Soru açık net.. evleneceğiniz insan sekste tecrübeli mi olmalı yoksa ilk sizinle mi birlikte olmalı? Tabi sizin de ilkiniz olcaksa? Ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe için ille de cap canlı seks yapmış olmak gerekmez. Araştırmak, gözlemlemek, okumak, seyretmek te pekala da tecrübe ve deneyin kazandırır. İşi hemen başka yere yormayalım...
114 Yorumla- +1 yıl
Evet bu açıdan da kast ediyorum zaten.. illa 100 kişiyle yatmış olması gerekmz
- +1 yıl
Aşk var mı aşk? Asıl mesele bu? Aşk var ise her türlü olur zaten...
- +1 yıl
Buna katılmıyorum.. illa aşk olması gerekmez
- +1 yıl
Nasıl yani? Bu yaşına gelmişsin bunu hala öğrenemediyseniz, sizden de zerre hayır gelmez kimseye de. Aşksız meş olur mu, aşksız eş olunur mu, aşık olmadan ten tene değer mi, aşk olmadan insan insanı hak eder mi? Değişin yahu. Ne oldu siz kadınlara da her şekil de kabul eder oldunuz, sen sadece parandan haber ver diye diye. Yazık ya bu etkek milletine. Bu neyin kafası be hanfendi?
- +1 yıl
Yorumunuza daha düzgün kelimeler kullanabilirdiniz fakat demekki sizin yapınız bu.. neyse. illa sadece aşık olunca mi seks yapılıyor? .. hiç kimseyle para için birlikte olmadım.. bana uymuyo bu sözünüzü geri alırsanız memnun olurum.. gidin bunu yapan kadınlara soyleyin! lütfen yorum da yapmayın... sizinle tartışmak istemiyorum
- +1 yıl
Sizin yorumunuza bakılırsa zaten para için yapan bile en azından amacını, niyetini ortaya koyarak daha dürüst davranmış oluyor. Ama sizinkisinin akla mantığa, insanlığa uyan tarafı yok. Ne demek önüne gelenle seks yapılır, aşka ne gerek varlar? İşte asıl bu kafa daha bozuk, değilyirin bence. Ne diyorsam o:aşk var ise karşılıklı, gerisi zaten en güzeli ve özeli ile olur.
- +1 yıl
Komiksiniz, burada hangi cumlemde önüne gelenle seks yapılır dedim , sizin kafanız baya bozuk hayal falan görüyorsunuz galiba.. teşekkür ederim ısrarlı yorumunuz için , iyi günler. size aşk diliyorum 🙂
- +1 yıl
Bu arada merak 3ttim kaç kişiyle birlikte olduğunuzu bu zamana kadar? Hepsine aşık mıydınız? Evlenecek kadar?
- +1 yıl
Ve bir de merak ediyorum.. erkekler genelde derki "bı erkek sevdiği kadınla aşık olduğu kadınla seks cinsellik düşünmez" bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Çok saçma. Bunu hangi kafa diyor ve demiş ise iki yüzlü ve ahtekardır ve sizlerden öğrenilen bir dayatmadır. Kadın aşksız da olur, aslolan para, parandan haber ver dediği günden beri erkeğin kimyası dikiş tutmuyor artık. Sizler batırdınız bu işleri, bizler değil. aşak inanmayan kadın milletinden çıkacak sonuçta bu zaten. Sayeniz de hiç bir şey layığı ile olmuoyr artık. her şey sahte ve yok hükmünde...
- +1 yıl
Evet suanki durum dediğiniz gibi kadınlar bu işi basitlestirdi. ama mesela eşlerde birbini sevmesigi halde seks yapiyo.. hayatları devam ediyo. para olayını çıkarın aradan ben normal standart iliskerden bahsediyorum
- +1 yıl
Bu aldatmaca ve iki yüzlülüktür. Aşık olmadığım hiç bir kadına dokunmadım, dokunmam da...
- +1 yıl
Bravo size o zaman... gerçekten..
- +1 yıl
Her onurlu ve aklıbaşında, helala süt emmiş erkek te aşık olmadığına dokunmaması gerektiğini, ancak aşk var ise onu hakedeceğini de bilir. Her şey siz nasıl istersenizlerle gelişiyor. Kimseyi suçlamayın yani...
En İyi Cevaplar
+1 yılYani meşru bir şekilde daha önce evlilik geçirmiş olması gayet normal anlaşılacak bir durum ama bunu ahlaki normlar dışında bir alışkanlık haline getirerek yaptıysa tabii ki tecrübesi kendine kalsın
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler tecrübeli olsun istemezler..
12 Yorumla- +1 yıl
Merci
- +1 yıl
Umutsuz olan ne?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılFark etmez ben ona bakmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk ben girmeliyim zevk bu evlilik düşünmüyorum ama
16 Yorumla- +1 yıl
Düşünme boş ver.. bı güzelliği yok zaten
Cevap sahibi+1 yılEvli misin sen
- +1 yıl
Evet evliyim
Cevap sahibi+1 yılMutsuz bir elilik sanırım
- +1 yıl
Yo mutsuz da değil güzel de değil.. evlilik güzel değil bence..
Cevap sahibi+1 yılBoşan tavsiyem o zaman hayatını yaşa
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe ayrıdır ama bana göre istekli arzulu olması önemli :-)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tecrübeli kadın daha çok hoşuma gidiyor. Yormuyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Benim deneyimli olmam yeterli diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı.
1 yılinsan her zaman o anda en iyi şekilde karşılık gormeyi ister tutku ateş şehvet ve hepsi oldugunda tutku yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteemzdim herşeyi beraber keşfetmeyi tercih ederdim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılElbette tecrübeli olmalı...
Ne istediğini bilmeyen bir kadınla erkek mutlu olamaz...00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKriterin yok ama tecrübe Şi vars abirsey demem enazindan az yorar ve nasıl zevk aldini biliyor
00 Yorumla
+1 yılEvleneceğim kişinin tecrübesini benden kazanmasını istersim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmez. Ama bazı kızlar yaşlı seviyor. Ozmn tecrübeli olur. Zevkide iyi verir
00 Yorumla
+1 yılIlki olayim
37 Yorumla- +1 yıl
Peki sen.. kimseyle bir şey yaşamadın mi?
- +1 yıl
Yasamadim
- +1 yıl
Güzel.. umarım kendin gibi birini bulabirsin 🍀
- +1 yıl
Tesekkur ederim umarim sende bulur cok mutlu olursun
- +1 yıl
🙂güzel dileğin için teşekkür ederim ama benden geçti canım benim.. yaşlandım artık... en iyisi olsun senin için.. sağ ol🙏
- +1 yıl
33 gencecik kadinsin
- +1 yıl
Çok fazla şeyler yaşayınca heves kalmiyo artık 🙂 sıramı savdım😃
Benimle yakın bir tecrübeye sahip olsun isterdim.
10 YorumlaTecrübe iyidir bi yaştan sonra uğraşmak zor olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılbasit bi konunun tecrübesi alakasiz
10 Yorumla
+1 yılBen öğretirim acemi olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılFark etmez ben egitirim 🙊
00 Yorumla
+1 yılKendine neden umutsuz vaka diyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Öyleyim çünkü. dertlerimin dermanı yok 😂
- +1 yıl
Derdini söyle derman olayım :)
- +1 yıl
Yokk.. sağ ol🙏
- +1 yıl
Gerçekten umutsuz vakasın :)
- +1 yıl