Ben çok istekli biriyim sürekli elimle yapmaktan bıktım her zaman libidom yüksek sanırım sırf bunun için evlenmeyi düşünüyorm sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen evlenmem. ama günümüzde zaten kadın da erkek de cinsellik için evleniyor. cinselliği çıkart yarın boşanırlar. ama kişiye göre değişir bazı insanlar sırf cinsellik için evlenebilir. Ancak, bu tür evlilikler genellikle uzun süreli ve sağlıklı bir ilişki için iyi bir temel oluşturmaz. Sağlıklı bir evlilik, sadece cinsel çekimden daha derin bağlar ve uyumluluk gerektirir. Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir parçası olabilir ve çiftler arasında fiziksel yakınlık sağlar. Ancak, uzun süreli bir evlilik için diğer önemli faktörler de vardır. Bu faktörler arasında duygusal bağ, güven, iletişim becerileri, benzer değerler ve hedefler, ortak ilgi alanları ve birbirine saygı duymak gibi unsurlar bulunur. Cinsellik, ilişkideki diğer dinamikleri besleyen bir unsur olabilir, ancak sadece cinsellik üzerine kurulan bir evlilik uzun vadede başarılı olma eğilimindedir. Sağlıklı bir evlilik için, çiftlerin birbirlerine duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak bağlanmış olması önemlidir. Evlilik, karşılıklı sevgi, saygı, güven ve anlayış üzerine inşa edilmelidir. Cinsellik, bu bağları güçlendiren ve yaşayan bir unsur olabilir, ancak tek başına sağlıklı bir evlilik için yeterli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. evlilik ne için peki
tüm inanış ve kültürlerde sistem aynı kural aynı
eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanacaksa nikah şarttır. ama bir beraberlikte cinsellik olmayacaksa nikah şartı yktur çünkü arkadaş dosttur.
demek ki evlilik cinsel tabanlı bir kurum.
düzenli sağlıklı cinsellik ve neslin karışmaması için doğru ve kayıtlı üreme için evlilik şart olan bir kurumdur.
evlilik için aşk sevda yanıp kül olmalar gerekmez. evlilik kurumu bir şirket gibidir. anlaşmaya tabidir.
zaten nikah demek türkçede söz vermek sözleşme yapmak demektir.
evlilikte verilen sözlerin tutulması esastır. aşk sevgi gibi zorunluluk yoktur. çiftler kurallara uyar hayat ortaklığı yaşarlar.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sırf cinsellik için evlenilir. Cinsellik için evlenen nice insan var. Bu size kalmış bir şey, nasıl isterseniz öyle olsun. Ben sırf cinsellik için evlenmem. Çünkü cinselliği evlenmeden de yaşayabilirim ya da çeşitli oyuncaklar alıp kendimi tatmin edebilirim. Cinsellik için kimseyi çekemem! 😅
Cinsellik de geçici olan bir şey, anlık bir şey, yetmez mutlu etmez. Cinselliğin verdiği tat haz zevk geçici anlık olur. Aşk bir başka güzel, her an mutlu eder, edebilir...00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, sadece düzenli seks için evlilik gibi ciddi sorumlulukları olan bir ilişkiye girilmez. Türk toplumundaki nikahsız seks yasağının olumsuz sonuçlarından biri de budur: evliliğe zorlamak. Evlenmeden seks yapılamaması, toplumun, insan doğasını inkar etmesidir. Evlenmek istemeyen, evlenmeye hazır hissetmeyen insanlar rahip, rahibe gibi mi yaşasın?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviştikten sonra boşanacaksınız olur :D
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sırf seks için evlenilmez partnerin kafanda aradığın asgari değerleri taşımacılık libidosu sana yakın aleti seni memnun edecek düzeyde zevkleri sana yakin olursa uzun ömürlü olur. Onun inde biraz arkadas ol asgari noktalarda buluş. Onu bulana kadarda sexting yap oda mastürbasyon in biraz daha iyisi senin ateşini o alır denemekte fayda var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de sirf cinsellik icin evlenebilirim. Tabi cinsellik denen olgu sadece sokup cikarmsk değil kadının duygularıni ruhunu anlamak, kisa bir surede olsa tum dertleri unutturup kendini aklini kaybettirmek, deli gibi titretip mutlu etmek, rahatlatmak uzerindeki siniri stresi almak... : )
00 Yorumla
+1 yılEvlendin diyelim ki, ya evlendiğin adamın penisi çok küçük ve cinsel isteği çok az olursa ne yapacaksın?
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı iken konusurum
- +1 yıl
Bence sevgiliyken seviş dene begenirsen al
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için evlenen pişman olur. Kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz şu an rahatlıkla sevişebilirsiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenmeden yapamam ben
- +1 yıl
Ailelerinizin size koyduğu saçma kuralları aşın. Evlenince üzülürsünüz
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten cinsellik için evleniyor artık çöpü insan… üstüne kılıf uydurup bilinçli veya bilinç dışı…. Gerçekten değer vermek kaldı mı?
sende öyle yap … şart koş her Yaşta bu libidoyla devam diye mutlu olunuyor gene bence shsh
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için evlenmeyeceksin zaten. Evlenmeye gelmeden yine yaşarsın bir şeyler de ben o kadar düşkün olacağını düşünmüyorum..
00 Yorumla
+1 yılSürekli aynı kişiyle cinsellij yaşamak bile sıkar insanı 😀
03 Yorumla
Soran+1 yılBeni hiç sıkmaz ya kocam olucak sürekli onunla ilişkiye girerim adamı bıktırırım resmen ama yok
- +1 yıl
Sen bıkmayabilirsin ama afam bıkar bir süre sonra zaten çocuk olursa ona odaklanır.
- +1 yıl
Niye herkes senin gibi karaktersiz mi
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSırf bunun için evlenilmez ama bu da bir etkendir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Cinsellik evlilkk de olmazsa olmaz harama kacmazsin helalin olursun
00 Yorumla
+1 yılEvet Tabi Evlenen Haramdan uzak Olur dininin Yarısını kurtarıyor🙂
00 Yorumla
+1 yılSırf cinsellik icin evlenilmez ya. Karşımızdaki kişi hayatımızın insanıysa evlenilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka neden evleneceksin ev arkadaşı olursun diğer türlü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden yapmam diyorsunuz ama evlenince ne çıkacağı belli olmuyor işte ya senin gibi değil de soğuk biri çıkarsa napıcaksın o zaman?
02 Yorumla
Soran+1 yılOff Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence bi test sürüşü yapılmalı yoksa çok sıkıntı
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu kadın evlenmeden cinsellik yaşayamadığı için, mecburen cinsellik için evleniyor zaten...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir. Ama sevdiğin değer verdiğin değer gördüğün seni el üstünde tutacak biri ile
04 Yorumla
Soran+1 yılBakalım hayirlisi
- +1 yıl
Sana tavsiyem masturbasyonunu kalitelestir. Yoksa yaşantın çok zorlanır
Soran+1 yılBıktım her gün yapıyorum sıkıldım artık içime almak istiyorum sevişmek istiyorum
- +1 yıl
Tamam iste kendi bedeni iyi tanıyıp kaliteli mastürbasyon yaparsan bir iki gün idare edebilirsin kendini
+1 yılSevdigim biri olmazsa cinsellik için evlenmek mantıksız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevet evlenilir. hayır diyenler bizim kadar libidosu yüksek olmayanlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalnızca cinsellik için evlenilmez ama bende çok tutku dolu biriyim ve isteğim hiç dinmiyor şu sıralar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra aldatıldım kocam tatmin edemiyor diye yazarsın buraya dhshsh
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılSevgisiz evlilik öyle oluyor cinsellik için evleniceksen evlenme bana değer vermiyor diye ağlama sonra
+1 yılBence mantikli ya kafanin yattigi biryle evlen bence erkekelr iatwkli olur zati delirtirsin kocani sabaha kadar ponpaa ponpiss oohh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de durum öyle 1 gün zor dayanıyorum yapmadan. Elimle nereye kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliğin asıl amacı üremektir yani dolaylı yoldan olsada seks yani cinsellik olmadan olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu soruyu daha önceden gördüm troll mü acaba?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam olarak aynı durumdayım ya ama evlilikte çok zor bu şartlarda 🤦♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmek saçma en iyisi güzel bakımlı cekici bir fb bulup onla yapmak
00 YorumlaYanlis bunun icin evlenil. ez aldigin zevki yukseltebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana üzücü bir haberim var, maalesef %90 istekliye odun gibi isteksiz bir eş denk geliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen bensin biri vardı senin gibi sadexe sevişirdik oral yapardık bakşreydi. uçuyorduk sonra taşındılar ne yazikki doymak nedir bilmçyor insan
00 YorumlaMantıklı libidosu yüksek birini bulmak gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılYa biri gelse görücü usulü direk evlencem zaten
Soran+1 yılEvlenmeden de ilişkiye giremem yapamam
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hayır tabikide kendine gel.
00 Yorumla
+1 yılBari pompacı bir bey bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılHayır duygusal bağ da olmalı
00 Yorumla
+1 yılSırf bunun için olmamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) değişik bi bakış kendin gibi olmazssa napcn:)
00 Yorumla
+1 yılEvlen benimle 😍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gayet normal sağlıklı biri için bu istegin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sen önce bi sevgili yapta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılAptallık.
02 Yorumla
Soran+1 yılAptallık la ne alakası var
- +1 yıl
Yani sırf cinsellik için sevmediğin, aşık olmadığın, doğru düzgün tanımadığın adamla mı evleneceksin? Nerde sadakat nerde sevgi nerde saygı nerde para nerde geçim? Komik
+1 yılevet.
10 Yorumlaonu tatmin et üzülürsün
00 YorumlaEvlenilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlenirmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayır evlenilmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yap
00 Yorumla
+1 yılDaha mantıklı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evlenilmez
00 Yorumla
+1 yılUyumlu birisini bul bari
00 Yorumla
+1 yılHata yaparsın
00 Yorumla
+1 yılHed kadın senin gibi olsa keşke
00 Yorumla
+1 yılYok pislik
00 YorumlaHayır git sevgili yap
00 Yorumla
+1 yılFb bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir hata yapma
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
Cevap sahibi+1 yılEvlelilik büyük sorumluluk sırd o şey için evlenme hayal kırıklığı yaşarsın hem adamın performansını nerden bileceksin
Soran+1 yılOda var bakalım ya hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılBaşka yollar var yani sırf cinsellik içinse
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır tqbiki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaçmalarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhayir asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIslak mı sürekli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenilmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evlen rahat et...
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler