Rektum boşaltım organıdır. Şimdi orada çok sinir hücresi var, daha çok zevk verir bla bla yapanlar olacaktır. Ben yutmam😂
Aynı sorunun erkek versiyonunda "ya kadın isterse?" diye soranlar vardı.
Buyrun burdan bakın birde🙃

Rektum boşaltım organıdır. Şimdi orada çok sinir hücresi var, daha çok zevk verir bla bla yapanlar olacaktır. Ben yutmam😂
Aynı sorunun erkek versiyonunda "ya kadın isterse?" diye soranlar vardı.
Buyrun burdan bakın birde🙃
Denk gelmedin muhtemelen ben bugün bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım analı isteyen erkek bence ahmaktır ha bunun yanında illa anal için zorlayan erkeğe ben kadın olsam ben de derim ki vibratör alıp tamam sen bana hep ben de sana yapacağım bakalım nasıl oluyormuş derim
Bunu yemeyen kadın çok aslında. Erkeklerin bu konudaki en büyük yalanı '' yauuuuwww daha önce yaptığım kadınlar vajinadan bile daha çok sevdi analı '' '' yaouuuuwwwww işi iyi bilen yaparsa kadın da zevk alır '' '' yaouuwwww kadını öyle becerdim ki analdan boşaldı '' bunların hepsi uydurma ve yalan
Kolon kanserine kadar giden vakalar hiç de az değil maalesef.
5dk lık zevk için hayatı olumsuz anlamda değişen yine kadın burda😒
yani kimseye yalan borcum yok ilişkilerimde anal ilişkiden orgazm olan kadın gerçekten oldu.
psikolojik sorunları vardır diyemeyiz. erkeğin kendisinden zevk aldığını görmeyi seven kadınların ayda 1 defa deneyebileceği bişeyse kabul edilebilir bence. haa ben hiç yapmadım orası ayrı. savunuyor olmam yaptığım anlamına gelmesin :D
Neden savunuyorsun o zaman?
eğer bi kadın "eşimin benden zevk aldığını görmek beni azdırıyor, o yüzden ayda yılda bir kabul ederim bu hazzı görmek için" diyorsa anlayışla karşılayabileceğimi; psikolojik sorunu olmadığını düşündüğüm için savunuyorum. aynı zamanda anal ilişkinin kadına haz vermediğini ve erkeğin zevki için kadının sağlığını riske attığını ezelden beri de savunuyorum.
Bu konuda anlaşamayız 😀
anlaşamadığımız bir konu olmalı zaten :D ruh ikizim gibi gezinmemelisin ortalıkta
Ahaha olur🤣
İnsanın en bakteri yuvası uzvu olan ağzıyla yaptığı öpüşmenin de sağlık açısından pek faydası olduğu söylenemez.
Şehvet anında sağlık kaygısı düşünülmez, yumulursun
Sayende öpüşmeden de soğudum 🤦♀️
Narsist olucam sjj
Senden nefret ediyorum 😂
Elbet bir gün 🤣
Cevap
12Cevap
O zaman oral seks için de aynısını söylemek gerekir. Cinsel hastalık kapılabilir ( erkek taşıyıcı ise bilmez mesela ) , hepatit bile olabilir.
bunu bile bile yapanlar da şimdi ruh hastası mı?
evet anüs bir seks organı olarak tasarlanmamış doğru riskler de var evet. Ama bunu isteyenler risklere rağmen yapanlara hasta demek bence doğru değil. Zevkler renkler..:
Algı operasyonu yapıyorum. Bir, iki pembeli acaba mı? dese kârdır🤷♀️
Aynı operasyonu içki sigara uyuşturucu için de bekliyoruz.
Asıl zevk alıcam diye insan öldüren şeyler onlar!
Anal isteyen erkeğin aktif gaylık deneyimi, anal isteyen kadının da mazoşist saplantıları vardır.
çok sık yapılırsa bende kadın için sağlıksız olduğunu duydum onun için ayda 1 olabilir sanki
Kendisine saygısı yoktur diyebiliriz kendini eskort olarak görüyordur diyebiliriz
Renkler ve zevkler tartışılmaz 😀
İnsan sağlığını etkileyebilecek her şey tartışılabilir. Bence.
Sigara da etkiliyor, zevk için içiyorlar
O da tartışılabilir işte.
Zevkine sebep katlanıyorlar mı acaba
Hayır zevkine yapıyorlar
Helal yer varken b*k yolu niye anlamıyorum 😂😂😂
Ben sevmiyorum anal ve yapmıyorum
Kesinlikle yapılması iyi olur
İğrenç gelıyor ya 🤢🤢
Kesinlikle öyle.
ne yani senden isteyen olmadi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?