Oral yaptırmaya çalışması..
Oral içten gelirse yapılabilir. Partner istiyor veya tatmin olsun diye yapılmaz..

Oral yaptırmaya çalışması..
Oral içten gelirse yapılabilir. Partner istiyor veya tatmin olsun diye yapılmaz..

Aslında sadece oralle sınırlı değil bu, kadınların yapmayı istemedikleri şeylerde ısrarcı olmak, sadece kendi zevkine odaklanıp onun istek ve beklentilerini yok saymak
Hmm tamam güzel bir soru o halde aklıma gelen her şeyi sıralayayım🙂)
Erkekler de bilgilenmiş olsun.
1) Erkeğin ön sevişme yapmadan girmeye çalışması.
2) Erkeğin biz istemeden, seks sırasında aniden tokat atması/tükürmesi (kadın normalde bunlara izin vermişse yapabilir ancak kadın normalde bunlara izin vermeyen biriyse tokat gibi şeyler seks esnasında baya libido düşürüyor)
3) Erkeğin döt kıllarını almaması (testisleri yalarken ordaki kıllar sebebiyle kadın testisleri yalamak istemeyebilir)
4) Erkeğin penis üstündeki kılları almaması (kenarları alan ancak penis üstündekileri ellemeyen çok var, oral sırasında kötü bence)
5) Erkeğin çok soft takılması (kadınların çoğu sert sever)
6) Kadınlar sert seviyor diye kadına şiddet gösterilmesi (şiddetle sertlik arasındaki farkı öğrenmeniz gerek erkekler)
7) ağzın burnun kapatılması (bunu ben sevmiyorum, astım var hemen boğulurum cjdjdj)
8) Erkeğin kadının isteklerine önem vermemesi, onun isteklerini küçümsemesi (mesela kadının kırbaç fantezisi vardır ama erkek o ne ya çocuk muyuz derse kadın soğur)
9) Erkeğin duş almaması pis olması
8) Seks esnasında kadına ağır küfürler edilmesi (dirty talk güzeldir ancak bazı küfürler çok hassas, ağzı alıştırmamak gerek)
9) seksten sonra kadının yanından direk ayrılıp uyuma veya bi yere gitme durumu (hayat kadını gibi hissettirebilir, bir de çekmeceye para koyun tam olsun)
10) Kadın temizliğini o an yapamamışsa, erkeğin inatla sekse zorlaması (siz bizi o an o halde görmek isteyebilirsiniz ancak kendi öz saygımız gereği sizin yanınıza kıllı gelmek istemeyiz ve o an reddedebiliriz bize 5 dk verirseniz halleder geliriz zaten)
11) Bencillik. Hep kendi istediklerini yapıp kadını dinlememek.
12) canımız gerçekten o an seks istemiyorsa tecavüz etmek (Böyle durumlarda zevk almıyoruz sadece içimize giren çıkan bir boru hissidir yani sıfır zevk)
13) Erkeğin 1. postadan sonra direk o gün için seksualiteyi kapatması (İstekli bir kadın için zor bir durum. Erkek en az 2 posta atabilmeli)
14) Erkeğin fantezi sahibi olmayıp misyonerde takılması
15) Erkeğin fazla baskın olup kadına hiç ipleri vermemesi (Baskın kadınları boğar bu durum)
16) Prezervatif kullanımını ergence sebepler ile red etmesi (Anladık maskesiz gül koklamıyosunuz o halde bebek koklarsınız babası)
17) Kalbimiz kırıkken veya ona dargınken seks istenmesi (yapacağımız varsa da yapmıyoruz)
Aklıma başka bir şey gelmedi😀
Kadınlar daha sayacaktır eminim, benden bu kadar))
Sen harika bir şeysin 🤩
Etiketin hakkını fazlasıyla vermişsin fenomen hanım. Helalll 🤌
Veririmm organiğe de bir şey birakmadik😂🤣
Kendi etileti. O illaki şapkadan tavşan çıkarmanın bir yolunu bulur 😂
Dur bakalım djsjwj
Tabi genel durumu da önemli 😂
Yorgunsa gözüne gelmez +1'leyip kaçar sjjh
İşte bence şu an onu yaptı😂😂
Yok kızım daha uyku saati gelmedi sjjk
10 gibi de yatabilir elinde telefonla aniden🤣😂🤣
Dur bi dürtelim ahaha @organiq
+3 lesen olmaz mı djsjwjw
Aha almak istediğim cevap🤭
😍😍
🌸🌸
Zaten saydıklarının yapılmaması gerekli
Beni istediğini değil seksin kendisini istediğini hissettirmesi, erkeksilikten uzak hareketler, kur yapılmadan direk sekse geçiş, normalde gıdım arzulama belirtisi göstermezken sadece hormonları tavan yaptığında etrafımda gezmesi, her şeyi benden beklemesi...
