Cinsel Yaşam Hayatında hiç seks yapmamış birisi nasibini mi beklemelidir yoksa bu zevki er ya da geç tatmalı mıdır? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Hayatında hiç seks yapmamış birisi nasibini mi beklemelidir yoksa bu zevki er ya da geç tatmalı mıdır 🤔#CinselYaşam Hayatında hiç seks yapmamış birisi nasibini mi beklemelidir yoksa bu zevki er ya da geç tatmalı mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl O kadar beklediyse biraz daha zamanını bekleyebilir 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. O kadar beklemiş evlemeyi de beklesin bir zahmet 1 2 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Haklısın abi 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Sağol kardeşim 😂 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben zamanını bekliyorum 1 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Bende öyle yapıyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Her şey vaktini bekler 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tercihine kalmış 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Ne nasibi 1 1 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Evliliği yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kadar beklediyse biraz daha zamanını bekleyebilir
O kadar beklemiş evlemeyi de beklesin bir zahmet
Haklısın abi 😂
Sağol kardeşim 😂
Ben zamanını bekliyorum
Bende öyle yapıyorum
Her şey vaktini bekler
Tercihine kalmış
Ne nasibi