Cinsel Yaşam Sevgilim cinsellikte değişik şeyleri seviyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sevgilim üçlü sevişmek istiyorum dedi kız bulabilir misin dedi farklı şeyler denemek istiyorum dedi Sizce ne yapmalıyım Sevgilim cinsellikte değişik şeyleri seviyor ne yapmalıyım? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tam tersini kendin için iste, sana erkek bulsun. O bunu kabul ediyorsa sen de onun isteğini kabul et. 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl Sen bir kadınla sevişmeyi merak ediyorsan ve başka bir erkek istemiyorsan da sevgiline istediğini verebilirsin.
TheDad Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bu iş aklına yatsa gercekten bulabilecekmisin 3. Kızı? Birde ne yapmalıyım diye bize soruyorsun 0 0 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Şunu söyledikten sonra hala sevgilim diyorsun ya , midesizsin gerçekten 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynı şeyi sende kendine söyle nolacak bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Söyledim kızdı Yorumla berkecan38 +1 yıl O zman ne yapacagını biliyosun yani sormak yerine onu yap bence Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Bence birak ya senden baskasini davet edecek biri ile bence yurumez 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. ben ancak erkek bulabilirim kiz varsa sen bul de :)) 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seninki ileri uc bence kiz bulmanla bitmez baska seylerde ister 0 0 Yorumla
biragobegi Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl sende istiyorsan bul birini daha üçlü yapın. ne var yani. amaç zevk almak değil mi? 0 0 Yorumla
Hdghajdghahs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl S vgilin kendini düşünen bencilin teki send deki tamam önce sen erkek bul bende üçlü istiyorum sonra kıza bakarız de bakalım ne diyecek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sinirlendi Yorumla Hdghajdghahs +1 yıl Başka yoruma bence gerek yok o istiyebiliyordq sen niye istiyemiyorsun fantaziyse o da fantezi bence terket gitsin onu istiyorsan gel ben sana 3 lu yasatayim 😉 Yorumla
toothsickeme Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bir tek ben değilim o zaman iki kız bir erkek fantezisinde 😃 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Denettir yoksa kafada kalır belki hoşuna giderr 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eğer sen de 3 erkeği kabul edersen olur de 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bu da sana normal mi geldi 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ohaa diyorum daha neler duycaz 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. hala sevgilim dicek miden yoksa git bul 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mesela ne gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Tam tersini kendin için iste, sana erkek bulsun. O bunu kabul ediyorsa sen de onun isteğini kabul et.
Sen bir kadınla sevişmeyi merak ediyorsan ve başka bir erkek istemiyorsan da sevgiline istediğini verebilirsin.
bu iş aklına yatsa gercekten bulabilecekmisin 3. Kızı? Birde ne yapmalıyım diye bize soruyorsun
Şunu söyledikten sonra hala sevgilim diyorsun ya , midesizsin gerçekten
Aynı şeyi sende kendine söyle nolacak bakalım
Söyledim kızdı
O zman ne yapacagını biliyosun yani sormak yerine onu yap bence
Bence birak ya senden baskasini davet edecek biri ile bence yurumez
ben ancak erkek bulabilirim kiz varsa sen bul de :))
Seninki ileri uc bence kiz bulmanla bitmez baska seylerde ister
sende istiyorsan bul birini daha üçlü yapın. ne var yani. amaç zevk almak değil mi?
S vgilin kendini düşünen bencilin teki send deki tamam önce sen erkek bul bende üçlü istiyorum sonra kıza bakarız de bakalım ne diyecek
Sinirlendi
Başka yoruma bence gerek yok o istiyebiliyordq sen niye istiyemiyorsun fantaziyse o da fantezi bence terket gitsin onu istiyorsan gel ben sana 3 lu yasatayim 😉
Bir tek ben değilim o zaman iki kız bir erkek fantezisinde 😃
Denettir yoksa kafada kalır belki hoşuna giderr
Eğer sen de 3 erkeği kabul edersen olur de
Bu da sana normal mi geldi
Sende erkek iste
Bunu sevmiye erkek yoktur
Hadım et awk gavvatini
Ayrılmalısın bence hı ne dersin?
Ohaa diyorum daha neler duycaz
hala sevgilim dicek miden yoksa git bul
Ayrilmalisin mesela
Sende erkek ayarlarım de üçlü yapariz