Çünkü bizim gibi gelişmemiş toplumlarda cinsellik tü pis kaka olarak bakılıyor. Ve sadece erkekler yaptığı zaman onurlandırıcı olarak görülür. ( sanki sadece erkek erkeğe yapacaklar lol) Bilinçaltlarında bu mesele büyük yer kapliyor. Ve tabiki aşağılık kompleksi de var. Yazık onlara
34 Yorumla
Soran+1 yılBir yerde bi erkek şöyle yorum yapmış kimseyle olmadım yalnızım diye yorumlarda sen erkeksin git birden fazla kızla flört ol erkek adamsın ne yalnızlığı git kızlarla takıl yazmışlar sonra diğer biri de evlenince bakire bul sakın bakire olmayanla evlenme yazmış bekaret bozunca kan gelince ne oluyor ya. Bunlar nasıl bir zihniyet ya kendini ne sanıyorlar bu dünyayı kendilerine ayit kadınlarda obje hizmetçi sanıyorlar. En sinir olduğum diğer şey de şu o erkeklere yüz veren kızlar o kızlar yüz vermese bunların nesli tükenirdi bence.
- +1 yıl
Evet zaten onları böyle kabul eden kadınlar da olduğu için o yüzden yüz buluyorlar. Her kadın onların bu düşüncesine karşı çıksa, anneleri babaları d aöyle yetiştirse adamlar (!) da belki bi nebze kendilerini düzeltmeye çalışır. Işte o kadar kompleksliler ki... bu tiplerin namus bekçiliği de sadece türk kızlarına ama. Kendileri rusyadan eskortla bile evlenirler hic kritere bakmadan😂
Soran+1 yılEvet sadece Türk kadın bakire olacak kendini kocasına saklayacak ev işi görecek çalışmayacak derler Rus kadın hemen ilk tanışmada cinselik yaşayınca da ne kadar iyi kadın gibi kadın derler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstediği zevki alamadığı için.
ya da kadının performansı, kişisel temizliği kötü olduğu için..02 Yorumla
Soran+1 yılErkek çok mu temiz bakımlı yatakta iyimiş
- +1 yıl
Ben öyle demedim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya adam seks için yaklaştığı ve kafası sekse bağlı olduğu için hedefine ulaşınca soğuyor. Hani hedeflere ulaştıkca artık kwyif vermemeye başlar.
00 YorumlaOrada kıza baştan bakışı ile ilgili yatağa atana kadar rol yapanlar var
00 Yorumla
+1 yılsogumazz yanı ayrıca cınsleıgıgın kadını ergehı yok esıt yanı
04 Yorumla
Soran+1 yılTabikide eşit ama bazı tipler var cinselik erkekler için var sanılıyor bu yüzden kadınlara kullanılmış atılmış gibi laflar diyorlar kadın cinselik yaşadığı erkekle evlenmek zorundaymış gibi öyle laflar diyorlar
- +1 yıl
anlıyorum haklsısın karakterle ılgılı o yanı ben asla bır kaıdnla yatıp yatakda kalır o ama geneli toplumla ılgılı yoksa tabiki eşit ama aşamadık daha malslef noldu bı olaymı oldu anlatmak istwen yazabilrisn
Soran+1 yılHayır bir şey olmadı burada hep görüyorum cinselik yaşamış kıza kullanıldın atıldın kenera erkek cinselik yaşadığı kadını sevmez gibi şeyler yazıyorlar her erkek öyleymiş gibi konuşuyorlar sinirlerim bozuluyor bu yüzden her erkek öyle değil
- +1 yıl
evet dedımya karakter meselesi ben yaptıgım kısılerle ıle yarı gleır sonra arkadas gibide konusurum karakterle ılglı
- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılSevmediği için. Ya da aşık olmadığı için.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hedefine ulaştığı için
010 Yorumla
Soran+1 yılHedefi böyle olanla uzak duralım o zaman
Soran+1 yılHiç boşuna sevinmesinler kendimi de kocama saklamam zaten hedefi öyle olanlar da umarım kendi gibi biriyle evlenir
Soran+1 yılNeden saklayayım? Saklamak ne ya hak eden biri yok çünkü
Soran+1 yılÖyle erkek çıkmaz ve inanmam bir erkeğin sadık olduğuna da inanmıyorum
Soran+1 yılVar bende sadık olmam
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkeğin karakteri belirleyicidir.
00 Yorumla
+1 yılSanmamm
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Erkek dedıgın düşkün olur
Soran+1 yılBazı Erkekler cinselik yaşadığı kadınla evlenmez ayrılır
- +1 yıl
Ben ayrılmam
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026