evet kızlar günün sorusu 14 cm sizin için yeterli olur mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılbence en ideal boyut o zaten bide dimdik duruyorsa dimdik ama mükemmeldir ozaman
12 Yorumla
Soran+1 yıldikliğinde bir problem yok
- +1 yıl
ozaman tam saksoluk desene
Kızlar Ne Diyor
9
Gizli Üye(36-45)+1 yılKibar boy. Tamamı agiza sığar 😅😅
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyatardım küçük ama aşırı da küçük değil
02 Yorumla
Soran+1 yıltatmin eder mi peki? doyurur mu?
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum yapan kişi işi biliyorsa tatmin eder heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşımın daha kısa ve yeterli bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal sayılır bamya değil en azından 😊
00 Yorumla
+1 yılYeterli.
00 Yorumla
+1 yılhayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatıyoruz
081 Yorumla
Soran+1 yıldoyuruyor mu peki?
Cevap sahibi+1 yılHayır ama şansa bu cıktı evlendik artık yapacak birşey yok
Soran+1 yılgeceler zehir olmaz mı? cinsellik de hayatın bir parçası sonuçta
Soran+1 yılyerinde olsam çoluk çocuğa karışmadan, veya bıkma noktasına gelip aldatmadan anlayış çerçevesi içerisinde bırakırdım
Cevap sahibi+1 yılHayatımda bir okadar karışık zaten
Soran+1 yılbence, bir süre sonra dayanamayıp aldatırsın, ve hiç hoş olmaz, içinde bulunduğun durum seni kocanı aldatmaya itebilir
Soran+1 yılhiç öyle bir felaket olmadan bırak
Soran+1 yılaldatmak, çok kötü birşeydir tolere edilemez
Cevap sahibi+1 yılYapmam etmem dediklerimi yaptığım için buraya bir asla çakmak istemiyorum ama yapmam inançlı biriyim
Soran+1 yılinançta bitmiyor iş, sen de bir insansın, seninde doyurucu bir cinsel hayata ihtiyacın olucak
Soran+1 yılevli kocan bunu karşılayamayınca, sinir, stres ve anksiyete sahibi olursun
Soran+1 yılbir yıl dayanırsın, iki yıl dayanırsın, 3-5 yıl dayanırsın, sonra dayanamassın
Soran+1 yılkimseyi aldatma, kimseyi aldatıcak duruma gelme, yol yakınken bırak
Cevap sahibi+1 yılIki çocukla nasıl bırakayım? Herşey cinsellik. mi peki hayatta?
Soran+1 yılo zaman unut bırakmayı, hem iki çocuk sahibisin hem de maddi durumun öyle böyleyse bırakamassın
Soran+1 yılmaddi durumun çok iyi olsaydı 5-10 çocukla bile bırakabilirdin
Cevap sahibi+1 yılIşte öyle birşey
Soran+1 yılkocanın hiç haberi olmıycak şekilde 2-3 ayda, bir kaçamak belki işinin görebilir, ama alışkanlık haline getirme,
Soran+1 yılkocanın herhangi bir şekilde durumdan haberi olmasına izin verme
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama
Soran+1 yılveya cinsel hayatın merkezine kocan yerine başkaları geçmesin, çok çok seyrek olmak kaydıyla bir-iki kaçamak iş görür
Soran+1 yılben gerçekçi biriyim, bir gün buraya yazdıklarımı hatırla
