Bazıları diyor ki asla zevk alamazsın sorun olur öyle mi ya ben uzunluğunu takmıyorum ama zevk vermiyecekse sorun olur bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
uzunluktan ziyade kalınlık çok önemli. uzunluk tamamen görsel anlamda haz sağlar kalınlıksa doğrudan alacağın zevke etkili. boydan ziyade erken boşalmamasına ve ön sevişmesine bakıp öyle karar vermeniz daha mantıklı olacaktır.
Bu arada bunları yazıyorum diye bamya si kli vs degilim sadece olanı söylüyorum mskskskjd
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten baya kalın normallere göre de kalın yani o zaman sorun yok ama sevişmeyi de bilmiyo ya of sevisemiyo düzgünce
- +1 yıl
sevişmeyi bilmemesi penis boyundan daha da büyük bir problem. sana oral yapması, öpüşmesi haz noktalarına dokunması vs vs. bu zaten seni belirli bir seviyeye getireceğinden 10 dk da boşalmadan içinde git gel yapabilirse ortalama bir seks yaşamış olursunuz ki bu da gayet yeterli. 30 dk boşalmıyorum vs diye atıp tutanlara inanma maks 13-15 dk da geliyorum bende ama ön sevişme uzun olunca ikimizde aynı anda gelmiş oluyoruz. ya bilmiyorum aslında çok temel faktörler var hepsi bir bütün. olaya sadece penis boyu, meme boyu a. m rengi vs olarak bakarsan zaten keyif alamazsın. p*rno gerçeği arasında dünya fark var her anlamda...
En İyi Cevaplar
+1 yıl80 Ülkede yapılan araştırmada sıralamanın sonunda 9,6 cm penis boyu ile Kuzey Koreli erkekler yer aldı. Türkiye'deki erkeklerin ortalaması ise 13,9 cm. olarak belirlendi. Araştırmaya göre bu aynı zamanda dünya ortalaması ile aynı. EveryoneWeb'in araştırmasına göre, Güney Amerika kıtası 16.1 cm ortalama ile en büyük penisli kıta oldu. Senin gayretinle zevk alırsın.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılGenel ortalama bu kadar zaten. Problem olmaz. Tabi cinsellik sadece bu kadar dar bir ölçüye indirgenemez. Ne yaptığını bilen biri olmalı. Tabi karşılıklı sevgi, aşk ilişkinin en önemli motivasyonu olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
17Cevap
Zevki etkileyen tek şey kalınlık. Parmak kadar bir kalınlığı yoksa zevk alamama gibi bir durum yaşamazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok baya kalın
- +1 yıl
O zaman hiç sorun yok. "13'ün altından zevk alamazsın, uzunluk yok şöyle önemli yok böyle" falan diyen tiplere takılma. Hiçbir sorun yaşamazsınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılGenel ortalama böyle burada artislik yapanların sanki çok büyük. Ayrıca bacim ironi mi yapıyorsun anlamadım ama bizene boş ver kendin karar ver. Önemli olan sevgi falan değil mi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılPerformans ve kalınlıkları da iyise çok sorun olmaz herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiminde ona yakın ama zevk alıyorum sorun olmaz bence
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl12 sm şirket bence benim sevgilimin ki 4 parmak uzunluğunda ama kalın ve ucu tombul
00 YorumlaZevk veren yer sadece başı
00 YorumlaBence hiç zevk alamazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz dert etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kalınlığı nasl ince ise zevk vermz
02 Yorumla
Soran+1 yılyok kalınlığı baya iyi kalın çünkü
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk vermez daha fazlasını istersin hep
00 YorumlaKüçükmüş
02 Yorumla
Soran+1 yılTürkiye ortalaması da 12 cm
+1 yıl12’de fazla küçük ya
10 Yorumla
+1 yıl18 cm benim alet çok inletiyorum becerirken
00 Yorumla
+1 yılEvt sorun olur
00 Yorumla
+1 yılAz önce biri 12 den özür diledi
00 Yorumla
+1 yılahaha az p*rno izle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılDene..
00 Yorumla
+1 yılBoyu değil işlevi önemli
00 Yorumla
+1 yılzevk alırsın sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAkmasa da damlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım