.. o ihtiyacını görmek isterse kendi görür.. sen hatalar yapma. çok pişman olursun sonra. dünya üzerinde hiçbir erkeği cinsellik üzerinden kendine asla aşık filan edemezsin. asla..
113 Yorumla- +1 yıl
🤦
- +1 yıl
😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni ona bağlar, kölesi yapar... Uyanın artık. Seven erkek kapında sabahlar, tapar! Hayatıma onlarca güzel seks yapan kadın girdi. Hiçbirine aşık değildim, sonradan da olmadım. Çünkü kendini ispat çabasına giren herkes karakterinden ödün vermeye küçülmeye başlıyor... Kendiniz olun, karakterinizi koruyun... Senden hoşlanmadım aşk yaşamak istemiyorum dediğim kadın otobüse binip kilometrelerce öteden bana geldi. Neymiş, yan yanayken bakışırken farklı olurmuş ( Beğenmedim diye zoruna gitti. İspat çabasına girdi.. Bu arada beni de beğenmeyen çok kişi oldu.. Farklı yollar aramadım. Sessizce uzaklaştım )... Uzak şehirden bana geldi otel odasında sabaha kadar birlikte olduk. Ertesi gün yine otobüse bindirip uğurladım.. Bir daha da görüşmedim... Hırs yapmayın. Kendi canınızı yakmaktan öteye geçmez
32 Yorumla
+1 yılkim sokuyor sizin aklınıza bu şeyleri ciddi anlamda merak etmekteyim
hiç bir erkeği kendine cinsellik ile bağlayamazsın ister efendi ama libidosu yüksek olsun ister abazanın önde gideni olsun bağlaman mümkün değil
kendine birisini bağlamak istiyorsan başka şeyler bulmalısın kendine önce beyin yapını değiştirmeni tavsiye ederim ve bir insanı kendine köpek gibi bağlamak istememeyi ilke edin mesela
seni sevsin saysın sevgi en önemli bağlaçtır zaten
severse her anlamda seni özleyecek sevecek senden başkasına bakmayacaktır bile zaten50 Yorumla
+1 yılabi bakın sitedeki bütün kadınlara seslenmek istiyorum şuanda eğer aranızda böyle düşünenler varsa böyle düşünmeyi bırakın allah peygamber aşkına bırakın bu saçmalıktan başka bir şey değil libidosu yüksek olan bir erkeği aşık edemezsin hiç bir erkeği daha doğrusu sadece erkek değil bütün insanlarda böyle ne yaparsan yap hiç bir insanı bir şey yaparak kendine aşık edemezsin aşk öyle bir şey değil aşk kendiliğinden gelişen bir şey öyle kalkıpta şunu yapayım bunu yapayım şöyle yapayım böyle yapayım diyerek kimseyi kendinize aşık edemezsiniz yanlış anlama bu arada seni linçlediğim veya tepki gösterdiğim yok sadece açıklıyorum bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTabii ki edebilirsiniz sonuçta hipodosu yüksek olan bir erkek cinselliği sever ama ilişkiyi ve kişiyi kendine bağlamayı salt cinsellik olarak düşünmeyin ruhen kalben yüreğine seslenmeyi başarabilin aklını okumayı öğrenin empati yapın hissedin her zaman cinsellik bir yere kadar bağlar ama onun dışında farklı şeyler yaparak parantez içinde söylüyorum cinsellik dışında değişik aktiviteler yaparak ona sevdiklerini gözlemleyerek ve ruhuna hitap ederek daha farklı bir şekilde kendine bağlayabilirsin cinsellik ilişkide her şey değildir elbette cinsellik olacak kalitede bir cinsellik yaşanacak lafa da biri gene de olmayacak ama her şey değildir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHerkes beğenme durumuna göre yorum yapamaz. Yapilan her yorum saygıda kusur etmiyor ise en azından değerlendirme yapılır etik olarak. Çünkü sorulan soruya yorum yapan kişiye saygı olarak. Kimse beğenmesi için yorum yapmaz. Böyle olursa samimi ve faydası olmaz. Zaman ayırıp yanıtlamış sorunu.
+1 yılBence insanların bizi sevmesi için herhangi bir şey yapmak zorunda değiliz. Buna Beyhan Budak da şöyle örnek vermiş; " sen çok tatlı bir şeftali olabilirsin, ama bazı insanlar şeftali sevmez. " aynısı aşk için de geçerlidir. Aşık olmuyorsa herhangi bir şekilde aşık edemezsin. Hele cinsellik yoluyla hiç, seni kullanır sadece. Aşık olan zaten oluyor..
40 Yorumla
+1 yılKesin bağlar deeptrod yaparsan senden vazgeçemez
53 Yorumla- +1 yıl
O ne ki
- +1 yıl
Gırtlak heralde
- +1 yıl
@YeNeRUtKaN Derin gırtlak saksosu
+1 yılSana özetle şunu söyleyim aşk seksle olsaydı genelevlerde ve sokaklarda bir tane eskort kadın kalmazdı hep evli mutlu olurdu...
66 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu soruyu sorduktan sonra aklıma geldi eskortara her giden aşık olurdu o zaman
- +1 yıl
Yani...
Soran+1 yılAma cinsellik bağlar diyorlar bu evli çiftler icinmi
- +1 yıl
Evet evlilikte kadın içinde erkek içinde geçerli, iyi, istekli, renkli, cezbedici, yoğun cinsel hayat evliliği sağlam tutan masanın 4 ayağından biridir tek başına oda evliliği kurtarmaz ama olmassa olmazlardan biridir.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin ihtiyaçlarını karşılamak onu kazandırmaz kaybettirir kadınsın agır ol ulaşılmaz ol ki erkek senin peşinden koşssun
32 Yorumla
Soran+1 yılHer istediğinde bulusmuyorum zaten ve sırf bunun içinde bulusmuyoz mesela kahve içiyoruz sonra
- +1 yıl
Ben sana bi olay anlatırım buna benzer tercihini sen yaparsın ama normalden yaz bana
Sevgi böyle bir şey değil be ablam umarım bir gün vücudunu sunmadan sevgi kazanabileceğini fark edersin
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılAksine oyle erkekler cinsellik yasamis kizlara ciddi gozuyle bakmaz.
36 Yorumla
Soran+1 yılBen ilişki yaşamadım bakireyim zaten anca oral falan
- +1 yıl
Cinsellik yasadiysan zaten bakire degilsin 😄. O zar sadece et parcasi yegen
Soran+1 yılİlişki yaşamadım ya ne arka ne önden
- +1 yıl
Oral yapmissin umarim iyi erkeklerin önüne cikmazsin.
Soran+1 yılYakistimi bu kötü dilek şimdi?
- +1 yıl
Evet cok yakisti ben sevgili bile yapmadim benim gibileri hakk etmiyorsunuz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEdemezsin. Aksine çabuk sıkılır, değişik tenler arar. Sende olanlar başka kadınlardada var. Ama yatakta çok iyiyim ben farklıyım desende, farketmez. Dışarda sürüyle başka kadınlar vardır yatakta en az senin gibi iyi belki senden daha iyi olan. Yani kısaca tek seksle erkeği kendine bağlayamazsın. Erkeğin bağlanması için başka başka özellikler davranışlar olmalı bir bütün olarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Bağlamaz. Aşık da olmaz. Peçete ile işi bitince atar. Veyahut seni sadece o amaç için kullanır, yanında bulunur.
118 Yorumla
Soran+1 yılSadece o amaç için olduğu nasıl anlaşılır peki?
Soran+1 yılEvde bulusmuyoruz kafede ama kafeye gitmedne oluyor dediğiniz otoparkta
Soran+1 yılAma elimi falan tutuyor
- +1 yıl
Bazı şeyleri yapacaktır, el tutmak gibi vesaire. Ama dediğim gibi, sevgi bu şekilde sağlanmaz. Hani o amacına kolay yoldan ulaşılabiliyor. Zor olan ilgi çeker, kendine çeker. Yine de onun konuşmalarına dikkat et, konuşmaların içerikleri de önemlidir. Bir erkeğin karşı cinse ailesini veyahut gelecek planlarını keyifle anlatması önemli bir detaydır. O detayların içinde sen var mısın onu yokla.
Soran+1 yılNasıl yoklayabilirim peki
- +1 yıl
Sen konu açma veyahut onu konuşturmak için önüne kelimeler / sorular atma. Bırak o konuşsun. Seninle ne kadar konuşmaya hevesli olduğunu görmüş olursun hem. Konuşmaya hevesli bir insan sürekli konu bulur ve konuşmaya devam eder. Ara sıra zarflar at, işte gelecek planları ile ilgili. Ufak zarflar at ki, uzun cümleler kursun.
Soran+1 yılAh bide nasıl zarf atcagimi bilsem :(
Soran+1 yılEvt hiç bilmiorm bunu ama
- +1 yıl
Laf arasında alakasız sorular sorabilirsin mesela. '' Eee gelecekte neler yapmayı planlıyorsun '' gibi. Konu farklıyken, konudan farklı bir soru gelince, hazırlıksız yakalanmış olacaktır, yani çalışılmamış bir soruya doğaçlama cevap vermesini sağlayacaksın. Bunlara çalış biraz. :)
Soran+1 yılBen gelecekte neler planliyorsun diye sorsam ne hakkında der kesin bide çok yeniyiz ya
Soran+1 yılAh biliyorum hiç iyi olmadı ama çok ani oldu sadece oral ve öpüşme oldu :/ onada soledim çok hızlı oldu her şey diye
Soran+1 yılSizce ne kadar süre sonra her şey belli olur?
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOral ya da diğer pozisyonlar erkeği sana cinsel olarak bağlar ama ileride daha kuduruk birini bulursa seni bırakır. Sana tavsiyem cinselliğin yanında karakter olarak kaliteni göster ve tutkunuz artsın, bu şekilde dahada bağlayıcı olursun.
20 Yorumla
+1 yılİstediği kadar sekste mutlu etsin ses tonu ten uyumu kokusu hoşuna gitmiyorsa arzulamazsin işini görür hayatına bakarsın seks dışında konuşulacak bı ton şey var benim arkadasligim dostlugum sirdasligim iyi niyetim vicdanım sorunları çözme huyum değer verişim seks yapınca bitiyorsa her şey diğer hicbirseyi görmüyorsa gözü o kişiyle sevisilmez insani duygular vardır hayvanlasmaya gerek yok insanız biz hayvan değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir oral erkeği boşaltır aşık etmez. Saçmalama istersen bihter
120 YorumlaOral menemen gibidir herkes yapar ama herkesinki güzel olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılHahshdhdhd 🤣
+1 yılSeni yatağa atar işi bitirir sonra bay bay der. Aşk apayrı bir şey.
16 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız evet onunla konuscam bu durumu her buluşmada olmasın diye yoksa hakkında yanlış dusuncelere varcam dicem
- +1 yıl
Kolay gelsin
Soran+1 yılTeşekkürler sizce konuşmalı miyim böyle
- +1 yıl
Geç kalınmış bir konuşma olacak. Ama zararın neresinden dönerseniz kar.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu söylediklerin erkeği çok mutlu eder ama sana bağlaması için yeterli olmaz. Erkek seviyorsa gelir sevmiyorsa iliklerine kadar boşalt en iyi Seksi yap gider
21 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyorum insanlar neden linç uyguluyor, böyle bir soru ile karşılaşmak istemiyorlarsa burada ne arıyorlar gerçekten anlamış değilim. Linçleyenlerde genelde aynaya bakmayanlar oluyor nedense. Sanki kendileri her anlamda mukemmellerde
+1 yılBu düşünce tamamen yalnis sen kendin de cinsellikle aşık olamazsin ki birine
Bide baglarim diyor evcil hayvan mi bu neyse..
Asik olmaz öyle hiçbir erkek
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Cinsellikte erkeğin istediğini yaparsan en sonunda ise ağzına boşalmasını izin verip o menileri yutarsan belki
52 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKral üzülen sen olursun. Üstüne bir de skildiğin ile kalırsın yani ajsjd
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılİlgisini sende tutabilirsin ama aşık edemezsin. Her zaman daha iyisi gelince gider
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Çok düşük bir ihtimal ama kendin daha çok bağlanırsan ayvayı yedin kanka
33 YorumlaAşkla cinsellik çok farklı şeyler. Evet bir yakınlık olur ama aşk? İşte bu konuda şüphelerim var.
10 YorumlaEğer sadece cinsellik için seven biri ise evet elbette aşık edilebilir
Ama ciddi düşünen biri ise zor olabilir10 Yorumlaniye oral cinselliğe girmiyor mu?
libidom yüksek mesela iyi seks yapsan neden seni tercih edeyim? çevrede bir ton iyi seks yapan kadın var mükemmel oral seks çeken kadınlar var. Neden sen?
Birde böyle düşün...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibodosu yüksek olan değilde , libidosu sana yüksek olursa evet birşeyler hissetmeyede başlayabilir bağlandıkça ama tek başına seks yeterli olmaz seks sanarsın aslında hayata bakış açınız ortak yönlerniz ve zevkler bağlar diye düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
Libidom yüksek benim
iyi ve sürekli yapılan bir oral beni etkiler açıkçası
karımdan soğuma sebebim cinselliksiz geçen hayat
11 Yorumla
+1 yılsadece cinsellikle aşık edemezsin sende aradıklarını bulursa belki ama sadece cinsellikle asla
10 YorumlaLibidosunun ne kadar yüksek olduğuna bağlı.
Bir gece sabaha dek idare ederiz de, uykumuz gelince başka yataklara koşan cinsse yapacak şey yok.20 Yorumla
+1 yılBence libidosu yüksek erkek gibi bir kadın olunursa yatakta aşık edilenibilir her anlamda kadın kokmak gerekir, giyimle, yatakta kıvrak ve istekli bir kadın ve sınır tanımayan bir kadın olunursa libidosu tavan yapmış erkeklerde aşık olur.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz kızım he olanlar da var tamamen şans böyle şeyler.. yani dur ben bununla yapayım elbet aşık olur diye yaklaşırsan olmaz. Hisleride olması lazım onun için bir anlamın olmalı yoksa s1kmekten s1kmeye sana aşıkmış gibi davranır.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik ile kimseyi kendine bağlayamazsın, sana sen olduğundan sana aşık olurum, cinsellik ile kendine bağlamaya çalışan kadınlar, libidosu yüksek erkekler tarafından bolca s*kldiğiyle kalır haberin olsun...
00 Yorumla
+1 yılAşk anlayışı cinsellik olan birini elbette edersin ama bana göre aşk bununla sınırlı değil.
10 Yorumla
+1 yılEdemezsin. Farkını ortaya koyman lazım. oral seks çekebilen bir ton kadın var.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSadece cinsel olarak duyurursun kalb jher zaman önde gelir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Bağlayabilir yazılabilir oysaki sadece linç etmek yerine öyle değil mi
10 YorumlaAşk ve sevgi insanın kalbine bir başkasının herhangi bir eylemi veya müdahelesi ile yerleşecek şeyler değildir.
Ama sizi sadece bir cinsel obje olarak kullanabilir.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şekilde etkisi olmaz, o sırada erkek anlık zevkinin tadını çıkartır.
Eğer bir erkekte unutulmaz olmak istiyorsan,
Kesinlikle yatakta yatmaya gelmeyeceksin!12 Yorumla- +1 yıl
Sadece yatakta yatar pozisyonda olmayacaksın erkek sırtını yatağa koyduğunda sen ateşleyeceksin
Erkeklere ilgi duymuyorum ama kadınlar bırakın aşık etmeyi kendine köle yapar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. ettiğini sanırsın. Adam sadece senden cinsel anlamda faydalanmak için seviyor numarası yapar
10 Yorumlaİyi bir oral erkeği kendine bağlar tabiki de delimisin. Yeter ki istediği gibi ol
10 YorumlaYani biz cinsellik ile bağlanan varlıklar değiliz sorun orada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılOral konusunda deneyimlisin o zaman. İyi bi oral dediğine göre iyi yapıyorsun. Ben bağlanırım sana :)
11 Yorumla- +1 yıl
Bulamadık böyle birini :(
seks dediğin an sexin s'sini bilmeyen adam bile bağlanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl"10 milyar versem bana aşık olur mu?" Gibi bir soru bu.
"Aşk" o tür bir şey değil ki...20 Yorumla
+1 yılHevesi alana kadar pompake. Sonrada yol vermiske. Bu tarifeyi uygular. Sevgi istiyosan hissediceksin ve hissettireceksin kendini. Ruhuna islemen lazim. Ama sexle ama karekterinle.
00 Yorumlayaşın kaç senin oralcı kardeş? bağlayacak yöntemi ben sana anlatırım birdaha seni hiç bırakmaz ama bu sorduğun şeyle olmaz
020 Yorumla
Soran+1 yıl22 yas
Soran+1 yılBakireyim sevişme sürtünme sadece ama bunları yapmadık
- +1 yıl
amacın ciddiyse mevzuya çok yalnış kapıdan girmişsin. yeni olduğun bir kız arabada orala geçip seni boşaltırsa burada sen seven o sevilen konumundadır. o sevseydi eğer o seni alır arka koltuğa atar yalar orgazm etmeye çalışırdı. sizinki gibi oturmamış tiplerde bu yazdıklarım kimin seven kimin sevilen olduğunu belirler. karakter olgunsa bunlar sıkıntı olmaz sen ona o sana zevk vermek için uğraşır zaten. sadece cinsellik kullanarak onu kendini bağlamak noktasına kafayı taktıysan birkaç çaresi var ama buraya yazarsam sıkıntı olabilir. seks yapmaktanda bahsetmiyorum beynine oynamakla alakalı ama o yeteneğe sahipmisin bilemiyorum.
- +1 yıl
Manipülasyon tarzı bi şey mi hocam
- +1 yıl
@azizisteknks iş beyinde biter ama kızda o yetenek var mı onu bilemiyoruz. çok kafasız aptal bakışlı bişeyse beceremez...
Soran+1 yılŞöyle ki beni okşadı sende zevke gel falan dedi... Manipülasyon falan bn yapamıyorum daha doğrusu nasıl yapılır bilmiyorum
- +1 yıl
haykırmalık 😅
Soran+1 yıl🤣🤣🤣ne ya
- +1 yıl
Sen boş ver, bence sadece oral kurtarmaz seni 😄
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılSöylesenee
Soran+1 yılBurdan yazabilirsin mesajda bildirim gelmiyor cunku
Soran+1 yıl🤔🤔🤔
Soran+1 yılNe fantazisi ya gerçek bu soru mesaj bildirimi gelmio
Soran+1 yılVallahi gelmiyor ama yazayım dur 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle mal bir düşünceye sahip milyonlar var inanılır gibi değil , kendini bir mal gibi kullandırıp bir şey bekliyorlar , yazık...
11 Yorumla
+1 yılErkeklerin yüzde doksanı , cinsellik yaşayamadıkları kızlarla evlenmek ister. Bunu bir türlü bu kızlar neden anlayamıyor acaba 🤔
10 YorumlaSeksi, bacaklarını açmak zanneden senin ayarında bir tipin mümkün kılamayacağı gerçeklik yavrum. Ananla fasülye kırmaya devam et
10 YorumlaSna dogayana kdr yani hevesini alakadar kdr ve senden dha iyisini bulana kdr ever aşık olabilir bence
10 YorumlaO erkek aşk istese direkt cinsellik ile aşık mı olur mq
22 Yorumla- +1 yıl
Adam yatak severmiş ablam benim
Hayır sadece cinsel ihtiyacını gidereceği bir araç olursunuz. Zaten Aşk da cinsellik değil. Cinsellik aşkı destekleyici bir unsurdur sadece.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin önünde eğilecek kadar düşmedim siz bu düşüşü nasıl kabul ediyorsunuz gerçekten anlamıyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bu devirde erkeklerin adı çıkmış erkekler sapık kızlara cinsellik gözüyle bakıyorlar falan filan ama kızlarda erkekler kadar çok sapıkmış meğersem şu an bu soruyu bir erkek sorsaydı bir sürü kız linçlerdi net
00 YorumlaEdemezsin çünkü böyle bir erkek genelde senden alacağını alır doyumsuz olur başkasına gider.
Ve sen bir bayan olarak kullanılan olursun.00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer