Masallah sanal sermaye olmussun.Adamlari kamerada bosaltiyorsun bakireyim diyorsun.Kusura bakma senin ruhun en kaliteli fahise olmus.Bacak arandaki bakire olsa ne fayda ruhun tam orspu olmus.Yazik sizin gibi hatunlar namuslu bakireyim havasina giriyor ya cok yazik.Nasil midesiz birisin ya kamerali sohbette bosalttigi cok olmus.Bakire olmayanlar senden daha temizdir ya.internet piyasasinda baya ünlüsündür sen o zaman her çesit görmüssün ya mutlaka bosalttigi adamlar cevresine seni tavsiye ediyordur.Tabi baya meshursundur sen..Penisler kaça ayriliyor her çesit derken ? Yazik seni alacak olan adama cok yazik.Birgün cocuklarin olacak onlar seni masum temiz kadin anne olarak bilecek dimi.Kusura bakmada sen internet fahisesi olmussun sana hayirli isler.Bakireyim diye kendini kandirma.Senin ruhun patlamis bakirelik keske bacak arasindaykiyle kalsa.. ;)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaa ben hiç görmedim vallaha :( penis falan
13 Yorumla
Soran+1 yılne güzeeel
Cevap sahibi+1 yılhayır tabikide
sen böyle devam et eşine herşeyi yalansız bir şekilde açıkla merak etme kabul edicektir seni hatta isticektir şahsen böyle biri gelse bana kabul ederimki ben daha bir kızla sevgili olmuş değilim birinin elini bile tutmadım sevgili babında keşke herkes senin gibi olsa üzme kendini bırak bunları vücudun isticek biliyorum p*rno izle en masumu sizin gibi düzgün kızlara yakışmıyor emin ol benim gibi erkekler çok şeyde düşünme yapamadıkları için olmuyor diye istersem su anda ünvtede sınıftan pekçok kızla yatabilirim ancak eşime saklıyorum kendimi arkadaşlara söyleyemiyorum dalga geçiyorlar malesef bizlerin değeri bilinmiyor :) herşey bir yane bırak bu işleri p*rno ile idare et evlenince eşin mutlu edicektir seni her yönden bir kız bana böyle dese onu dünyanın en mutlu kızı yaparım :D taparım :D
712 Yorumla
Soran+1 yılway be. inşallah bulurum ben de böyle birini.
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
şiddetle puan veriyorum sana hafız :D
- +1 yıl
O insanın içinde olan bir şey ama en güzel şey kızlık onunla bununla zevk için yatmak değil.
yok böyle birşey bence kızlar soruyor abazalarınında görmelisin ki görmüşlüğün olmuştur sanırım bir an önce ya sev ya terket bence yoksa sonun hiç iyi görünmüyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılsen de mi yalan söylediğimi düşünyorsun anlamadım. böyle bi yalanı ne için söylicem ya. pff
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılk.bakma da sen kendinden tiksinmiyomusun. ruhun cidden kşar olmuş. nette erkeklerle muhabbtlerin ne yöne gidiyo ki gösterme gereği duyuyorlar sana. bakireyim die övünüyorsundur bide. sen bakire olmayanlardan daha tecrübelisin baksana hiç bi dokunuş olmadan adamları boşaltıyosun. bu kadr çk penis gördüğüne göre internette namın baya var demekki orda yapmaya utanmıosun burda adını gizleyerek soruyosun. ilerde iyi kötü bi yuvan olucak, çocuk sahibi olucaksn hadi eşin olucak insanı düşünmüosn bari doğmamış çocuklarını düşün onlara baktığında masum, saf bi kadın görmelerini istemez misin ? ne oldğu belli olmayn adamlara reklam olma.
11 Yorumla
Soran+1 yılöyle değil ya. ben ynlış anlattım ama gördümmü gördüm sonuçta haklısın dediklerinde
Gizli Üye(30-35)+1 yılmeraktandır olabilir... çok büyütme bunu kafanda. bir arkadaşımın kardeşi vardı misafirliğe gittiğimde aynı senin yaptığını yaptığını farkettim bilgisayarı kurcalarken ama bir şey demedim... 16 yaşlarındaydı meraktandır diye. ki şu anda gayet normal bir kız
20 YorumlaRuhun penisci olmuş.Ben seni almazdım. Ha yatmışsın ha icraatta bulunmuşsun nette. Bence bi farkı yok. Gözünün nuru gitmiiiiş. Erkeklerin çıplaklığını ekrandan merak eden doya doya seyreden bir hatun bana bakireyim demesin bir zahmet.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım boşaltma olayı falan tabii hoş değil ama bence fazla büyütüyorsun,muhtemelen omeglede falan görmüşsündür ki oraya ben de giriyorum penis için girmiyorum ama ister istemez bin tane görüyorsun ben bi şey hissetmiyorum,eğer sen de hissetmediysen bence bi sorun yok. nolmuş gördüysen?sen görmek için mi giriyosun?
00 YorumlaBen de çok fazla penis gördüm.İki güzel hatun göreyim,muhabbet edeyim diye girdiğim omegle,chatroullete vb sitelerde bir umutla next'e tıkladığım her an karşıma sıvaz yapan bir adam çıktı.Psikolojim bozuldu.Çok üzgünüm.
10 Yorumlaher çeşitinden derken penise kaça ayrılır ? bize listeleyebilirmisin ?evlendiğinde eşinin penisini gördüğünde sakın önceden gördüklerinel kıyaslama yakayı ele verirsin :)
14 Yorumla
Soran+1 yıl"ya bi tanesi seninki gibiydi de bi değişiği" filan mı:D yok demem. penisleri ayıramam ama çok fazla gördüm yani
Soran+1 yıloff saçmalamayın ya:d
Görmüş olmanın bence sakıncası yok, yeterki bu görüntüleri yansımalarını gerçek hayatına yansıtma...Erkekler de çok vajina görür...nette bir bana izlemedim, görmedim desin...Bu kötü bir şey değil...bana göre tabii...( Sanal ortam için diyorum)...
00 YorumlaHiç inandırıcı değilsin. Yok bakireyim, hiçbirşey yapmadım. Çük kolleksiyonu yapmışsın kendine. Daha ne olsun?
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ne diyim
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Burdan anket yap bana göstermek isteyen kaç kişi var diye.taliplerin arasından seç mutlucanak bir hayat sür
23 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum ya. öyle değil. neyse
Soran+1 yılben adil olmasını istemiyorum kii =((
+1 yılSanayide Ahmet Ustanın yeri var
motorlarla o ilgileniyor ...
gelenin gidenin haddi hesabı yok ama sorsan daha anasının kızı...
Allah düşmanıma vermesin ...15 Yorumla
Soran+1 yılne demek şimdi bu. herkesi masum mu sanıyorsunuz.
- +1 yıl
şimdi senin olayın şu
bunları gördüğün için suçluluk hissi taşıyosun ve
birileri sana yok çok iyi olmuş demesini bekliyosun ...
İnternette gördüklerin veya onları görmek için söylediklerin çok mu masumane ?
ha tabiki herkes yapıyor ama sen olayı aşmışsın her çeşidinden gördüysen ...
Soran+1 yılhayır aslında bırakmak için şevke gelmek de istedim o da var. bırakıcam. pek bişi söylemedim. zaten herkese açan tipler bana da açtı sadece. ben de baktım bu. tabiki basit değil. ve eşimin böyle yapmasını istemezdim.
- +1 yıl
valla ben sevgilimin öyle olmasını istemezdim ...
Soran+1 yılbende
yani anladığım kadarıyla internette penis resimleri gördüğün için pişmanlık duyuyorsun ama bunu fazla büyütme bence, henüz bekarsın ve ileride eşine de bişe söylemek zorunda değilsin zaten.
00 Yorumlagördüysen gördün ne olacak ki, sadece öpüşmüşsün, oral bile yapmadım diyorsun... gördüklerini kendine sakla, istediklerini hayallerine, gerisini boşver...
019 Yorumla
Soran+1 yılama kıyaslıycam sonuçta eşiminkiyle =(
Soran+1 yılhayır :D ben de açıyorum ki
Soran+1 yılistemsiz olur diye korkuyorum. kendimden korkmam da bi yerde duydum kim naparsa eşi de aynı günahları işlemiş oluyormuş çoğunlukla
- +1 yıl
bende onu dedim ona kamera açmayan sen misin dedim :) neyse onu boşver dediğim gibi kıyaslama.. şimdi senin bedeninin bir yerini eşin başka bir kadın ile kıyaslasa hoşuna gider mi? o yüzden sende hiç görmemiş gibi davran küçük bile olsa eşinin penisi bana yetiyor sevgilim de :)
Soran+1 yılişte bu da zina ki. temiz bi kızdım ben ya bulaşmadan önce =(
Soran+1 yılsağ ol
Soran+1 yılherkes neler yazdı baksana
- +1 yıl
az once sordum. Kiyaslamam dedin. Simdi bu arkadas sormus. esiminki ile kiyaslarim demissin. Bence sen hic evlenme. Esinin ki simdiye kadar gorduklerinden daha kucuk cikarsa ya da ne bileyim kriterlerin neler. Adama soguk davranacaksin. Evlenme. Iyisini bulana kadar sec begen al zaten sanaldan alisiksin reelde de zor olmaz senin icin.
Soran+1 yılgelemiyorum puan yetmiyo
Soran+1 yılhayır demek istediğim ben sevdiğiminkini zaten severim. ama benim asıl korkum oda aynı şeyi yapmış olur da ister istemez kıyaslarsa. aynı şeyi yapmış olmazsa da adil olmck. yani benden iyi birini istiyorum çok kötü
tecrubeli hatun :) boyle biriyle yapardim. :) da doyuramazdim heralde. her cesidini gordum diyosun. aa bu ne boyle falan diyecek tarz bi hatunsan..
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç de demem. mesela sevdiğim kişininkini de severim.
Soran+1 yılhayır görmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan sonra penis boyu kaç cm olmalı şeklinde gelen soruları sana yönlendirelim.Penis xperimiz sen ol.
22 Yorumla
Soran+1 yılya uff be uff
selam jale nasılsın?
burada karşılaşacağımız hiç aklıma gelmemişti.
hahaha :)10 Yorumla
+1 yılKocaya herşey söylenmez ! Bazı şeyler sende sır kalmalı.
00 Yorumlabence sen bunu kimseye anlatma
12 Yorumla
Soran+1 yılben hep herşeyimi anlatmamdan kaybettim dayanabilirsem anlatmam
chatroulette'de ben de çok görüyorum her çeşidini. nerede gördüğün önemli. eğer canlısını gördü isen ve hiç dokunmadı isen garip bir durum.
00 Yorumlavalla simdi gormeyeni bulmaz zor sen normalsin sadece gormusun :D ama ilk gordugunde ilk defa goruyomus gibi yap :D o zman sorun olmaz .d
00 Yorumlahiç bişi olmaz merak etme.. o kadarını görsen nolcak.. sadece sevdiğin adama ait olursun yine.. yani seninle birlikte olmak istemezler diye düşünmene gerek yok ;) istersen özelden de konuşabilirz
00 YorumlaAllah akıl fikir birde gerçeğinden bi penis versin ne diyeyim:D
10 YorumlaBöyle birini bulursam kameralı sohbet sitelerinde yapmayı isterdim.
Bir sorun olmaz kanımca.10 Yorumlaeşinide internette boşaltırsın artık. 800 lü hatlatdamı çalışıyorsun
10 Yorumlasen göreceklerini gördün evlendikten sonra hayattan ve cinsel alamdam zefk alabilceğini tahmin edebiliyonmu?
00 Yorumlasaçma geldi bana.her çeşidini gördün ve sadece yanaktan öptün. türünün tek örneğisin
02 Yorumla
Soran+1 yılokumamışsın hepsini
Gizli Üye(36-45)+1 yılülkemizin penis boyu ortalaması hakkında fikrini öğrenebilir miyim?
72 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bekarete kadınlarında şu boyut olayına takmalarına bir anlam veremiyorum. Sizler gerçekten ümitsiz vakalarsınız. Psikolojik sorunlular. Deneyime bakın tecrübeye bakın boyuta değil.
Cevap sahibi+1 yılnickin kunteperken böyle bir yorum. hmm. seninle ilgili bazı şüphelerim var.
Pişman olduğunu belirtiyosun fakat teferruatları ve güncellemeleri hiç atlamamışsın.Ya yaptığından pişman değilsin yada yalancısın hiç kimseyele kamerada görüşmedin
00 Yorumla
+1 yılen azından açık yüreklilikle yazmışın helal olsun valla.. bırak görmeyi içinde çok fazla hissedenlere sorsan derki tecavüze uğradım ve sen ondan sonraki ilk erkeğimsin emin ol aynen bunu derler
00 Yorumla
+1 yılgörüp fotografmı cektin onu anlamadım onu yapmadım bunu yapmadım diosun !
00 Yorumla
+1 yılMigdem bulandi
Birde sevgilinin yerine gec bakalim10 YorumlaGördüğün şeylerin boyutuna bağlı.Eşinin penisi gözüne küçük görünmezse sorun olmaz:))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Sünnetçi asistanı mısın ? :)
70 Yorumlabence penise olan merakının derinine inmelisin öhömmm
02 Yorumla
Soran+1 yılpenis merakım filan yok
senin gördüğünü sünnetçi görmemiş o zaman ama beğendim girişim güzel böle kızlar lazım
04 Yorumla
Soran+1 yılo kadar da değil yaa
Soran+1 yılama gerçekten sadece yardımcı oldum. ben boşalmıyorum zaten bakark. bi de kimseye aç demem öyle
+1 yılya dert etme snn gibi erkekler çok bu memlekette bulursun kendine göre birini
03 Yorumla
Soran+1 yılya işte istemiyorum öyle biri. tertemiz istiyorum
- +1 yıl
tertemiz diosunda o tertemiz kişi bu yaptıklarını bilirse seni istemez bence,sen bunları yapmadan önce düşncektin afedersin ama davul dengi dengine .
+1 yılinsanlarımızın ahlakını bozuyolar bozmayada devam ediyolar :S
00 Yorumla
+1 yılyaptıklarından pişman olma eğer olduysan bir daha yapma büyütülecek bir sorun yok sıkıntı yapma
00 Yorumla
+1 yılsanırım sıkıldıkça internete girip milletin penisine mi bakıyosun ?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki kimse bunu gönüllü istemez sende eşine nette önüme gelenin şeyini açtırıyodum demezsn olur biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde gördün internette mi gerçekte mi ? eğer gerçekteyse nasıl gördün o kadar çok ve birşey yapmadın ?
00 Yorumlanerde gördün ? görebilirsin nolcakki ? soruyu tam olarak anlamadım ?
00 Yorumlaher çeşidi derken? bunlar kaç çeşit oluyor? şaka mısın kızım sen yaaa?
12 Yorumla- +1 yıl
üçgen, dörtgen,yamuk,kare,daire...
+1 yılbende nette arkamla oynadım kızların karşısında. nolcek şimdi
00 YorumlaHerkesin bir ilişkisi var, sorsan hiçbiri sevmiyor.
Baksan herkez hamile, sorsan herkez bakire !10 Yorumla:) MaşAllah Sünnetçi gibisin
61 Yorumla
+1 yılbu ne saçmalık yaa. ee birşey yapmadıysan niye gördün nasıl oldu ?
00 Yorumla
+1 yılha öyleyse o ayrı ya onda sorun olmaz sıkıntı etme ama eşine de yansıtma bunu
00 Yorumla
+1 yılsakin ol ve o elindeki penisi yavaşça yere bırak :D
39 Yorumla
Soran+1 yıloffff ölmek istiyorum :D
- +1 yıl
neden ya kötü müydü? :)
Soran+1 yılsöylemiycem :D
- +1 yıl
çabuk söyle yoksa penisimi açarım hehehehe :d
Soran+1 yılbenden bile fenasın :D
- +1 yıl
yok ya ben daha nette penis göstermedim :D bu konudaki bakirliğimi koruyorum hahaha :D
Soran+1 yılben de göstermedim :D
- +1 yıl
aaa sende penis mi var :D
Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. nerde gördün la bu kdr
22 Yorumla
Soran+1 yılnette
+1 yıladamların hayalgücüne hayran kaldım
15 Yorumla- +1 yıl
:)
Soran+1 yılbişi göstermedim dediğim için mi. gördüklerim hep hali hazırda kalkmıştı.
- +1 yıl
işte ondan dedim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmek ile yapmak arasında çok fark var rahat ol.Sağlık sektöründe çalışıyorsunuz herhalde
00 Yorumlahala yapıyomusun bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılyapmamak istiyorum artık.
Soran+1 yılbilmiyorum. haklısın.
Soran+1 yıldoğru. bırakıcam artık inşallah.
senin adını peniscan koydum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. önemli olan kalbinin gönlünün temizliği
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın benimo. ben de senin gibi düşünen biri oldum hep
anlamadm ben sana gösteriyrlarmıydı sadece..
11 Yorumla- +1 yıl
lol
+1 yılçok mu izledin ayıptır sorması
01 Yorumla
Soran+1 yıl=(
+1 yıleşimin böyle olmasını istemezdim tabiiii ki
11 Yorumla
Soran+1 yılp*rnoyla aynı değil mi yaa =(
görmüş ama geçirmemiş biriysen sorun olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyleyim :d
alışmış kudurmuştan beterdir :)
00 YorumlaBenimle de yaparmsn nasil bosalttgini merak ettm?
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat