Cinsel Yaşam Yakışıklı bir erkeğin penisi 13 cm çıksa sizin için elenir miydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Direkt elermiydiniz o erkeği? Güncellemeler+1 yıl bir erkekte 175 boy gibi dusunuyorum ortalama ama yinede kısa sonuçta Yakışıklı bir erkeğin penisi 13 cm çıksa sizin için elenir miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gökuflex Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl kral yakışıklı olduktan sonra ne olursan ol gel derler yüzden sorun edeceklerini sanmam 0 5 Yorumla Soran +1 yıl yakisikli adamizda yinede fb iliskilerinde eleme sebebi gibi reis Yorumla Gökuflex +1 yıl senin 13 mü Yorumla Soran +1 yıl 13-14 civari reis ama yakisikliyim gercekten Yorumla Gökuflex +1 yıl doğrudur lafim yok ona ama 13 14 de mutlu eder ya bazıları küçük seviyor çünkü Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Aspaldiko Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Ortalama penis boyu o kadar zaten mal mal şeyleri kafana takma 0 4 Yorumla Soran +1 yıl reis insan takiyor iste napalim Yorumla Aspaldiko +1 yıl Enrique Iglesias'ta da mikropenis var ama kızlar hasta Yorumla Aspaldiko +1 yıl Ha takmak istedikten sonra takilacak seyi insna bulur zaten mesela benimki de 17 cm ama yamuk yukariya dogru :D Yorumla Soran +1 yıl benimki yamuk degil keske yamuk olsaydi ama 17 olsaydi sekli rengi iyide boyu kisa iste Yorumla
MafyaPrenses-_- Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hayır tabiki. 2 21 Yorumla Soran +1 yıl gayet iyi yani senin icin oylemi Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Erkeklerin penis büyüklüğünü hesaplayan biri değilim. Yorumla Soran +1 yıl neden önemsemiyorsunki Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Bilmem pek önemsemiyorum. Yorumla Soran +1 yıl eşin veya sevgilin ağzına boşalmak istese bunu kabul edermiydin peki? Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Hayır. Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Orası benim yemek yeme organımda ondan 🤢 Yorumla Soran +1 yıl protein ihtiyacını gidermid olursun ne olacak sanki Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Protein ihtiyacı gidermek için sperme gerek yok, yiyecekler bana yeter. Yorumla Soran +1 yıl arayamı gitsin spermlerim 🥺 Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 🤨 Yorumla Soran +1 yıl yutacakmısın Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Anan yutsun, sorulara cevap vermeye tiksindim aq Yorumla Soran +1 yıl anam öldü lan sen yut Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl Of sus ya Yorumla Soran +1 yıl ya gel yut ya Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl 🖕🏻. Yorumla Soran +1 yıl çocuklarım lagima gidecegine midene insin Yorumla MafyaPrenses-_- +1 yıl İyi geceler. Yorumla Soran +1 yıl niye ya 🥺 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl Ortalama o zaten. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ortalama olsada bir erkekte 175 boy gibi dusun reis yine kisa yani
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır yüz daha önemli 2 5 Yorumla Soran +1 yıl bazilari icin penis boyuda çok önemli ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl sizin icin cok onemli degil o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değil uasmistim yuksrida Yorumla Soran +1 yıl anladim tesekkurler Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 13 cme bamya diyen bile var hdbdb 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bamya diyorlar zaten Cevap sahibi +1 yıl Yuh yani ya bemimde oyle bir sey ama kalin bence onlarinkine girse zevkten ucarlar ama burada oturuyorlar iste
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. ideal boyut ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kizlar en az 17 cm istiyor reis Yorumla sozdemir +1 yıl kızlar 30 cm bile ister inan bana :D ma cidden ideal boyuttur sen ön sevişmeyi uzun tut yeter. Yorumla
madds Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır 2 1 Yorumla Soran +1 yıl yorumlariniz mutlu ediyor cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kral yakışıklı olduktan sonra ne olursan ol gel derler yüzden sorun edeceklerini sanmam
yakisikli adamizda yinede fb iliskilerinde eleme sebebi gibi reis
senin 13 mü
13-14 civari reis ama yakisikliyim gercekten
doğrudur lafim yok ona ama 13 14 de mutlu eder ya bazıları küçük seviyor çünkü
😂😂😂
Ortalama penis boyu o kadar zaten mal mal şeyleri kafana takma
reis insan takiyor iste napalim
Enrique Iglesias'ta da mikropenis var ama kızlar hasta
Ha takmak istedikten sonra takilacak seyi insna bulur zaten mesela benimki de 17 cm ama yamuk yukariya dogru :D
benimki yamuk degil keske yamuk olsaydi ama 17 olsaydi sekli rengi iyide boyu kisa iste
Hayır tabiki.
gayet iyi yani senin icin oylemi
Erkeklerin penis büyüklüğünü hesaplayan biri değilim.
neden önemsemiyorsunki
Bilmem pek önemsemiyorum.
eşin veya sevgilin ağzına boşalmak istese bunu kabul edermiydin peki?
Hayır.
neden
Orası benim yemek yeme organımda ondan 🤢
protein ihtiyacını gidermid olursun ne olacak sanki
Protein ihtiyacı gidermek için sperme gerek yok, yiyecekler bana yeter.
arayamı gitsin spermlerim 🥺
🤨
yutacakmısın
Anan yutsun, sorulara cevap vermeye tiksindim aq
anam öldü lan sen yut
Of sus ya
ya gel yut ya
🖕🏻.
çocuklarım lagima gidecegine midene insin
İyi geceler.
niye ya 🥺
Ortalama o zaten.
ortalama olsada bir erkekte 175 boy gibi dusun reis yine kisa yani
Bence yakışıklıysa yeter
Hayır yüz daha önemli
bazilari icin penis boyuda çok önemli ama
Olabilir
sizin icin cok onemli degil o zaman
Değil uasmistim yuksrida
anladim tesekkurler
Elenir, penis önemli zevk vermeli.
13 cme bamya diyen bile var hdbdb
bamya diyorlar zaten
Yuh yani ya bemimde oyle bir sey ama kalin bence onlarinkine girse zevkten ucarlar ama burada oturuyorlar iste
ideal boyut ama
kizlar en az 17 cm istiyor reis
kızlar 30 cm bile ister inan bana :D ma cidden ideal boyuttur sen ön sevişmeyi uzun tut yeter.
Hayır
yorumlariniz mutlu ediyor cidden