#smellsmoke

İşte kuzu kuzu geldim şarkısı eşliğinde tatlı tatlı gelirse onu kurt gibi yerim. Ha tam olarak tam tersini yapıp daha artçı depremler yaratmak istiyor ve beni teslim almak istiyor ise buna da hayır diyecek değilim. Böyle kadın bulmak zaten oldukça zor. Naiflik, kırılganlık, ya hızlı yapmacılıktan ziyade tam tersini söyleyecek hatun, kısacası teslimat özelliği teslim alan olan hatun candır, kandır, heyecandır.
Kurt gibi yırtıcı olan partner daha caziptir. Ruh gibi kuzu kuzu yatan partneri ne yapayım. Aktif olmalı, tepki vermeli, karşılık göstermeli, uyumlu olmalı, duyarlı olmalı, geride kalmamalı, yani birbirimizi tahrik etmeliyiz ki orgazmı birlikte yaşayarak mutlu sona erişebilelim. Tabiki taktik gereği arada pusuya yatıp, güç kazanıp ya da açık kollayıp ani hamleler de yapılabilir. Uyumlu anlayışlı empatiyle enerjik bir ilişki en idealidir. Miskinlik sevişmede asla olmaz. Kısa olsun ama ilkede kurt gibi sert olsun tadına varalım, seviştiğimize deysin. Keyifli geceler. #06romeo 😎
Her türlü mücadeleden yanayım. İyi olan kazansın..
Cevap
27Cevap
Normal gündelik hayatta kuzu olsun, yatakta aslan.
Dışarıda beyefendi, yatakodasında serseri.
👍👍
😂😂bravoo aynn
Teslim olup kuzu gibi meelemeyi tercih ederim
Kurt gibi teslim alan en iyisidir.
Partnerini seviyorsan bunların ne önemi olur ki o ne yapsa severim zaten 😊
Yırtıcı olmaya gerek yok. Ben narin ve hissederek yapılan dokunuşları tercih ederim.
Yerine göre iki şekilde de davranan partner makul olanı olur. Heyecan katar şehvet katar daha çok arzular ve istersin
Bir kurt olarak karsimda da kurt bir Asena olması seks farklı boyutlara tasır, geceler sabah olmasını istemezsiniz...🚬
Uğraştırmasın kendisi gelsin. :)
Partnerim dominant olsun iskence yapsin butun zevklerini ustumde denesin karsiliginda ayaklarina kapansam yeterli benim icin
Kuzu kuzu gelip, yatakta ortamı paramparça edeni severim.
Savaşarak derken inat eden değil tabiki ama elde etmek için her türlü oyunu yapardım
O an canı ne olmak istiyorsa öyle olsun ister kuzu kuzu ister kurt gibi ona her türlü uyarım
Duruma göre değişir. Her ikisi de mekana duruma o anki sohbete göre değişir bence.
Onu kuzu gibi avlarım.
Yüz asırdır sekse aç gibiyim her gün sabah akşam gece yapmama rağmen
dişi bir kaplan gibi olsun ama beni arzuladığını hissettirsin
Yatakta ne kuzu olsun nede kurt, ne yapması gerektiğini bilen bir insan tercihim benim☺️☺️
gündelik hayatta kuzu olsun, yatakta aslan.
yatak da kurt gibi teslim alan
Kurt olsun bende kuzu..
Duruma göre değişir... ⚡
Tek taraflı olduğu zaman monotonlaşma başlar
Kuzu kuzu teslim olacak
Mee diyeni tercihimdir.
Valla ikiside güzel oluyor
biraz karşı çıksın yeter
Yerine göre kuzu yerine göre kurt gibi olan
can yakmayan daima tercihimdir...
ben cılgın kuzu severim
Biraz nazlısı güzel olurdu.