Cinsel Yaşam Şişman biriyle seks yapar mıydınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 20 kilo fazlası var bakımlı Yaparım Yapmam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şişman biriyle seks yapar mıydınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 175 boyunda 105 kilo kadın ile birlikte oldum iliğimi kuruttu ne diyorsun sen, önemli olan boyu değil işlevi hehwheh 0 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 20 kilo fazlası neye göre yani 50 üstüne 70 ise iyi 60 üstüne 80 ise kötü 70 üstüne 90 ise felaket. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl tam yersi boy uzadıkça kilo daha az gösteriyor Yorumla SadrazamPower +1 yıl evet te boyunu bilmiyoruz yazmamışsın onu da Yorumla Soran +1 yıl 175 boy 90 kilo Yorumla SadrazamPower +1 yıl o zaman sorun değil. iyiymiş yalnız boyun :) Yorumla SadrazamPower +1 yıl Severim uzun boylu kızları. Yorumla
Deniz_uysal_67 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Şişmanlardan hoşlanıyorum zaten ki 20 kilo fazlalık fazla değil. 0 0 Yorumla
SaygıdeğerYabancı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu kadar kası yağ dalgalandırmak için yapmadık 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet yaparım yapıyor çokda iyi güzel oluyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yumuşacık o bedene yapılan oral şahane ve bu kızın beğenildiğinin farkına varınca daha da şahaneler yaşanır 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bedeninde beğenmediği yerler olan bir çok kız arzuladığı cinselliği ya da cinsellik demeyelim sevişme ve orali bulamayacağını düşündürür mü ne dersin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Poposu 6 gen olmuşsa kilodan mümkündür çünkü bayılıyorum böyle fiziği olana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle yaparım. Çok güzel oluyor. Boy kilo iyiymis senin gerçi boyun uzun :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar şişman olduğuna bağlı 80 kg kızla yaptım ama göstermiyordu 0 0 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bazı erkekler şişman kadınlara bayılırlar 4 0 Yorumla
falanca-filanca Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Hani kıloluları begenmıyordunuZ yalancılar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl seks yapmayı çok istedikleri için yaparlar Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bakımlıysa eğer olabilir 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Tabii ki de yaparım. Doya doya hem de. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. kaç kiloki şişman dediğin 0 0 Yorumla
alictn26 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Neden yapmayayım? 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. asla 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaparım evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
175 boyunda 105 kilo kadın ile birlikte oldum iliğimi kuruttu ne diyorsun sen, önemli olan boyu değil işlevi hehwheh
20 kilo fazlası neye göre yani 50 üstüne 70 ise iyi 60 üstüne 80 ise kötü 70 üstüne 90 ise felaket.
tam yersi boy uzadıkça kilo daha az gösteriyor
evet te boyunu bilmiyoruz yazmamışsın onu da
175 boy 90 kilo
o zaman sorun değil. iyiymiş yalnız boyun :)
Severim uzun boylu kızları.
Şişmanlardan hoşlanıyorum zaten ki 20 kilo fazlalık fazla değil.
Bu kadar kası yağ dalgalandırmak için yapmadık
Evet yaparım yapıyor çokda iyi güzel oluyor
yumuşacık o bedene yapılan oral şahane ve bu kızın beğenildiğinin farkına varınca daha da şahaneler yaşanır
bedeninde beğenmediği yerler olan bir çok kız arzuladığı cinselliği ya da cinsellik demeyelim sevişme ve orali bulamayacağını düşündürür mü ne dersin
Poposu 6 gen olmuşsa kilodan mümkündür çünkü bayılıyorum böyle fiziği olana
Kesinlikle yaparım. Çok güzel oluyor. Boy kilo iyiymis senin gerçi boyun uzun :)
Ne kadar şişman olduğuna bağlı 80 kg kızla yaptım ama göstermiyordu
Bazı erkekler şişman kadınlara bayılırlar
Hani kıloluları begenmıyordunuZ yalancılar
seks yapmayı çok istedikleri için yaparlar
Olurum.. Ki oldum da
Bakımlıysa eğer olabilir
Tabii ki de yaparım. Doya doya hem de.
bakımlıysa ve ter kokmuyorsa yaparım
Para altını varsa evet
Eğer sumo güreşçisi gibiyse yapmam açıkçası.
Olmas içinde kaybolurum 😂😂
kaç kiloki şişman dediğin
Yaparım yeterki istekli olsun
Neden yapmayayım?
Sen verirsen yaoariz
Durusuna bağli
Çokta hoşuma giderek yapardım
Çiçekli etek varsa olur
Yapmam
asla
Yaptim
Yaptım