Bunun için boşananlar bile varmış o kadar önemlimi ya? Belki seviyprum ben kocamı bunun içinde boşanmazdım çaresine bakardık herhalde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlar da atıp tutuyor cinsellik nedir bilmeyen insanların yorumları ile dolu şimdi şöyle bir şey bir erkek de sorun varsa tedavi olcak bir kadın kolay kolay bu durumdan boşanmaz sabırlı dır ama erkek de tedavi olcak şimdi her defasında kadını kendi başına mastürbasyon yaparak bırakmak kadın artık dişiliğini hissetmez
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğruu bu da var
Cevap sahibi+1 yılŞimdi çaresi var iken erkek sanki aman diyorsa kadın artık dişiliğini unutmuş ise kadın istekli olur artık 🤷🏾♂️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSürekli daha iyisi, daha büyüğü ya da küçüğü.. derdinde olanlar asla yakalayamazlar tatmin olayını. Gözleri doymaz , kulakları duymazdır onların.. Sevgileri sahte , güvenleri asla yoktur kimseye. Her dokunduğu çiçeğe bal almak için konarlar, kırarlar o güzelim çiçekleri..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılÇaresi yok bunun. Evlilik en önemli ihtiyaclarından biri cinsellik ve birbirinizi bu kojuda tatmin edemiyorsanız bi yere kadar zorlarsınız sonrası hüsran
00 YorumlaZevkk almaya bilirsin ya da erken bosalir bilemezsin bunuu nasil cozum bukucaksinki
02 Yorumla
Soran+1 yılErken boşalması erkeğin neye bağlı? Kaç dk olması gerek ideal süre diyebilelim erkeğin boşalma süresine?
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumu olmaması aynı frekans yakalanmayınca yatakta aç kalıyor bi taraf ve mutsuz oluyor hep
06 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu nasıl anlaşılır
- +1 yıl
Çırılçıplakken yapacagınız aktiviteden zevk almak uyum ve ahenk içinde heycanlı geçmesi. İhtiyaç için yapmamak
Soran+1 yılSevgilim var bana her dokunduğumda içim bi tuhaf oluyor çok hoşuma gidiyo bende ona dokunca o da azıyor bu mudur tensel çekim
- +1 yıl
Abazalık degilse evet budur bence
Soran+1 yılYok abazalık değil ama libidomuz yüksek 😅
- +1 yıl
Obiriktigi içindir 3-5 kere patladıktan sonra tekrar bir dur düşün istiyormuyum hala keyif alıyormuyum diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma, Sertleşme gibi problemler.. Bir kadını yıldırır.
Her ne adar Erkeklerin adı çıksada sapıklığa, Aslında kadınlar daha istekli ve isteklidir.
Bu yüzden Cinsellik yüzünden bir kadın yuvasını yıkabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEmin ol onlarda zamanında senin gibi düşünüyordu.
S.. kilmeyen kadın mutsuz olur.02 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun
- +1 yıl
Diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. %80 cinsellik üzerine kurulu evlilikler kanka çok doğal
00 Yorumla
+1 yılher şeyin çaresi var, doğru düşündüğüne inanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik evliliğin %90 ı demek iki taraftan birinin libidosu yüksekse diğeri düşükse sonu ayrılıktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu evlenmeden nasıl anlarım
Cevap sahibi+1 yılSevgiliyken soracaksın libidon nasıl kaç günde bir istersin bunlar artık normal şeyler
Soran+1 yılAma zaten libidosu düşğk erkek yok ki kızda yok
Cevap sahibi+1 yılVar iki taraftan da olabiliyor olunca da boşanma oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılruhu tatmin etmek var birde bedeni tatmin etmek var kimse sadece bedeni tatmin edemiyo diye ayrılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadinlar doyumsuz penisin en az 17 18 cm olmaisini istiyor hasta ruhlu oldu cogu 12 13 cm de doyurur bunlari yeter ki islevi olsun ama p rno cikti karilar kafayi yedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta iyi değilse kıçına anında tekme en fazla 1 ay veririm hayat kısa adam çok 😘
11 Yorumlasen hiç
bişi yaşamadığın için04 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten sevişme yaşasak alırım ben zevk ne tatminsizlşk duyabilirim ki
Soran+1 yılHa o açıdan evet isteksizse kötü tabi
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Maalesef bazilari cinsellik icin oluyor
00 YorumlaCinsellik çok önemli bir konu tabi ki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılboşanılır tabi ama çaresine bakmak daha iyi olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadının orgazm olamaması
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Zamanla düzelir ya, film izleyin yatarken
00 YorumlaBaşına gelmeyenin hoşuna gelirmis
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle deme bence. Kötü bir şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma nedemm? Ben zaten sekste zevk alırım ki her kadın alır daha ne tatminsizlik olur
Cevap sahibi+1 yılÖpüşünce de zevk alırsın, sarılınca da. Zevkin de aşamaları var. Alla Alla.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetmiyor demek doyamıyorum demek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşına gelirse anlarsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılorgazm oldun mu
00 Yorumla Tatmin oluyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük konuşma
016 Yorumla
Soran+1 yılYa abi zaten zevk alırım ben ne tatminsizlik yaşayabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılKocanın boşalma süresi 15 sn ile 1 dk arasında gidip gelirse nasıl zevk alabilirsin hiç düşündün mü
Soran+1 yılİdeal ne kadar olmalı
Cevap sahibi+1 yıl1 dk olmadığı kesin : )
Her kadının tatmin süresi farklı oluyor
Soran+1 yılYa kadın erken boşalırsa nolur yine üst üste orgazm olur mu
Cevap sahibi+1 yılErkeğin devam etmesine bağlı o iş, sıkıntı erkeğin boşalması, kadın defalarca da boşalabilir, erkek boşalınca film biter : )
Soran+1 yılPeki bir erkeğin geç boşalması için napmalıyız böyle bişey var mı bişzm yapacağımız neye göre boşlaıyosunuz mesela
Cevap sahibi+1 yılOral yapmayı abartmamak lazım, erkeğin kendini kaybetmemesi lazım, boşalacağını anladığında yavaşlamalı hatta çıkmalı, bir de kilit yöntemi var, internette nasıl olduğu yazıyor.
Kadının erkeğin boşalmasını uzatma gibi bir şansı yok, erkeğin elinde bu.
Soran+1 yılOral yapmayı derken kadına mı yoksa kadının erkeğe mi? ideal boşalma ne kadar ama söylemedin 😅 sen yapıyosan ne kadar sürede oluyor boşalman
Cevap sahibi+1 yılKadının erkeğe yapması, penisi fazla uyarınca erkek şarteli daha çabuk indiriyor :D
İdeal boşalma kadının tatminine göre değişir dedim ya
Ben uzatabiliyorum istediğim kadar diyeceğim ama sallıyorum gibi olacak :D uzun mesele
Soran+1 yılKaç dk yapmak gerek oral erkeğe
Cevap sahibi+1 yılOna yaptığın kişi karar verecek
Soran+1 yılBide oral yapılınca size bi kadın kadar kendinizden geçiyomusunuz
Cevap sahibi+1 yılBen geçmiyorum, kadınlar geçiyor sanki, kafa bastırma olayı falan oradan geliyor
Soran+1 yılSankisi mi var bayılma noktası😅😅
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bilemedim yapan taraftayım ben :p
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım