- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılyani, öncelikle zor bir durum. belli ki eşin cuckold seviyor ve bir beta. bunun yolunu yapmaya çalışıyor yavaş yavaş. bu durumda yapmanız gereken birkaç ihtimal var bence. birinci ihtimal koyvereceksiniz gidecek, sadece aldığınız zevke bakıp istediğinizle konuşacak hatta belki birlikte olacaksınız. Ama benim yazdıklarınızdan anladığım bunu istemiyorsunuz. O zaman neyi ne kadar istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Böyle şeyleri hiç mi istemiyorsunuz, sadece telefonda sohbet mi istiyorsunuz ya da örnek veriyorum bunu sadece haftada bir ayda bir mi yapmak istiyorsunuz. Özetle ne istediğinize karar verip sınırlarınızı iyi çekerseniz bence sorun yaşamazsınız.
eşin ısrarcıysa da ya bir orta yol bulmak gerekiyor ya da boşanmak. zaten beta biri çok da ısrarcı olamaz höt deyin otursun aşağıya :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eşin cuckold fantasisi yapmak istiyor sen kabul etseydin araya bir erkek daha alıp birlikte yapma taraftarı kişidir. Sen kabul etmeyince bari telefonla yapalım bu iki erkek arasında ilişkiye alışır gerceginide jis süre sonra yapariz kafasında görünüyor. Bu üçüncü adamları nereden buluyorsunuz bu numaralardan adamlar seni rahatsız etmiyorum. Kötü bir durum sende bu fantasi taraftarı olan sorun değil iki erkek arasında tost olursunda bu tarafta bezin olmadığı açık. Adamı ben sanakda olsa iki Adam tarafından yapılmaya karşıyım bunu benden bir daha isteme dersin yapacaksan adan gibi yap yapmayacaksınız ben mastürbasyon ile idare ederim sen git kimle cockold unu yap bana gelme deyip tavır koyman gerekir.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsiz iyilik olarak yaptınız öyle tahmin ediyorum ancak!!!
Yaptığınız iyilik bire gün size görev olarak geri döner!!!
Dönmüş zaten vazgeçirmenin yolu yine sizden geçiyor sen de bir kadın ile konuş ben sizi dinleyeyim de bakalım ne diyecek?
başka bir şey siz erkek ile konuşurken oda konuşsun ne kadar geniş anlayalım00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Aslında durum şu sürekli aynı şekilde seks yapa yapa kocan da sende belkide heyecanı kaybettiniz bu fantezi ile de sende kocan da zevk almaya başladınız daha çok... Sen zaten zevk almıyor olsan o konuşmaları yapmazsın.. kocana desenki sen yokken telefonda biri ile boşaldım kocanı bu bile çok azdırır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Seni çok iyi anlıyorum buradakilerin hiçbiri belki bilmez ama ben çok iyi anlıyorum seni. Bu çareden bir tek doktorla görüşün sakın çekinmeyin gidin en iyi profesöre danışın ve çare bulun. Bir erkek olarak senin için üzüldüm şimdi çünkü Seninde bu rezilliğe gitmen hiç hoş değil inşallah biran önce sende bu bataklıktan kurtulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum, herkes önyargıyla yaklaşıyor. Buraya bir şey yazdığıma pişman oldum.
+1 yılKeşke istemiyorsan bunu bu kadar ileri gelmeden önce eşin ile konussaydin bu saatten sonra zor ama konuş istemiyorum de biraz sert cik yapma istediklerini yoksa şimdi telde başlayan ilişki yarın yatakta devam eder önce bunu sen kendine sor kabul ediyormusun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılYapmayarak hakim olursun seks esnasında telefonu kapalı tut... Ama yani bu biraz baya uçlarda olmuş ileriki seviyesi seni başka bir erkekle paylaşmak olur
04 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor çünkü hoparlö açıyor oda dinliyor bizi
- +1 yıl
Ruhsal problemleri var herhalde ya değişik ve ilginç bir adam
Soran+1 yılallayıp pullayıp ikna ediyor beni
- +1 yıl
Senin de hoşuna gidiyor gibi
+1 yılBöyle sekso manyak adamları anlamıyorum eşini başkasıyla paylaşmak nedir ruh hastası böyle insanlarla nasıl evli kalıyorsunuz?
Böyle devam ederse boşanacağını söyle00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu bir huy, fantezi şekli kurtulmanız çok zor, başta HAYIR demeliydiniz açıkçası. Belki de cinsel konularla ilgili uzman psikolog desteği alabilirsiniz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yani değişik bir olay eşinizin kafası çokmdeğişik ama sizin açınızdan böyle hşssetmeniz de zevk almanızda vs hepsi normal
07 Yorumla
Soran+1 yılben önce çekiniyordum ama yaptıra yaptıra alıştırınca zevk aldım şimdi kendimden uyanmaya başladım olamaz mı?
Soran+1 yılnedir
Soran+1 yılburdan yazabilirsiniz
Soran+1 yılsiz bilirsiniz ozaman
MANYAK BUNLAR YA BENİM KOMŞU KADIN YAŞLI 55 YAŞLARINDA ZAYIF ADAM ONA TECAVÜZ EDİYORDU SANIRIM ÖLDÜ.
00 Yorumla
+1 yılbir sonraki aşama başka erkeklerle sevişmeni seyretmesi. ama bence sen onu aldatmaktan daha fazla zevk alırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Çok uçlarda yaşanan bir olay silsilesi verecek akıl bulamadım
04 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹🥹
Soran+1 yılkendimden iğreniyorum artık
Eşin psikolog gitmesi gerekir yakında seni paylaşır
08 Yorumla
Soran+1 yılpaylaşmasımı kaldı
Soran+1 yılonu istedi ben hayır diyince ozaman telefonda dedi
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılbaşka erkekle mi
+1 yılİyiymis fantezi. Bende cok becerdim kocalarinin onunde karilarini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
7 ayKonuş kocanla yakında eve başka erkek te getirebilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça konuşup bunu istemediğini söyledin mi hiç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. :) fantazik adam ve sende oylesin. Sansli koca her turlu fantezi seninle yapilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkeklerin fantezileri kendileri boşalmaları için ya da sehvetlenmek. icin ortaya koyuyor lar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam biraz erken uyanmissiniz sanki gerek varmiydi artik.. Bu yastaki adamin enerjisi performansi nedir zaten halen ayni mi la hic mi dusus azalma yok ne libido bu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle erkekler var bende sizin gibi çiftle denedim konuşmalardan sonra iş ciddileşti baya
010 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ciddileşti
Cevap sahibi+1 yılBeni çağırdılar
Soran+1 yılo ilk başta otelde istedi başka erkekkerle zaten ben hayır diyince telefonda dedi
Cevap sahibi+1 yılhmm bizimkide öyle olduydu ama kadın sonradan işte neyse ya konu derin baya açık açık ta yazınca şimdi
Cevap sahibi+1 yılSorunuzu beğensem görürmüsünüz buradan anlatmıyım istersen
Soran+1 yılgizlidesin zaten yazsan kim tanıyacak? yazmayacaksan yazma
Cevap sahibi+1 yılAçık yazılmıyor ama neyse yazmam
Soran+1 yılsen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılNeyin ön yargısı bu 45 yaşımdayım diyorsun ergen kızlar gibi davranıyorsun
Soran+1 yılne ön yargısı? Sen bilirsin dedim ön yargı mı bu? iyi misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin bir cuc. kold c u yakinda baskasinin altin da s. kmak ister.. ga. vat yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu durumu yatakta konuşmaya çevirip hayal kurdurabilirsen telefon olayından kurtulmuş olursun
00 Yorumla
+1 yılCiddimisin ya keşke bende anlata bilsem ama erkek gibi geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
Özele aikmisiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli bir yaşa gelenler herşeyi denediği için mi yerden sonra deneyecek bişey kalmayınca iyice sapıtıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBence trol. Gerçek olamaz. Hayır hayır.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
- +1 yıl
Dediğin şey diyorum gerçek olması imkansız bence. Ömrümde böyle bir şey duymadım çünkü.
Zor bişey cuckold seviyor bence
017 Yorumla
Soran+1 yılnormal mi yani
Soran+1 yıladamla telefonda boşaldığımda deliriyor gözleri falan dönüp kendinden. geçiyor, tam telefondakide gelirken alıyor elimden seni sadece ben beceririm sen sadece benim altıma yatarsın sadece benimsin gibi şeyler söylüyor
Soran+1 yılevet kocam 23 yaşında çocuğumuz var yalan mı söylicem
Soran+1 yılay evet şu yukardaki yaw hee kocan diyene yazıcaktım
Soran+1 yılevet ama şu an yok reglim var 1 hafta rahatım şimdi
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılben istemiyorum hiç ama nasıl olduysa benide ikna etti
+1 yılGvatlar orspular ne kadar cok turemis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı bir düzeydesniz
10 Yorumla
+1 yılOnu psikiyatri doktoruna götürün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSalla gitsin aklındaki salıncağı
00 Yorumla İstemediğini dile getir
00 Yorumla
+1 yılŞaka yapıyorsun 😱
Kusura bakma ayrılmalısın.00 Yorumla
+1 yılİstemiyorum de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yıldır iş buraya geldi peki?
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Cevap sahibi+1 yılSoruma cevap vermiyorsun ki ama
Soran+1 yılyazdım aşağlarda
Cevap sahibi+1 yılOlsun yeniden yazar mısın
Soran+1 yıl1 yılı geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBende senin yaşadığına benzer şeyler yaşıyorum aslında konuşmak isterdim
Soran+1 yılnasıl yani
Cevap sahibi+1 yılBurada anlatamam. Konuşmamız lazım ama çok benzer şeyler var.
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı?
Soran+1 yılvar 23 yaşında
Cevap sahibi+1 yılHımm. Kaç güne bir oluyor bu durum?
Cevap sahibi+1 yılYa susmasana
Cevap sahibi+1 yılHey?
Soran+1 yılyazdım diğer yerlere ya hep aynısınımı yazayım oku ilte
Cevap sahibi+1 yılHayır okudum tam cevabı yok orada
Trip yapma
Yaz güzelce
Soran+1 yılnoluyo sana be
Cevap sahibi+1 yılE sende başında atar gibi konuşma insanla. Kaç güne bir böyle oluyor?
Soran+1 yılyazmıycam sana
Cevap sahibi+1 yılYalansın
Soran+1 yılinanmazsan inanma banane ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılCagirmiyo. mu eve birini
05 Yorumla
Soran+1 yılistedi ama ben olmaz diyince telefonla yapalım dedi
Cevap sahibi+1 yılBeceremiyor mu seni iyi
Soran+1 yılokusaydın anlardın becerip becermediğini
Cevap sahibi+1 yılTek erkek olarak katildim ben sizin gibi bi cifte o yuzden soruyorum
Cevap sahibi+1 yılTek erkek neden dusunmuyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşka fanteziler önerdi mi hiç kabul etmediğin
04 Yorumla
Soran+1 yılevet, başka erkekle önerdi kabul etmeyince ozaman telefonda deneyelim dedi
Cevap sahibi+1 yılo zaman bak reddetmişsin bunu da reddetebilirsin saygı duymak zorunda sana
Soran+1 yılnefsime hakim olamadım
Cevap sahibi+1 yılolma boş ver ama artık istemiyorsun ona da bir ders ver. tak straponu bende seni istiyorum de bakalım tepkisi ne olacak. yok derse bende istemiyorum işte dd artık yapmayı de
Gizli Üye(36-45)+1 yılartık iyi hisssetmiyo musun?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet kendime saygım kalmadı
Cevap sahibi+1 yılistemediğini söylediğin zaman ne diyo. şiddet uyguluyo mu?
Soran+1 yılşiddet değil ama tartışıyor hiç yoktan sen beni anlamıyorsun falan diyor
Cevap sahibi+1 yılaslına bakarsan fantezide sınır tanımam ama eşimin rahatsuz olacağı bir konunun da üstüne gitmem. tartışmaya devam et bence. yavaş yavaş bitecektir bu istekleri
Böyle bi kadın tam istediğim gibi ya
011 Yorumla
Soran+1 yılkıskanmıyor beni hissine kapıldım
Soran+1 yıl52
Soran+1 yılyazıyımı okumuyorsunuz? okuduğunuzu mu anlamıyorsunuz?
Soran+1 yılkızmıyorum, zaten belirttiğim birşeyi tekrar tekrar sormanıza. anlam veremiyorum
Ya ciddimisin ya da fekmi yazıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBi ara beni dahil edin
00 Yorumla
+1 yılGüzel troll.
00 Yorumla
+1 yılCuckold koca seninki
00 Yorumla
+1 yılZevkine bakıp geç
00 Yorumla
+1 yılİki erkekle yapma fikriniz var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece sanal mı istiyor?
034 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKıskanmadığı için seni sevmediğini düşünüyorsun dimi.
Soran+1 yılevet önce gerçek istedi ama ben hayır diyince telefonda dedi
Cevap sahibi+1 yılAslında sen de mutlusun ama böyle kendini kullanılmış basit hissediyorsun dimi. O an inanılmaz zevk alıyorsun boş alınca pişman oluyorsun
Soran+1 yılevet nefsime hakim olamıyorum sonra pişman oluyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ki sonuçta sanal seni tanımıyo bilmiyo içine girende kocan oluyo. Fantezi sonuçta hem de evlilik dinç kalıyor. Belki bunu yapmasan Kocandan sıkılıp aldatacaktın
Soran+1 yılyoo aldatmazdım o soktu böyle birşeyi kafama ben istemedim öyle birşeyi. Ben telefonda boşalırken karşıdaki erkek oh uh yaptıkça beni daha sert beceriyor, telefondakinin haberi yok kocamdan o beni yapıyor sanıyor
Cevap sahibi+1 yılAma sende iki erkeğin arasında gibi zevk alıyorsun demek ki aklında bi yerde grup fantezin var ki zevk alıyorsun. Ne zamandır yapıyorsunuz bunu
Cevap sahibi+1 yılSadece telefonda birini boşalttığın zaman mı beceriyor seni
Soran+1 yılişk başta uyanıyordum sonra sonra açıldm ama artık kendimden iğrenmeye başladım. 1 senedir böyle
Cevap sahibi+1 yılNe seni iğrendiriyor artık monoton mu oldu acaba alacağın zevki aldın mı
Soran+1 yılkendimi kullanılmış gibi hissediyorum ondan
Cevap sahibi+1 yılAslında bakarsan sen iki tarafı da kullanıp işin bitince atıyorsun. Peki telefondaki boşalınca eşin sonra tek ikinciyi istiyor mu
Soran+1 yılevet başka erkek arıyor benimle sanaldan aramak için o beğeniyor erkekleride
Cevap sahibi+1 yılO buluyor sen boşaltıyorsun yani. En son bu gece yaptınız artık tak etti sana dimi
Soran+1 yılyok bugün yapmadık dün
Cevap sahibi+1 yılNerden buldun dün boşaldıktan sonra ne hissettin
Soran+1 yıltiktoktan bulduk, kendimi kötü hissetim işte hayat kadını gibi
Cevap sahibi+1 yılAksine sen zevkini yaşiyorsun. Bence sorun bundan ötesi gerçekten anlatmak istersen dinlerim
Cevap sahibi+1 yılHiç aldattın mı ya da aldatmak istedin mı peki
Soran+1 yılhayır böyle bir şey aklımda bile yoktu o soktu nasıl olduysa
Cevap sahibi+1 yılTotal'de yaptığınız çok tahrik edici ama abartmışsınız büyük olasılıkla ondan rahatsız olmuşsun sen
Cevap sahibi+1 yılşu an dün tatmin oldun diye böylesin tahrik olunca sen isteyeceksin belkide
Soran+1 yılbilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHaftada kaç kez yapıyorsun ya bunu
Soran+1 yılilk başta hergün istiyordu sonra haftada 2-3 kere
Cevap sahibi+1 yılBu hafta kaç kez yaptınız
Soran+1 yıldün yaptık
Cevap sahibi+1 yılKaç kere boşaldın peki
Cevap sahibi+1 yılBugün istedi mı şimdi nerde eşim
Soran+1 yılyok regl im
Cevap sahibi+1 yılRahatsın o zaman bi süre
Soran+1 yılevet ama nolucak bilmiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılSen n olmasını istiyorsun tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılNoldu tekrar istedi mi kendini suçlamanız geçti mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaw he kocan
00 Yorumla
+1 yılİlginç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşuna gitti mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkıntılı işler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı