Cinsel Yaşam Erkekler neden anal ister? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yani affedersinizde ordan sıcıyorz nasıl oluyor da mideniz bulanmıyor Erkekler neden anal ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. ben istemem iğrençtir hak yolu varken b*k yolu niye 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Bunun 2 sebebi var aslında bununla ilgili uzun bir bence bar orada tüm sebepleri yazıyor 0 0 Yorumla
Hayatgibibirsey Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Erkekler ve mide güzel fıkra kısa ve öz ama güldürdü ☺️ 1 0 Yorumla
21yaşındabirkız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Önden daha çok zevk veriyor ama arkadan da fena değil benim için. Erkeklerin isteme sebebini bilmiyorum 1 0 Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Temiz mis gibi yumuşacık kat kat vajina varken 😍 Ben istemem anal 🤮 0 0 Yorumla
bekray_006 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl önden vermeyince arkadan veriyorlar ondan yoksa vajina dururken arkadan fantezi olur 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç istemem hiç te sevmem anal kadına hakaret gibi geliyor bana 0 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kadinlar erkeklerden daha istekli, emin olabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kendileri de aynı aletle hem işiyorlar hem o işi yapıyorlar ondan. Ayrıca anal isteyen erkeğin pipisi küçüktür. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Haklısın. Bencilce bir davranış. Kadının zevk siniri yok orada. Penisin daha dar alandan alacağı zevk var ki çok bencilce, bu oralla da sağlanabşlir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çiş yapıyorsunuz ama vajina yalamak kıza oral yapmak zevk suyunu dil ile tatmak çok daha mükemmel bir zevk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bilmem hiç denemedim çok tercihim değil ama partnerim isterse yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Gtunuz çok tatlı duruyor sanki hiç scmiyormussunuz gibi geliyor bakinca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bazıları maalesef bulanmıyo ama benim konuşmamda bile mide bulanıyor 0 0 Yorumla
gamzehulus Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bilmem zevk meselesi senin ananın büyük mu 1 1 Yorumla gamzehulus 1 yıl Analin Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Farkli duygulara yelken actiriyor 0 0 Yorumla
00eftelya00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İğrenç 2 1 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Bnce de 🤮 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı. hiç yaptın mı? 0 0 Yorumla
paşalı09fb Takip Et Xper 6 Yaş: 44 1 yıl Öbürü dende işiyonuz 😂 0 2 Yorumla 00eftelya00 1 yıl Aynı yer değil yaa bukadar bilgisiz olma😅 Yorumla paşalı09fb 1 yıl Ben bu konuda master yaptım 😂🤪🏄 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İğrenç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ben istemem iğrençtir hak yolu varken b*k yolu niye
Bunun 2 sebebi var aslında bununla ilgili uzun bir bence bar orada tüm sebepleri yazıyor
Erkekler ve mide güzel fıkra kısa ve öz ama güldürdü ☺️
Önden daha çok zevk veriyor ama arkadan da fena değil benim için. Erkeklerin isteme sebebini bilmiyorum
Temiz mis gibi yumuşacık kat kat vajina varken 😍
Ben istemem anal 🤮
önden vermeyince arkadan veriyorlar ondan yoksa vajina dururken arkadan fantezi olur
Hiç istemem hiç te sevmem anal kadına hakaret gibi geliyor bana
Kadinlar erkeklerden daha istekli, emin olabilirsin
Kendileri de aynı aletle hem işiyorlar hem o işi yapıyorlar ondan. Ayrıca anal isteyen erkeğin pipisi küçüktür.
Haklısın. Bencilce bir davranış. Kadının zevk siniri yok orada. Penisin daha dar alandan alacağı zevk var ki çok bencilce, bu oralla da sağlanabşlir
Çiş yapıyorsunuz ama vajina yalamak kıza oral yapmak zevk suyunu dil ile tatmak çok daha mükemmel bir zevk
Bilmem hiç denemedim çok tercihim değil ama partnerim isterse yaparım
Gtunuz çok tatlı duruyor sanki hiç scmiyormussunuz gibi geliyor bakinca
Ben istemedim hiç ama sevgilim bakire istiyor yapmadım
Bazıları maalesef bulanmıyo ama benim konuşmamda bile mide bulanıyor
Bilmem zevk meselesi senin ananın büyük mu
Analin
Farkli duygulara yelken actiriyor
Ondende isiyirsun ona bakarsan
tam kavrıyor. ve daha çok zevk veriyor.
Yalayan ve o pisliği yiyen angutlar var
İğrenç
Bnce de 🤮