🥂">🥂
Sosyal hayatta, birebir ilişkilerde kuzu olan yani sakin, utangaç, kibar, beyefendi, duygusal olan partnerinizin yatakta kurt gibi olması yani sert, hızlı, acımasız olması size ne hissetirir?
Sosyal hayatta, birebir ilişkilerde kuzu olan yani sakin, utangaç, kibar, beyefendi, duygusal olan partnerinizin yatakta kurt gibi olması yani sert, hızlı, acımasız olması size ne hissetirir?
Bir şey düşünmem herkes öyledir zaten. dışarı da hanım hanımcık ya da efendi olurlar yatak da ise genelde farklı birine dönüşürler. normaldir yani benim kimsenin cisnel hayatı hakkında bir düşüncem yok.
Detaydaki beyefendi kelimesi daha çok hanımlara yönelik bir soru gibi gelse de cevaba açık olduğu için dışarıda kedi yatakta panter olan kadın hakkında cevap da verebiliriz herhalde 🙃
Önce erkek için de yazmalıyım; bu ilk başta güzel gelebilir ama aslında o kadar da iyi bir şey değil, çünkü dış dünya kuzuların yaşayabileceği bir dünya değil. O yüzden dışarıda kuzu olanın içeride kurda dönüşmesi de çok çok zor olur artık...
Ayrı ayrı yazsam da kadın için de bu böyledir. Kadın da dışarıda duruşu olan, tavrı ve yaklaşımı belli, kimseye eyvallahı olmayan şekilde olmalı çünkü dünya öyle bir dünya. Yatakta daha da vahşileşip pantere dönüşebilir veya isterse kedileşebilir de orası onun hakimiyet alanıdır.
Fakat bu tür farklı karakter denilebilecek durumlar sık yaşanıyor diye biliyorum, yatak sürprizlere çok açık bir yer 😂
Herkes öyle bir partner ister diye düşünüyorum. Erkeklerde dışarıda hanımefendi ister. Herkese aynı olmasın mümkünse
Hah işte aradığım yorum
Teşekkür ederim 😄
Cevap
18Cevap
Ben erkek arkadaşımsa böyle şeyler aramıyorum açıkçası yatakta kuzu gibi olsa da sorun etmem.
Bu kisiler genelde aranan kisiliklerdir. Tam aksi olan kisilikler istenmez.
cinsellikten zevk alıyorsam ekstra bir haz katmaz
Her iki tarafta da kurt olunsa nasıl olur peki dışarı konusunda endişelerim var değişemiyorum 😀
Kadınlar da evin farklı yerlerinde farklı roll e girerler
Ne derler bilirsin mutfakta aşçı dışarı hanımefendi yatakta da o.. olucaksin 😀
Bunu kendi partnerin için mi dedin genel mi sordun?
Genel sordum
Ben öyle biriyim. Bu sana ne hissettirir ben sana sorayım bu bir. İkincisi yorumların çok güzel sorularında. Yengeç burcuyum dersen hiç şaşırmam.
Lütfen cevap verir misin?
Bence bu herkesin aradığı şey kim istemez ki bunu
İşte bu profil ben 😝
kesinlikle yatakta aktif olmalı yerinde duramamali
Tam kızların aradığı
Bu soru kızlara yönelik gibi oldu :)
Hayır sorum her iki taraf içinde geçerli. Erkekler de kadınlar için yorum yapabilir.
Ben kendini ifade edebilen ne istediğini bilen kadınlardan etkilenirim ben ve kuzu görünümlü kurt olması sorun değil hatta öyle olmalı
Aynı beni tarif ettin ya guzum
Çok güzel olur
Varsa ne güzel işte
Böyle olsun benim olsun
Tamda ben geldim seninim
Bence güzel bir şey
Bu tam olarak ben
Sorunda beni anlatman hiç hoş değil sbsbvs
şanslısın..
bu ben galiba :)