Bu soruları çok görüyorum da saçma geliyor mesela oral olmazsa olmaz yazıyor. Oral seksin özel bir parçasıdır her sekste yapılmaz ki. Ya da bazen acele edersin kısa kesersin bazen uzun tutarsın, yazmış yarım saat altı olmaz diye. Bir de herkesle cinsellik aynı yaşanmaz ki bu yüzden kişisel kurallar çok olamaz. Herkes istediğini düşünebilir tabi farklı bakış açısı sunmaya çalışıyorum. Bence olmazsa olmaz olan tutkudur. Tutku varsa postanın sürenin güzelliğin performansın pek önemi olmuyor. Tutku ve sevgi birleşince tatmin edici oluyor zaten özellikle bir kadın için.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılTamam özel parçası ama o arkadaşın dediği gibi atıp tutmayada gerek yokta, ayaküstü, gün içinde anlık bir heyecanla çokta hijyen olmayan durumlarda yapılmaz elbette, ama planlı bir sekste duş alınabilecek bir ortam varsa bence olmazsa olmazlarsan biri.
04 Yorumla
Soran1 yılZaten her görüşmeden önce seks olsada olmasa da zayen temiz olunmalı
- 1 yıl
Öyle değil, sen duş aldın çıktın 2-3 saat geçti olmadık yerde kaçamak yapmak istedin. O 2-3 saatlik süre bile kapalı kalmış organın oral yapılmayacak derecede hijyenik olmaması demek.
Soran1 yılKaçamakta oral olmaz ki. Bence oral için zaten özrl bi gün gerekiyor
- 1 yıl
Tamam işte normal planlı bir sekste olmalı yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı.
u 1 yılDuygusallık mutlaka olmalı. Duygu olmadan yapamam. Bu yüzden tek gecelik ilişkiye karşıyım
41 Yorumla
Soran1 yılBencede
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılçok saçma işte herkesind üşünceis her anın tadı farklı mesela bazen bir an olur ord aiki dakka yaparsın o zevk o kaçamak zevk verir bazen yatağa geçersin uzun uzun bazen ise sadece oral olur herşeyn yeri farklı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet yazdıklarının her harfi doğru katılıyorum sana. Aynen budur işte 👍🏼👏🏼
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNe güzel anlatmışsın! Tutku ve sevgi varsa yaşanacak olan sevişmelerin tamamında Nirvanaya ulaşır eşler! E ama oralın yeri de önemli bence ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılOlmazsa olmaz sekste genelde oral olmali. ama her sekste diye sorarsaniz diyebilecegim tek sey doyumu yaşamak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
1 yılTutkuyla olunca suresi önemli değil ayni anda da rahatlllanirsa tadindan yenmez
08 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
Sende mi boyle seviyorsun
Soran1 yılBen bunu yaşıyorum ve diğerleriyle kıyaslanamaz bile maalesef
- 1 yıl
Eşinle doyasiya yaşiyorsan ne guzel
Soran1 yılEşim değil maalesef. Her şey bir arada olmuyor. Tutku olsa kafada anlaşamıyorum. Kafa tamam iş güç vs her şey tamam olsa o tutku olmuyor
- 1 yıl
Hmm şimdi bazilari fb falan diyolar onda da tutku ne jadar olur bilmiyorum
Soran1 yılYok sevgi olmadan tutku olmaz
- 1 yıl
aynen heyecan da lazim arada hic beklenmedik zamanda
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellikte olmazsa olmaz dediğimiz tek şey çekimdir aradaki bu etkileşimdir gerisi teferruattır
02 Yorumla
Soran1 yılMantıklı
- 1 yıl
Evet mantıklı çünkü çekim varsa gerisi kendiliğinden geliyor
1 yılSeksin olmazsa olmazı sert olmaktır. Parçalayacak gibi vurmaktır bağırtmaktır
05 Yorumla
Soran1 yılAynı düşünmüyoruz
- 1 yıl
Ne düşündüğünü önemsemiyorum :)
Soran1 yılSoru benim sorum ya bende ifade ettim kendimi önemse diye değil oku geç
- 1 yıl
Sana katılıyorum ☺️
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olmazsa olmaz olan şey istek ve arzu. Bu olmadığında zaten cinsellik akla gelmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılBencede
Soran1 yılEvet planlamama daha iyi
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki dediğin ten uyumu önemli kadını kontrol altına almak kendisini sana bırakmasını sağlamak öpüşmek elleri güzel kullanmak. Ama bişey diyeyim mi kadının vücudunda dil gezdirmek tadını almak da oyoyoooy
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen buradaki yazılanları bir de çok ciddiye mi alıyorsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGüven ve bakımlı partner benim için önceliklidir ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tutku olacak çekim olacak zaten gerisi klasik şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılsapsoseksüel olduğum için zeka önemli sonrada uyum ve tutku
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAçıkcası ben soft başlayıp öyle biten cinsellikten haz almıyorum biraz hoyratça olmalı
Ve elbette hijyen bakım ama iki taraf içinde014 Yorumla
Soran1 yılKısmen bencede
Cevap sahibi1 yılUmarım herkes istediği gibi birine deng gelir yoksa çekilmez oluyor
Soran1 yılAynen öyle cahil zamanımda yaşamıştım iki kötü tecrübe
Soran1 yılKonuşuyoruz işte
Soran1 yılAnladım mı ben? Sekstıng falan yapmıyorum ben sadece soru sorup tartışırım
Cevap sahibi1 yılSexting demedim zaten her neyse 👍
Soran1 yılBilmem öyle demiş gibi geldin
Cevap sahibi1 yılHayır o da tercih meselesi elbette
Soran1 yılBana saçma geliyor sohbet etmek keyifli de onu yapan insanları sapık olarak görüyorum ben
Cevap sahibi1 yılO da senin görüşün
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılSenşn görüşüne saygım olduğu gibi sexting yapanada saygın var
Soran1 yılBeni ben ilgilendiririm millet değil. Her şeye saygı duymak zorunda değilsin bu arada. Bazı şeylere saygı duyulmaz.
Cevap sahibi1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)1 yılOral olmazsa olmaz bana göre uzun uzun bütün ıslaklığını dilimde ve dudaklarımda hissetmem gerekiyor. Özellikle dilim bütün beden de gezmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO kadar haklısin ki görüşlerini çok merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılOral sekste göz teması olmazsa olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence seni anlayan birisi olmalı sadece bu yeterli olur her zaman her şey yapılmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılHatunun ateşli ve istekli olması gerisi detay zaten
00 Yorumla
1 yılBenim için olmazsa olmazı aşk şehvet sevgi romantizim 😍😍😍 kurbağa stili boş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTutkuyla sindire sindire yapılmalı. Erkek kadının vücudunu keşfetmeli, içindeyken bütün kasılmalarını hissetmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTecrübeli teyze konuşuyor 😂
030 Yorumla
Soran1 yılSen ne kadar çok seviyorsun herkese salça olmayı. Düzgün yorum yaptığını hiç görmedim. Ordinaryusum demedim fikrimi söylüyorum öyle düşünmek zorunda değilsin ukala herif
- 1 yıl
Teyze kaç ilişkin oldu l. an 😂
Soran1 yılÇirkin bir soru.
- 1 yıl
Anonim konuşuyoruz.. kaç kişi oldu 😂
Soran1 yılYineliyorum iğrenç bi soru
- 1 yıl
10 var mı 😂
Soran1 yılSen hem ukalasın hem oksijen gitmiyor. Konuşulmuyor yani senle
Soran1 yılPeki o yüzden buralarda millete saldırarak ego kasıyorsun. Kendini öven insanlar bomboş insanlardır. Kalite anlatılmaz. Üslübun bile serkeş sen o söylediğin özelliklerin zıttısın üzgünüm.
- 1 yıl
Saldirmiyorum ki.. soruya cevap versene.. sen üstüne bı kasarlik sorusu gibi alınganlık yaptın.. demek ki kendin hakkında öyle düşünüyon.. kasıntı olmasan direk cevap verirdin zaten anonimsin 😂
Soran1 yılTam tersi insanın kendine saygısı varsa skor tutmaz. İlişki çokluğu ya da azlığı bi anlam ifade etmez yoğunluğu ya da yüzeyselliği bi anlam ifade eder. Sen bu sorubya da verdiğim cevap üzerinden zaten söylediğin şeyi yapacaktın çünkü sen öyle bir insansın ben değil. Zihniyetin kirli yani yoksa zayen böyle bir soru sormazdın
- 1 yıl
Edebiyat yapma teyze.. skor için sormadık.. ne kadar tecrübe ettin onu sorduk 😂
Soran1 yılİşte cevap veriyorum ama algında problem var. Sayı değil içerik önemlidir. Bazen bir kişiden öğrendiğini on kişiden öğrenemezsin. Benim bilgimi ölçmen ne alaka onu da anlamıyorum zaten. Merak ettiğin durum bile boş. Kaliten bu
- 1 yıl
Tamam teyze en yukardaki 3 noktadan sil sene ya.. okumadım bile artık 😂
Soran1 yılCevap veremeyince olur öyle yüklenme kendine
- 1 yıl
Teyze boş boş edebiyat yapiyon seviim değilsin ya 😂 sil şu baştan da bildirim gönderme 😂
Soran1 yılBuna konuşmak deniyor da sen hakaretten başka bsey bilmediğin için anlamazsın tabi. Seviyesizliğine göre cevap versem bak nasıl cevap vereceksin. Neyseki senin seviyene inmem mümkün değil
- 1 yıl
Teyze tamam sensin.. silsene be teyze tüm yorumu 😂
Soran1 yılYazmayı kesersen bildirim almazsın misal bunu bile bilmiyorsun.
- 1 yıl
Misal 😂 keko teyzem be.. silsene yorumlari 😂
Soran1 yılBenim sorum istersem silerim istersem silmem. Bi bakayım, aa istemiyorum yani konuşmayı kes
Soran1 yılMisal ne demek açıklayayım mı sana? 25 kelimeyle konuşuyorsun ya bi çeşitlilik olur belki zihin fonksiyonların gelişirdi.
- 1 yıl
Ayy misal teyze 😂 silsene ya misalcik teyze
Soran1 yılAynı şeyi kaç kere okuyunca anlarsın misal?
- 1 yıl
Teyze bela misin ya 😂 yazma l. an 😂
Soran1 yılBenim sorum bu gitmesi gereken sensin. Yazmazsan bildirim gelmez diyorum nesini anlamıyorsun? Bela olan sensin beş yaşında çocuk gibi IQ suz konuşuyorsun bir saattir tahammül ediyorum sana sen zahmet olmazsa sektirerek git
- 1 yıl
Teyzee şal beni.. yazma yavrum 😂
Soran1 yılBeni böyle bezdiremezsin
- 1 yıl
Teyzeee yazma l. an 😂
Soran1 yılGıt beyin
Soran1 yılHahahha ooo bi takım bilgiler gördüm paragrafta aferin sana. Beyin hakkında bi kaç şey biliyorsun heralde. Şaşırdım bak alkış sana yıldız 5 bide hahahahhaha
1 yılten uyumu ve hıjyen cok onemlı
022 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
hıjyen olmazsa olmazım ne kadar guzel olsada, sınırların var mı
Soran1 yılHer ilişkide sınır olmalı
- 1 yıl
nedir mesela sınırların
Soran1 yılBir sürü şey. Genel söylemem gerekirse kendi ahlak kurallarıma ters olan şeyleri yapmam yapacak insanlar hayatımda olmaz
- 1 yıl
cok ustu kapalı oldu? :) yuksek bırımısın pekı
Soran1 yılMaalesef
- 1 yıl
10 uzerinden kac mesela
Soran1 yılYa yüksek işte rahatsız olacağım kadar yüksek
- 1 yıl
Terslemene gerek yoktu taktik verebilirim benimde oyle
Soran1 yılTerslemedim ki açıkladım
- 1 yıl
Anlaticam bkliyorum
Soran1 yılTaktik istemedim ki
- 1 yıl
Gerginsin regl yakin demek :)
Soran1 yılGergin değilim sadece açıklama yapıyorum. Ben senden bsey istemedim ki yazmışsın anlatcam falan bende açıkladım yani bu kadar. Net konuştuğum için sana tera geliyor heralde. Neden sinirleneyim ki yani çok saçma
- 1 yıl
senın ıcın olmazsa olmaz ne pekı cınsellıkte
Soran1 yılYazdım ya yukarda
- 1 yıl
kac deneyımın oldu
Soran1 yılÇok rahatsız edici bir soru
- 1 yıl
nasıl ıstersen k. bakma
Soran1 yılSorun değil
- 1 yıl
ıyı gunler pekı o zaman
1 yılKesinlikle oral seks
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet tutku aşk ayri renk katar
00 YorumlaKadın haklı dağılın...
00 Yorumla
1 yılTespit gibi tespit 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yıltutkulu sevişme hariç hepsi boş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıleller ve diller heryerde gezmelı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUzun uzun sevişme
42 Yorumla
Soran1 yılYok be sıkıyor bence çok uzun olunca
- 1 yıl
Bir süre sonra kuruyor mu o yüzden mi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Eğer vakit var ise oralsiz asla.. önce sen kuralı
00 Yorumladominant kadın kesinlikle ve itaatkar erkek
03 Yorumla
Soran1 yılKatılmıyorum
Soran1 yılSiz demene gerek yok. Ben erkeğe bırakmak gerektiğini düşünenlerdenim. Erkek eğer yatakta kadını kordine edemezse reel hayatta kadın ona saygı duymaz. Emir gibi algılama bahsettiğim şey güç. Yatakta güçlü olan üstün olan erkek olmalı.
Oral
00 YorumlaAyakta 👏🏻👏🏻👏🏻
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDuygu ve tutku
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
1 yılTutku ve haz
00 Yorumla Tutku ve uyum tamamlamak önemli olan
00 Yorumla
1 yılhijyen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. vermesi 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi hemcinsim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOral ve hijyen
01 Yorumla- 1 yıl
Her zaman mı oral
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir