Neden yargılama yapılsın ki.. Yaşamak ve yaşamamak kişinin kendi tercihine kalmış bir olay.. Ne yaşayan yaşadığı için yargılanabilir ne yaşamayan yaşamadığı için.. Saçma sapan tabular bunlar.. Herkes kendi seçimlerinden sorumludur başka konularda da bu böyle cinsellik konusunda da.. Keyifli günler..
kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değilll sevgilim cinsellikten hoşlanmıyorr yapmamış ve yapmayacak da ben de aynıyımm birbirimizi hiç yargılamadık üstün körü konuşuldu bu konu ve kapandı sonsuza dekkk başkaları yargılamaya çalışsa da kimseyi ilgilendirmezz herkes kendi hayatından kendi kararlarından sorumludurr insanların zevklerinden dolayı yargılanması herkesi tek tip sanmak saçmalıktır zatennn
Doğru da olsa eğri de olsa evlenecegim insana tertemiz bir insan olarak gitmek kendi olayimdir. Kaldı ki bu isin bilgisi belli. Ayrica nasibimdeki evlilik insani, gecmisinde bu olayi yasamis olmasi da onu örseleyecegim anlamina gelmez. Bize de yakismaz. Herkesin imtihani devam ediyor. Buradan hani bizim gibi orneklere "yakisikli degildir, eline firsat gecmemistir ya da parasizdir-cekingendir yoksa neler yapar gibi cinfikirli elemanlara : ~Eyyy unbakir!! Sen kimsin yaww!!! Sizin güttüğünüz koyunlarin çobanlarini ben salivermisim~ diyerek ulusa seslenis programimi kapatiyorum.
Elbette yanlış. Kişinin kendi seçimi olabilir. Güven sorunu olabilir. Psikolojik sebepleri de olabilir. Ama sırf bu yüzden kimse onu yargılama ve ezme hakkına sahip değildir. Bu ülkede beş dakikalık zevk yaşayan herkes kendini seks gurusu sanıyor. Sorsanız yığınla kadınla veya erkekle yatmıştır. Ama gerçekte bir elin parmaklarını geçmez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadinlarin ilişki yaşamayan erkeğe bakış açısını bilmem. Fakat ben bir kadının kesinlikle bir erkekle bile öpüşmemiş olmasını aşırı tahrik edici bulurum. Bu kadın benle ilişki yaşayacaksa, hem kendim hem kadın Nirvanaya ulaşacaktır kesinlikle. Simdi bile dimdik oldu.
Çok ayıptır terbiyesizliktir saygısızlıktr herkes aşna fişne bilmek zorunda değildir efenim ✌️😌
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tabiki hayır doğru Değil Hiç cinsel ilişkiye girmemiş birisi ilk başta hataları olabilir zamanla girerek alışır ama alışması hatalar kolay hallolur ya ben mesela boşalmamak için tutarım kendimi 🤭 çünkü hiç hiçbir kızla beraber cinsel ilişkiye girmedim ama yok ya boşalmam hem bosalsam sorun olmaz çünkü devam edebilirim hala önemli olan devam etmek devam ediliyorsa soruj yok
Ne sebebinen yargıladığına bağlı seks deneyimi olmayan biri olan birinden daha fazla bilemez seks konusunda sen bilmiyorsun diye yargılanabilir ama başka konularda hayır
Ben önyargılı olurum. Yalan söylemeyeyim. İdeolojisi, karakteri, yaşam tarzı hakkında yeterince fikir verir çünkü. Beğenilmeyen, istenmeyen biri olduğunu da işaret edebilir.
Hiç seks yapmamış diye birini yargılamak elbette doğru değil. Her ne kadar vücut istesede sonuçta yine de tercih meselesi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Herkes ana karnında öğrenmedi, ya da öğretilmedi, insan zamanla öğrenir ve öğretilir.
Biz insanlar bir arı değiliz.. arılar ilk kozalarından çıkar çıkmaz gidip çiçeklerden polen toplayıp bal yapıyor, Ona bunca bilgiler öğretiliyor çünkü.
Bu yaşıma kadar hiç ilişki yaşamadım hiç seks deneyimim olmadı seks hakkında hiçbir bilgim de yok ve insanların beni bu yüzden yargılaması pek umrumda olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınları yargılamazlar da erkekleri yargılıyorlar, kendi deneyimlerimden biliyorum. Hatta deneyimin yoksa eşcinsel olup olmadığını bile sorguluyorlar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bakirim bence yargılanabiliriz sıkıntı yok benim için ben ilkime önem veriyorum ve buna özen gösteriyorum yani hazırlıklı olmak da bizim elimizde çünkü