- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık olduğum kadının yanımda olması bile yeterli. ama her insan farklıdır Cinsel ilişkinin temelinde duygusal bağ önemlidir. Partnerinizle güven, sevgi ve saygı içeren bir ilişki, cinsel deneyimlerin daha anlamlı ve mutlu geçmesine katkıda bulunabilir. Cinsel ilişkinin, istek ve tutku ile gerçekleşmesi mutluluk verici olabilir. İkiniz de birbirinize duyduğunuz isteği paylaşmak, cinsel deneyimi daha tatmin edici kılabilir. Partnerlerin birlikte paylaştığı cinsel zevkler ve istekler, deneyimi daha eğlenceli hale getirebilir. İhtiyaçları ve istekleri açıkça ifade ederek, her iki tarafın da mutlu olabileceği bir denge oluşturulabilir. Açık ve sağlıklı iletişim, cinsel deneyimin daha iyi geçmesine yardımcı olabilir. İsteklerin, sınırların ve beklentilerin net bir şekilde paylaşılması önemlidir. Deneyimleri çeşitlendirmek ve yaratıcılık katmak, cinsel yaşamı canlandırabilir. Farklı pozisyonlar, fanteziler veya yeni deneyimler denemek, heyecanı artırabilir. Fiziksel sağlık ve rahatlık, cinsel ilişkinin keyifli geçmesine yardımcı olabilir. Sağlık problemleri veya rahatsızlık duygusu, cinsel deneyimi olumsuz etkileyebilir. Cinsel ilişki için yeterli zaman ayırmak ve rahatlamak önemlidir. Aceleci olmamak, rahatlamaya odaklanmak ve zevk almak, cinsel deneyimi daha mutlu kılabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle barışım çok haklısın 👍
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Cinsel birleşmede, sevdiğimin yaptığı her şey hoşuma gidebilir. Ne yaptığımızın hiçbir önemi yok. Sevişelim, ön sevişmemiz uzun olsun, saatlerde yalayalım, öpelim, emelim birbirimizi, sonra mutluluğunu, aldığı hazzı gözlerinde görmek isterim, mutluluktan gülmesini de isterim, gülümsemesini ve beni yönlendirmesini isterim, bana göstersin istesin ne isterse söylesin ben de yapayım! 😅
Aşkımın istediklerini yaptıkça daha mutlu olurum! 😅
Oral yapması makbule geçer, mümkünse köküne kadar dibine kadar, nefessiz kalacak kadar...16 Yorumla- +1 yıl
Konuyu yaşar gibi anlatman pekii 🤣
- +1 yıl
Günaydın günaydın ama ben geri dönüş yapmıştım 😅
İçimden geldi gibi gelişi güzel yazarım 😅
Olay anlatırken de yaşar gibi anlatırım beğenirler 😅 - +1 yıl
Sanada kocaman günaydın genç adam 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum 🌸
- +1 yıl
Evet gayet açıklayıcı ve net olmuş görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Hehehe 😅 Ricalar ve teşekkürler hanfendi 😅Senin güzelliğin 😅Şuan uyuyorum uyku sersemi filan 😅kendime gelmeye çalışıyorum 😅
Net ve açık olmayı severim anlaşılır olmayı filan 😅
Geri dönüş için de ben teşekkür ediyorum 😅
Bende her görüşe saygı duyarım diyecektim ama lakin ki duymam 😅
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne yapıldığının bir önemi yok, nasıl ve ne hissederek yapıldığının çok önemi var. İsteksiz bir, yaptığını emanet gibi yapan bir kadın gözümde sıfırdır. Yaptığını aşk ile yapan kadın ise kraliçem olur. Yoksa ücreti mukabilinde yaptıramayacağımız şey yok ama gel gör ki aşk ile değil mesai ile yaptığını çok belli ediyor 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Oralsiz olmazdı sanırsam makbule geçer. Hasana geççwr. Merveye gsçer her yerw geçer 😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu bir partner öncelik bir kaç şey hariç sınırları olmamalı spontane gelişmesi uzun ön sevişme oral ama çift taraflı tek yönlü değil soft git gide sertlik içinde iken kadının baskın olmasında yanayım uzanıp herşeyi erkekde beklemeyecek genelde erkek efor harcıyor kadında emek harcarsa tadına doyulmaz
17 Yorumla- +1 yıl
Gayet açıklayıcı ve net olmuş kesinlikle öyle bir şey karşılıklı olursa o hazzı yakalarsin yoksa diğer türlü git gel konya 6 saat 😂 temsili olur 😂
- +1 yıl
Zaten bir çok kadın yaparsa bir erkeğe oral yapıyor bazen kendisine oral yaptırmıyor bile üstüme çık git gel boşal bitsin gibi yatıyor
- +1 yıl
Posizyon da isterse doggy geçiyor değilse altında uzanıyor
- +1 yıl
Yaa kıyamam sana ne güzel de içli içli anlatmış
- +1 yıl
Öyle ama her kadın senin gibi düşünmüyor iş üstünde
- +1 yıl
Ben gibi derken 😂 ben nasılım ki hınzır böyle dedin şimdi
- +1 yıl
Ya özür dilerim farklı bir çağrışım yaptıysa yazdığım kelime derken açık olduğunu bu konuda zevk alacağım ilişkide
+1 yılUzun bir ön sevişme, profesyonel bir oral ve cowgirl isterim tâbi ki. Aletimin üstünde zıplasın tâbi ki.
Bir de şu var. 186 74 profilliyim. Minyon bir kızla sevişmeye bayılırım. Ayaktayken onu kucağıma alıp duvara dayayıp en az 10 dakika içinden çatır çutur geçmek isterim. Kendimi değil onu boşaltıncaya kadar.
12 Yorumla- +1 yıl
Olayı yaşar gibi anlatman pekii 🤣
- +1 yıl
Yaşar gibi anlatmak değil yaşadığım olayları anlatmak diyelim.
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Muhteşem bir ön sevişme harika bir oral ve tarifsiz bir birleşme ile gelen mutlu son, ve her anlamda doymuş bir partner sanırım herkesin istediği bu okurdu
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çok haklısın
- +1 yıl
Duzelüü beee 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşk ile neler neler... Kırmızzııııııı... Dıt dırı dıt dıt, dıt dıt. Aha da yandı kafa...
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yaparsan yap aşk ile yap demişler
- +1 yıl
Yaparız evelallah. Hem de adsm gibi yaparız ama gerçek kadınlarla...
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Makbuleyi sevmiyorumda kardeşi mahmure daha iyiydi 😂😂
17 Yorumla- +1 yıl
Vuuu ben haticeyi kovalar neticeye bakarım diyosun 😂
- +1 yıl
Bilmem iyidir herhalde 😂
- +1 yıl
Hayat deneme yanılma yöntemiyle ilerliyor zaten 😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önce ön sevişme , sonrasında bencillik yapmadan bütün pozisyonları denemek.
12 Yorumla- +1 yıl
Süpersin 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen direkt yatayım kadın penisi falan kendi yonlendirsin ben direkt zevkini alayım efor harcamadan 🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Eee arada onu yapmak hem ayrı bir keyif verir hem iliskiye renk katar hep erkek hep erkek olmaz zaten
Cevap sahibi+1 yılYa işte kadın ama dikkat etsin testislerime de zarar vermesin benimkiler bir garip özellikle de kucaktayken
- +1 yıl
🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılÖyle kendini kaybedip zıplayıp topları patlatmasin endişesi ya 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olsa makbule geçer, hiç fark etmezdi. Ne olursa olsun, yine de gelsinler efem. 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Yaa senim canını yiyerem haa 🤣
Cevap sahibi+1 yılBak deme öyle şeyler... 😄 Zaten gele giden olmadı, gelen giden olur mu diye bayramdaki dedeler gibi yol gözlüyorum. 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn kısa süre içinde tekrarı olursa çok makbule geçer 😄😄😄
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede 😂 sen kıza deee ikinci posta gelir mi diye 😂 kız niyetinin ciddi olduğunu anlasın 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar çalıştıktan sonra bi teşekkür edilse yeter aslında
11 Yorumla- +1 yıl
Etmiyorlar mı peki 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Oral yapıp ağzına boşaldığım da spermleri mi yutması
12 Yorumla- +1 yıl
Hımmmm 😏😏
+1 yılO esnada yapılan her şey iyi olur can acitmasin Yeter
17 Yorumla- +1 yıl
Can acıtmasın derken bunu kadının söylemesi gerekmez miydi
- +1 yıl
Niye ki bence iki türlü de olabilir bazı kadınlar o zevkle ısıra bilir 😂
- +1 yıl
😂😂😂 acemi ise evet isirabilir
- +1 yıl
Ee tani her ihtimali göz e almak lazım
- +1 yıl
Ama sonunu da düşünen kahraman olamaz derler küçük bey 😂 hamama giren terler
- +1 yıl
He doğru terlemek istiyoruz biz de zaten terlemeden tadı çıkmıyor
- +1 yıl
Terlermisin yoksa terletirmisin sen
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Uzun ön sevişme ve İyi bir blowjob iyi bir seksin temelidir kesinlikle
10 YorumlaCinsellikle ilgili her şeyi seviyorum ama ilginç olsun diye bir iki sahne örneği şöyle olabilir. Misyoner pozisyonunda dirty talking, kadın üstte pozisyonunda sürpriz bir şekilde 1-2 tokat atması,...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİliklerime kadar doyurulursam anca rahatlarım 😚 gülüyorum ama çok ciddiyim kız
81 Yorumla
+1 yılGörsel de roller değişmiş gibi :))
Cevap imdi bulamadım14 Yorumla- +1 yıl
Neden rolller değişmis gibi olsun ki 🤣 aslında herzamanki olan şeyler
- +1 yıl
Yo neden her zaman olsun ki😀😛
- +1 yıl
Bilmem 😂 hayatın cilvesi bu demek
- +1 yıl
Cilvesi kadınların bazen erkek rolüne girmesi MÖ😀
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoggy yetrr
101 Yorumla- +1 yıl
Süpersin güzellik 👍👍
+1 yılKucağımda ziplarken öpüşmek
11 Yorumla- +1 yıl
Vuuuuu süpermiş 👍👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılSınırları olmamalı.
