Normalde kavga sebebi olan sözler neden sevişme sırasında zevk verir?

Normalde kavga sebebi olan sözler neden sevişme sırasında zevk verir?

Ben konuşmayı tercih ederdim tabi ki de çünkü Konuşma, duyusal uyarımı arttırır. mesela Sözlerin tonu, içeriği ve ifade tarzı, kişinin duygusal ve fiziksel tepkisini artırabilir. Sözlerin cinsel teması veya arzuları ifade etmesi, duyusal deneyimi daha yoğun hale getirebilir.
aynı zamanda sanki normal bir şey yapıyormuş gibi rutin konuşmaya devam etmek de tahrik edici olur bence
Genelde bu kavga çıkaracak nitelikteki argo kelimeler kadına ediliyor.
Bence kadın yatakta öyle olmayı sevdiği için alınmıyor üstüne zevk alıyor, bu durum onu daha çok tahrik ediyor.
Benim açımdan çok zevkli. Dudağımdan döküldükçe o kelimeler kadının yüzündeki hazzı görmek benim de hazzımı katlıyor.
Basitçe sohbet etme değil tabi bu, dirty talk denen mesele. Çünkü tüm sınırlar ortadan kalkmış, kişi o an içinde hissettiği ne varsa ortaya dökmüştür. Sen öyle hissedersin ve o şekilde hitap edilir. Bana da p*ç denmesi hoşuma gider mesela
Seks sırasında konuşmak duyulmamış bir şey değil , hepimiz bunu şehir merkezindeki dairelerimizin kağıt inceliğinde duvarlarında bile yapıyoruz ve bu oldukça normal bir şey. birde yeri ve zamanında ahlaksız fısıldaşmalar tuzu biberi olyor
Cevap
27Cevap
O an içinde bulunulan ruh hali ve atmosfer bunu gerektiriyor çünkü.. Farklı duygular hakim oluyor ruhumuza..
Sadece dokunup hissetmek değil, işitsel ve görsel olarak da duyup görünenler hazzı arttırıyor ister istemez..
Evet bazı kadınlar küfür etmemizi istiyorlar her yerlerine küfür ettikçe yükseliyordu synen düşman s! ker gibi yapınca inlenmeler ahh off lar artıyor. Zevke getirmek içi ağzımızda bozacağız ne yapalım
İçinde istediğiniz tüm hayvani dürtüleri körükler ve daha iyi …
Çünkü orası insanların şeytanlarını çıkarttıkları yerdir.
Karşında da şeytnalarıyla iyi anlaştığın biri varsa sorun olmaz.
Tabii bu arada ciddi güevn anlayış olan ilişkiler için geçerli.
konuşmak değilde kulağına fısıldamak daha etkili
O sözler yatakta o kadar masum ve samimi geliyor ki aslında ne sen o…. pusun nede o aslan 😃
Bu bence tamamen perdelerini kaldırmak ile alakalı bu denli bir ilişkiyi birisiyle yaşayabiliyorsan zaten çok şanslısın demektir.
yaşamadım ama ekstra zevk almak-vermek gibi bir şey sanırım.
söylenen kelimeler hayal dünyasına giriyor ve partneri daha çok azgınlaştırıyor
Sürükleyici konuşmalar lütfen
Saçma sapan yorumlardan kacinalim
Fısıldaşmak güzel bir de konuşma aralarında inlemek..
Daha ateşleyici oluyor
Gerçekte öyle çok ilginç
o yüzden küslükler yatakta çözülmeli:)
Çünkü en savunmasız halin
Hayal gücünü daha fazla tetikler çünkü
Çünkü cilve olarak algılanır
erkek veya kiz sesi duyarlı bence
Eski peynirler için fark etmiyor
Zevkli ve tatlı oluyor
Tatlı ve güzel bir heyecan olabilir bence
O an ki ruh hali farklı ondan oluyor :D
Sözler öyle etkili ise yapar