Yatakta edepsizleşen bir partner senin gözünde nasıl biridir? Sokakta hanım hanımcık / efendi ama yatakta ağzı bozuk, edepsiz, her şeyi yapabilecek biri senin gözünde nasıl biridir? Bu davranış onu senin gözünde ahlaksız biri mi yapar yoksa partnerinin mutluluğu için çabalayan, zevkli biri mi?
Yatakta edepsizleşen bir partner senin gözünde nasıl biridir?
Yatakta her şey mübahtır tabi partnerin zevkleri de göz önünde bulundurulmalıdır. Karşı taraf sizin istediğinizi isteyip sevmeyebilir. Yatakta edepsiz oluşu benim gözümde herhangi bir değişikliğe yol açmaz , öyle konuşmaktan zevk alıyor olabilir tabi. Het şeyin fazlası zarardır bu da unutulmamalı.
Nerede ne şekilde olursa olsun argo kadına yakışmaz İstekli olabilir sehvet arzu olabilir de Sınırlar olmalı Kadın yatakta tatmin etmeli tatmin olmalı oraya kadar tamam Ama sadece zevk aracı görülüp kadını abarti derece yatakta kullanmak argo küfürler içinde cinsellik yasamak hiç bir şekilde samimi gelmez bana itici
Küfretmek ilişki sırası' nda şahsen benim istemeyeceğim bir şey. Ne gerek var? Zevk yaşamak istiyorsa partnerler, performansını artırmalı. Küfürleri değil.
Sinirini asamazsin ne yaparsan yap bir sinir mutlaka vardir sonucta. Sinirsizim diyen gercekten poornodan cikip gelmis biridir. Senin hayalinin sinirlari aslinda ne kadar kisitli ise zevk alabiliyorsan sinirlari asincaki zevk esigin yukselecegi icin kisa vadede mutluluk uzun vadede mutsuzluk ve drama donecektir.
Yatakda dirty talk kadin candır. Swinger Clubde birkaç cift yanyana sevişiyordu ama cit çıkmıyordu. Lan bunlar ne edepli sevişiyor, böyle sevişme mi olur dedik sevgilimle daldık aralarına. Dirty Talk yaparken herkes sevişmeyi bıraktı, bizi seyretmeye başladı. Dirty Talk olmayan sevisme, sevişme değildir. Net
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
•Harikadır🎈 °Yatakta Küfür edebi aşmalı 🎈 °Sert ve argo olmalı🎈
Tamamen partnerinin mutluluğu için çabalayan zevkli biri yapar. Argo sözler ve tahrik edici cümleler kurmak partneri itici değil zevkli kılar ve zevk aldığının da göstergesi olduğunu düşünebiliriz.
Sert vahşi kuduz olmuş gibi tam istediğim tarz ayrıca sadece yatak olmamalı hemen hemen heryerde bir insaat terk edilmiş yerde arabayı kenara çekip otların arasında
Birazcık edepsizleşebilir bir sakıncası yoktur aldığı zevke bağışlarım Baktım çığrığından çıkıyor bende kontrolü kaybedip evire çevire o duvar senin bu duvar benim hakkkını veririm o kadının😉