Sevgilimle ilişkiye girmeme konusunda anlastik bakireyim oral seks ile boşaltmam erkek icin yeterli olur mu ben oral ile tatmin oluyorum oda bununla yetinir mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben yetinirim diyorsan o da yetinmeli. Yoksa o ilişki yürümez
Oral seks de bir erkek için gayet yeterli. Eğer sen istersen birkaç ayda bir anal ile ödüllendirebilirsin
Anal da ilişkiye giriyor bu kadar özel bir anı sevgilimle degil kocamla yaşamak istiyorum
Dediğin kabul edilebilir ama oral da ilişkiye giriyor. Canla başla sevişip birbirinize mastürbasyon yapmak da ilişkiye giriyor. Bunlar da gayet özel anlar
Evlenene kadar kendini mutlu etmek istiyorsun orası ayrı, bir şey diyemem
Kendi sınırlarını kendin belirlersin
Benim içime girmesi farkli bir olay benim için duygusal bakıyorum olaya sevgilimle degilde kocamla ilk iliskim olsun istiyorum. Oralda seks haklısın ama ilişkiye girmek bence çok daha özel
Bu tamamiyle senin verebileceğin bir karar ve sevgilin de benim kadar saygı duysa yeter
Evet şu an oda benimle aynı düşüncede ama istekli zamanlarda anal konusu acıyor bosalinca geri normale dönüyor
Boşalana kadar seni ikna etmek için kırk takla bile atabilir. Sevgiline ne kadar güvenmen gerektiğini iyi değerlendir yoktan anlayan biri olmalı
Yetinmesi lazım , sen evlenene kadar bekaret kalsın diyorsan, buna saygı duyarak, okşama oral gibi aktiviteler yeterlidir zaten
Bence oral seksten daha zevkli çok istiyorum yalamayı yalatmayı
Boşaltma bi yere kadar yeterli olur. Ama bi yerden sonra penis girecek bi delik arar ve bakiretsen ikinci tercih olan anal seks olur ve bu erkeğe yeterli gelir. Bence anal deneyin
Seksten çok daha fazla seviyorum sevişmeyi oral yapmayı yapılmasını böyle bir kızla arkadaşlık kursam inan oral konusında sınır tanımam
Olmaz yeterli olmaz komple sahip olmadan sana nasıl tatmin olabilir ki
UUmarım ilerde pişman olmazsın ne yani oral yaparak kendini bakire mi sanıyorsun
Oral evet zevk verir ama biryerden sonra tatmin etmeyebilir
Bu sonra anal yapalım olayına döner ve sadece zarın yırtılmadı diye bakire olmuyorsun.
Iliskiye girmedim dedim zaten dikkat ettiysen zar degil konu bi anlık aşka kanipta sevgilimle birlikte olmak istemiyorum sevgililikte ihtiyaçları karsilamak için oral seks yeterli benim için sevgilimde yetmiyorsa ayrilabilir
Bakireyim kelimesine karşılık söyledim ayrıca bir anlık aşka inanıp en mahrem yerlerini sunuyorsun içine girmeyince mi sorun kalmıyor :D
Evet mahrem benim ya onada benim karar verebilirim senin olsa seninkini konusurduk:)
İstediğini yapabilirsin ama Bakireyim diyemezsin bunu anlatmaya çalışıyorum.
Evlene kadar oral seks mantıklı bence de sınır koymanız doğru
Anal da giriyor musunuz
Olur olur denedik oldu
Yapmana bile gerek yok zorunda değilsin
Tam yetmez bence
Ön sevişme ve oral Seks muhteşem
Çok güzel yaptıktan sonra seksten daha çok zevkli
Güzel yapıyorsan eğer yetinir
Yetinmeli, ortak karar olmalı neticede
Bu yetersiz gelir mj yani onu soruyorum erkekler için
Herkese yetmeyebilir
sevişme ve oral olabilir tabi