bu konuda çok takıntılıyım ben 18 karşındaki de 19 yaşında bir kişiyle 9 ay boyunca düzenli bi cinsel hayatı olmuş cinsellik yaşamayan birini istiyordum bütün heyecanı her şeyi birlikte tatmak için ama bu devirde öyle birini bulmak çok zor şans vermeli miyim sizce çocuğa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çağın çivisi çıkmış. Zevk peşinde koşmaktan asıl vazifeleri unutmuş insanlık. Bunu dile getirince de linç yiyoruz. Neden? Çünkü bunları duymak onları fevkalade rahatsız ediyor
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi misin konuşmaya devam edeyim mi diye soruyorum?
En İyi Cevaplar
Tabii ki hayır. Hiç olur mu öyle şey. Bırak şans vermeyi, bu tipleri Taksim meydanında sallanduracaksin ki... yav bi gidin işinize. İşine geliyorsa, seviyorsan, değerlerine uyuyorsa da uymuyorsa da her şeyi sen bilmek zorundasın.
00 Yorumla
+1 yılYani öyle bir isteğin varsa saygı duyarım hatta güzel bir his olabilir bütün acemiliği heyecanı birlikte yaşamak bence o dusuncedeysen öyle birini bekleyebilirsin daha çok gençsin acele etme
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
+1 yılGerçek seks istiyor isen 25 yaşından büyük tecrübeli birini bul
02 Yorumla
Soran+1 yılben ne diyorum sen ne diyorsun
- +1 yıl
Ben öyle anladım pardon
+1 yılBakir kişiler var ki ararsan bulursun ben boşuna mı bekliyorum onca sene 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Zinakar erkek temiz kadına haram... Zinakar kadın da temiz erkeğe haram
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl9 ay cinsellik yaşamış birisin de alışkanlık olur. Bence seni de bırakıp gider ilerde benden söylemesi
04 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay belirli zamanlarda aynı kişiyle ilişkiye girmiş, sevgilim de değil bırakmalık bi durum olmaz
Cevap sahibi+1 yılTamam da abicim belirli zamanlarda olmuş olabilir. Netice bir kişiye ait olmuş bu cinsellik neden bu kadar baside indergendi. Bizim zamanında birisiyle sevgili oldukmu sorarlardı önce sevgililen öpüştün mü diye soru sorarlardı. Bizde yalan söylerdik öpüşmedik filan derdik. Bak ne kadar muhafazakar ilişkilerimiz olmuş.
Soran+1 yılbu kadar muhafazakarsan kullanma burayı, kendim daha öyle bişey yasamadim bile yaptığın muameleye bak, sacmaliyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBen sana demiyorum ki abi. Bir erkek veya bir kız cinsellik yaşamışsa bile ona aittir ara ara yaşansa bile bu böyledir. Sonuçta aklı onda kalır sen yanaşmasan direk aklı ona gider netice olarak onu çantada keklik olarak düşünür. Lütfen cerenle celali izle ne demek istediğimi anlarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama ne şansı ya
19 yaşında düzenli cinsel hayatı olan birisinin amacı başka ne olabilir.08 Yorumla
Soran+1 yıltek bi kisiyle defalarca iliski yasamis ama bilmiyorum, böyle şeyleri ters bulduğum da geri kafalı oluyorum şans verim diyorum olmuyo
Cevap sahibi+1 yılYa ne geri kafası ya. Neyin kafasındasınız sen. Arkadaş bu adam daha 19 yaşında ve 1 yıla yakındır sürekli cinsellik yaşamış. Normal mi bu ya.
Sen 18 yaşında birisin., yolunbasindasin, nedir bu acelen AA qq ya. Sen bunla nereden tanıştın. Amacın yatmak mi senin
Soran+1 yılnereye cekiyosun aga iyi misin sen çocukla yeni tanışıyoruz daha konuşmaya devam edeyim mi diyorum böyle şeyler bana normal gelmiyo diyorum nerenle okuyosun dayı
Cevap sahibi+1 yılEtme tabiki ya etme. Kafan mı güzel senin. Bulmuşsun alemin p.. cini
Soran+1 yıltamam dayı sen cevaplama bidaha
Cevap sahibi+1 yılSen devam et bynsz maaaal
Sen mikilmeyi haketmissin. Hadi git miktir.
Kaybol ezzzik
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılOfff Bi defol ya. Yazma
Gizli Üye(18-24)+1 yılZor değil ben bu libidoyla kendimi tutabiliyosam var demek ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılHer insan bir şansı hakeder
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ver bence keyif yasayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılben 5 senedir yapıyorum neden vermiyeceksinki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir bir erkeğe şans ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. zor gibi bir şans ver bakalım
00 YorumlaOnla bişey yaşadın mı peki
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır daha yeni tanışıyoruz bişey yaşamak istediğimden değil de konuşma ilerlemeden sohbeti kessem mi onu soruyorum
+1 yılVer kızım ver senide sevsin
02 Yorumla
Soran+1 yılac kitap oku bu mantık ne
+1 yılayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim değil
- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılVer verr
00 Yorumla Verilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. ver bi 9 ay da sen yaşa
00 YorumlaSenlede olmasını kabul eder miydin zamanla
00 YorumlaSana bağlı bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri