Anüs bölgesinin sıkı olması mı yoksa kadının canını yakarak domine etmek istemeleri mi? Bence ikisi de var ama ikincisi daha çok.
Bölgenin sıkılığı
Can yakmak istemek
İkisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Anüs bölgesinin sıkı olması mı yoksa kadının canını yakarak domine etmek istemeleri mi? Bence ikisi de var ama ikincisi daha çok.
Bölgenin sıkılığı diyen arkdaşlar büyük ihtimal anal yapmamışlar ya da bilmedikleri için anal yaptıklarını sanarak kadını yırtmışlar. İşi bilerek yaparlarsa zaten kısa süre içinde o sıkı sandıkları değiliğinde vajinadan bile daha bollaşabildiğini bilirlerdi...
Kesinlikle can yakma Arzum yok. Ama o bölgenin darlığı bir artı etken. Tam olarak bu da değil tabi. Benim yapma sebebim kalça yapısı duruşu ilişki esnasındaki kalçaya o çarpışlar hoşuma Gittiği için seviyorum. Yoksa aşağılamak acı vermek vs. Değil.
Cevap
21Cevap
aslında bölge acıdan dolayı kasıldığından sıkı hissi veriyor
ayrıca çoğu erkek ruh hastası kadına acı vererek egolarını tatmin ediyor.
bir diğer yandan tüm inanış kültürlerde yasak olduğu için ayrıca bir merak var.
titiz temizliğe önem veren kadına önem veren erkek bunu istemez.
evet ama ego tatmini de önemli çoğu erkek için
Ruhsal problem olarak görülmüyor uzmanlar tarafından. Sadizm yaygın bir şey sekste.
Bence ikisi de var. Defalarca anal yaptım ikisi de erkek arkadaşımın hoşuna giden şeyler.
Senin canının yanması hoşuna gidiyor mu o istediği için mi yapıyorsun?
Ben zevk almıyorum canım çok yanıyor ama artık anal olmadan olmuyor bu devirde.
Anladım. Kötü hissediyor musun çok?
Acı bir süre çok şiddetli oluyor sonra ağrı olsa da dayanılabilir oluyor.
Umarım ilerde pişman olmazsın
İğrenç içlerindeki sadist memnun olacak diye muhtemelen
Katılıyorum partnerim de söylüyor zaten
Her ikiside var fakat sadece analdan zevk alan kadınla tanıdım. Anal yapılırken va*inal bölgesininde aynı anda uyarılması hoşuna gidiyor. Bu ona psikolojik olarak ne çağrıştırıyor bilmiyorum fakat bu şekilde daha fazla zevk aldığına eminim.
evet ikiside ancak o bölge kasları halkasal olduğu için hem kadın hem erkek abartılı haz alıyor sanırım
bılınc altında kendınsıın oradan zevk alacagını bıldıgı ıcın karsıdan da ıstıyor ve karsı tarafın bundan keyıf alacagını dusunuyor
genişleyen vajina için isterler
ama unuturlar derin olan kuyu değildir kısa olan iptir
küçük penislilerin isteği
Hiç bir fikrim yok açıkçası hiç anlam veremedim şu anal işine asla yapmadığım ve yapmayacağım şeydir.
Domine etme isteği var ama canını yakmak istemem. Diğer şık kesinlikle doğru
canını yakmadan nasıl domine ediyorsun?
Zararlı seven sevdiğine bunu yapmaz yapamamalı
Asıl sebebini söyleyeyim mi bozup başına kalmanızı istemedikleri için bu sorumluluğu almıyorlar sizde kendinizi kullandirtmayin güvenmeyin evlenmeden yasamayin
Bizim ki küçük ya size göre sizon kide geniş o yüzden dar istiyor
Yemeğin suyuna ekmek banmak gibi düşün, karının dibini sıyırmak diyebiliriz
Ben yalamayı daha çok seviyorum. Bide anal sıcacık oluyor penis girince farklı zevk oluyor. Kadın içinde o zevk bambaşka. Her kadın o zevki tatmalı bence 😊
Tamamen merak ve fantezi. Yasak olunca çekici geliyor
can yakma arzuları
evet o çok önemli
Kadının ezilmesi muhtemelen
evet
Doğru herkes sert seks yapıyor hep kadının aşağılandığı seks fantezileri var.
her ikisi :)
Hepsi ve hamilelik riski de yok.
İstemiyorum
Dar diye
İstemiyorum
Dar seviyoruz
Sıklık bence