Cinsellik neydi😀eşin uyanıkken uyumamaktı, düşünceli olmaktı. Hep bana hep bana dememekti.
Komşusu açken tok yatan bizden değildi de karısı uyanıkken uyuyan koca neydi😀
Sahi koca neydi😂

Cinsellik neydi😀eşin uyanıkken uyumamaktı, düşünceli olmaktı. Hep bana hep bana dememekti.
Komşusu açken tok yatan bizden değildi de karısı uyanıkken uyuyan koca neydi😀
Sahi koca neydi😂
Bir an kendimi Selvi Boylum Al Yazmalım filmini izler gibi hissettim. Sahi sevgi neydi hehe. Erkekler için en büyük sorun heralde isteksiz bir partnerdir
Tuhaf bi soru olduğunun farkındayım sjj
Soru esas bu noktada detayda konu biraz dağılmış olabilir 😂
Yani ikisinin ortalaması, eşit ağırlıkta cevap uygundur😂
Görsele gönderme var orda🤦♀️
Şimdi şöyle ki ben bu sorunun kadın versiyonunu sormuştum. Birde erkekler için sorayım dedim😀
Ara bul, işin ne 😂
Teşekkürler 😀
Konu bitmez de bitirilir diyelim😀
Hıh tripde atıldı tamamdır🤣
Bak ben çıkıyorum. Uber mişsin yavşayan olursa ilgilen geldiğimde beni uğraştırma şikayetle 😂
Yaz da hepden yüz bulsunlar 🤦♀️
Ben moda mod demem şikayetlerimi işleme almayınca sjj
Hesap çözmek?
Anladım olanı şikayet edip engelliyorum gidiyo😀
En temizi engel😂yani birine engel atayım derken istek attım yanlışlıkla bugün septik şok yaşadım bian🤣
Ama ondan önce davranıp engelledim yine🤣
Bence yoktur sadece su vardır isteklerin karsilanmamasi sok çıkar la ilişki olmuyo bazı kadınlar orama dokunma burana dokunma şunu yapma bunu yapma e napıcaz tek pozisyon o alta sen uste senin dur başka pozisyon yok neymiş hoslanmiyomus neymis hoşuna gitmiyomus yani al işte evlilikte yatak hayatın biti Bu bi örnekti ama böyle olanlar var yâda adamın libidosu düşük kadının yüksek kadın istiyo 3 veya 4 erkek 2 dedimi kafasi düşüyor buda evlilikte yatağın bıtigini göstergesi
Herseyi erkekten bekleyen kadindan sogurum. Tc kadini disarda alli pullu suslu puslu eve girince hic biri yoktur. Evde aksama kadar elde telefon tam erjek gelir mutfaga girersiniz saatlerce yemek bulasik sonra zaten yatma vakti. Sonrada erkeklere sacinizi supurge ettiginizi soylersinuz. Erkekler sacinizi supurge edin demiyor kadinlik edin diyor.
Gösteriş yapmak için evleniyolar çünkü. Veya evlenmiş olmak için. Çocukda olunca görev tamamlanmış oluyo. Ele güne karşı yaşayan zihniyetten daha fazlasını beklemek hata olur.
Hah bak aynen bide cocuk olunca kadinlsr tam ana rolune girip artik "kadin" oldugunu ve bir erkegi oldugunu unutuyorlar. Sorsan emek vermistir sacini supurge etmistir falan. İyide bir gercek var hepimizin durtuleri arzulari nefsani duygulari istegi var bunu gozardi edemezsin.
Tesekkur ederim 🌹
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Ben şuana kadar hiç ilişkiye girmedim çünkü kendimi eşime saklıyorum sırf evleneceğim eşime ihanet etmemek için
Libidosu %10 u geçmeyen kadın, işveden cilveden anlamayan kadın, kocasına kendisini kendisinin de kocasının isteklerinden bir haber kadın
ben merkezli insanlar diğerini soğutur
kadın olsun erkek olsun bu böyle aslında..
Yani kıl temiz olmaması isteksiz olması çok fazla istekli olması
güzel bir ilişki sonrası "offf sanki deli s*kti beni çok yoruldum" gibi saçma sapan konumalar soğutuyor en azından beni.
Koca, karısı boşalmadan kendisi boşalmayandı 😅
O odunlar ateşe ateş onları çağırıyor
Sürekli başım ağrıtor denmesi 😄
Trip atması boşyere canım canım
Beni tarif edin 😀
Evli misin? 😂😂
Tüylü kıllı olması koku çok isteksiz davranması
Bilmiyorum bende
Erkek pek soğumaz
Koca eşekti
Sende yokmu koca
O koca odundu