Benim liste bayağı uzar çiçeğim ahahahahah 😂😂
Bunlar medeni kanunda yazmalı kesinlikle bebeğim 😂
Gerçekten bununla alakalı bir şeyler yapılmalı... Kadın olarak bunları dile getirip ciddi bir şeyler talep edersek de istekli oluyoruz genelde ahahahah
Olabiliriz. Bu ayıp bir şey olmamalı bebeğim 😀
Ayıp olmadığı gibi çok da güzel bir şey bence 🙃
Ahahahaha benim yazdığım kelime sansürlenmiş az. gın olacak o istekli değil 😂
ahaha o biraz ayıp kaçmış aşkım 😂😂
Hayır demek istediğim aslında bize bu yaftayı yapıştırmaları bu konularda isteklerimiz olunca 😂
Algoritma yüzünden kısa devre oluştu bebeğim ahaha
Anlardım yoksa biliyorsun 😅
Biliyorum çiçeğim biliyorum o yüzden açıkladım zaten hahaha 😂
💘💘💘
Bir kadın değilim ama sanırım bildiğim bir çok şey var bu konuda. Bazıları kadın erkek fark etmezin her iki tarafın da soğuyacağı şeyler aslında. Hijyenden uzak olunması, sınırları çok dar bir cinsel fantezi dünyası. O olmaz, bu ayıp, şunu yapamam vs
kadınlar özellikle bencillikten soğurlar. Çünkü cinselliği hâlâ sadece kadının erkeği tatmin ettiği bir zaman dilimi olarak gören ya da böyle görmenin işine geldiği erkekler var. Kadının doyuma ulaşması gerektiğinin bilincinde olmayanlar, hatta kadınlar boşalamaz diye düşünenlerin de olduğuna eminim.
İkincisi ise erillikten uzak davranışlar. Kadınların geneli yatakta baskın tarafın erkek olması gerektiğini düşünüyor. (istemeyenler azınlıkta)
Buna ters düşen hareketler davranışlar dokunuşlar olunca eksik kalıyor onlar için. Biraz can yakmak ağırlığını hissettirmek hükmedici tavırlar hiç de fena karşılanmaz kadınlar için. Zira kadın dışarıda her ne kadar güçlü, ne kadar dominant olursa olsun, erkeğin baskınlığını hükmediciliğini istediği tek yer yataktır. Bir diğeri ise ön sevişmedeki aceleci tutumlar hatta bazen ön sevişmesiz geçen seks süreci.
Boşuna çam sulanmadan dikilmez, yalanmadan girilmez dememiş eskiler. Kökten uca, doğudan batıya kuzeyden güneye içten dışa kadına temas etmek vücudundaki bütün sinirleri harekete geçirmek eminim hem erkeği maksimuma ulaştıracak hem de kadını seks sürecine daha iyi hazırlayacaktır.
Son olarak da beraberlik sonrasındaki tavırlar. Süreç tamamlandıktan sonra erkeğin davranışları sanki bir görevi ifa etmişcesine olursa, duygusal yapıları gereği hayal kırıklığına uğratabilir kadınları.
Çok doğru analizler bunlar. Çoğu erkeğin de umursamadığı. Okumak, bir erkeğin kaleminden okumak keyif verdi.
Eline sağlık 😇
Bazı sorular ve konular gerçekten yazdırıyor insana. Başarının ancak yarısı yazana aittir öteki yarısı ise sorunun keyifli oluşuna.
İlhamına sağlık
İlhamım göz yaşlarım 🙃
Fazla kişiselleştiğinden dolayı pek deşesim gelmedi açıkçası. Sen yine de ağlama ve iradeni bir zırh gibi sürekli elinde, kontrolünde tut. Çözümü varsa uğraşmaktan üşenme.. Yoksa, bir adım sonrasını düşünerek harekete geç. Hangisinin senin için daha iyi olacağını senden başkası bilemez. Sen herhangi birinden tavsiye alacak yapıda bir kadın da değilsin ama yine de söylemek durumunda hissettim kendimi.
Senin ve senin gibi kadınları, kadınlığın belkemiği olarak görüyorum. Sizi böyle gözyaşı döküp sıkıntıları üstesinden gelemeyecek şekilde tanımlarken gördüğümde, geriye kalan %90'lık kesimi düşünemiyorum doğrusu.
Gözyaşı döküyor olmak sıkıntıların üstesinden gelemediğimiz anlamına gelmez. Sadece bu durumdan memnun olmadığımız anlamına gelir..
Ağlamak zayıflık, acizlik değildir..
Balık baştan kokar. Lider gibi düşün ya da bir yönetici ya da o konuyla alakalı en yetkili karar mercii gibi düşün. En basit tabirle gemi kaptanı. Bunların ağlayarak zayıf bir görüntü vermesi bile umutlarını tüketir geri kalan "mavi yaka" kesimin. Sizi ağlatan hayat bize ne yapmaz diyip müslüman sokağında domuz eti yerler.
Yesinler afiyet olsun.
Hep sığır hep sığır nereye kadar 😂
Sığırdan anlamak da bir yetenek.🐂
kurban bayramı yaklaştığında adamla eşi kurbanlık bakmaya gidiyor. neyse kurbanı seçiyorlar kadın bakıyor, bu sığır 330 335 kg arasında gelir diyor adama. Adam pek kaale almıyor kadını ama bayram günü sığırı kestiklerinde kadının dediği gibi 334 kg çıkıyor. Adam şaşırıyor nereden anladın o kadar çıkacağını. kadın da " yıllardır senin gibi bir sığırla yaşıyorum, benden iyi kimse anlayamaz sığırdan. 🐂
ahaha kurban bayramı öncesi tam oldu bu 😂
Hadi bakalım görelim sizi 🐂
Bana sorarsan hayvanların değil kadınları mutlu edemeyen erkeklerin kurban edilmesi daha mantıklı 😂
Ama o zaman da Finlandiya gibi kadın nüfusu erkek nüfusunun birkaç katı olacak, sonra yine erkekler de nasıl olsa kadınlar bize muhtaç düşüncesiyle yine sığırlaşacak. Aşağı tükürsen sığır yukarı tükürsen sığır.
İthal öküz alırız mecbur. Her şey vatan için 😂
Kurban edileceğini duyunca bizim sığırlar
https://youtu.be/AdmxUgCJUq8?si=hCeyn8NYQrcNST4G
🤣🤣🤣
@OrganIQ eyvallah
Vay eic ha. Teşekkür ederim
Bu kadar iyi bir cevabı EİC seçmiş olmama şaşırmana şaşırdım ben de😂
Rica ederim 😇
Bu cevabımın eic seçilip seçilmeyeceğini heyecanla beklediğimi ve 24 saatin dolmasını, saatimin hatırlatmalarına yazıp sürekli acaba ne kadar kaldı diye kontrol ettiğimi söylemek olmazdı şimdi
Sağlam bir kahkaha daha attım teşekkürler 🤣🤣🤣
neyse daha fazla ne hissettiğimi ifşalamadan gideyim ben. Yoksa 24 saat dolduktan sonra yorumuma "beni eic seçer misin?" diye yazmak istediğimi söylerim. Gerek yok bilmene
Ahaha bazı şeyler gizli kalmalı evet 😂😂
Cevap
17Cevap
kadın o gün havasında değilse bile erkeğin buna rağmen talepkar olup şansını zorlaması... bu yaşandığı zaman kadına işkence olur resmen
Aynen öyle
Hiçbir şey işini bitirip çekilmeyi hedef haline getirmiş bencil erkek iticiliğinde olamaz.
Yanılıyorsun.
Onceki ilişkilerini referans gibi anlatan birine sövmek zorunda kaldım en son 😂😂
Vay şöyle iyiyim vay böyle iyiyim
Daha ayrıntılı maalesef 😂
Referansları hava gazı demesinde
Bilmiyorum desem yorum alakasız olmaktan dolayı kaldırılır mı ajabası ahahah
Bunu zaman gösterecek ahaha
Cimrilik
Bencillik
Oral yapmayan ve öncelik kendine veren
Erkegın sadece kendini dusunup ona gore davranması..
Boynu emerken erkeğin kadını durdurmaya çalışması ultra itici hareket
Kadın boşalmadan seksi bitirmesi. İşi gör bitir demekle denk geliyor.
hangisini yazayım kii? işi bitince popon dönüp yatanı mı? ağzı kokanı mı? temizliğe önem vermeyeni mi? işi yatağa getirip hacetini bitirince komuta etmeye çalışanı mı?
Hangisi?
İsteyen zaten istedigini yapıyor zorla olmasın zaten
Hijyenin olmaması
Kıl tüy vs olması
İstenmeyen şeylerde ısrar etmek
içten gelecek diye beklemekten öldük
Doğal seçilim 😂
parasal seçilim sağolsun 😏
doyumsuzluk, zorlama, hayırlı cumalar bu arada hacı abiiiiiiiiiiii
Sövücem bak 🤣🤣🤣
tövbe tövbe
cuma cuma he mi hem de
Gitmişken bana da dua et değişik 🤣🤣
özel bi detay var mı genel mi edeyim
Bahçede toprakla uğraşırken altın küpü falan takılsın ayağıma 😆
Aşağısı kurtarmaz sjjh
Hadi inşallah, beni de göreceksin ama hazine hep bi tık derinlerde olur, antre para tez bilgi
İncelik de isteyeyim mi
Erkeğin anal istemesi
Bencil düşünmeleri..
Hep bana hep bana özet bu işte
Sadece kendi zevkini düşünmesi bencillik olur
Olmayanda zevki fazla olmaz
Oralda habersiz boşalma
Zorlama olmaz olmamalı
Karşı tarafı soğutur.
Hayvanlar gibi herşeyi aceleye getirmek olabilir