Hijyen ! evet, hijyen yoksa oralda yok, kişinin önce kendine saygısı olacak ki sonra bana olsun, benimde ona saygım hürmetim olur ki yalayabileyim.
Seksi kıyafetler ! evet, bu belki bir gecelik, bir büstiyer, bir tanga, bir jartiyer, hatta bir külotlu çorap bile olabilir evet bildiğimiz bir çorap bile çok albeni katabilir size, çok şehvetli bir ilişkinin fitilini ateşler
Dirty talking ! sert severim, fantazi kurmayı - kurgu yapmayı severim, bunun sadece ilişki esnasındaki hazzı arttırmak için bir kurgu olduğunu idrak edebilecek kapasiteye sahip olabilmeli, gereksiz triplere girmemeli, ayrıca her pozisyona gelebilmeli, pozisyon zenginliği çok önemli, doğru pozisyon maçta gol'e götürür.
tüm bunları yapabiliyorum, ama sadece gözlerimden ateş çıkartamıyorum diyen varsa yazabilir ;)
Saydığın ikisi öncelikle, sonrasında sınırlar önemli, Sınır var ise aşılmamalı, Fantazi kurgu önemli nerede nasıl yaptığın, Ne yaptığın önemli hangi pozisyonda daha çok zevk alıyorsun, Dil öenmli sayın soran. Dili kullanamyı bilmeli bir kadın. Yatakta en adi oruspudan daha bacım olmalı kadın dediğin. Erkekde tüm erkeklğini yaşamalı kadınında öyle bir soru ki bu, En olmazsa olmazı Histir. İki kişi biribirini hissedebilmeilidir dokunduklarında. İçlerinde teneinde hatta terlerinde birbirlerini hissetmelidirler.
Hiç yaşamasamda hayalimde iki tarafinda zevk almasi gerektiği Bide malum bu biraz özel oluxak pasif gay oldugumdan aktif bile olsa bana oral yapmasini isterim acikcasi kimisi yapmam diyo bizde insaniz
En İyi Cevaplar