Sevişirken utandığım için normalde yapabileceğim şeyleri yapamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Çok doğru bir tavsiye olmasa da alkol biraz gevşetir sizi ve o rahatlık ile devam edebilirsiniz. Yalnız her sevişmede olmamalı 😂 Zamanla akşamcı yapar sizi ☺️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
evet performansından memnun olmayan genç kızımız utangaçlık yüzünden düşük kaldığı kanaatinde. Karşındaki adamcık adam demiyorum çünk üseni açamamış belliki tecrübesiz bir çocuk. Utangaçlık normaldir özellikle bedenine güvenmeyen kadınlarda sık görülür buna karşın bedenine güvensede rahat hissedirilemeyen kadınlarda da bu durum oluşuyor. Sana kendini çok güzel ve özel hissettirecek bir adam bulursan o vakit bu utangaçlığın gider yatağının yırtık orspusuna dönüşüverirsin. ben çok utangaçlar gördün 1 saat sürmeden prno yıldızına döndüler.
112 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi birini bulsa rahat rahat sevisir de iste. Herkes senin gibi bir seks makinesini bulamiyor. d
- +1 yıl
Ne kadar da yardimsever birisin. Keske senin kadar iyi ve mukemmel bir insan olabilsem :(
- +1 yıl
Topluma amme hizmeti veriyorsun
Soran+1 yılaçıkcası kendimi çok beğeniyorum vücudumada güveniyorum sadece işte ona fazla mı gelir bu davranışlarım diye çekiniyorum
- +1 yıl
nasıl açıklayıcı bir şekilde ilerlerken son anda o kadar çirkinleşebildin
- +1 yıl
@eksikolmaazra sen çirkinlik olarak algılamışsın bu senin problemin benim değil. her kadın erkeğinin orspusu olmayı sever yeterki ona o özgüven ve rahatlığı vermesini bil. kelimeleri sözlük manalarıyla idrak edecek seviyedeysende gelip bana yorum yapma çünkü ben anlayışı olanlara hitaben yazıyorum.
- +1 yıl
kusura bakma, topluma verdiğin kutsal hizmetine eleştiride bulundum. bir sonraki hizmetinin altında parantez içerisinde bildir ki eleştiri kabul hazmedemediğini sonra böyle ağlamaların olmasın.
- +1 yıl
@eksikolmaazra hizmet vermek senin görevin ben kafama göre takılıyorum kimin ne düşündüğünü umursamıyorum
- +1 yıl
aşklarım benim için kavga etmeyin. hepinize yetecek kadar benden var
- +1 yıl
tamam çılgın insan.
+1 yılTam olarak libidon yükselmiyor demek ki yüksekse kelimenin tama manasiyla yeterli azmis olsan her şeyi yaparsın çünkü bende de öyle oluyor tam yukselmemissem daha utangaç oluyorum ama eğer tam yükselmişsem herşeyi yapabiliyorum birde utanma erkeklere ne kadar çok rahat davranirsan sevisme sırasında ne kadar farklı şey yaparsan o kadar akılları çıkar hoşlarına gider hiç bir şey onlar için fazla değildir yani
52 Yorumla
Soran+1 yılen işime yarar cevap buydu gerçekten çok teşekkür ederim yanlış anlayıp sevişme o zaman diyen o kadar çok kişi var ki herkese cevap vermeye üşendim artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamanla düşebilecek bir tepki
50 Yorumla Sevişmeden kastın ne elleşmeye sevişme diyorsan ve ilk se normal ama normal sevişme ise içine aldığında geçer o utangaçlık
13 Yorumla
Soran+1 yılçıplaklık yok
+1 yılAzıcık alkol iç. Çakır keyif iken seviş. Birde ortamı Los ışık yap. Utanma falan kalmaz.
100 Yorumlaten uyumunuz yoktur o kişiyle yoksa fazla çekinmezsin
71 Yorumla- +1 yıl
Güzel bakış açısı
Aaa çok ayıp panter gibi atlaman gerekiyordu çünkü onlar revaçta🙄utanmak denen duygudan utanmak gerekiyordu zaten🤔
50 YorumlaBu konuda erkeğin yardımcı olması lazım. Seni sakinleştirmeli ve ön sevişmeyi uzun tutmalı
50 Yorumla
+1 yılOha artık ya hem bilmem ne yapiyon hem utaniyon ozaman yapma hayırdır mecburiyetinmi var belkide evli bile değilsin Allah bilir
18 Yorumla- +1 yıl
Doğru söze ne denir 👍🏻
- +1 yıl
İyi dedin kraliçe ıtanacaksan yapma
- +1 yıl
Bencede
Soran+1 yılcanım sevişmekten utanmıyorum sevişip sevişmemek benim kararım benim utandığım sadece yapmak istediğim aktif hareketler ve evet evlide değilim soruda evli olduğum falan yazmıyor
- +1 yıl
Ne mesela anlamadım
Soran+1 yılonlarda bende kalsın herkesin fantezi dünyası vardır elbet
- +1 yıl
Peki
- +1 yıl
Yazabilirsin istersen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öyleyim tam sevişmenin ortasında utangaçlık geliyor bişey yapamıyorum
615 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah ortasında birde
Cevap sahibi+1 yılO öperken bişey yapmamiyorum utanma oluyor
- +1 yıl
Kasmayın sakın olun anın tadını çıkartın sevişmek bir ırmağa atlamak gibidir kendinizi akıntıya bırakın
Cevap sahibi+1 yılPeki tamam 😂😂
- +1 yıl
Sana güveniyorum 😂
- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Nerede yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYapmıyorummmm
Soran+1 yılbende aynı şekil o öperken ben sadece vücudunu okşuyorum
Cevap sahibi+1 yılAçılırsin ama yapa yapa
Cevap sahibi+1 yılBen de ilk öpüşme de çok zorlandım ikinci ye daha rahat oldum
- +1 yıl
Olur zamanla her şey biz nelere alismadik kie😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeğeni yapanlar hoşunuza mi gidiyor böyle olması 😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılSoyunurken dans et kilotunu çıkar havada salla slow bi müzik aç Işık’ları söndür
414 Yorumla- +1 yıl
😂Sonra sütyenini aynı şekilde 😂
- +1 yıl
Daha neler 🙄
- +1 yıl
@JohnWayneAmca aman dayı sen ne anlarsın😂
- +1 yıl
Amca diyeceksin😡
- +1 yıl
@JohnWayneAmca emuce😂
- +1 yıl
Oldu şimdi😇 aferin akıllı kız
- +1 yıl
GÜLME KRİZİ GEÇİRDİM LAN WŞGLAŞAVOLAĞQİXLALFLA (İmla hatası yok)
- +1 yıl
@gaddarım noldu çok hoşuna gitti galiba 😂beni azarlamıştın sen başka soruda niye geldin 😂
- +1 yıl
Kavga istemiyorum😒
- +1 yıl
Sen alışıksın ve gülüm bu kıza ışıklar söndükten sonrası lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBedeninle tanışma sürecinden sonraki paylaşma süreci hassas bir dönem
Dokunuşları kendin yönlendirerek paylşamaya daha hazır olduğun bölgeleri ön plana çıkarabilirsin00 Yorumla
+1 yılBi coğumuzda bu böyle, zamanla düzelir umudu ediyoruz hadi bakalım
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli olunca utangaçlıgin geçmesi lazım ama çünkü bir kere yapmıyorsun sonuçta evli olduğuna emin misin?
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeğilsen de az yapmissindir ondan
Soran+1 yılevet çok yapmadık ve yok evli değilim
- +1 yıl
Ne alaka, ben hala Utanırım😅
Cevap sahibi+1 yılAlıştikca geçiyor ama kaç yıllık evlisin
- +1 yıl
4yıl iki
2. Cocuk hala. Utanırım yani😂
Cevap sahibi+1 yılTuhaf
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demekki sevistigin kişinin yanında kendini rahat hissetmiyor sun o zaman da akla sevmiyor musun sorusu gelir yani
10 Yorumla
+1 yılOnu yaparken utanmıyorsun da aklına gelince mi utanıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılanlamamışsınız derdimi
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Sevişme o zaman böyle saçma şey mi olur hem yap hem utan daha neler 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılanlamadınız, sevişmekten değil aktif hareketler sergilemekten çekiniyorum
Soran+1 yılçoğu kişi normal olduğunu zamanla açılacağımı söyledi, garip bir durum değilmiş ben sadece tavsiye istemiştim
Soran+1 yılsağolun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZamanla aşabileceğiniz konular bunlar ama şaşırdım, utangaçsınız ama sevişebiliyorsunuz! İlk kural utanma duygusunu yenmektir sevişebilmek için.
02 Yorumla
Soran+1 yılsevişmekten utanmıyorum ki utandığım şey düşündüğüm hareketleri yapmak
Cevap sahibi+1 yılama utanma aşamasını geçmişsiniz ha anladım düşündüklerinzi yaparsanız hafif kadın diye düşünecek sanmıyorum ama siz bilirsiniz
Sana bir yardımcı lazım canım yokmu güvendiğin kimse
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten sevgilimle sevişiyorum ama çekiniyorum düşündüğüm hareketleri yapmaya
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltına yatarken utanmıyorsanız sevişirken de utanmayın.
35 Yorumla
Soran+1 yılsevişmek başta geliyor yalnız
Soran+1 yılve ileriye gitmiyorum cinsel ilişki falan yok
Cevap sahibi+1 yılHa ileriye gitmiyorsan o zaman iyi. Allah aşkına yarın belki ayrılacağın bir adama her yerini elletiyorsun. Bundan öte ileri gitmemek var mı?
Soran+1 yılbenim sınırım farklı senin sınırın farklı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle.
+1 yılAlkol ic hic cekinmezsin kasmazsin yuzde yuz dene ask
12 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Kimden utanıyor sun neye göre utanıyor sun bunlari bir ayrintiya yazsan
00 YorumlaSakin ol derin bir nefes al ve ver bu bu egzersiz senin rahatlamanı sağlar
00 Yorumla
+1 yılGözlerini kapa , kendini akışa bırak. Tabi durman gereken nokta varsa orayı da kaçırma
00 Yorumla
+1 yılKadınların sevişirken yapması gereken bir şey var zaten inlemek bu kadar 😂
00 YorumlaUtanılacak bir şey yok
Doğal bir şey çünkü ve normal00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Hiç deneyimim olmadı ama büyük ihtimalle bende utanırdım zaten utangaç biriyim böyle şeylerden daha da fazla utanırım
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutun. Böylece daha çabuk alışırsınız.
00 Yorumlaalışmanla alakalı bu, zaman geçtikçe ve sen alıştıkça, utangaçlık vs. kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılKendini bacım,, pu gibi hissediyorsun demi benim karımda hep utaniyordu yapamıyorum diyordu
00 YorumlaUtandığın hâlde yap. Kısa sürede algılayışın değişir, açılırsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Alkol tavsiye ederim 2 shot tekila arka arkaya çözer seni
00 Yorumla
+1 yılRahat rol , kendini strese sokma, sakin ol , bunları yaparsan zevk alırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZar yırtılırca ilk utangaçlik geçiyor çocuk sahibi olunca tüm perdeler yırtılıyor bu defa süpürgeli cadıya dönüyor kadınlar.
06 Yorumla
Soran+1 yılcinsel birliktelikten bahsetmiyorum sadece sevişme
Cevap sahibi+1 yılHer önüne gelene veren kadınlar neden çok arsız oluyor bir fikrin var mı?
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılÇünkü zar yırtılıp cinsellik peşinde koşan it kopuğa maruz kalan kadin ve organları hoyratça kullanılınca kadında kendini korumak için her türlü rezalete bulaşıyor.
Cevap sahibi+1 yılUtanmak iyidir 👍
Soran+1 yılanladım teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birkaç sevişme sonra utangaçlığını atarsın üzerinden
00 Yorumlabende de aynı sıkıntı var..
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanmak aslında kıymetli bir duygudur evli değilsen utan zaten ama evliysen utanmayan taraf bunu sana öğretsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin gibi insanları anlamıyorum Zaten herşeyin meydanda neyden utanıyosun aq
02 Yorumla
Soran+1 yılçıplak sevişmiyoruz henüz
Cevap sahibi+1 yılSevişmek bir sanattır çıplakta işin çok zor her şey sok çıkar değildir
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çaylak zamanlarin acilirsin bence sanırım sadece sevisiyorsuz vajinal oral falan yoktur galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılevet şimdilik yok ne zaman olması doğru acaba bi fikrin var mı
Cevap sahibi+1 yılBence kendini rahat hissedip sınırsızca sevistigin zaman hani aklindaki sevişmeyi yaptığın zaman rahat olursun o zaman ilsikidede kasmassin sizin sevişme ne kadar sürüyor sürtüşme oluyormu
Soran+1 yılçok oluyor sürtüşmelerimiz 15-20 dk falan sürüyor sevişme
Cevap sahibi+1 yılNe zaman rahat olup özgür hareket edersen o zaman daha iyi olur bence çünkü ciplakken utanabilirsin aktif olamayabilirsin özgürce ve rahatça ilişkiye giremezsin cekingenlik utanma olur bu da ıslanmama sorunu ve acı ağrı ile sonuçlanır
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanacak bir şey yok. Bence tam olarak arsız ol ki erkeklerin daha fazla hoşuna gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerin sevişme sırasında seni sakinleştirmiyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten o aşamada iken utanma sıkılma mantıksız yahu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılAlısınca geçer ablaacıımm ödmsöqöösösöwç
54 Yorumla
Soran+1 yılya güzel hareketler yapmak istiyorum ama çekiniyorum sorunum bu benim
- +1 yıl
Hiç bilmiomm ya ama utanılması da normal yaniii
Soran+1 yıldoğru ya zamana bırakayım
+1 yılNiye utanıyorsun sevişmek de normal bir aktivite
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı soruyu ben de soruyorum şimdi jsjdjxj ne yapabiliriz?
324 Yorumla
Soran+1 yılrahat olsun kendinizi salın diyorlar genelde ama benim derdim istediğim hareketleri yamak
Cevap sahibi+1 yılBence bunu konuşarak halletmek gerek ben öyle denicem anlayışla karşılarım hatta belki yardımcı olur bence sen de dene
Cevap sahibi+1 yılAnlayışla karşılar*
Soran+1 yılben bugün söyledim sevişme sırasında pek zorlamadı kontrolü eline aldı yine
Cevap sahibi+1 yılBide benimki akrep burcu en azgını jxjdjxjxj
Cevap sahibi+1 yılJxjdjxh galiba evt
Soran+1 yılşanslısın en azından benim ki başak burcu çok titiz değil ama temizliğe önem veriyor
Cevap sahibi+1 yılBen de başak burcuyum nxjsnxj
Cevap sahibi+1 yılBaşkaları kimse sevmez genelde, Uysal, ağır başlı, titiz, eleştiren biriyiz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılNe bulursam herşeyi jdjdjxx
Cevap sahibi+1 yılHsjsjjsjd
Soran+1 yılben başakları seviyorum ya zeki insanlar
Cevap sahibi+1 yılThank you 😚
Soran+1 yıl💕💕
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Aile baskısı altında yaşadığın için bunlar oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alisacina eminim 2 duble viski salla sen bile olayi cözemez yillarca aklindan cikmaz
00 Yorumla Bence hiç utanma ilişkide her şey serbest olmalı sınırsız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendini rahat bırakıp içinden geçenleri hissettirmelisin
00 Yorumla ne zamandan beri sevgılısınız peki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla düzelir.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bir şey oluyor ki
02 Yorumla
Soran+1 yılçok abartı şeyler gibi geliyor benim yapmak istediklerim o yüzden utanıyorum yapmaya
- +1 yıl
Ne gibi şeyler mesela yapmak istediğin şey
Partnerin sana karşı davranışları nasıl normal de
Karanlıkta daha rahat edersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum öyle bir ortam ayarlamaya çalışacağım
+1 yılHahha alışınca yaparsın
03 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalım
- +1 yıl
Deneylim
- +1 yıl
😈😈🫦
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aş kendini utanma
02 Yorumla
Soran+1 yılişte ne düşünerek bunu aşabilirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla ben sormadım kocam zhdksmmzmzmxdnzn
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkocam var ya 🔥🔥🔥👺
Zamanla düzelecek bir şey.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Aklindan gecenleri yazarsan yardimci olalim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence heyecan yamadaN akışına birak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılKendini serbest bırak
00 Yorumla
+1 yılSevismezsen hicbir sorun kalmaz. d
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zamanla alışırsın
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026