Kocam çok bencil, 21 yaşındayım ve istediğim gibi doyamıyorum. Ayrılayım mı?

merhaba arkadaslar ya 21 yasinda guzel alimli bakimli seksi bi kadinim üç yıldır evliyim kocam çok bencil ve artık soğudum hazırlanıyorum süsleniyorum püslenoyorum yanına yaklaşıyorum acarim yalarim oynarim falan canım istemiyo diyo opusurum yeter diyo boynuna yumulsam tikim var diyo kendisi canı isteyince hiç sevişmeden altımı cıkartıp max 10 dk işini görüp beni orada bırakıp gider üff yeter ya :// defalarca kez sevişmeyi uzun tutalım dememe rağmen kendi bildiğini yapıyo ne karıcım rahatladın mı sende daha istiyo musun falan bişey yok viegra alır o da kalkmasi icin bazen ben yanasmasam bi iki hafta yaklasmaz sozluyken cok sevisirdik bu adam niye boylr oldu hayatinda kimsede yok onu biliyorum eminim yani sogudum artik kendi kendimle oynuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yani benim ona olan tek gorevim evini temizlemek yemek yapmak sadece hizmetci konumundayim srkadaslar ya beni ozel hissetirmiyosa isteklerimi yerine getirmiyorsa ne anliycam bu yasimda cinsellik benim icin ilk sirada omrumu harcayamam bi tartimada biticek zaten sogudum bariz
Kocam çok bencil, 21 yaşındayım ve istediğim gibi doyamıyorum. Ayrılayım mı?