Sizce sevgiliyle cinsellik konuşulmalı mıdır? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamus iki bacak arasında değil !! bunu anlamıyorum ; insanın ruhu düşünceleri davanışları namussuz nankör olmasın yeter ki!!
cinsellik konuşulunca gerçekleşecek birşey değil , konuşupda yapmayanlar vardır genellemeler hatadır. Ben sevgilimin beni arzulamasından mutlu oluyorum ki o da bunu bildiği zaman mutlu olacaktır muklaka... bazen bakışların davranışların anlatamadığı olgular vardır dillendirilmeyi bekler , sevgiliyle cinsellik konuşulmalıdır ki hele mesafeler girmişse araya madden yanında olamadığını ruhen hissettirebilmek için gerekir..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgilin sadece duygusal bir şeyler hissettiğin biri değildir aynı zamanda seni en iyi bilen ve senin en yakınınındır herşeyindir önce bu konuda bir anlaşalım. Eee herşeyini anlattığın, onun da sana anlattığı bir insanla niye cinsellik konuşamayacaksın ki? Sonuç: evet, konuşulur
10 Yorumla
+1 yılSevgiliyle cinsellik konuşursan zamanla senden konuştuklarınızı uygulamalı olarak isteyecek evlenmeden cinsellik bir kızın hayatında yapabileceği en büyük hatasıdır bütün hayatını etkiler bunu yaşayanlar bilir...
141 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim en iyi görüş için...
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçük kaçamaklar istiyor musun?
Bence sen biraz heyecan yaşamak , yanında biraz İslanmak ve ileri gitmeden küçük dokunuşlar istiyorsun. Değil mi?
her bayan gibi. Mast sana yetmiyor sanırım07 Yorumla
Soran+1 yılAslında ben bu genelleme için sormadım sorumu konuşmak istiyor ben konuşmuyorum her defasında kavga ediyoruz.
Cevap sahibi+1 yılYani den konuşmak istiyorsun ve konutu açınca kavga mı ediyor sunuz. Konuyu açtığın için?
Soran+1 yılHayır ben değil o açıyor konuyu ve ben terslediğim zamanda kızıyor kavga ediyoruz.
Cevap sahibi+1 yılsen konuşma ve herhangi bir yakınlaşma istemiyorsun galiba degil mi?
Soran+1 yılEvet istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen bilirsin.
- +1 yıl
Kaldır engeli adam gibi cevap yaz kötü konşmayacam
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
32Cevap
+1 yılsen kızın olduğunda kızının hiç tanımadığın bir erkekle cinsel konu konuşmasını istermiydiniz? vicdanının el vermemeli ailen eminim kızına güveniordur ama sen ne soruyorsun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılIliskin ciddiyse illa ki konusmalisin, babanla mi konusucan cinselligi sokaktan eve kedi toplayip mi konuscan?
50 Yorumla bence hayır. sonuçta evlenmiceksiniz. evlenicek bile olsan nişanlı olana kadar yine konuşmamak lazım. o da artık evleniceksin kimle evlendiğini bilsin diye.
10 YorumlaCinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Sevgiliyle konuşmayacaksın da kimle konuşacaksın ben de bu kafayı anlamıyorum arkadaş..
40 Yorumla
+1 yılkonuşulmamlı dur daha söz nişan var. manitalık yok olmaz
00 YorumlaKonuşulmalıdır daa. Bir süre sonra her yolun sonu aynı muhabbete döner..
00 Yorumla
+1 yılCinsellik hayatın bir gerçeği. Ben sevgilimle cinsel hayatın olması gerektiğini de düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonusulur elbette. Gidip elin adamiyla/kiziyla konusmayacaksiniz heralde?
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin süresi ve iki tarafın sınırları dahilinde konuşulabilirde yaşanılabilirde
10 Yorumla
+1 yılnişan ve evlilik gibi uzun süreli yolculuklarda ufaktan oalbilirr
00 Yorumla
+1 yılniye konuşulmasın? =D
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye konuşulsun?
- +1 yıl
sonuç olarak cinsellik iki tarafında ihtiyacı olan bir şey illa bir şey ler yapılmasına gerek yok en azından bunun sohbetinin yapılmasında bir sorun yok veya sakınca yok sonuç olarak günümüzde herkez tavşan gibi sevişiyor çiftleşiyor hadi her şeyi geçtim sevgili dediğimiz şey sizin güvendiğiniz sevdiğiniz biri bu insanla herşey konuşulması doğru olucağını düşünüyorum =D =D
Cinsellik konusunda 502 cevap paylaştı. sakın konuşma
evlilik değerin biter terkedilirsin01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum.