11 Yorumla- +1 yıl
Hımmmm neden peki
+1 yılDevamlılığı olursa makbule geçer 😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ilah ne adamsın yaa benide güldürdün hee sabah sabah 😂😂
- +1 yıl
Seni güldürdüysem ne mutlu bana sana gülmek yakışıyor zaten gönlü güzel 🥰😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılNefes alsın yeter 😂😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Günaydın bebeğim
- +1 yıl
Sanada kocaman günaydın teyzesinin gülü 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCowgirl yeterli 😈
12 Yorumla- +1 yıl
Aaa paşam gelmiş hoş geldin reis 😂
- +1 yıl
Hoşbulduk reis😂😂
+1 yılSınırsız olsun. Hepsinin tadı başka
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- +1 yıl
Sağol.
Penisimin yalanması ve oynanması
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍
+1 yılOral tabiki :)
14 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdık mı hayır 😂
- +1 yıl
Ama oylee 😂
- +1 yıl
bir şey demiyorum saygı duyarım 🖐️ oralsiz bir ilişki salçasız Yemeğe benzer tatsız tuzsuz olur karnın doyar ama damağında tat biraknaz 😂oyuzden çok haklısınız
- +1 yıl
Harika 😂
Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Güzel bir yayla çorbası çok makbule geçerdi
11 Yorumla- +1 yıl
Aslında tarhana çorbası da olur diyorum 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir gülüşü yeter gerisi teferruattır mutluyken yapılan şeyler acı bile verse tınlamaz insan
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme dakikalarca sürebilir sonra kuçakta devam etmeli daha iyi olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu anda tam da o adamın modumdayım, keşke şöyle düşünceli bir makbule çıksa da beni rahatlatsa 😕😕😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Boşalmaya yakın anal ya da oral favorim
14 Yorumla- +1 yıl
Hımmm biraz sıkıntılı bu istek çünkü her kadın bunu istemez ya da yapamaz
- +1 yıl
İllaki karşındaki insanda bunkonuda istekli olursa neden olmasın
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Üçlü yapmak
111 Yorumla- +1 yıl
Vuuuu üçlü olsun güçlü olsun diyorsun 😂😂
- +1 yıl
Burdan üçlu severlere duyrulur bir kudulik boş yer mevcuttur 😂 çıkın çıkın gelin 😂
- +1 yıl
Ben üçlü grup sevmem öyle bir isteğim de hiç olmadı ben birşeyin sadece bana ait olmasını isterim oyuzden ben almiyim 😂
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz ben tekli ve usun vadeli ilişkileri severim
- +1 yıl
Aynen kapalı çünkü sahte samimiyetleri hiç sevmem
- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oral filan
12 Yorumla- +1 yıl
Erkekler için evet bu gerçekten makbule geçer 😂 ama kadınlar için daha da makbule geçer
+1 yılGözümden öpsün yeter
12 Yorumla- +1 yıl
Elini de tutsun bence makbule geçer 😂
- +1 yıl
Olur aslında 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı olursa daha makbule geçer 🤣🤣
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
- +1 yıl
Öbür türlü çıkar amaçlı olup bencilliğe girer
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın 👍
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 saatini yatağa ayirsa makbule geçer
13 Yorumla- +1 yıl
Oynasmali cilveleşmeli bir ilişki ise zaten iki saat sürer 😂
Cevap sahibi+1 yılCilveyi Oynamayı işin içine katarsan akşam olur ne yemeğe gidilir ne su içilir bu şekilde makbule gecer
- +1 yıl
Bencede mantıklı 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılReverse cowgirl
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGırtlak
11 Yorumla- +1 yıl
Biraz zor bir istek bana sorarsan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıloral seks
11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek için evet en makbule geçen şey budur aslında
+1 yılDudaklari dudaklarimda olsun kafi:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl69 olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Olabilir tabi neden olmasın ilişkinin en vazgeçilmez pozisyonlarından biridir.
- +1 yıl
Aynen öyle :)
+1 yılsınırsız seksss
15 Yorumla- +1 yıl
Sınırsızdan kastın ne
- +1 yıl
Yani her türlü fantazinin olduğu seks ama 3cu kişiler dahili olmadan sevgilim ya da eşimle yapabileceğim oral anal vajinal araçta yolda falan
- +1 yıl
Sen nasıl istersin
- +1 yıl
Anladım gayet açıklayıcı ve net olmuş yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi rimming yapan kadına deli olurum!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMemelerini hıhım
00 Yorumla
+1 yılbilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılOral yaptırılması
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım