Cinsel Yaşam Evli bir adamla birlikte oldum bana hiç görmemiş gibi saldırdı. Bu onun evliliğinde cinsel açlık çektiğini mi gösterir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Adam 45 yaşında benden 16 yaş büyük. Ama o nasıl ateşli bir sevişmeydi öyleeee şok oldum sanki ilk defa bir kadın görüyor Güncellemeler+1 yıl Eşine de aynı şekilde yaklaşıyor mudur sizce? Evli bir adamla birlikte oldum bana hiç görmemiş gibi saldırdı. Bu onun evliliğinde cinsel açlık çektiğini mi gösterir? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. açlıktan olabilir, genç biriyle olmanın verdiği haz olabilir ya da farklı biriyle yapmanın verdiği zevk 0 1 Yorumla Barmecide +1 yıl ayrıca büyük erkekle birlikte olan kadınları taktir ediyorum Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İlk heyecan genelde öyle olur önemli olan bir iki üç beş yıl sonra da öyle ilk defa yapıyor gibi heyecan duymak 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Dünyanın en güzel Seksi, evli adamla yapılan sexdir diye bir söz vardır. Sen onu yaşamışsın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya gerçekten yaşıtlarımdan bu kadar etkilenmemistim Yorumla Incoterms +1 yıl Maalesef öyledir. Hele esinden başka ilk defa biriyle birlikte olduysa patlama olur. 😂 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bu karsidakini ne kadar istediginlede alakali bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da doru Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :)) yani Yorumla
berkol Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnsan oğlu herzman günaha meyillidir. Kendisinin olmayan hep tatlı gelir. O yüzden irade denen duygu herkeste olmaz 0 0 Yorumla
aykırıinsan33 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İlk kez genç biriyle oluyordur ne yapsın, lahmacun yer gibi dalmıştır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyle oldu galiba jsjs Yorumla aykırıinsan33 +1 yıl Ya git 🤣 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Oyle sebin gibi citiri uzun zamandir ilk defa goruyo normal 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. O yasdaki erkekler genç ve güzel kacamaklarina senin dediğin gibi davranır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Adam sevişse bşr türlü aevişmese bir türlü. Her şeyin altında bir şey aramayın artık wk 0 0 Yorumla
SeyyahFb34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Herif yokluktan kaynağına düşmüş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaynağına düşmüş derkenn Yorumla SeyyahFb34 +1 yıl Zevkin şehvetin ateşin içine düşmüş seninle bulmuşken dibine kadar kazimis tabağı Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl hayır. libidosunun yüksek olduğunu gösterir. 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çıtır sındır seksi sındır oda sert yapmisdir yani 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Senin de çok hoşuna gitmiş sanki? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E tbiki Yorumla Mr_Smart +1 yıl Tecrübeli bir erkek kendine de bakıyorsa partnerini oldukça memnun eder.Sen sever misin olgun erkekleri? Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Genç olduğun için öyle yapmıştır 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bilemezsin güzelim ben de aynı durumdayım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ? Nasi Yorumla Dante0208 +1 yıl Evliyim bende senin gibi çıtır birisiyle neler neler yapabilirim bir bilsen anlatmakla bitmez Yorumla Dante0208 +1 yıl Kızma ama öyle Yorumla Soran +1 yıl Hmmm doğrudur tahmin edebiliyorum sjjsndjd eşine neden yapmıyorsun? Yorumla Dante0208 +1 yıl Takip edebilir misin Yazsam Yorumla Dante0208 +1 yıl Evet hayır Yorumla
Nayif7e7 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Baya zevk almışsın sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet yaşıtlarımdan okadar zevk almamışımdir Yorumla Nayif7e7 +1 yıl Sertmiydi Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Evet cinsel açlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynı yaştayız yazsana 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon 2 yaş büyüğüm senden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
açlıktan olabilir, genç biriyle olmanın verdiği haz olabilir ya da farklı biriyle yapmanın verdiği zevk
ayrıca büyük erkekle birlikte olan kadınları taktir ediyorum
İlk heyecan genelde öyle olur önemli olan bir iki üç beş yıl sonra da öyle ilk defa yapıyor gibi heyecan duymak
Dünyanın en güzel Seksi, evli adamla yapılan sexdir diye bir söz vardır. Sen onu yaşamışsın.
Ya gerçekten yaşıtlarımdan bu kadar etkilenmemistim
Maalesef öyledir. Hele esinden başka ilk defa biriyle birlikte olduysa patlama olur. 😂
Bu karsidakini ne kadar istediginlede alakali bence
O da doru
:)) yani
İnsan oğlu herzman günaha meyillidir. Kendisinin olmayan hep tatlı gelir. O yüzden irade denen duygu herkeste olmaz
İlk kez genç biriyle oluyordur ne yapsın, lahmacun yer gibi dalmıştır
Biraz öyle oldu galiba jsjs
Ya git 🤣
Oyle sebin gibi citiri uzun zamandir ilk defa goruyo normal
O yasdaki erkekler genç ve güzel kacamaklarina senin dediğin gibi davranır
eşini iyi yapmıyordur kadında baskasına gidiyordur net
Adam sevişse bşr türlü aevişmese bir türlü. Her şeyin altında bir şey aramayın artık wk
Herif yokluktan kaynağına düşmüş
Kaynağına düşmüş derkenn
Zevkin şehvetin ateşin içine düşmüş seninle bulmuşken dibine kadar kazimis tabağı
hayır. libidosunun yüksek olduğunu gösterir.
Çıtır sındır seksi sındır oda sert yapmisdir yani
Senin de çok hoşuna gitmiş sanki?
E tbiki
Tecrübeli bir erkek kendine de bakıyorsa partnerini oldukça memnun eder.
Sen sever misin olgun erkekleri?
Sınırsız mıydınız?
karisi vermiyor ya da yetmiyor
Genç olduğun için öyle yapmıştır
Bilemezsin güzelim ben de aynı durumdayım
? Nasi
Evliyim bende senin gibi çıtır birisiyle neler neler yapabilirim bir bilsen anlatmakla bitmez
Kızma ama öyle
Hmmm doğrudur tahmin edebiliyorum sjjsndjd eşine neden yapmıyorsun?
Takip edebilir misin Yazsam
Evet hayır
Baya zevk almışsın sanki
Evet yaşıtlarımdan okadar zevk almamışımdir
Sertmiydi
yaştan dolayıdır
Evet cinsel açlık
Normal
Yok taze seviyor
Aynı yaştayız yazsana
Pardon 2 yaş büyüğüm senden
Ateşin bol olsun