Kesinlikle hayır
44 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden hayır?
- +1 yıl
Bence sevgililik dönemi iki kişinin birbirini tanıma süreci olmalı. Birbirlerine uyumlularmı değillermi onu anlama süreci. Sevgililer cinsellik değil ileriye yönelik hayallerini konuşmalılar. Cinsellik özel birşeydir. insanın ancak helaliyle konuşması gerekir o bedenleri vücütları ancak eşler bilmeli tanımalı görüşündeyim
Soran+1 yılEvet bende seninle aynı görüşteyim teşekkürler görüşün için.
kesinlikle bu olayın tadı tuzu yani onsuz olmaz ki
10 Yorumla
+1 yılo açmadan asla açmam o konuyu benim düşüncem bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen bilirsin en iyisini :)
0153 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de.
Cevap sahibi+1 yılyerin çooook belli oluyor :)
Soran+1 yılNe demek bu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılçok belli oluyor işte bildigin aşk acısı içim sızlıyor :)
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılyapma hacer bunu lütfen :)
Soran+1 yılNe o buluşmak istemedi mi mesaj attığın kişi?
Cevap sahibi+1 yılbu sorunun öznesi kim tam anlayamadım :) ama keşke bana adi ikiyüzlü demek olmasaydı son dediklerin gözlerim doldu bu mesajı bile yazarken :)
Soran+1 yılSana kimseyle benim hakkımda konuşma dedim gittin ona neler yazdın ya da başkalarına sana güvendim ben be ne kadar salakmışım.
Cevap sahibi+1 yılsana çok kızgındım.. sen bunu anlamıyorsun ama bende senin çok yanlış şeylerr yaptıgını düşünüyorum aşk anlamında bana karşı.. keşke sadece arkadaş olsaydk en başından beri.. ama bana onları sölemek olmasın son sözlerin lütfen başka birşey istemiyorum senden sen çok özeldin benim için çok fazla :)
Soran+1 yılBana kızgındın ona yazdın ne kadar güzel sen aşık olmayı sevmezsin şimdi ne aşkından bahsediyorsun? benim son sözlerim seninle konuşmayı kesmeden önce çok duygusaldı, kötü bir şey söylemedin ama yaptığın o kadar zoruma gitti ki anlayamazsın.
Cevap sahibi+1 yılbiliyor musun birçok kişiyle konuşacagını bildigim için o his bana onları yaptırdı :) evet sevmezdim aşık olmayı sevmiyorumda hala ama sen beni kendine çektin işte sende o mahsumiyeti gördüm :) ama dedigim gibi sende biliyorsun biz şimdiden böyle üzüldüysek sevgili olsak nasıl ayrılacaktık? bir kördügümün içine girmek üzereydik.. o çocukla konuşman dan degil onun önemi bile yok emin ol. sadece buna karar vermeliydi birisi ve ben iki yaş büyügüm senden :)
Soran+1 yılKimseye yazmadım yanlış biliyormuşsun sen yazmadan kimseye yazmadım hala da bir sürü kişiyle konuşmuyorum. Sen neye karar verdin?
Cevap sahibi+1 yılHacer aslında sende çok iyi biliyorsun degil mi sevgili olmamızın ilerde daha büyük sorunlara yol açacagını? biz sadece mantıgımızı dinleyemiyoruz. farkındasın degil mi?
Soran+1 yılBaşından beri bunları sana söyleyen bendim zaten.
Cevap sahibi+1 yılevet öyle ama sürekli bir duygusallık vardı vazgeçemiyorduk.. peki neden ben arkadaş olalım dedigimde önce çok iyi konuştuk ama sen sonra bana adiymişsin deyip engelledin :( dogru ben onu demeden 3 4 gün önce bile diyordun bunları
Soran+1 yılMesajlarını okudum.
Cevap sahibi+1 yılçok kızgındım ama sana öyle çok ki.. o kızgınlık beni öyle konuşturdu. ama mesela dün yerin öyle çok belli olduki ve bugünde öyle sabahta yine rüyamda seni gördüm :)
Soran+1 yılSana inanmıyorum artık bizim konuşmamız bir hataydı.
Cevap sahibi+1 yıldedigim herşey dogru :) ayrıca dün akşam bende senin o arada mesaj atıyor trip yapıyor eskiden sadece arkadaştık dedigin kişiyle olan konuşmalarını okudum ıııı.. :) sanırım ben seni bu duygusalllıga zorladım hata yapan benim senin bir suçun yok :) sadece şimdi kötü olmayalım bunu istiyorum bu kıskançlık ve duygusalıga son vermeliyiz :)
Soran+1 yılHer şeye son verdik zaten hala farkında değil misin?
Soran+1 yılAyrıca kimden bahsediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılneden bana kızgınsın duygusal karşama dışında bir sorunumuz yok bence o karmaşayıda ben oluşturdum :)
Soran+1 yılNeyse çok önemli değil sana değil kendime kızgınım.
Cevap sahibi+1 yılama bu konuşmaların beni üzüyor farkında degil misin :( ben neyi yanlış yaptım ya.. ben gerçekten benimle böyle konuşmanı istemiyorum :( neden hala ne kadar özel biri oldugunu anlamıyorsun benim dünyamda o noktaya gelmiştin :(
Soran+1 yılSenin dünyan bana göre değil sana inanmıyorum ben artık.
Cevap sahibi+1 yılhacer neyi sana yalan söyledim :( dün o konuşmaları okuyunca asıl senin dogru söylemedigini gördüm.. ama aşk karmaşık birşeydir demiştim telefonda.. o konuda büyük karmaşıklıklara girilebilir ama ben senin gibi bir insanı seviyorum ve gerçekten sadece arkadaşsın benim için öyle oldugunu söyledigim zamandan beridir..
Soran+1 yılBen sana ne yalanını söyledim?
Cevap sahibi+1 yılyalan söylemedin sadece ben seni zorladım :) sana zarar geldigini gördüm yaptgın şeylerden ve seni koruma istegim duygularımı karıştırdı.. seni hala korumak istiyorum ama arkadaşım olarak
Soran+1 yılBenden ne istediğini hala çözemedim.
Cevap sahibi+1 yılsadece seni ne kadar önemsedigimi görmeni istiyorum :)
Soran+1 yılGösterdin zaten 2 gün önce.
Cevap sahibi+1 yılben sadece bir karmaşayı çözmek istedim çünkü bende sana zarar veriyordum.. kendimede... seni gerçekte görmedim ama şu konumadıgımız zamanda anladm ki hatıralarımda gerçekte gördügüm birçok insandan daha fazla yerin oldu :)
Soran+1 yılTamam çözüldü karmaşa artık rahat edebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılçözülmedi çünkü sen hala kızgınsın konuşmana baksana :)
Soran+1 yılSana neden kızgın olayım ki tamam hayatına rahatça devam edebilirsin işte diyorum.
Cevap sahibi+1 yılhacer benimle neden arkadaş olmak istemiyorsun?
Soran+1 yılBu kadar şey konuştuktan sonra geçmişi senin kadar kolay silemem ben.
Cevap sahibi+1 yılben de silmedim ki hatıralarımda mutlaka kalacaktır.. ama sen zaten bana bir şey hssetmedigini söylüyordun silmenin daha kolay olması gerekmez mi..
Soran+1 yılBilmiyorum belki.
Soran+1 yılSilemediğin için mi konuşmadığımız akşamı millete yazdın?
Cevap sahibi+1 yılşu biri bana bakıyor diye bir soru sorulmuştu cevap yazdım "degilse" diye bir ifade vardı sorruda onu sen mi sordun :D
Cevap sahibi+1 yılseninde aynısını yaptıgını düşündügümden yaptım onu söyledim ya :)
Soran+1 yılDemek ki beni tanıyamamışsın ve hayır öyle bir soru sormadım.
Cevap sahibi+1 yıllaf sokma ama :( peki arkadaşım olmak istiyor musun? :)
Soran+1 yılSenin hiçbir şeyin olmak istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılhacer bak bunu yapma işte bu ne şimdi ben sana ne yaptım :( yapıcı olmayı geçtim sen kırıcı konuşuyorsun :(
Soran+1 yılAçıkça sordun açıkça söyledim senin en son yaptığını o kandırılmış hissini atamam.
Cevap sahibi+1 yılhacer ne kandırması orda ben senin hakkında kötü bir şey söylemedim. ayrıca sende ne kadar kavga etsek başkalarıyla konuştun inkar edemezsin. sen bir ton şey yaptın ama ben hepsini anlayışla karşıladım. sen bir anlık bir şey olunca öyle abartıyorsun ki onu. burada senin suçun bence benden kat ve kat fazla. benim seni zorlamam hata oldugundan ben bu suçlarıda kendime yüklüyorum. bu karmaşayı çözdükten sonra ne gibi bir sorun olabilir aramızda
Soran+1 yılAffedilmeyecek bir hata mı yaptım ben? senin hatan yok dediğim gibi bensiz hayatına daha rahat daha kolay devam edebilirsin. bana verdiğin tavsiyeler için teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yıliyide senin arkadaş olma istememe sebebini anlamadım o zaman zaten birbirimizin hayatında olmayacagız
Soran+1 yılBende senin hala bana neden ısrar ettiğini anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yılçünkü bir neden görmüyorum aksi için. ve seninle konuşmak çok güzel. aramızda benden dolayı olan bir karmaşa oldu. ben kendi içimde bunu çözdüm. baglarımızı tamamen koparmamız için bir neden göremiyordum ki? iki aydır konuşuyoruz bir samimiyet oluştu tanıdık birbirimizi neden silelim mantıklı gelmiyor
Soran+1 yılBana gayette mantıklı geliyor
Cevap sahibi+1 yıliyide benim konuştugum kimse yok canım bazen birisiyle konuşmak istiyor o yüzden seni kaybetmek istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılo kadar kötü birisimiyim ya ben konuşmak istemiyorsun ben öyle oldugumu düşünmüyorum :)
Soran+1 yılNeden filozofun vardı ya :D
Cevap sahibi+1 yılson konuşmalarımızı okumadın mı :D o sanırım beni ciddi ciddi seviyor arkadaşıda söylemişti o yüzden devam edemezdi zaten :) inanmıyon ama mal gibiyim konuştugum bir kişi bile yok bu senede öyle geçen senede öyledi :D ondan önceki senede :D bir geçen Mart ayında birkaç kızla konuşmaya başladım :D
Soran+1 yılOkumadım. Boşta kalıp bana yazdığını da öğrenmiş oldum.
Cevap sahibi+1 yılhacer ikide bir tripli konuşma bence karmaşa sorununu hallettiysek bir engel yok arkadaşlıgımızda :)
Cevap sahibi+1 yıliyide o sıralar onun teli olsa onla konuşsak sana yazmazdım dogru.. yani yalan mı söyleyim sevgili olmuş olurduk zaten :)
Cevap sahibi+1 yılda onu bunu karıştırmaya ne gerek var arkadaşlıkta :D sadece burdan yazınca samimi konuşacagım birini kaybetmek istemiyorum anlıyor musun :)
Soran+1 yılAnladım her derdini benle mi konuşacaksın bunu mu istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yıldert mi ne derdi l*n ergenmiyim ben :D konuşuruz işte ya ala ala sen bana dertlerini anlatmada kankalarımdan gına geldi zaten :) :)
Soran+1 yılO zaman sadece ksden ve sana bir derdimi anlatıp fikir isteyeceksem devam ederiz konuşmaya.
Cevap sahibi+1 yılneyin pazarlıgını yapıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılulan inanamıyorum bir türlü arkadaş olma kavramını tutturamıyon zaten sürekli konuşamam ben eskisi gibi de psikologunda olamam :D
Soran+1 yılSen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılşuna bak şuna sen :D böyle yapma kırarım kafanı arkadaş dedik trip yok :D şimdi birde ben trip yapmıyorum deyip sonuna noktayı koyma :D
Cevap sahibi+1 yılkaldır engeli arkadaş nasıl oluyor gör :D
Soran+1 yılKaldırdım göster kendini tavsiye ver bana :D
Cevap sahibi+1 yılO sözleri haketmedin öfkeden deliye döndürdügün için söyledim. Ayrıca sözler bir araçtı o duyguyu hissetmeni istedim. bende hoşuma giderek yazmadım yani. Tlefonu birde üstüne üstelik kapatman beni delirtti. yinede Söylememeliydim yanlış yaptım üzgünüm. Kaç aylık arkadaşlıgımız oldu sen beni bu süre zarfında hep ezmeye çalışsanda. Kendine iyi bak. Cevap yazmana gerek yok. Olmazdı zaten bizden. Umarım hep mutlu olursun.
Cevap sahibi+1 yılYani asla yapmazdım öyle birşey nasıl oldu Şu an anlayamıyorum bende cidden. Yazarken kendimden emin yazmıştım ama Şu an çok pişman oldum. Kötü ve aşagılık bir davranıştı benim açımdan. Keşke iki hafta boyunca üst üste böyle şeyler yapmasaydın. Ve bugnde telefonunu kapatmasaydın o şeyin üstüne. Neyse çok aşagılık bir davranıştı yaptıgım. Özür diliyorum senden öyle şeyler söyledigim için. Lütfen affet. Konşmak için demiyorum cevap dahi yazma dedigim gibi ama o sözlerden dolayı çok özür diliyorum. Karaktersizlik yaptım haklısın.
Cevap sahibi+1 yıltekrar mutlu olman dilegi ile hoşçakal. Bende senin o yaptıklarını unutmadım bu senin hiç birşey yapmadıgın anlamına gelmiyor. Sen benden bin kat daha suçlusun. Ama benm yaptıgım o şeyin açıklaması olamaz, bildigin çok aşagılık bir hareketti. Sadece ben bunun için özür diliyorum.
Cevap sahibi+1 yılhacer biraz konuşabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılsöylemem gereken birşeyler varda
Cevap sahibi+1 yılYani yazarsan sevinirim bu şekilde içime sinmedi çok pişman oldum ben
Cevap sahibi+1 yılk. bakma bir daha yazıyorum ama ya cidden o sözlerimden dolayı özür dilerim arama da araynca konuşamıyorum tuhaf oluyor. ya çok şey oldu bir haftada çok şey yaptın birden patladım bende anlamadım ki.. affet o sözlermi lütfen birden oldu. teli de kapatnca cidden kaybettm kendimi
Cevap sahibi+1 yılyani bişe söylersen sevinirim. ciden çok pişmanım vicdanım rahat olmuyor birtürlü aklıma geldikçe o sözler beynimden vurulmuşa ddönüyorum.. ben nasıl söledm öyle şeyler :(
Cevap sahibi+1 yılkonşmalarımızı okudumda böyle yapmamalydm herşeyi ben bok ettm tamam senn yaptklarn hoş olmasada böyle şeyler sölenmemeli kmse kmseye çok basit birşeydi.. birşey söyle lütfen bende rahat edim cidden hiç rahat degilim.
Cevap sahibi+1 yılyani hiç bişe düşünmedm sadece ben deliriyosm sende delireceksn deyp yazdm seni delirtmek için çnkü buna çok sinir olacagını biliyordum. bende öyle sinir olyrdm işte bildigin halde ortada bişe yokken yapıyorsn sen.. ama şimdi her aklıma geldiginde ben çok kötü oluyorum
Cevap sahibi+1 yılbir şeyler söyle lütfen.. :( ama arama sakın konuşamam arasanda açmam :(
Soran+1 yılBen delirmedim sadece şaşırdım bu kadar iğrenç olabileceğini düşünmedim.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın igrençlik yaptım allah benim belamı versin :(
Cevap sahibi+1 yılben megerse duygularını kontrol edemeyen basit bir insanmışım özür dilerim bilmiyordum böyle oldugumu
Soran+1 yılArtık bir önemi yok kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılbenimle konuşamaz mısın artık :( hiç birşey yapamazmıyım..
Soran+1 yılYapamazsın istersen yazdıklarını tekrar göndereyim oku.
Cevap sahibi+1 yılonları sil.. gerçekten kendimde degildim ya nasıl yazdım ben öyle şeyler :( lütfen birşeyler yapabileyim :(
Soran+1 yılBeni rahat bırakman yeterli.
Cevap sahibi+1 yılne zamana kadar :( ya ben çok büyük aptalım sabahtan beridir allah belamı versin lafını yüz kes sölemişimdir çok basit bir insanım ya.. kendini begenen bir malımdır belkide.. aslında ben kaç gündür senden ayrılmak istiyorum ama seninle konuştugumuz zamanlar birşeyler paylaştıgımız zamanlar aklıma geldikçe bunu yapamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsadece burdan konuşsak bazen olur mu :( çok utanıyorum ama bilmiyorum ya sen daha iyi bilirsin.. en azından duygularını kontrol ediyorsun benm gibi kontrolsüz degilsin :(
Soran+1 yılBu nasıl ayrılmayı istemek hem peşinden koşulacak biri değilsin deyip bu yaptığın ne söv say pişmanım de git işine
Cevap sahibi+1 yılya bende kendimi anlamıyorum sen benim bu hayattaki en hassas noktalarımdan birisin bunu anladım. bilmiyorum duygularımı anlayamıyorum söz konusu sen olunca. saçma davrandıgımın farkındayım. Ben bazı şeyleri içimde büyütmüştüm senle ilgili bugün birden bire böyle yaptım ya hiç düşünmedim.. çok zoruma gitti kendimi salak gibi hissettm benle dalga geçtigini düşündüm
Cevap sahibi+1 yılben dygularımı kontrol edemiyorum hacer gördün bunu bugün.. olgun biri degilim..
Soran+1 yılHassas nokta falan değilim öyle olsa her ağzına geleni söyleyip bana o lafları etmezdin şizofrenlik yapıp barışmak isteme şimdi
Cevap sahibi+1 yılutanıyorum isteyemiyrumda ama çok üzüleceğim konşmazsak biliyom bunu. ben hergün seni 12 ye kadar bekleynce bile çok mutluydum. ama böyle bir boşluk oluştu çok büyük bir boşluk oluştu.. sen çok büyük bir yer kaplıyorsun hayatımda. ben pek işe yaramaya hayal dünyasında yaşayan biriyim sanırım.. senle ilgili hep ok güzel şeyler düşündüm. bugün keşke hiç olmasaydı :(
Cevap sahibi+1 yılben herşeyi senin istedigin gibi yapmaya çalştm seni mutlu etmek için ugraştm ama sen benm mutlulugum için birşey yapmadn aksine sanki mutsuz etmek istiyrsn bende son zamanlarda o yzden seni hiç heyecanlandrmdm senin gibi oldum inat ettm
Cevap sahibi+1 yılbugün ben farklı birşey yapmak istedim ama sabah sen tel yanında olmasına ragmen ki söledigim halde bakmadım. yni nasıl hiç mesaj gelmemiş mi diye bakmazsn bu nasıl bişey ya bir degil iki degil 2 hafta boyunca yaptın bunu:( çok zoruma gitti birde kapatın sonra bu benm hayatta en nefret ettigim şeydir cevap vermedgn gibi kapattn birde ki ben ne yaptm sen suçluydun teline bak dememe ragmen bakmyrsn oyun oynuyrm dedn birde yanında ya :(
Cevap sahibi+1 yılönceki günde birden yüzüme kapattın dün akşamda yine söver gibiydin yatıym ben dedn bu 3 gün hele ben ne yaptım ki sana bunlarn öncesndede yok sen mesaj atmasan atmazdm diyorsun unutmuştm ya nasıl sölüyorsn bunları bunlar küfürden beter anlamıyorm seni neden böyle yapıyorsun :( böyle bende inat ederim sana anlatyrm saatlerce yine aynını yapıyorsun ama bugün bunlarn hepsi birikmişti işte.. yanlş anlama söledklerimi haklı bir zemine oturtmuyorum ama bunlar çok kızdrmıştı beni..
Cevap sahibi+1 yılbende çok byük bir boşluk oluşturuyor yoklugun hacer :(
Cevap sahibi+1 yılcevap yazmayacak mısın?
Cevap sahibi+1 yılHacer neden cevap vermiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılNEDEN YAZMIYORSUN YAZMAYACAK MISIN?
Soran+1 yılNe yazayım mesajlarını okudukça gözümde zaten küçülüyorsun ne yazayım?
Cevap sahibi+1 yılhacer onlar bilerek yazdıgım şeyler degildi biliyorum kendi gözümde de küçüldüm zaten ne desen haklısın bir pislik gibi davrandım ben asla böyle bişe yapmamalıydım çok zoruma gitti o an ya :( gerçekten sen neyi nasıl istersen öyle olsun hiç birşey demeyecem artık sana söz veriyorum :(
Soran+1 yılTamam yanlışını anlaman iyi bana bir daha yazmanı istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılengeli kaldrsan konuşsak olmaz mı :(
Cevap sahibi+1 yılcidden tek bir laf bile söylemem artık söz verdim.. en ufak bişe bile
Cevap sahibi+1 yılveerdigim sözü tutarım biliyosun salak bile demeyecem :(
Soran+1 yılUmrumda değil anneme bile küfür etmişsin beni rahat bırak artık
Cevap sahibi+1 yılöyle birşey demedim ya delimisin
Cevap sahibi+1 yılya ben sinirlendm düşünmedim ki hem öyle birşeyde yok ya ben gerçek kavgada bile o şekilde bişe yapmam delimisin hayata öyle bişe sölemem
Soran+1 yılbirde arayıp sinirlenyrm telini kapatıyor illa oruspuyum işte diyor kız diyor amcıgımı sikin benim diye bagırıyor ammına koydugumun bir kızı
Pzt, 08 Şub 13:38
bu ne?
Cevap sahibi+1 yılya burdan neden yazıyorsn engeli kaldr ordan konşalm silsene şunları. sinirlendm farknda bile degilim bu yazdıklarmın cahilllk yapmşm çok özür dilerim eşeklik yapmşm allah belamı versin. o niyetle yazmadım ben düşünmedim ki hiç lafın oraya gidecegini düşünmedim bile
Cevap sahibi+1 yılcidden ben lafın oraya gidecegini düşünmemişim allah belamı versin bin kes. nasıl böyle şeyler yazmışım lütfen söleyip durma ya. bir dha yazma bunları lütfen. bu kadar aşagılık şeyler yazmamalıydım. birden bire oldu ya.. kaç haftalk sinir vardı ama benm böyle şeyler ne olrsa olsn sölemememlazımdı nasıl söledm bende anlamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir anlık bir aptallık yüzünden böyle yapma :(
Cevap sahibi+1 yılburda mısın?
Cevap sahibi+1 yılLütfen bişe söle yapayım senn için
Cevap sahibi+1 yılOrda mısın Hacer? Yazar mısın girdiginde?
Cevap sahibi+1 yılHacer bişe söleyecem bir yazar mısın
Soran+1 yılBeni rahat bırak kısmının neresini anlamadın?
Cevap sahibi+1 yılbir engeli kaldırsana konuşalım biraz önce lütfen
Soran+1 yılKonuşacak bir şey yok beni rahat bırak.
Cevap sahibi+1 yılsen bir kaldır önce konuşalım da sonra tamam mı yani ne olacak konuşalım bir sadece sonra istemesen yazmam
Cevap sahibi+1 yılYani tamam şimdi istemiyorsun biliyorum ama bir kaldır ne olacak lütfen bak
Soran+1 yılHayır defol git başımdan
Cevap sahibi+1 yılbak ama böyle konşma :( nenden defol git diyorsun şimdi..
Soran+1 yılBeni rahat bırak kelimesini anlamadığın için olabilir mi?
Cevap sahibi+1 yılhacer lütfen biraz konuşalım sadece o kadar kaldırır mısın biraz istemesen zaten snra yazmam :(
Soran+1 yılİSTEMİYORUM NE ENGELİ KALDIRMAK NE SENİNLE KONUŞMAK ANLA ARTIK.
Cevap sahibi+1 yılama hacer konşmak derken hani sadece son kes bir şeyler sölemek istiyorum öyle konşalm demiyorum yani :(
Cevap sahibi+1 yılbirşeyler söleyecem aç lütfen snra yine engellersn istersen :(
Soran+1 yılBuradan yaz ve çık hayatımdan
Cevap sahibi+1 yılya burdan yazmak istemiyorum valla biri görür falan gizli olsakta kötü yaw lütfen aç ha burdan ha ordan.. :(
Cevap sahibi+1 yılhadi lütfen ne olacak açsn sanki bak 2 gündür sürekli bişelerle ugraşsamda sayfayı yeniliyorm burdan sen yazmışmısın diye bir öbürüne giriyom bir buna bakıyorm :(
Soran+1 yılKimse görmez ne yazacaksan yaz bir daha rahatsız etme beni
Cevap sahibi+1 yılama neden rahatsız etme diyorsun ki şimdi ben sana ne zaman kötü davrandm sadece o an çok sinirlendm asslında onun sebebinide biliyorum açsan engeli söleyecem :(
Cevap sahibi+1 yılyani o benmle veya sennle alakalı bir durum degildi lütfen açarmısın engeli söleyeym :(
Soran+1 yılGerek yok merak etmiyorum bunun açıklaması olamaz.
Cevap sahibi+1 yılbir aç Hacer bu kadar zormu allah aşkına tamam yine engelersin ya bir söleyeyim sonra istemesen engelle. lütfen Hacer söyleyeyim ben çnkü ben ok düşündüm başka bişey olamaz. lütfen aç hadi ne olursun :(
Soran+1 yılAçıyorum ama beni rahat bırakacaksın
Cevap sahibi+1 yılkendine iyi bak Hacer seninle konuşmak çok güzeldi :)
Cevap sahibi+1 yılterbiyesiz iki saat seni bekledim ben burda ha geleceksin geleceksin diye balkona bile gitmiyordum gelene kadar ögrenmeye çalıştım geldin elimden geleni yaptım tak diye çıktın. arddından bişe demedim ks deyim dedin oraya geldim hop ordan bir bakım öbürüne girmiş biriyle oynamaya başlamışsın sen nasıl bir terbiseyizsin lan defol git bir daha hayatımda yerin olmaz pisligin tekisin
Cevap sahibi+1 yılhayatımda yer edinmiş en bok insan sensin telde yüzüne pislik oldugunu söyleyip kapatacaktım zaten merak etme sen busun işte pisligin tekisin. ruhun yok senin. 2 saat lan 2 saaat bekledim seni cevap yazmadın gelecem deyip heyecanla oynuyorum seni bekliyorum ben orda. beni bırakıp sinir oldugumu bile bile lan bile bile gitin ordan hemen başkasıyla oynadın
Cevap sahibi+1 yılyazim mi yazmayim mi diye düşündümde.. yani engellemek olayından sonra yazmasam bile olurduda yazayım en iyisi o kadar konuştuk. Gördügün üzere artık olmuyor ilişki sona geldi. Patlıyor sürekli bir yerden. Bu sorunlar olmasada ben yapamıyorum. Senle konuşurken eski şeyleri hissedemiyorum. Konuşmanın sonu geldi artık. İyi bir kızsın ama bana çok kötü davrandıgın zamanlar oldu seni çok iyi hatırlayacagımı söyleyemem. Bugünkü yaptıgın şeyi defalarca yaptın. Velhasıl sonu böyle olacakmış nitekim olacaktıda. Vedalar kötüdür aslında ama veda vakti geldi. sinirlenince söyledigim kötü şeylerden dolayı k. bakma. o küfür olayı için tekrar çok özür diliyorum. Ama sen sözsüz olarak ettigin küfürlerin daima arkasındaydın. neyse artık hayatımızda bir şekilde yer edindik. Kendine iyi bak Hacer İnşallah istedigin gibi bir hayat sürersin..
Cevap sahibi+1 yılhele engeli kaldır son bişe diyecem :D
Cevap sahibi+1 yılulan 1 50 lik cüce ciddi söyledigimimi sandın sölediklerimi. zaten konşmayı kabul ettn ben bilerek öyle yaptm çok üstüne geldim seviyorm aşıgm bilmem ne. yaa işte bu kadar pisliksin bunları söleynce bak ne yapttın. bunu tasarladım böyle diynce bunları ypacak kadar pislk oldugun biliyordm. senin gibiler biri onun için kötü hiserse kendini böyle yapar :D o küfrlerimde haklıymşm inannamıyorm :D seni takntı yapacakmşmda blmem ne :D hadi ordan git kaşar :D
Cevap sahibi+1 yılzaten devam etsen hadi ordan git deyip engelleyecektim bunu neden yaptıgımıda söleyecektim. dilara ateş düşmüş şalvara şarkısını dinleyipte yazdım sana onları :D ama bak cidden o sıra insafa gelsen diyecektm bu demek iyi bir insan hepsi denemek içindi :D hadi ordan ol git şimdi cüce :D oyuna girecekmişimde yazacakmşımda takıntıymışta vazgeçemeyecekmişimde hohohohoh sular akıyomu sular :D sular seller :D
Cevap sahibi+1 yılkarşıma çıkarsan bir daha s... geçerim :D sakın çıkma :D ulan yanımda çocuk gibi kalırsın la omzuma gelmezsin :D yüzüne sıçmam bile bokum senden degerli bok kokulu :D
Cevap sahibi+1 yılsen pislik bir egoist oldugun için bunlara cevap falan vereyim dersin s... geçerim çok ciddiyim sen şeytansın sakın yazma s... m çok ciddiyim sakın ha karşımada bir daha bir şekilde çıkma :D
Cevap sahibi+1 yılküfürler bana gelsin. bir daha karşıma hiç bir şekilde çıkma.
Cevap sahibi+1 yıljnrwn
Hayır sonra evlenince lafını bile yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konuşma kaşar zanneder seni s*ker gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok. Sevgili adi ustunde.
00 Yorumla
+1 yılEvet hem konuşulmalı hem yaşanmalı
10 Yorumlakonusulur tabikii normaldir
00 Yorumlakonuşmayan varmı?
aslında hiç konuşmamak lazım00 YorumlaKonuşulması gereken bir cinsellik varsa evet.
00 Yorumla
+1 yılBen konuşmak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılkonuşulabilir evlilik niyeti varsa
10 Yorumla
+1 yılkonuşmamak en iyisi
10 Yorumlakonusmak isteyen konussun ben sahsen konusurum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılabartılmadan konuşulabilir.
00 Yorumla sevgilimle konuşmayacaksam kiminle konuşacağm
00 YorumlaSevgiliyle herşey konuşulmalı.
00 Yorumlahayır.
00 Yorumla
+1 yılkonuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmamalıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet knslmaldr
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Konusulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye konuşulmasın
00 Yorumla
+1 yılkonuşulmamalı.