AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Bizde ediyoruz bence sorun yok eğer birbirnizi tatmin ediyorsanız👍
Sana yanlış geliyor demek ki yanlış bunu bizimle aklamak nedir yani biz yanlış değil dediğimiz de yanlış olmayacak mı?
Ya ben bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak ne kadar yanlış karşılansa da ihtiyaçlar var
Yaşar misunmpeki
Profildeki sen misin
Yanlış olmasa ayrılır mı o. cocugu ihtiyacını giderir skip atacak seni uzaktan bile olsa
Nasil skip atsin izin vermezsem
O sohbet bile öyle olmasına sebep oluyor uzaktan
İlla yanına gelip yapması gerekmez
Konus sen sonunda ne demek istediğimi anlarsın
Bu tarz durumların yanlış ya da doğru olmasını çiftlerin kendileri belirler. Toplumun görüşü önemsizdir. Bence doğru.
Sevgilinle etmen yanlış değil başka adamlarla yanlış
Öyle dense de çoğu kadın bu konuyu açtı diye ayrılıyor.
Bence ilişkin ciddiyse o zaman normal ama her önüne gelenle her sevgili olduğunla önermiyorum
Önce normal geliyor sonra ilişkinin kalitesini yerle bir ettiğinde anlıyorsun boş olduğunu..
Yeni sevgilinle konuşmuyor musun?
Kesinlikle asla yapılmamalı hatta konuşulması bile yanlış bence insanı duygular olan cinsel dürtüler vazgeçip bitki olalım
hiçte hayvan olalım ya sadece biyolojik birleşme olsun bari olmaz mı:)) çok güldüm cevabınıza
Seni internetteki diger platformlarda da cinsel icerikli konusmalar yaptıgını düşünür
Bunu kaygı ettiğiniz için mi konuşmuyorsunuz?
Bu işler sohbetle başlar. Bir kere o kapıyı açarsan fazlasını ister
Evlenmeden konuşulmamalı diye düşünüyorum.
Neye dayanarak böyle düşünüyorsun?
Benim kendi düşüncem, sizin için bir sorun mu var?
Hayır nedenini sordum neden böyle düşünüyorsun demedim
Yanlış olduğunu düşündüğüm için.
Tamam, teşekkür ederim.
Bu kıza bayılıyorum ya 😂😂😂
Düşüncenize saygı duyarım ama eş adayını da tanımadan evlenmek büyük risk. Belki çok farklısınız, bunu konuşmadan nasıl anlayabilirsiniz ki?
Beyefendi ben zaten eş adayını tanımadan evlenirim mi dedim? Yani lütfen bana burada yanlış bir şey demişim gibi yorum yapmayın, rica ediyorum.
Düşüncenize saygı duyduğumu söyledim, ben de farklı bir düşünce dile getirdim, kızmanıza gerek yok. Cinsellik de hayatın önemli parçası. Bu konuda tanımadan evleneceksiniz. dolayısı ile riski göze alıyorsunuz.
Tanımadan evleneceğim biriyle neden sevgili olayım? Tanıyacağım ki öyle evleneceğim.
anlatamadım. cinsel konuda sohbet etmezsen cinsel konudaki görüşlerini, isteklerini bilemezsin. Eğitim durumunu, mesleğini bilirsin, o konuda tanırsın fakat cinsellik konusunda tanıyamazsın. tanımak tek kelime ile açıklanmaz.
Beyefendi bir erkek zaten sevgililikte cinsellik konusunu açmıyorsa o kişi zaten kendini gayet belli eder.
hayatı çok basit görüyorsun. Mühendislik mi okuyorsun. Sosyal konular bu şekilde denkleme uygun değil. Erkek cinsellik konusunu açmıyorsa tek sebebi yoktur. Örneğin eşcinseldir, aile baskısı ile evlenmek istiyor olabilir, cinselliğini çok yaşayıp bıkmış olabilir, ya da çok efendidir ondan konuşmuyordur ve iyi biridir. hepsi olabilir.
Eşcinselse benimle neden çıksın? Aile baskısı olsa bile bana neden yakın davransın?
Cinsellik yaşayıp bıkmış olsa bile benimle neden sevgili olsun?
Geriye efendi oluşu kalıyor, fazla uzatmaya gerek yok. İyi geceler.
zaten sorularının cevabı var.
1) eşcinselde ve aile baskısı sebebi ile evlenmek durumda kalmış olabilir. Aile baskısı bazı insanları çok etkiler ve istemediği şeyleri de ailesi için yapabilir. Tiyatral yeteneği varsa da güzel rol oynar.
2) İkinci sorunun cevabı da aynı. 1 i tekrar okuyabilirsin.
3) Cinsellik yaşayıp, eski sevgilileri ile çok konuşup bıkmış bundan dolayı konuşmak istemiyor olabilir. defteri kabarık olan konuyu açmak istemez. Çünkü açarsa sevgilisinin kendisinden soğuyacağını düşünür.
Herkes böyle demiyorum, belki hiçbiri değildir ama sen anlamak için konuyu açmıyorsun, o da açmıyor. her şey şansa bağlı kalıyor. Ama konuşsanız daha iyi tanıyabilirsin.
Bu bir inanış. Ben konuşmadan buna inanacağım, şansa bırakacağım diyorsun. Boş şanslar diyeyim. İyi geceler
Bana kendinizi haklı çıkarmaya çalışmayın, önce yazdıklarımı doğru okuyun.
valla ne kadar doğru okunur ki. Hepsini izah ettim
Eşcinsel birisi karşı cinsiyle sevgili olmaz.
Aile baskısı ile sevgili olan kişi yanımda bana yakın zaten davranmaz, ailesinin yanında gösteriş yapar.
Cinsellik yaşayıp bıkmış olan kişi zaten sevgili olmaz, cinsellik üzerine başkalarıyla düşünür.
Anlatamıyorum galiba size, yani koskocaman büyük harflerle mi yazayım?
Hepsi olur. Çok fazla örneği var. Daha önce Zeki Müren, Cemil İpekçi gibi birçok kişinin kadın sevgilisi oldu. Mesela Murat Övüç var, instagram dan bak. Eşcinselim diyor, oğlu var. zamanında aile baskısı ile evlenmiş, çocuğu olmuş, 40 yaşından sonra yeter artık diyerek istediği hayata dönmüş. İster kabul et ister etme ama bunlar hayatın gerçekleri ve olan şeyler. senin olmaz demenle olmuyor.
Zaten böyle bir şey olsa bile emin olun insan hal ve hareketlerinden bir zaman sonra anlar.
hep genelleme yapıyorsunuz. Anlaşılır olan da var, anlaşılmayan da var. Bir de aşkın gözü kördür. eğer öyle olmasaydı boşanmalar da olmazdı, herkes herşeyi önceden anlardı :) Dediklerinin tam tersi durumlar çok fazla bu dünyada
Ben burada başkaları için değil, kendim için konuşuyorum. Başkalarının ne yaptığı beni alakadar etmez, ben böyle biriyle olsam hal ve hareketlerinden zaten direk anlarım. Beni benden iyi tanıyamazsınız.
Ozaman dünyadaki 8 milyar insan içinde en akıllısı benim diyorsun. Yani anlayamamış olan psikoloji profesörleri, doktorlar, genetik mühendisleri olabilir ama ben mutlaka anlarım benden kaçmaz diyorsun :)
En akıllısı ben olmayabilirim ama benden mutlaka kaçmayacağı kesin.
@Baleman ben seni anladim. Peki 2 3 ay oldu diyelim. *ring yapar gibi değilse normal soru cevap gibi açıyor diyelim normal gelebilr ama konuşmaya müsade etmek ona ileriye gitmek için cesaret verebilir bunu nasıl kontrol etcez ki
@Yengeckzz Sınırlarını da konuşabilirsin. Dolayısı ile ileri gitmez. Zaten güvendiğin biri olduğunu anlıyorum, niye gitsin ki. Zaten ileri gidecekse de bunu önceden bilmende fayda var
Şimdi eşcinsel birisi kızlara ilği duymaz kızlarla evlenmeyi bırakın konuşmaz eşcinsel ise yağmur ile niye evlensin şimdi eşcinsel birisi ile aile baskısı veya terbiyesi görmüş birilerini aynı kefeye koymayın aile terbiyesi veya baskısı gören kişi Nasıl şöyle ailesi iyi bir işi ğücü olsun iyi bir maaşı olsun ondan sonra evlendirmeyi düşünüyor olabilir böylelerinde var
@KralSamet23 eşcinsel birisi karşı cinse ilgi duymaz doğru ama bazen toplum baskısı ile iyi rol yapabilir. Örneklerini isimleri ile verdim zaten. Çok var. Belki biseksuel de olabilir. Evlenir ama arada kendi cinsi ile ilişkiye girebilir. Tabi ki bu azınlık ama ihtimal dahilinde.
onları konuşmasından hareketlerinden anlarım
@KralSamet23 eşcinselliği tek kategori sanmayın. Tamamen masculer erkek tipinde olup, konuşmasında hiçbir farklılık olmayıp eşcinsel ve biseksüel olan insanlar da var
Yav anlarım ben
Saçmalama ya nesi yanlış olsun hatta yap birebir de yani sevgilin ve ihtiyaç sonuçta
seksting vs ise sıkıntı bence seni kullanmak istiyodur
Bence güzel bir şey biz bulamıyoruz siz şikayet mi ediyorsunuz
Niye yanlis olsun Şu an asiri ihtiyacim var cinsel sohbete :)
Hyr aksine cok heyecanli
Foto atmayın zaten, hiç bir sakinca yok
Foto yollansa nasil olurdu yorumun?
Fotoyu bırak atmayı telefonnuna koydugun anda o foto artık evrensel dünya paylasimina girmiş bulunuyor, birde güvenli olmayan ortamda paylasacaksin herkesin eline geçebilir demek. Foto atıp karşı cinste uyaracagin noktaları mesaj ya da konuşarak da uyara bilirsin beyin bunu organize eder haz almanızda eksiklik olmaz, fotoya gerek yok
Neden yanlış olsun o senin partnerin yani yapmakta yanlış değil
En heyecan verici bölümdeyiz.
yoo niye yanlis olsun
Pişmanlıktan başka bir şey değil.
Neden ki
Suistimale açık muhatabiyetler bunlar.
Bir süre sonra reel de yapmak isteyeceksiniz. Buluştuğunuzda o cinsel konuşmalar aklınıza gelecek. Dokunmalar artacak sonra sevişmeye başlayacaksınız.
Bence zamanında yapılmalı sohbeti
Zamani ne zaman mesela?
yanlış kim ne derse desin
Neden?
anlarsın ilerde
Söylesene 😁
o erkek senden ilerde fazlasını isteyecek sen istemeyeceksen bile sınır koymadığın için aranızda kavgalar sorunlar şu an onun gözünde potansıyel cinselliksin çünkü sextnge izin verdin
Yanlış değil ama istemsiz yükselme olur mutlaka
Karsidaki sen olunca mecburen yükselme olur 😁
Degil ama sohbet ederken bir taraf yapmakta ister
İllaki
Ne yanlış ne doğru
Fark etmez isteyen eder
Kültürüne göre yanlışı doğrusu değişir
Doğru olduğuna inansan bu soruyu sorarmiydin
Bunda bir yanlışlık yok benceee
ben hep yapıyorum bir sorun yaşamadım şu ana kadar
Neler yapıyorsun
Yaa eğer ciddi iseniz sıkıntı yok kendini kullandırma