Size cinsellik için yaklaşılmasıyla hayatınız boyunca karşılaşacaksınız. Sevgili olma durumu içinde cinsellik yabancı duran bir şey değildir. Ancak bir test istiyorsanız, birinin size aşık olup olmadığını anlamak için şu yöntemi kullanabilirsiniz: Bir erkek size aşıksa önceliği cinsellik değildir. Sizin yanınızda olmak ona yetecektir ve sizi kaybetmemek için her şeyi yapacaktır. Olaylar bunun dışındaki bir çerçevedeyse ortada aşk yokt demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde cinselliği bilmeyen yok. Erken yaşta öğreniyor herkes kızlar da erkekler de. O da bir ihtiyaç. Bir yandan ufak tefek de olsa bir şeyler yaşansa iyi olur aslında. Evlilik yaşı da 30'u aştı. Bu arada sevgililerin en az %65'i ayrılıyor zaten. Ama cinsellik olmadan çıkanlar da çok. Paronoyak aşamasına yaklaşmaya gerrk yok elbette cinsellik için yanaşmayan, gerçekten seven de çıkar. Acele etme.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik tabiki olacak fakat bu hemen birinci haftasında damdan düşer gibi olmamalı çiftler birbiriyle eğlenmeli gezmeli bir şeyler paylaşmalı cinsellik zaten ardından gelecektir iki tenin çekimi dokunmalar öpücükler ve ardından dayanamayıp sevişmek.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik bir araçtır. Şahsen cinselliğe pek önem vermeyen kişilerle ilişki yaşamayı tercih etmem ben yaw. Hem yap, güzel bişi. Aşkın top noktasıdır denilebilir. Antalyaya, maldivlere gidip suya girmemek olur mu? Aynı mantık
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki cinsellik olmadan da sevgili olabilecek erkekler vardır..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olunmuyor maalesef. kadın erkek fark etmiyor cinsellik için evleniyor ya da sevgili oluyorlar.
00 Yorumla Ciddi anlamda çoğu kişi cinsellik olmadan yanaşmıyor gerçekten öyle ama zaten cinsel ihtiyaçlarını gidermek amacıyla sevgili olmak istiyor çoğu cinsellik olmadan sevgili olmak isteyen erkeği çok nadir bulursun öylesi olsa çok daha güzel tabi bende o yönde tercihim acelesi yok yani illa olur da zamana bırakırsın olmazsa da olmaz çok büyütecek bir durum değil kafa yapısı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Tabi ki var. Cinsellik duygusu olmayan sevgililik mümkün değil bu arada. Önceliği cinsellik olmayan bulabilirsin ama temelinde onunda bu hissi olacak. İnsan olmak bunu gerektirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu erkeğin sevgili arama amacı cinsel ihtiyaç gidermek zaten 30a gelmeden ergenlikleri bitmiyor, bazıları 30u geçse de aynı maall
60 YorumlaInsanlar bozdu kendisini artik. Cinsellik denen sey iki evli insan arasinda yaşanmalidir. Erkeklerin gidip bayanları kandirip onlardan faydalanmalari kadar igrenç ne olabilir ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyle cinsellik yaşamazsak kimle yaşıcaz merak ediyom o zaman aldatıyo demeyin sevgili olallım başkasıyla seks yapalım
03 Yorumla
Soran+1 yılKarınla
- +1 yıl
herkes evlimi
- +1 yıl
Sen evli olsan şimdi bu soruyu sorarmıydın
+1 yılBence oyke bisey yok sevmek yeter ama insan sevgine dokununca daha mutlu olur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılOluyor bi sevgilim bu konuda hiç zorlamadı saygı duydu ve ilişkimiz uzun sürdü cinselllik olmadanda olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlama ama erkek dokunmayinca örneğin 5-6 ay o kız hemen istemiyor mu felan diyor bunu yaşadım
00 YorumlaBendede ayni biri cinsellik istemiyorum diyince aldatip ayrilmisti ondan sonra flort ettigim kisilere iliskiyi cinsellik ayakta tutarmi diyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekler artık hayatına değil, yatağına alacak kadın arıyor. :d
10 YorumlaBen istedim ama bizde tercih edilmiyoruz erkek olarak seven değil * seviliyor 😂
00 YorumlaTabiki olunur, cinselliginde yeri ve zamanı var yani uckurunada sahip cikmayi bilmeli kişi
00 Yorumla
+1 yılOluyor tabi ama kendin gibi birini bulman lazim sevgili olmak icin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiriyle sevgili olurken duygusal yönünü aç kendini karakter olarak sevdir yoksa erkek sadece arzularının peşinden gidiyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde imkansız %0.5 ihtimal istediğini erkek oranı
00 Yorumla Cinsellik yemek gibidir. Burun silmek gibidir.
00 Yorumla
+1 yılOluyor gerçekten seversen olur sevdiğine dokunurken bile düşünür insan zarar vermek istemez seviyosan düğünü beklersin o kişiden öyle bir şey beklemezsin istemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunmuyor olunmasın da zaten evlenince ne çıkacağı belli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler sevgililiği cinsellik için kullanıyor. Kızlar da aşk sevgi diye kendilerini kandırıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisi ni yapmışsın boş ver. Çıkar bir ADAM karşına
00 Yorumla
+1 yılneden olsun benimde 8 senelik sevgilim vardı cinsellik düşünmedim ama sonra aldattı sağolsun beni
00 YorumlaCinsellik olmadan sevgili olurum
20 Yorumla
+1 yılOlunur tabi neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir dünya mlsf yok kusura bakmayın 😂😂😂😂
10 Yorumladoğrusu budur zaten cinsellik olmalı
10 YorumlaBoyun kilon kaç yani fiziğin nasıl
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Olunur işlerine gelmiyor
00 Yorumla
+1 yıltensel çekim yoksa olmaz benim için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Neden olmasın? Herşeyin bir yeri vakti var.
00 Yorumla
+1 yılyoo olunur neden olunmasın evlilik mi bu
00 Yorumla
+1 yılMümkün ama zor da bir o kadar
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zor. İnsanlar bozuk..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu devirde gerçekten zorr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkün de sevgili niye istiyorsun sen?
00 Yorumla
+1 yılTabii ki olunur ama doğru insanla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur evlenince olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tek takıl boş ver oyuncak falan al kendine
00 Yorumla
+1 yılSanırım olunmuyormuş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlunmaz
10 Yorumla
+1 yılOlunur
11 Yorumla- +1 yıl
Var senin gibi düşünen erkekler de sen bozuk düzene uyum sağlamaya çalışma doğru bildiğin yoldan git
Mümkün ama olmalı cinsellik
10 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılseks önemli
00 Yorumla Maalesef yürümüyor
00 Yorumlaevlen
01 Yorumla
+1 yılNe diyim sana şimdi ben
00 Yorumla
+1 yılOlunur
00 Yorumla
+1 yılOlunur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılolunur
00 Yorumla Olur ama zor
00 Yorumla
+1 yılYalnış düşünüyorsun
00 YorumlaGünümüzde öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yapamama
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevişmede mi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen basitsin ondan
00 Yorumlahayır olmaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi