Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. saygısızlık ve sapıklık bu. Cinsellikte sadece kendi alacağı hazza odaklanan hayatındaki insanı amaç değil de sadece orgazm için bir araç olarak gören çomarın tekiyle birliktesin. Yani senin yerine evde eşek olsa onun da arkasına geçer böyle kişiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen anal ikiskiye karsiyim cok gunah kadina cok zararli ama esim istese yaparim nedeni bazi kadanlar cok istiyir koca yapmayinca aldatiyor sadece anal yapunca sen irgazm oluyormusun bu konuda senle konusmak istedigim cok onmeli konular var konusursan sevinirim ama yorumda olnaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ilk olmadiysa doktora git bazi kadinlarda olmaya biliyir sonra başina kalkar sormayacaktim ama dm gelmedin ilk anal eşinlemi oldu
- +1 yıl
Ciktinmi seain solugun kesildi yoksa soru trolmuydu
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence çok zararlı vajinal daha iyi ama bazı kadınların vajinaları çok esnek olduğu için karşı tarafa zevk vermiyor buda anala teşvik ediyor daha dar olduğu için tam kavradığı için.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Aşkım biseksüellik mi var sende bu kadar fazla anal istemen hiç normal değil de kocana, normal birleşmeden daha fazla anal seks istiyorsa bir erkek başka bir eğilim olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Neden anal isterler him... Aslinda bu bilincalti bir psikoz. Sert ve aci dolu bir haykiris ona zirve yaptiriyor olabilir... Ancak anal seks oncesi lagman yapilmali, yani icerisi bos olmali.. boyle bir egilim varsa seks oncesi en az iki saat kadar bisiy yemeyin. Sindirim sistemini bosaltin... Ve muhakkak kayganlastirici kullanin... Kondom sart.. ancak bunu surekli yapmaniz dahilinde bagirsak kaslarini bozacaginizi saglik sorunu olarak buyuk abdestide kimi zaman tutamayacaginizi bilin. Acemilik oldu diyerek fissur yirtigi da olusturabilirsin.. bunu her zaman degil ama zaman zaman yapmak bence daha mantikli... Fisting bence daha uygun hic olmazsa bir vucut hareketi degil bir parmak hareketi daha kolay kontrol edilebilir...
00 YorumlaBilemiyorum anal ile ilgili hiç bilgim yok. Ama ben hijyenik olarak hiç temiz bulmuyorum bence gerek yok.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sen o adam terk et
kadına değer vermeyen kadının sağlığını riske atan ve kendini boooka layık gören onursuz biri ile nasıl oluyorsunuz yahu
anal cinselliğe dahil değildir. o bir sapkınlık.
akıllı ol. sana değer vermiyor bu adam. sağlığını riske atıyor. ayrıca kendini en pis yere layık görecek kadar onursuz ve şerrreeefffsiz00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninkinde piskolojik bi hastalık var bence yeni evlisin ve sadece anal bu sana çok fazla zarar verecek ilerde
07 Yorumla- +1 yıl
Kan gelmedi mi bakire değil misin
Soran+1 yılBakireydim ama kan gelmedi
- +1 yıl
Zar duruyor mu hala esnek mi acaba
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Bakabilirsin deliğin hemen giriş kısmında
Soran+1 yılBir şey yok bilmiyorum
- +1 yıl
Neyse çok önemli değil bakmasan da olur ama eşinle konuşman gerekiyor bu şekilde ilişki olmaz yani
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenden ötürü, seenden ötürü. Ne yaşıyorsanız gün için de adam resmen kaçıyor, yüzüne bakamıyor, arkana geçiyor hep...
021 Yorumla
Soran+1 yılHahaha sadece domalıp yaptığımuzı düşünmem komik
- +1 yıl
Sadece anal istemesi daha da komik. Hiç sordun mu, neden diye?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neymiş?
Soran+1 yılAşkım yine * mi?
- +1 yıl
Hanfendi gerçekten bu sorunuzu tartışmak ve konuşmak istiyormusunuz, yoksa orta okul çocukları gibi haevet, yaa, hıhı, aaaa, diye diye zaman mı öldüreceğiz? Aşkım yine * mi? de ne demek?
Soran+1 yılEşime sordum aşkım yine si ki yim mi dedi
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız sizler? Bu nasıl biri ki? Böyle sorun mu çözülür? Bu kadar bencl mi olur insan? Oysa cinsellik karşılıklı zevk alma sanatıdır da aynı zaman da. senin sorun olarak gördüğün bu konuyu neden insanca ve mantık çerçevesin de tartışmaz ki?
Soran+1 yılEşim 39 ben 26
- +1 yıl
13 yaş farkınız var. Sadece ilk gee vajinal oldu,2 aydır da sadece anal yapıyoruz demişsiniz. Siz ne kadar oldu evleneli?
Soran+1 yıl5 yıl
- +1 yıl
Baya da olmuş yani. Peki senin açından bir sıkıntı var mı? Zorla da yapmıyor değil mi?
Soran+1 yılBana kalsa ben yapmayı tercih etmem
- +1 yıl
Neden istemiyorsun?
Soran+1 yılZor
- +1 yıl
Zor olan ne ki?
Soran+1 yılİlişki seks
- +1 yıl
Aşkın olduğu her ilişki de istek ve arzu zaten en yüksek seviyededir ve her şey tutku le yapılır ve bunun için de seks te aynen böyledir. Bağları güçlendirir, tüm sorunları giderir cinsellik. Cinselliği layığı ile yaşayamayamların ilişkileri de hep salla patidir, koptu kopacaktır ve biter ve bitmek zorundadır...
Soran+1 yılAşk olduğunu söylemedim
- +1 yıl
Konuşalım mı artık bir şeyleri? Bence buna çok ihtiyacınız var?
Soran+1 yılNiye
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu noktada benimde aklımda şu sorular oluştu. Sen daha önce anal yaptın mı? 2 aydır hep yaoabildigine göre bir alışkanlık var. Eşin kalça seviyor olabilir şahsen bende anal yapardım ama eşimin tatmin olması için vajinal de yapardım.
00 Yorumla
+1 yılanal ilişki sevmenin yanında gebe kalma ihtimalini düşürüyordur muhtemelen. yoksa taze açılmış gül daha.
00 YorumlaBu kişi senin kocan mi sevgilinmi ona gore cvp vericem
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim
+1 yılhayır onunla alakası yok farklı fetişleri olduğu için anal istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılPenisi küçüktür. Ben anal yapmam gereksiz ve saçma
00 YorumlaKocan homoseksüel. Bir erkek arada bir anal seks isteyebilir anlarım ama sürekli anal seks istemesi şüpheli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılBunun altında muhtemelen bilinçaltıyla alakalı bir şeyler yatıyor olabilir veya psikolojik.
00 Yorumla
+1 yılBelki içine boşalmayı seviyor ve çocuk olsun da istemiyor 😉 ama kendine sorman daha doğru olur 👍
00 Yorumla
+1 yılBu kadarı psikolojik rahatsızlık bence , bu durum da sen zevk alıyor musun acı durumun nedir
00 Yorumla
+1 yılHelal yolu varken bok yolunu tercih eden insanlar igrenc
00 YorumlaEşine sormayı denesen daha sağlıklı bir cevap alabilirsin gibi 🙄
54 Yorumla
Soran+1 yılYaa tüh nasıl aklıma gelmedi bu 🙄
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sorunca ne cevap verdi
Soran+1 yılAşkım yine * mi?
- +1 yıl
Senle kinusmak istetim uzun uzun detayli bu konuyal ilgili benimde biringi aguzdannduymak istediklerim. var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajinalle beraber istese tamam da vajinale karsiysa baska bi durum var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi sevebilir de ne bencil kocan var. Konuş bence böyle evlilik gitmez ki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılp*rno çok izliyorlar ondan dolayı bu arada sen de sürekli anal yaparsan ilerleyen yaşlarda altında bezle gezersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal tamam bir kere olurda vajinaa varken de sürekli anal saçmalık vajinal daha güzel sulu sulu 😍😍😍
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen mi ayrılırsın yoksa biz mi ayıralım bacım. Direk boşan ve boşanma davasında bu olayı boşanma nedeni olarak gösterebilirisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılG. tçü olduğu için.
ama g. tten vurmanın keyfi bir başka ya 😉
00 YorumlaAnaliniza sokeyim sizin
59 Yorumla- +1 yıl
Yok kiz zknyok parmagina yqzik
- +1 yıl
Ferdi Tayfur şarkısın dan alıntı yaparak kendini ifade edişine bakılırsa ve şu soruya bakış açına da değinilir ise, sen bu kadından daha arızalı ve tedaviye ihtiyaç duyuyorsun dersem kızarmısın?
- +1 yıl
Psikolojik, psikiyatrik tedavi yani. Geçrçi bu devrin kadını hepten tedavi olmalı da, neyse yani...
- +1 yıl
@Erhancanlar neden kadina boyle dedin sadece analin nekadar zararli olmamasi gereken bir iliski okduguna argolu tepki sadece
- +1 yıl
Anal yapmak bir kadına yapılmış en büyük hakarettir
- +1 yıl
@olgun1kisi ayni zamanda en buyuk gunahtir
- +1 yıl
@Çapkınkurtt Bu işin analı da vajinali de tehlikeli ve zararlı hijyen yok ise, bilinçli değil isek, aşk yok ise, ciddiyet, güven, akıl, ruh, kalp yok ise. Kimse kimseye maval okumasın. Zorla güzellik yapmıyoruz burada. Sürekli anal yapan bir çiftin, bunu normalleştirmesine de ancak saygı duyulur.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun kanamayla alakalı olduğunu düşünmüyorum var bi kaç şey ama hangisi
00 Yorumla
+1 yılSadece takıntı. Vajina muazzam bir şey. Görünce bile çok etkileyici geliyor bana
00 YorumlaArtıj onun için değersiz, becerilecek bir kltak olmuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSık sık anal yapmak sağlıklı olmaz delik genişlerse sıkıntı yaşarsın ayda 1 yeterli diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÇok mu istiyosun ki
14 Yorumla
Soran+1 yılSebebini öğrenmek istiyorum
Soran+1 yılYazamam
- +1 yıl
?
Soran+1 yıl?
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evlenirken bakire mi değildin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireydim ama kanamam olmadı
+1 yılKanaman ol olmayınca sordumu
011 Yorumla
Soran+1 yılSordu ama dinlemedi
- +1 yıl
bu adam ne iş yapiyor
Soran+1 yılEsnaf
- +1 yıl
Peki kimseye soyledimi
Soran+1 yılHayır söylemedim söylesem suçlu benim sonuçta kendimş yakarım
- +1 yıl
Gorúcu usulumu evlilik
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yılEşim 39 ben 26
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
korkma ablam
+1 yılEvlimisin yoksa bu kişi sevgilin mi
019 Yorumla
Soran+1 yılEşim
- +1 yıl
O anüs deliğinin verdiği sıkılığı o penisi sarışı oranın ıslanmayıp ilişki başlarkenki anı ile bitiş anının bile aynı kurulukta olması cezbedici olabiliyor ama ikisinin de zevki başka tabi
Soran+1 yılKayganlaştırıcı sürüyor yine kuru olur mu ki
- +1 yıl
Ah benim kuzum ya nasıl masumsun o kayganlaştırıcı içeri girerken senin canının en az yanması için yaptığı bişey ama sen desen ben arkadan zevk almıyorum önden istiyorum diye sanmıyorum ki sana kızsın öncende arkadan da yapın yani
- +1 yıl
Benim karım benimle 15 20 günde bir birlikte olduğu için böyle konularda çok dertli ve hassasım
Soran+1 yılSöyleyemem
- +1 yıl
O neden ki sebebi nedir yani
Soran+1 yılÖyle bir şey söylersem kötü bir tepkiyle karşılaşırım
- +1 yıl
Cinsel ilişki kadın isterse olur sen iyimisin kuzum nedmeek kötü tepki sen izin vermediğin sürece dokunamaz sana
Soran+1 yılDokunur hakkı o
Soran+1 yılEşimle s evişip tatmin etmek zorundayım
- +1 yıl
Hakkı diyorsun madem İslamı yönden yaklaştın ona bakarsan bir erkek karısına arkadaş yaklaşamaz yaklaşırsa cennetin kapıları kapanır diyor onu ne yapacaksın az gözlerini aç senin gibi sessiz ve ipleri eline veren kadınlar hep ilişkilerinde mutsuz oluyor
Soran+1 yılGözlerimi açsam ne olacak
Daha kötü olabilir her şey- +1 yıl
Sevişeceksin tabi ama arkadan vermek zorunda asla değilsin ayrıca kızlık zarının esnek olma durumu diye bişey var o adam onu yırtamadı ise sorun ondadır kendinde arama kaldı ki belki önden yapınca kasıyorsundur vajinusmus olabilirmisin
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Senin gibi safını temizini gözü kapalıları nerede buluyorlar bana da söylesinler ❤️
- +1 yıl
Sen evde eşin yok iken takma oyuncaklar sok vajinana
Soran+1 yılNe.
Soran+1 yılO ne
+1 yılVajina varken anali niye ister biri cozemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeti kötü değildir belki. Anal daha çok hoşuna gidiyordur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir. Dusuncesini sor.
00 Yorumla saçmalıyor bence o değilde sen nasıl dayanıyorsun
00 Yorumlademekkı adam hep arka kapıdan gırmıs eve
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılşeref yoksunu olduğu için
00 Yorumla
+1 yılVajinanı belki kiraya verecektir
00 Yorumla
+1 yılAnalci demekki aekadas
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de eşimle anal yapmayı seviyorum aslında bunun sadece psikolojik bir boyutu var desem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl bir fantezi bu ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılİkisini de yapmıyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan seviyor denek ki. Bende sevgilimden istiyorum vermiyor.
00 Yorumla
+1 yılNe biliyoruz biz dar olup olmadığını ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben istemem billahi istemem.🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman gotcu çıktı Rıza baba
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok mu dar bebeğim
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYanıyor mu girdikçe
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gidiyor bebeğim dibine kadar almak
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kanaman olmadı diye önden küsmüş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen memnunsan sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılp*rno bağımlısı eş sorunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. dar diye olabilir ya da alışmıştır sadece
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiği kadınla istemez kullandigiyla ister. d
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kadınları o şekilde inletir ve hakim olurlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olduğu için
00 Yorumla Çk saöma sordunmu ona
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlisiniz bir de öyle mi
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılO ilk gece vajinal yaptığınızda nasıl geçti mutsuz mu bitti
Soran+1 yılEvet.
Soran+1 yılSebebi belliyse buraya yazın o zaman niye gizemli davranıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSoru sorup tespit yaptım soru sormadan aranızdaki ilişkiyi bilmeden nasıl yardımcı olabilirim tek bir soruyla. Neden gizemli davranmaya çalışayım. Ben size yardımcı olmak istedim bir de üstüne kızıyorsunuz
+1 yılEvlimisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Dinen evli kisilerin anal seks yapmasi gunah, hicmi duymadiniz ki
Soran+1 yılDuydum ama istediği için bir şey yapamıyorum
- +1 yıl
Ters iliski bosanma sebebi bu arada, ve sirf o istedi diye boyle biseyi yapman cok sacma
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani 2 aydır sürekli analmi yapiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler seviyor asko bende veriyorum ya
00 YorumlaZevk istiyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler