Boşlukta olduğum için bu şekilde onunla 1 sene kadar görüştüm görüşme dediğim sevişme ağırlıklı evde vakit geçiriyoruz hep. Ancak bu durum beni çok kötü ve değersiz hissettiriyor. Kaç kez dile getirmeme rağmen ilgisiz yani arayıp mesaj atma çok çok az. Bir kez dışarda vakit geçirelim dedim. Kız arkadaşı görür eder endişesiyle başka bir şehirde vaktim olduğunda bir gün ayarlarız dedi ancak hala ayarlayabilmiş değil. Buluştuğumuzda çok ilgili güzel şeyler söylüyor bana değer verdiğini, özlediğini ettiğini ya da hayatım, güzelim gibi kelimeler kullanıyor. Bundan sonra ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 470 cevap paylaştı.
+1 yılBundan sonra bir şey yapamazsın, senin onun gözündeki itibarın değişmez.
Sevgilisi olduğunu bile bile o kişiyle görüşen insana zaten kimse değer vermez. Hayatında birisi varken başkasıyla konuşan kişi zaten kimseye değer vermez, bir gün kendisi de aynı muameleyi görür.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim duygusal olarak boşlukta olduğumu ve çok seçici olduğum için kimseyle görüşmediğimi biliyor. Ve onunla görüşürken başkasıyla bile konuşmuyordum ben
- +1 yıl
Çok seçici olmadığını senin söyleminden değil hareketlerinden algılar ve hiçbir erkek, sevgilisi olan bir erkekle yakınlaşan kadını ciddiye almaz aksini düşünmek kendini kandırmaktır.
En İyi Cevaplar
+1 yılresmen seni kullanıyor mesajlaşırken değer göstermiyor ilgili değil ama buluşunca nasılda ilgili ve değer gösteriyormuş gibi davranıyor resmen kullanıyor seni sadece zevkleri için uzak durmalısın bence kötü hissettiğin için bunu gidip sevgilisine de söyleyebilirsin hem kendini hem de o kadını böyle birinden kurtarmış olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGörüşme
00 Yorumla
+1 yılCanım bunu o kıza yapan, yarın bir gün sana da aynısını yapar.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum
- +1 yıl
O zaman daha neyi bekliyorsun?
Kendini ve hemcinsini o adamdan kurtar.
Kendini niye bu kadar değersiz konuma getiriyorsun ki
05 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok mutsuzum hayattan keyif alamıyorum daha önce hiç sevgilim olmadı biriyle görüşmek istiyorum ama çok seçiciyim ilk kez birini çok beğendim o da bu kişi oldu ne yazık ki
Soran+1 yılArarsa ne diyeyim
Bundan sonrası mı var uzak dur sadece seninle secişmek için beraber , başka birilerine şans ver daha iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılArarsa ne diyeyim
Soran+1 yılAma bunu söylemek istemiyorum çünkü kıymetimi fark etsin uğraşssın da istiyorum bir yandan
Soran+1 yılSevgilisine karşı da ilgisiz ama evet mesaj atıp arayıp soruyor hep ama hep arkadaşlarıyla tatile gidiyor kızla pek dışarda buluşmuyolar
Onun seks kölesi olmuşsun sevgili olmayı bekleme hiç fb takıl keyfine bak
00 Yorumla
+1 yılSevişmek için seni kullanan biri güzel sözleri de eksik etmez zaten aç biraz gözünü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendi ihtiyaçlarını karşılıyorsun o da seni kullanıyor
00 YorumlaSevıstıgıde kıza bulustugu zaman guzel seyler söylemesı gayet normal degılmı... sevısmedıgınız zamanlarda davranıs şekli önemli
05 Yorumla
Soran+1 yılSevişmediğimiz zaman arama sorması çok az çok nadir oluyor
Soran+1 yılGörüşmeyi kesince kıymetimi fark eder mi ya da uğraşır mı peki sizce? Beni alımlı ve bakımlı buluyor. Cinsellikte baya iyiydik vücudumu da baya beğeniyordu
- +1 yıl
Bence gorusmek ıstemedıgını degılde sevısmek istemedıgını soyle bakalım ne dıyecek. Ya tepkı verır gorusmek istemedıgını soyler. Ya da nasıl olsa kandırır yıne sevişirim diye tamam sorun degıl ben snınle sevısmek ıcın gorusmuyorum da dıyebılır... ama bence bı dene tepkısıne bak bakalım
Devam et demek ki onla iyi değil
07 Yorumla
Soran+1 yılOnunla iyi olmasa beni de arayıp sorardı ama onlar telde görüntülü konuşuyorlar mesajlaşıyorlar hep
Soran+1 yılYani sıcakkanlı konuşuyor ama toplasan 5-6 cümleyi geçmez ve geç dönüyor çoğu zaman.
Soran+1 yılSöyler misiniz o taktikleri ama yorumda söyleyin dm ye gelmiyorum çünkü
yasak ama çok zevkli bir durum yaşadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekar erkek mi kalmadı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) bekar kıtlığımı koptu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ayrılacaksın ya da sdvişmeye devam edeceksşn
06 Yorumla
Soran+1 yılGörüşmeyi kesersem artık ne diyeyim peki? Yani ararsa ne diyeyim
Cevap sahibi+1 yılArtık görüşmek istemiyorum bu kadar net
Soran+1 yılSebebini sorarsa çünkü ona göre aramızda bit problem yok
Cevap sahibi+1 yılSebep belli hayatıma yön vermek istiyorum bu kadar
Soran+1 yılKıymetimi fark edip uğraşır mı benim için peki
Cevap sahibi+1 yılBirden resti çekersen dediğin olabilir
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiğeri seviyor seni s*k*yor konu bu kadar basit 😇
11 YorumlaPeki sana maddi destek mi sağlıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo
Soran+1 yılBence var diye düşünüyorum
+1 yılAmaç cinsellik
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki yani ben de onunla sevişmekten zevk alıyorum ama ilgisizliğinden ötürü artık bunu bile yapasım gelmiyor
- +1 yıl
Gel konuşalım
Neden o?
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çok seçiciyim ilk kez birini çok beğendim o da bu kişi oldu ne yazık
Soran+1 yılNe peki sorunun cevabı
+1 yılGörüşme
02 Yorumla
Soran+1 yılArarsa ne söyleyeyim
- +1 yıl
Bakma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliyim ama çaresizim açıklayamam
00 YorumlaVasıfsız insan
00 Yorumla
+1 yılİsini mi goruyo
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilisi olan biriyle görüşüyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum, bundan sonra ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat