Bunu bilimsel açıdan söylemek gerekirse. Görsel duyumuza göre işitsel duyumuz daha iyidir görsel 2 saniyede fark ettiğim bir durumu 1 saniyeden daha kisa sürede duyarsin. Ve her ses dalgası benzersizdir. Seks sırasında çıkan ses dalgası daha tahtikkar olduğu için (3 insan türü vardır görsel işitsel ve dokunsal) iletişim biçimi duyusal olan birisini tahrik etmesi içten bile degildir.
Salgılanan hormonlar tabi ki normaldeki algılama ve sosyal statü falan hiç birşey bırakmaz. Konu oraya gelmiştir adrenalin hatsafhada tabi ki azıcık aşırı ya da tadında extrem herşey haz vercektir heyecanı körüklediği için. Psikolojide bağımlılık süreçleri , ve cinsel fantezilerin tetikleyicileri için önce kan testi yaparlar 😂😂
Ses zaten tahrik edici bir unsurdur. Özellikle de seks esnasında o içten gelen inlemeler, zevk çığlıkları ve nefes alışverişler fazlasıyla baştan çıkarır.
Konuşma derken; "ah harikasın muazzamsin sen seni seviyorum hadi becer beni seninim hadi hadi daha sert" vs gerisini siz tamamlayın gibi konuşmalar inlemelerle ve nefes alışverisleriyle her iki tarafıda inanılmaz şekilde tahrik eder.
Oyle midir gercekten? Benim kiz arkadasim vardi, kiz disarda sosyal yasamda ve cinsel yasamda 180 derece farkliydi, sookk olmusstum ve seks sirasinda irrite olmustum😬😬 burasi cinsel paylasim yeri oldug icin yazabilirim sanirim; askim k. kle, daha h. zli.. hadi boyle gibi seyler soylerdi😬😬😬
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hic bir fikrim yok ama cidden cok etkiliymis😂😂😂😂 asla agzima o sozleri almam derdim bir kere zorlanarak denedim baya mevsimler falan degisti yani🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Ara ara ayıp sözler duymak iyidir. Özellikle organların ayıp diye ulu orta söylenmeyen isimleriyle. Yönlendirmeler vücut diliyle olmalı. Çok konuşulursa odaklanma azalır, konsantrasyon düşer.
Arada komik şeyler de olmuyor değil. Bir keresinde önemli bir işim varken bu işi de araya sıkıştırmak için bilerek hızlı davranmıştım. Islanma olmadan olunca kadından efsane bir söz duyuldu: Napıyorsun? Çayıra kazık mı çakıyorsun sen? Yavaş biraz. İstek falan gitti. Gülme krizi tuttu ikimizi de.
Zevk veren hormonlar arttikca iki tarafta da beyin kontrolünü seks güdüsü ele geçirir ki seksde oyle romantizme yüruyecek ay dur kukum acıdi çüküm agridi nazları ile olmaz, ver coşkuyu modu one gecer o zamanda s. kerim, sikarım ye beni parcala. mımı gibi şiirsel laflar dökülür 😂😂
KAvga sebebi olacak sözler bende yine kavga sebebine dönebilir sevişme esnasında çokta abartmamak lazım kelimelere dikkat edilmeli.. onun yanında ufak tefek sevgi sözcükleri baştan çıkarmaya yardımcı eleman 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Küfürden hiç hoşlanmam nefret ederim. Ama eşim o esnada gittikce o tarz şeyler demeye başladı ve ne kadar zevk aldığını gördükçe bende alışmaya başlıyorum , sonumuz iyiye gitmiyor 😁günlük hayatta ağzımız bozulmaz umarım
Seks esnasında söylenen argo küfür veya ayıplı sözler diye tabir edilen şeyler o anda gerçek manada eyleme döküldüğü için sorun olmuyor. Hatta tahrik sebebi daha da sert olma ve hırçın olma sebebidir.
Hayır zevk falan vermiyor. Kadının or. pu gibi davranması benim iğrenmeme sebep oluyor. Dükkanı kapatıp gittiğim bile oluyor :D Kıza 1 şans veririm onu da düzgün kullanmalı.
Normalde bir kıza naber kız ırıspı desen şaka manada bile ya küser ya kavga çıkartır ama o an zevk hormonları ağır bastığı için fazla aldırış edilmiyor tahminimce
azgınlıgı yakalamanın cogu tahrıkar bır erkekten gecer kadını nekdar costurursa kadın okdar kendını sexe okadar verırı konusmasına neden olur o yuzden cok ıyı performans lazım kadını mutlu etmek ve konusturmak ıcın
En İyi Cevaplar