Cinsel Yaşam Sevişirken çok utanıyorum, ne yapmalıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 521 Sevişirken çok utanıyorum, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Özele gel anlatayim sana 0 0 Yorumla
Oskibey Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Gözünü kapat o anın tadını zevkini almaya bak 😉 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yani ne diyelim:D 0 0 Yorumla
King_Leonidas Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 72% +1 yıl Aktif bir yaşamın var mı şu an? 0 1 Yorumla King_Leonidas +1 yıl Sorun nerede başlıyor tam olarak? Yorumla
RuhsuzErgen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Eğer alabiliyorsan çok ufak bir miktar alkol al 0 0 Yorumla
mehmet_istanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Her insan farklıdır birde karşındaki insana bağlı 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Biraz çakır kafa bütün perdeleri kaldırır 1 1 Yorumla Kadirk34 +1 yıl Çünkü o zaman bilinçaltı ortaya çıkıyor ve utanma duygusu ortadan kalkıyor Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zamanla geçer merak etme 😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne kadar güzel bir duyguya sahipsiniz. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim. Zamanın akışına bırakın. Gün gelir her şey gönlünüzce olur inanın Soran +1 yıl umarım Cevap sahibi +1 yıl Kafanıza takılan bir soru ya da sorular olursa bana dm atabilirsin. Soran +1 yıl çok teşekkürler Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😌🙏
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Utandıran yoksa fiziğini beğenmemenmi 0 9 Yorumla Soran +1 yıl hayır aksine ayna varsa sürekli kendime bakarım çok hoşuma gidiyor görüntüm ama sürtünemiyorum mesela öpücüğümü sürdüremiyorum uzun uzun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sanırım sevişmeyi pek beceremeyen biriyle yaşamaya çalışıyorsun seni senden alacak bir sevişme seni daha özgürleştirecek gibi Yorumla Soran +1 yıl aksine çok güzel öpüyor dokunuyor bana ben mest oluyorum ama tüm yük onda gibi oluyor tek zevk vermeye çalışan o olduğu için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun ne o zaman Yorumla Soran +1 yıl ben çekindiğim için yapmayı hayâl ettiğim hareketleri yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevişmek önceden planlayıp şunu bunu yapacağım demekle olmuyor anı yaşamaya gelince akılda ne varsa siliniyor Yorumla Soran +1 yıl planlamıyorum, istediğim şeyler var ama çekiniyorum Yorumla Soran +1 yıl evet aklımdan siliniyor cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çekinme özgürlüğü yaşa ne yaşarsan o kalır erkeğin hakkında kötü düşünmesi gibi şeylere de takılma ne yapmak yaşamak istediğini bilmiyorum ama Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. başka şeyler düşünmeye çalış o halde. 0 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Hiç bir şey yapma zamanla alışırsın 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. utanacak bir şey yok ki yapa yapa alışırsın 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neyden utaniyosn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doğal gayet yanii zaten olması gereken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama öyle olduğu zaman sadece o beni tatmin ediyor ben onu tatmin edemiyorum o zaten dokunarak tahrik oluyor ama bende yapsam birşeyler çok mutlu olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zamanla açılır utanmazsn ama Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Utanmamalısın 0 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normalde yapabileceğin şeyler ne mesela 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sevişme 0 0 Yorumla
MehmetGÜNEŞ34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Utanma varsa iyidir. bide utanmayanlar oluyor :)) 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sevişme o zaman 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Işıkları kapat 😊 0 0 Yorumla
donarumma Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Utanma 0 2 Yorumla dogatpll +1 yıl vay canına Yorumla donarumma +1 yıl Ah canım şen utanıyor muşunnn Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevişme utaniyorsan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevişmekten utanmıyorum yapmak istediğim şeyleri yapmaya utanıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tanesini söyle gizlisin nasil olsa Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yapma 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kiminle sevisirken 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sevgilimle Yorumla ylmzbyr +1 yıl Normal kanka zamanla alışırsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
Özele gel anlatayim sana
Gözünü kapat o anın tadını zevkini almaya bak 😉
yani ne diyelim:D
Aktif bir yaşamın var mı şu an?
Sorun nerede başlıyor tam olarak?
Eğer alabiliyorsan çok ufak bir miktar alkol al
Her insan farklıdır birde karşındaki insana bağlı
Gözlerini Bağla öyle dene
alisirsin
Biraz çakır kafa bütün perdeleri kaldırır
Çünkü o zaman bilinçaltı ortaya çıkıyor ve utanma duygusu ortadan kalkıyor
Utanma yok anı yaşa yoksa zevk alamazsn
Ya bu kızlar üye bizim çevremize denk gelmiyor.
Zamanla geçer merak etme 😄
Ne kadar güzel bir duyguya sahipsiniz.
teşekkür ederim
Rica ederim. Zamanın akışına bırakın. Gün gelir her şey gönlünüzce olur inanın
umarım
Kafanıza takılan bir soru ya da sorular olursa bana dm atabilirsin.
çok teşekkürler
Rica ederim 😌🙏
Utandıran yoksa fiziğini beğenmemenmi
hayır aksine ayna varsa sürekli kendime bakarım çok hoşuma gidiyor görüntüm ama sürtünemiyorum mesela öpücüğümü sürdüremiyorum uzun uzun
Sen sanırım sevişmeyi pek beceremeyen biriyle yaşamaya çalışıyorsun seni senden alacak bir sevişme seni daha özgürleştirecek gibi
aksine çok güzel öpüyor dokunuyor bana ben mest oluyorum ama tüm yük onda gibi oluyor tek zevk vermeye çalışan o olduğu için
Sorun ne o zaman
ben çekindiğim için yapmayı hayâl ettiğim hareketleri yapamıyorum
Sevişmek önceden planlayıp şunu bunu yapacağım demekle olmuyor anı yaşamaya gelince akılda ne varsa siliniyor
planlamıyorum, istediğim şeyler var ama çekiniyorum
evet aklımdan siliniyor cidden
Çekinme özgürlüğü yaşa ne yaşarsan o kalır erkeğin hakkında kötü düşünmesi gibi şeylere de takılma ne yapmak yaşamak istediğini bilmiyorum ama
Belkide hazır değilsindir
başka şeyler düşünmeye çalış o halde.
Hiç bir şey yapma zamanla alışırsın
sevişme
Mesela neyi yapamiyorsun
utanacak bir şey yok ki yapa yapa alışırsın
Neyden utaniyosn
Seni alıştıramıyorsa adam ayıp
Doğal gayet yanii zaten olması gereken
ama öyle olduğu zaman sadece o beni tatmin ediyor ben onu tatmin edemiyorum o zaten dokunarak tahrik oluyor ama bende yapsam birşeyler çok mutlu olur
Zamanla açılır utanmazsn ama
Zamanla alışırsın
Sevişme sen de
Utanmamalısın
Normalde yapabileceğin şeyler ne mesela
Bi zahmet utan mk
Sevişme
Zamanla alışırsın
Utanarak seviş
Sevişmek o zaman
Sevişme o zaman sende
Utanma varsa iyidir. bide utanmayanlar oluyor :))
Sevişme o zaman
Sevişme
Işıkları kapat 😊
Gözlerini kapat
Akışına bırak..
Evlimisin?
Zamanla aşarsın
Utanma ver kendini odaklan
Mesela ne gibi
Utanma
vay canına
Ah canım şen utanıyor muşunnn