Görüşemediğimiz zamanlarda (görüştüğümüzde ilişkiye giriyoruz o zaman da utanıyorum) görüntülü sohbette soyunmamı istiyor ama ben yapamıyorum, buluşunca ısırıcam falan diyor (kıpkırmızı iz kalıyor yüzümde ısırınca) yine de soyunamıyorum çok utanıyorum. Bu olay sürekli tekrarlanınca sonunda o da sıkıldı ve asabileşti, sizce ben utancımı yenmeli miyim?/nasıl yenerim? yoksa böyle sürmeli mi, kendimi güvende hissetmiyorum. Huzursuz, tedirgin oluyorum. Napmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Soyunma kameralarda falan çeker şantaj yapar sonra uğraşır durursun
Ayrıca bu sebeplerden sana sıkılıp asabileşiyorsa seni obje olarak görüyordur
çekmiş zaten ama yüzüm yok, sıkılıp asabileşiyor evet dediğinde haklı olabilirsin.
Yeterli güveni sana veremiyor sevgilin oyuzden rahatsız oluyorsun
Bana gerçekte yaşanılanlar değerli geliyor ve bu gece yine yaşadık artık git işine dedi bana kızıp çünkü çok ısrar etti artık kendimi baskı altında hissediyorum sürekli yenemiyorum işte 10dk süre veriyor bana soyundun soyundun yoksa ısıracağım diyor çok da acıtıyor ısırınca yanağımı
Zaman mi veriyor😄😄 o zaman ona deki muz yerken kabuğunu baskasimi soyuyormus🤣 soyun demesi bikere aptalca ufak dokunuslarla kendisi seni soya bilir 👍😏
görüntülü sohbetten bahsediyorduk gerçek hayatta sorun olmuyor ten uyumumuz gayet iyi
Heee ordada iş sana düşüyor ozaman gercek hay@tta sorun olmuyorsa burdada olmaya bilir ama görüntü lüde sana sacma geliyorsa hic yapmamak en iyisi
saçma mı bilemem ama kasıyor beni çok işte maalesef
Yo sacma değil realdeki duygular la ayni olmuyor sanalda bazen 😏🤷♂️
yaw rahatsiz oluyorsan israr neden sıksın totosunu gelsin yanina
işte şu an elinde değil yoksa gelecek ama gelince de agzıma edecek ısıracak bir ynağımı iz kalana kadar çünkü soyun dediğinde soyunmadım diye?:D ve süre veriyor şu süre içinde soyunmazsan ısırıcam diye iyice soğuyorum bende ilgimi çekmiyor
bu insanmı kopek mi :)
yanak ısırmak nedir :)
kilolu biri değilim ama yüzüm etli etli çok seviyor yanağımı ahahaha
yani :) sen genede goruntu olayinada isirma olayina da dikkat et
Saçmalama kızım ya. Webcam'de soyunacaksın öyle bir yandan ekran kaydı bir şey alacak hayatın mahvolacak haberin yok.
Veriyorsun,
Okşuyor yalıyor emiyor s*kiyor.
Ama sen hala utanıyorsun doğru mu?
Seks yapmaktan utanmam ama telefonda bu bana ilgi çekici gelmiyor hem isteksizlik hem de izinsiz ss aldığı için güvensizlikle tedirginlik yaşıyorum.
Yanındada utanıyorum demişsin ama
Telefonda soyunma zaten orada yerden göye haklısın. Garanti alırlar hatta almıştır bile.
Ama yanında neden çekiniyorsun.
Aslına şöyle, çoğu ilklerimi onunla yaşadığım için utanıyorum ve her geçen sefer biraz daha açılıyorum üstü kapalı bi şekilde böyle güzel anlattıgımı düşünüyorum
Telefonda soyunma haklısın diyorsun yani, evet aldı ve haftalar sonra söyledi bunu yaptığını. Zar zor bi kere yapmış yüzümü göstermemiştim, iyi ki göstermemişim dedim öğrendiğim gün bunu.
İstersen özele geç burdan daha detay yazamıyorum. Ama sana söylüyorum ki bak tecrübe yapmışsın telefondan seks yap konuşarak yap hadi en kötü fotoda at ama şakın video atma
Ne utanıyorsun ayıp mı
tedirginlik ve utanç ama ayıp olduğundan değil
Rahat ol kasma
Keyifli zaman geçirmek için utancını yenmelisn.
ben keyifli bulmuyorum pek bunu maalesef :/
Çekinmekten vazgeçtiğin an daha güzel vakit geçirdiğini anliyacaksn
karanlıkta yapın
görüntülü sohbet.
nude ile erkeği azdırmayı seviyormusun
karanlıkta soyunarak pc karşısına gel yavaşça
teşekkürler denenir daha rahat hissettirebilir.
bacım bak namuslu bacım utanıyomui soyunurken
Ben olsam bende soyunmam
peki neden? düşüncelerini paylaşır mısın benimle
Yok utanırm
Görüntülü kasıyor ya
evet çok tedirgin ediyo gerçekte kendime güvenim var vücudumla da bi sorunum yok, 1 keresinde zar zor yaptım hani o da uzun sürmedi ve haftalar sonra ekran videosu aldığını söyleyince iyice soğudum bu işten.
Aynen yazacaktım da gizlisin