Cevap sahibi+1 yılOlur , gidim hemen bir iki kaçamak yapıyım bu kadar basit nasıl olsa dimi şerefsizlik bu kadar basit birşey nasılsa
Soran+1 yılhayat onu planlarken başına gelenlerdir, bir gün ne yaptığına kendin de inanamıyabilirsin
Cevap sahibi+1 yılGene de sığınacağım belli
Cevap sahibi+1 yılSonunda pişman olacağımı bildiğim birseyi yapamam dimi
Soran+1 yılbunu bilemessin, o zaman zaten hayat çok kolay olurdu, zamanında yeterince çalışmadığım için gerçekten çok pişmanım sonunda pişman olacağımı çok iyi biliyordum, ama hep bahaneler ürettim, kendimi yatıştırmak için, sonunda pişman oldum
Soran+1 yılpişman olacağım şeyleri bile bile yaptığım çok oldu, senin de olmuştur sadece çalışmak için söylemiyorum
Soran+1 yılen sonunda geriye kalan realite oluyor yani gerçekçilik, sen de bir insansın sen de cinsel olarak doyurulmak istiyorsun, bu isteğini içinde hapsediyorsun
Soran+1 yılhapsettikçe daha da kötüleşecek, eğer şu an bile kötüleşiyor olmasa, memnuniyetsizliğini buraya yazmazdın
Cevap sahibi+1 yılEvet oldu şu an tamda içindeyim ama ne oldu sonuç değişmedi pişman olacağımı bilmeden girdim bir ise sonuç pişmanım napiyorum yine Allah tan yardım istiyorum herşey maffolmasin diye , yani özetle. dogru tektir , sana doğru gelen diye birşey yoktur aldatmak Günah yanlış haksızlık nankörlük
Soran+1 yılşu an veya daha sonra, her zaman aldatmak senin için pişman olunacak kötü bir durum olarak kalmaya devam edecek
Soran+1 yılama bir gün birini bulur da arzularını yerine getirirsen, doyurulmanın tadına bakarsan, artık pişman olup olmadığına dönüp bakmak istemiyceksin
Soran+1 yıleğer gerçekten hazzı bulursan, o zevk sende bağımlılık yapar, ve sana önerdiğim 3 ayda bir kaçamak yerine zevk aldığın kişiyi cinsel hayatının merkezine oturtursun çok daha kötü olur
Cevap sahibi+1 yılBirini bulmam beş dk mi alır. heleki bu niyetle yola çıkarsam çok. kolay ama ben yaşadığım. seyden ders aldım ve bunu asla yapamayacağımı gördüm daha da detaya girmeme gerek yok sanırım
Soran+1 yılaldatmanın günah, yanlış, nankörlük vs. olduğu değişmez bir gerçektir zaten, biz işin orasını konuşmuyoruz, bir gin o safhaya gelecek misin gelmiycek misin onu konuşuyoruz
Soran+1 yılumarım,
Soran+1 yılbir gün kendini asla yapmam dediğin şeyleri yaparken bulursan hatırla burayı
Cevap sahibi+1 yılSenin pipinden buralara niye geldik bilmem de ben aldatamam sevdiklerimi kaybedemem aynı elle onlara dokunamam
Soran+1 yılnasıl geldik? yorumları oku, bir gün pişman olucağın şeyleri yaparken bulursan kendini, aynı saçma soruyu sorma, çünkü en başından beri yaptığın şeylerin bilincinde olucaksın
Soran+1 yılşu an bile bu aşamaya nasıl geldik diye soruyorsun, ilginç, kim sevdiklerini kırmak için kırdı ki sanki, hayat bu
Cevap sahibi+1 yılSence neden yapmalıyım bunu?
Soran+1 yılçünkü insansın, robot değil, insan eğlenmeye, gülmeye, enerjisini harcamaya... ve de cinsel olarak tatmin edilmeye ihtiyaç duyar
Soran+1 yıluzatmak isterdim de olay bu, bu kadar basit, çünkü insansın, robot değil, en temel ihtiyaçlarından birini karşılamıyorsun, birikip birikip bir gün bir yerde patlar, ben asla böyle birşey yapmam... diye cümleye başlayıp büyük konuşmaya gerek yok, sen robot değilsin
Soran+1 yılve işin doğrusu bu forumda takıldığına göre sosyalleşme konusunda da birtakım eksiklerin var, bu konuları konuşabilecek kadar samimi olduğun birilerini de ya bulamıyorsun, ya da “bu konuları eşimden başkasıyla asla konuşmam” diyorsun
Soran+1 yılbu konuları git eşinden başka erkeklerle konuş da demiyorum, samimi olduğun kadınlarla da konuşabilirsin, onların da benzer problemleri olabilir, büyük olasılıkla halinden anlarlar
Cevap sahibi+1 yılKonuştum başıma iş aldım maalesef , arkadaşlarla da bunlar konusulmuyor zaten direk etiket kocasını aldatabilir aman benim kocama yavsamasin bakışı varya öldürüyor o
Cevap sahibi+1 yıl18 24 yaş aralığına göre çok akli basında geldin bana
Soran+1 yılkonuştuğun insanlar yeterince olgun değilmiş anlaşılan, akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler
Soran+1 yıldirek etiket yapıştıranlar, muhtemelen içten içe kıskananlardır, ve yaklaşımları çok faydasız, sorunu çözmedikleri gibi soruna sorun ekliyorlar anca
Soran+1 yılşimdi neden bu şeyleri anonim olarak benle paylaştığını anladım, ben diğerlerinin aksine senin sorununu anlıyorum ciddiye alıyorum, ve hem sen hem ben anonim olduğumuz için herhangi bir risk yok, keşke gerçek hayatta da bunları rahat rahat konuşabileceğin arkadaşların olsaydı
Cevap sahibi+1 yılKeşke
Soran+1 yılben benim yaşımdaki kızlara göre gayet olgunum, bu yüzden kendimden 5-10 yaş büyük bayanlarla takıldığımda toplum yine ayıplıyor, ne dostların, ne ailen ne de hiçkimse desteklemiyor
Soran+1 yılama çoğunluğun savunduğu her zaman doğru olmak zorunda değil, o yüzden sana tavsiyem birşey yapacaksan kimsenin ne dediğine bakma
Soran+1 yılçünkü kimse sen değil, ve senin yaşadığını yaşamıyor, seni ancak sen anlayabilirsin, ve bir gün aldatıcak olursan kocanı, kimse dönüp bir saniyeliğine seni anlamaya çalışmıycak, direk kınıycak bunu da göz önünde bulundur, senin sorununu dinleme anlama zahmetine bile katlanamayıp direk kınayan, etiket yapıştıran insanlardan hata yaptığın zaman herhangi bir şekilde sana yardımcı olmalarını bekleme veya seni yargılamalarına da izin verme
Soran+1 yılkendi kendini eleştir, bak bunlara da en iyi tavsiyelerimdir
Cevap sahibi+1 yılBen hep insanların ne dediğini umursayarak yaşadım şimdiden sonra da öyle olur
Soran+1 yılaslında haklsın, ben de kendimden biliyorum, bazı alışkanlıklarımı ne yapsam da değiştiremiyorum
Soran+1 yılpeki bir de şöyle düşün, sen de bir kadın olarak kadınlığını yaşamayı hak etmiyor musun?
Soran+1 yılerkeklerin nasıl eril yanları varsa kadınlarında dişil yanları var, ve bence bunu sonuna kadar yaşamayı hak ediyorlar
Soran+1 yılseni eleştirenler, kocalarından memnun kalmadıkları zaman kocalarını aldaktıklarından sana sormıycaklar, kimseye hesap vermiyecekler, ki şu an tatmin olmama gibi bir problemleri olmadığı halde bile kocalarını aldatsalar, kimseye söylemiycekler ve kimsenin de onları eleştirmesine izin vermiycekler, bunu da bir düşün, canları istedikleri kadar da zevk alıcaklar
Cevap sahibi+1 yılElâlem umrumda değil de Allah'tan korkuyorum ben
Cevap sahibi+1 yılşu an ki yaşadığım durumu sana anlatmak isterdim ama ortam uygun değil maalesef
Soran+1 yılvalla bir tek Allah’tan korkuyorsan helal olsun
Soran+1 yılortam, bir internette bir forum, ikimiz de anonimiz, ortam daha da uygun olamaz :)
Soran+1 yılevdeki ortamdan bahsediyorsan çok fazla mesajlaşman dikkat çekebilir haklsın
Cevap sahibi+1 yılBen bu derdimi sanalda birine açtım oda geldi hayatıma yerleşti ince ince yaklaştı bana üç kez birakmaya kalktım. izin vermedi hep kendine bagladi sevdirdi kendini tabiki buluşmadık birşey yapmadık yapmamız an meselesi olabilirdi yedi ay hergun konuştuk seviyor gibi yaklaştı bana , şu an ne mi peki aramız bozuk ve ben it gibi titriyorum bir haftadır ya elindeki resimleri yakınlarıma ulaştırır tehdit ederse beni diye ve anladım ki ben eşimi çok seviyorum asla onu aldatamam , şu an ailemi kaybetmem an meselesi yani senin yazdıkların şu an o kadar uzak ki bana tek derdim çocuklarım ve eşim, ben bir sınav veriyorum belki de bu sınavı da nefsimle verdim dua ediyorum ki bu konu sanalda kalsın hayatım bitmesin anladın mı
Cevap sahibi+1 yılEn kötüsü de yanılmak sandıkların yanildiklarin o kadar berbat bir haldeyim ki anlaman mümkün değil yani demem o ki ben bu hatamın bedelini böyle. cekiyorsam aldatsam intihar ederim
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılDaha da benim. olamayana el uzatırsam ne olayım
Soran+1 yılhep çok yanlış kişiler çıkmış karşına, en basit konuda bile anlamaya yeltenmeyip etiket yapıştırmaya çalışan basit insanlar, masum bir ilişkiyi şantaj malzemezi olarak kullananlar
Soran+1 yılşimdi kalkıp insanlara güven diyemem özellikle cinsellikle ilgili bir konu için, bulunduğun yerde insan kalitesi bayağı düşük
Soran+1 yıltüm insanlar bugüne kadar tanıştıkların gibi değiller, herkes öyle değil, emin ol, saygı ve sevgi çerçevesinde birlikte olur, ayrıldıktan sonra dönüp arkasına bile bakmaz, değil ki şantaj yapmak, bu kadar düşmek
Cevap sahibi+1 yılşu an tek isteğim kendimi bir dağ evine kapatmak insan görmek istemiyorum sevişmek hiç istemiyorum kendimden nefret ediyorum
Soran+1 yılama benim kafamı karıştıran şu ki, bu kadar sözde muhafazakar bir ortamdan bahsediyorsun ama münafığı geçtim etrafın kafir kaynıyor, benim ortamım da insanlar hiç bu kadar düşmez, ilişkiye girmişler girmemişler umursamazlar, çok rahatlar her açıdan, dinle bir alakaları yoktur ama senin çevrendeki insanlardan yüz kat daha düzgünler
Soran+1 yılumarım bir gün karşına çok düzgün insanlar çıkar bu algını değiştirir
Cevap sahibi+1 yılSen nerde yaşıyorsun ben ankarada yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılOrdaki insna burdaki insan muhafazakar insan rahat insan hiçbir insan. gormek istemiyorum. kime içimi açsam içine ediyor lanet olsun
Soran+1 yılumarım aynı şey ben de olmamıştır
Cevap sahibi+1 yılSen beni tanımıyorsun. Bilmiyorsun sana olmaz
Soran+1 yılanonim olmanın avantajları, bahse varım benle konuştuğun kadar açık ve rahat kimseyle konuşmamışsındır
Gizli Üye(25-29)+1 yılYeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi iste
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 14 cm yeterli mi? 14 cm penisi olduğunu bildiğiniz biriyle yatar mıydınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat